Εμφάνιση 5.656-5.666 από 5666
-
08-06-23, 21:14 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5656Time marches
On and on and on, flies eternally
-
08-06-23, 21:23 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5657
-
08-06-23, 21:36 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5658
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για projects όπως o ff, αλλά γενικώς για το κράξιμο. Ακόμα κι αν βγάζουν λεφτά κάποια projects, εσύ εφόσον τα χρησιμοποιείς δωρεάν, έχεις 2 επιλογές:
Είτε να εκφράσεις κάποιο παράπονο σε λογικά πλαίσια στον dev, είτε να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την εκάστοτε εφαρμογή.
Το να ρίχνεις χολή διαρκώς, προς πάσα κατεύθυνση και με το παραμικρό αίτιο (σχεδόν ασήμαντο τις περισσότερες φορές), δεν βοηθάει πουθενά και είναι κουραστικό και για τους υπόλοιπους.
Ναι οκ, να κάνουμε ignore κλπ αλλά το point δεν είναι αυτό. Απλώς είναι ανούσιο τις περισσότερες φορές.
Και πολλές φορές θα ρίξεις κράξιμο πριν καλά καλά ψάξεις όλους τους τρόπους να βρεις λύση. Εμένα αυτό μου φαίνεται τέρμα λάθος. Και κουραστικό. Δεν σκοπεύω να σε κάνω ignore γιατί εκτιμώ τις γνώσεις που έχεις σε αρκετά πράγματα, αλλά στα υπόλοιπα απλώς βλέπω στο repeat τις ίδιες εκφράσεις σε σημείο να μην προλαβαίνω ποια εφαρμογή/project κράζεις τη δεδομένη στιγμή. (Kps = Κράξιμο per second)
Αν θέλεις ένα feature διακαώς και ο dev να σε ακούσει, σίγουρα δεν θα γίνει με το να το απαιτήσεις. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να ασχοληθεί αν του κάνεις ένα γεναίο donation.
Εγώ ας πούμε, πριν δημιουργηθεί το fork του tangerine (strawberry), το tangerine είχε ένα εξαιρετικό συνοδευτικό android app για να διαχειρίζεσαι το library του και να επιλέγεις τι κομμάτι θέλεις κλπ.
Στο strawberry ο dev που το έχει αναλάβει, δεν σκοπεύει να fork-άρει το αντίστοιχο app. Μου το είπε όταν του έκανα request.
Θα μπορούσα να του προτείνω να ασχοληθεί αν τον πλήρωνα, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν το έχω τόσο ανάγκη. Αλλά αν έπρεπε πραγματικά να το έχω, θα έμπαινα σε τέτοιο τρυπάκι αν το ποσό που θα ζητούσε θα ήταν σε λογικά πλαίσια.
Και γενικώς για τους devs, έχω πετύχει στριφνές συμπεριφορές σε σημείο του να σε μπανάρι απ'το αντίστοιχο telegram channel επειδή ρώτησες πότε θα υπάρξει επόμενο update.
Κάποιοι είναι ξιπασμένοι, στριφνοί και νομίζουν πως είναι θεοί. Τα έχει κι αυτά ο κλάδος. Αλλά όπως και να 'χει, έστρωσαν κ@λο και έφτιαξαν κάτι απ'το 0, ή συνέχισαν κάποιο ψόφιο project, κλπ.
Μόνο σεβασμός από μέρους μου, που ακόμα προσπαθώ να μάθω απλά if και for στην bash.Ο παρών χρήστης, από 'δω και στο εξής, θα αγνοεί επιδεικτικά οποιαδήποτε προσβολή/ειρωνία/κακεντρέχεια εκτοξευθεί προς το πρόσωπό του.
Ο χρόνος του είναι πολύτιμος και ως εκ τούτου, δεν έχει χρόνο να διαθέσει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Όποιος έχει χρόνο και όρεξη για παιχνίδια, ας πάει να παίξει σε άλλη παιδική χαρά. Ο χρήστης ευχαριστεί - εκ των προτέρων - για τα ανωτέρω.
-
08-06-23, 21:46 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5659ديميتريس
-
08-06-23, 22:33 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5660
-
09-06-23, 07:48 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5661
Το CustomCSSforFx https://github.com/Aris-t2/CustomCSSforFx που έχω χρόνια τώρα, έχει option για square popup context menu
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 09-06-23 στις 12:44.
-
09-06-23, 09:39 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5662
δεν ψαχνει λυσεις αλλα προβληματα για να κραξει τους δημιουργούς (σε ολα τα ποστ και θεματα) Απλα ειναι hater
Αν έψαχνε λυσεις θα ηταν φυσιολογικο
Eσυ ειχες ενα θεμα και απλα βρηκες μια λυση που σε ικανοποιεί. Τοσο απλαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 09-06-23 στις 09:44.
-
09-06-23, 11:12 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5663
Αλλο ένα thread που θα σταματήσω να παρακολουθώ λόγω ατελείωτου και αχρείαστου spam
Οχι άλλο κάρβουνο ...
-
09-06-23, 16:13 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5664
-
09-06-23, 16:54 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5665
-
09-06-23, 18:12 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5666
Ωραιος, ευχαριστω. Το αρχειο που κανει τη δουλεια ειναι το css/generalui/popup_compact_menus_squared.css, αλλα επειδη εχω ηδη ενα userchrome.css για τις καρτελες, εβαλα το σημαντικο κομματι στα code tags και τωρα εχω παλι κανονικες γωνιες
Κώδικας:#appMenu-popup, menupopup { border-radius: 0px !important; --panel-border-radius: 0px !important; }
ديميتريس
Bookmarks