Σελ. 378 από 378 ΠρώτηΠρώτη ... 358368373376377378
Εμφάνιση 5.656-5.666 από 5666
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    d-link g624t
    SNR / Attn
    6(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη το libreoffice θα ειναι παναργο και τις υπολοιπες 100000 φορες που θα το χρειαστω για σοβαρη δουλεια, οχι μονο εκεινη τη μια που απλα θα βρω το ονομα μου σε μια λιστα. Συν τα αλλα κουσουρια που εχει γενικα.
    Σχετικα με τα αποτελεσματα, η σελιδα του ασεπ που ειχα πει τοτε εχει ακομα προβλημα, αλλα ευτυχως βρηκα τα αποτελεσματα μου με αλλο τροπο που δουλεψε ακριβως επειδη δεν ζητησε credentials! Gg asep
    Τις υπόλοιπες 100000 φορες που θα το χρειαστείς για σοβαρη δουλεια, τι κάνεις; (Και γιατί δεν το έκανες και τώρα; )
    Time marches
    On and on and on, flies eternally

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    @Gentoo
    Το "χωρις να ζηταει ανταμοιβη" παει στους devs του ff? Γιατι τελευταια φορα που κοιταξα, ο μεσος dev του ff βγαζει ενα εξαψηφιο ποσο το χρονο, που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα μισθους απο devs αλλων closed source projects. Ομοιως, για τα χαλια της Χ σαπιας εφαρμογης της google, που ο dev αμοιβεται εξισου καλα, για να παρεχει "where missing functionality is a feature".
    Απο αυτους μπορω να εχω απαιτησεις? Γιατι τα οσα βλεπω απο τις εφαρμογες τους μεχρι πχ το distribution του chrome os flex με κανουν να νομιζω πως δουλευουν τζαμπα και μεχρι εκει μπορουν.

Για τους devs του libreoffice δεν γνωριζω περι μισθοδοσιας. Απο την αλλη, μιλαμε για ενα forked project που ξεκινησε 10+ χρονια πριν και ακομα κουβαλαει τα κουσουρια του αρχικου. Για συγκριση, δες την περιπτωση mplayer vs mpv. 15 χρονια πριν ο mplayer ηταν Ο media player στο λινουξ, με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους. 10 χρονια πριν ο νεος τοτε mpv ηταν κατι σαν βελτιωμενος mplayer και πολλα υποσχομενος. Σημερα ο mpv δεν εινια απλος Ο media player στο λινουξ, αλλα εχει κανει τον mplayer να φαινεται σαν εφαρμογη της προηγουμενης 10ετιας!
    Τι ουσιαστικο εχει κανει το lo στην ιδια περιοδο? Το "καλυτερη συμβατοτητα με τα εγγραφα του msoffice" που διαφημιζει σε καθε νεο release?

Τελος, αν θες να πουμε για ανεξαρτητους devs, ναι, δεν τα εχω με ολους καλα. Βασικα δεν τα εχω καλα με αυτους που σε γραφουν, πχ χρονια πριν που ζητησα το rustdesk να βαλει σαν προαιρετικη εξαρτηση το pa. Ο dev με εγραψε κανονικα και εκλεισε το report χωρις να πει κατι, οποτε η δικη μου απαντηση ηταν "εφοσον δεν δινεις καν μια δικαιολογια, δεν προκειται να χρησιμοποιησω την εφαρμογη σου". Ιδια αντιμετωπιση σε αλλα projects δειξανε και αλλοι χρηστες σε περιπτωσεις "my way or the highway", οποτε σιγουρα δεν ειμαι ο μονος.

Για κατι τετοια δεχομαι πμ, στο εχω ξαναπει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ronin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις υπόλοιπες 100000 φορες που θα το χρειαστείς για σοβαρη δουλεια, τι κάνεις; (Και γιατί δεν το έκανες και τώρα; )
    Μπαινω στα windows και την κανω με το ms office. Στα windows μπαινω μια φορα καθε 7-10 μερες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 09-06-23 στις 07:18.
    ديميتريس

Το avatar του μέλους Gentoo
    Το μέλος Gentoo δεν είναι συνδεδεμένο Μη λέτε "ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ" αν είναι να τον βγάζετε με 40%
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Nova
    @Gentoo
    Το "χωρις να ζηταει ανταμοιβη" παει στους devs του ff? Γιατι τελευταια φορα που κοιταξα, ο μεσος dev του ff βγαζει ενα εξαψηφιο ποσο το χρονο, που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα μισθους απο devs αλλων closed source projects. Ομοιως, για τα χαλια της Χ σαπιας εφαρμογης της google, που ο dev αμοιβεται εξισου καλα, για να παρεχει "where missing functionality is a feature".
    Απο αυτους μπορω να εχω απαιτησεις? Γιατι τα οσα βλεπω απο τις εφαρμογες τους μεχρι πχ το distribution του chrome os flex με κανουν να νομιζω πως δουλευουν τζαμπα και μεχρι εκει μπορουν.

Για τους devs του libreoffice δεν γνωριζω περι μισθοδοσιας. Απο την αλλη, μιλαμε για ενα forked project που ξεκινησε 10+ χρονια πριν και ακομα κουβαλαει τα κουσουρια του αρχικου. Για συγκριση, δες την περιπτωση mplayer vs mpv. 15 χρονια πριν ο mplayer ηταν Ο media player στο λινουξ, με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους. 10 χρονια πριν ο νεος τοτε mpv ηταν κατι σαν βελτιωμενος mplayer και πολλα υποσχομενος. Σημερα ο mpv δεν εινια απλος Ο media player στο λινουξ, αλλα εχει κανει τον mplayer να φαινεται σαν εφαρμογη της προηγουμενης 10ετιας!
    Τι ουσιαστικο εχει κανει το lo στην ιδια περιοδο? Το "καλυτερη συμβατοτητα με τα εγγραφα του msoffice", που διαφημιζει σε καθε νεο release?

Τελος, αν θες να πουμε για ανεξαρτητους devs, ναι, δεν τα εχω με ολους καλα. Βασικα δεν τα εχω καλα με αυτους που σε γραφουν, πχ χρονια πριν που ζητησα το rustdesk να βαλει σαν προαιρετικη εξαρτηση το pa. Ο dev με εγραψε κανονικα και εκλεισε χωρις να πει κατι, οποτε η δικη μου απαντηση ηταν "εφοσον δεν δινεις καν μια δικαιολογια, δεν προκειται να χρησιμοποιησω την εφαρμογη σου".

Για κατι τετοια δεχομαι πμ, στο εχω ξαναπει.
    Δεν μιλάω συγκεκριμένα για projects όπως o ff, αλλά γενικώς για το κράξιμο. Ακόμα κι αν βγάζουν λεφτά κάποια projects, εσύ εφόσον τα χρησιμοποιείς δωρεάν, έχεις 2 επιλογές:

Είτε να εκφράσεις κάποιο παράπονο σε λογικά πλαίσια στον dev, είτε να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την εκάστοτε εφαρμογή.
    Το να ρίχνεις χολή διαρκώς, προς πάσα κατεύθυνση και με το παραμικρό αίτιο (σχεδόν ασήμαντο τις περισσότερες φορές), δεν βοηθάει πουθενά και είναι κουραστικό και για τους υπόλοιπους.

Ναι οκ, να κάνουμε ignore κλπ αλλά το point δεν είναι αυτό. Απλώς είναι ανούσιο τις περισσότερες φορές.

Και πολλές φορές θα ρίξεις κράξιμο πριν καλά καλά ψάξεις όλους τους τρόπους να βρεις λύση. Εμένα αυτό μου φαίνεται τέρμα λάθος. Και κουραστικό. Δεν σκοπεύω να σε κάνω ignore γιατί εκτιμώ τις γνώσεις που έχεις σε αρκετά πράγματα, αλλά στα υπόλοιπα απλώς βλέπω στο repeat τις ίδιες εκφράσεις σε σημείο να μην προλαβαίνω ποια εφαρμογή/project κράζεις τη δεδομένη στιγμή. (Kps = Κράξιμο per second)

Αν θέλεις ένα feature διακαώς και ο dev να σε ακούσει, σίγουρα δεν θα γίνει με το να το απαιτήσεις. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να ασχοληθεί αν του κάνεις ένα γεναίο donation.

Εγώ ας πούμε, πριν δημιουργηθεί το fork του tangerine (strawberry), το tangerine είχε ένα εξαιρετικό συνοδευτικό android app για να διαχειρίζεσαι το library του και να επιλέγεις τι κομμάτι θέλεις κλπ.

Στο strawberry ο dev που το έχει αναλάβει, δεν σκοπεύει να fork-άρει το αντίστοιχο app. Μου το είπε όταν του έκανα request.
    Θα μπορούσα να του προτείνω να ασχοληθεί αν τον πλήρωνα, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν το έχω τόσο ανάγκη. Αλλά αν έπρεπε πραγματικά να το έχω, θα έμπαινα σε τέτοιο τρυπάκι αν το ποσό που θα ζητούσε θα ήταν σε λογικά πλαίσια.

Και γενικώς για τους devs, έχω πετύχει στριφνές συμπεριφορές σε σημείο του να σε μπανάρι απ'το αντίστοιχο telegram channel επειδή ρώτησες πότε θα υπάρξει επόμενο update.

Κάποιοι είναι ξιπασμένοι, στριφνοί και νομίζουν πως είναι θεοί. Τα έχει κι αυτά ο κλάδος. Αλλά όπως και να 'χει, έστρωσαν κ@λο και έφτιαξαν κάτι απ'το 0, ή συνέχισαν κάποιο ψόφιο project, κλπ.

Μόνο σεβασμός από μέρους μου, που ακόμα προσπαθώ να μάθω απλά if και for στην bash.
    Ο παρών χρήστης, από 'δω και στο εξής, θα αγνοεί επιδεικτικά οποιαδήποτε προσβολή/ειρωνία/κακεντρέχεια εκτοξευθεί προς το πρόσωπό του.
    Ο χρόνος του είναι πολύτιμος και ως εκ τούτου, δεν έχει χρόνο να διαθέσει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις.
    Όποιος έχει χρόνο και όρεξη για παιχνίδια, ας πάει να παίξει σε άλλη παιδική χαρά. Ο χρήστης ευχαριστεί - εκ των προτέρων - για τα ανωτέρω.

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Το σημερινο με τις στρογγυλεμενες γωνιες ειναι οντως κλαϊν σημασιας μπροστα σε αυτα που λεω για τις εφαρμογες της google και τα χαλια του android. Αλλα ορισμενα χαλια, πχ η νεα διαδικασια για το adb over wifi, αξιζουν μεγαλο κραξιμο γιατι ειναι πισωγυρισματα απ' οποια πλευρα και να το δεις. Δεν ειμαι απο αυτους που τα βλεπουν ολα μια χαρα, ποτε δεν θα γινω.

Για τα υπολοιπα που λες συμφωνω.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    @Dim80
    Κατάλαβες τώρα;

@Ronin
    Εσύ κατάλαβες;
    απόλυτα ...

Downloads
    50
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20370/935
    ISP
    Conn-X 24Mbit
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    level-one FBR-1416A
    Μπραβο σε οποιον dev του ff ειχε την ιδεα για στρογγυλεμενες ακρες στα μενου του ff 114, ακομα και για τους χρηστες που δεν το τρεχουν σε w11
    Το CustomCSSforFx https://github.com/Aris-t2/CustomCSSforFx που έχω χρόνια τώρα, έχει option για square popup context menu
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_20230609_075546.png 
Εμφανίσεις:  9 
Μέγεθος:  347,5 KB 
ID: 248952
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 09-06-23 στις 12:44.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    δεν ψαχνει λυσεις αλλα προβληματα για να κραξει τους δημιουργούς (σε ολα τα ποστ και θεματα) Απλα ειναι hater
    Αν έψαχνε λυσεις θα ηταν φυσιολογικο

Eσυ ειχες ενα θεμα και απλα βρηκες μια λυση που σε ικανοποιεί. Τοσο απλα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 09-06-23 στις 09:44.

Περιοχή
    Αθήνα, Αγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99000/11998
    ISP
    OTE
    Router
    SpeedPort Plus 2
    SNR / Attn
    11.7(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αλλο ένα thread που θα σταματήσω να παρακολουθώ λόγω ατελείωτου και αχρείαστου spam
    Οχι άλλο κάρβουνο ...

Downloads
    44
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/31
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB4011iGS+5 ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aiantas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναμενόμενη.
    . . .
    :~$
    "Anyone can build a fast CPU.
    The trick is to build a fast system."

Seymour Cray...

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το CustomCSSforFx https://github.com/Aris-t2/CustomCSSforFx που έχω χρόνια τώρα, έχει option για square popup context menu
    Ωραιος, ευχαριστω. Το αρχειο που κανει τη δουλεια ειναι το css/generalui/popup_compact_menus_squared.css, αλλα επειδη εχω ηδη ενα userchrome.css για τις καρτελες, εβαλα το σημαντικο κομματι στα code tags και τωρα εχω παλι κανονικες γωνιες
    Κώδικας:
    #appMenu-popup,
    menupopup {
      border-radius: 0px !important;
      --panel-border-radius: 0px !important;
    }
    ديميتريس

Σελ. 378 από 378 ΠρώτηΠρώτη ... 358368373376377378

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα