Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας πω την πρωσοπική μου εμπειρία (δραματική) από τον ΟΤΕ. Πριν 3 εβδομαδες περίπου έκανα αιτηση για DSL. Έτσι στις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με πήραν τηλ και μου είπαν πως όλα ΟΚ, έστειλαν το modem και στις 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ πίστεψα πως θα συνδεθώ! 'Ελα όμως που είχα να κάνω με τον OTE! Από την ίδια μέρα λοιπον το λαμπάκι με το @ του ALCATEL δεν αναβε καθόλου. Δηλώνω λοιπόν βλάβη στο 121. Τους ρωτάω πότε περίπου θα φτιαχτεί? Μου λένε δεν ξέρουν αυτοι, δεν είναι αρμόδιοι. Μέχρι την Δευτέρα στις 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ δεν είχα ακούσει τίποτα από τον υποτιθέμενο τεχνικό που θα έπαιρνε τηλ. Να μην τα πολυλογώ πήρα και πάλι ΑΠΕΙΡΕΣ φορές στο 121, οι τηλεφωνήτριες μου είπαν μεχρι και οτι μας δίνουν λάθος τηλ για τεχνικούς αν επιμένουμε, κάθε φορά μου έλεγαν και άλλα για τη βλάβη, μέχρι που κατάφερα να μιλήσω με τον προϋστάμενο του 121 3-4 φορές και τότε πηγε το θέμα στην αρμόδια υπηρεσία. Ο τεχνικός λοιπόν ήρθε απο εδώ τη Δευτερα που μας πέρασε...αλλα και πάλι άκρη δεν βγήκε. Το συμπέρασμα ήταν οτι είναι χαλασμένο το port στο κέντρο της περιοχής (αν κάνω λάθη είμαι καινούριος με τη DSL) και οτι θα πρέπει να γίνει αλλαγή. Η αλλαγή αυτή υποτίθεται πως γίνεται αμέσως. Και όμως, είναι Τετάρτη και μπαίνω ακόμα με ISDN. Σήμερα δε οταν πήρα πάλι στο 2108227080 για να ρωτήσω, μου είπαν πως όλοι οι τεχνικοί έτρεχαν γιατί είχε πέσει ο κόμβος της Καλλιθέας και δεν προλαβαιναν και εμένα!!! Έχει αντιμετωπίσει κανένας απο εσάς ανάλογο πρόβλημα και αν ναι τι έχει γίνει? Και κάτι ακόμα, κανένας απο Καλλιθέα υπάρχει γιατί θα ήθελα να ξέρω αν όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα σήμερα εκει. Ευχαριστώ και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
03-11-04, 15:54 15 μέρες χωρίς να έχει συγχρονηστεί η γραμμή!!! #1
-
03-11-04, 16:16 #2
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- Alcatel Speedtouch 585v5
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
Καλώς ήρθες!
Κοίτα στο http://www.adslgr.com/forum/thread10...74.html#160174 κι πάρε τηλέφωνο στον αριθμό που αναφέρεται εκεί μέσα! Ίσως μπορέσεις να βγάλεις κάποια άκρη!
-
03-11-04, 16:27 #3
Thnx! Θα κάνω μια προσπάθεια αν και έχω απογοητευτεί από την όλη κατάσταση...δεν ξέρω ακόμα ποιος θα είναι στο τηλ όταν θα χάσω κάποια στιγμή την ψυχραιμία μου
-
03-11-04, 16:35 #4
Τελικά πήρα και εκεί τηλ αλλα τίποτα...αυτοί μου είπαν πως είναι μόνο εμπορικό κομμάτι. Να τους πιέσω και εκεί?
-
03-11-04, 16:51 #5
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- Alcatel Speedtouch 585v5
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
Nαι....εξηγήσέ τους το όλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, κάνε τα παράπονά σου, κι ρώτα τους τι μπορεί να γίνει ή τι άλλο πρέπει να κάνεις.
-
04-11-04, 01:28 Re: 15 μέρες χωρίς να έχει συγχρονηστεί η γραμμή!!! #6
Αρχικό μήνυμα από panosxtr
Ειχα κανει 200 τηλεφωνα και ολο μου ελεγαν οτι η γραμμη δεν συγχρονιζει , οτι εχει το δικτυο προβλημα και κατι τετοια τρελλα.
Τελικα δεν ητανε τιποτα απο ολα αυτα που ειχα ακουσει.Το προβλημα λυθηκε με αναβαθμιση του firmware του μοντεμ ( speedtouch 510i , εβαλα το 4.27 ) και με ενα reset μετα την αναβαθμιση.
Σου ευχομαι να βρεις γρηγορα λυση στο προβλημα σου και αν θες δοκιμασε και μια αναβαθμιση.
-
04-11-04, 10:45 #7
Panos το ίδιο έχω πάθει απο την προηγούμεν Τετάρτη.Και έκανα ότι και εσύ.Ενας προϊστάμενος του 121 μου είπε οτι θέλει 10 ημέρες να φτιάξουν την ADSL
-
05-11-04, 17:15 #8
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Χθες τελικά λειτούργησε η DLS, αλλάξανε port και όλα καλά (και μιλάμε για μια διαδικασία που δεν τους πήρε πάνω από 20 λεπτά!). Είπα και εγώ πως θα έχω επιτέλους DSL! Αλλά που να φανταστώ οτι σήμερα το πρωί θα έδειχνε νεκρη! Μπήκα στον explorer και δεν ανοιγε καμμία σελίδα...λέω δεν κάνω ένα restart το modem? Ε, απο τότε δεν έχει συγχρονιστεί πάλι!!! Η μόνη πρόοδος από τις άλλες φορες δηλαδή είναι οτι αναβοσβήνει το λαμπάκι πορτοκαλί αλλά ως εκεί! Έλειπα μετά απο το σπίτι οπότε πήρα τηλ στους τεχνικούς οι οποίοι μου είπαν οτι έκανα reset στη γραμμή και δίχνει ΟΚ. Όμως μόλις επέστρεψα και είναι στην κατάσταση που ήταν πρίν! Τα αστέρια δε στο 1242 δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι! Μήπως κανένας απο εσάς έχει καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
05-11-04, 17:16 #9
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Χθες τελικά λειτούργησε η DLS, αλλάξανε port και όλα καλά (και μιλάμε για μια διαδικασία που δεν τους πήρε πάνω από 20 λεπτά!). Είπα και εγώ πως θα έχω επιτέλους DSL! Αλλά που να φανταστώ οτι σήμερα το πρωί θα έδειχνε νεκρη! Μπήκα στον explorer και δεν ανοιγε καμμία σελίδα...λέω δεν κάνω ένα restart το modem? Ε, απο τότε δεν έχει συγχρονιστεί πάλι!!! Η μόνη πρόοδος από τις άλλες φορες δηλαδή είναι οτι αναβοσβήνει το λαμπάκι πορτοκαλί αλλά ως εκεί! Έλειπα μετά απο το σπίτι οπότε πήρα τηλ στους τεχνικούς οι οποίοι μου είπαν οτι έκανα reset στη γραμμή και δίχνει ΟΚ. Όμως μόλις επέστρεψα και είναι στην κατάσταση που ήταν πρίν! Τα αστέρια δε στο 1242 δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι! Μήπως κανένας απο εσάς έχει καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
06-11-04, 11:50 #10
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Εγω χθες παρασκευη ελαβα το modem και αφου μου ειχαν πει πως η γραμμη εχει ενεργοποιηθει το @ δεν αναβει καθολου? Που να παρω τηλεφωνο?
-
06-11-04, 17:36 #11
Μάλλον είναι το ιδιο πρόβλημα που είχα και εγώ...Δε μπορείς να κάνεις και πολλά, πάρε 121, δήλωσε βλάβη και ζάλισε τους λίγο (αν χρειαστεί ζητα και τον υπεύθυνο βάρδιας,ζήτησέ τον από την τηλεφωνήτρια) μέχρι να σε πάρει κάποιος τεχνικός τηλ και να έρθει απο εκεί. Σε εμένα δε βρήκε κάτι λάθος εδώ, χρειαζόταν τελικά να μου αλλάξουν πόρτα στο DSLAM. Απο εκεί και πέρα κουράγιο και ελπίζω να λυθεί σύντομα!
Παρόμοια Θέματα
-
20 μέρες χωρίς Internet
Από alexopth69 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-08, 22:10 -
20 μέρες χωρίς τηλ
Από h2o στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-08, 16:47 -
10 μέρες χωρίς τηλέφωνο χωρίς internet να μου ζήσεις χολ
Από psyxo7 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-07, 20:08 -
2 μερες χωρις internet
Από stamos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-06, 22:57
Bookmarks