Καλως σας βρηκα.Δεν ξερω αν ειναι αλλο ενα απο τα απειρα τετοια μηνυματα και εαν σασ εχουν κουρασει εσας που ηδη εχετε dsl.Ο σκοπός που βάζω αυτη την ερωτηση ειναι ο εξης.1)Εσεις που ηδη εχετε βαλει σιγουρα θα εχετε καλυτερη αποψη σχετικα με ποια θα ηταν η καλυτερη κινηση που ισως τοτε δεν κανατε και γι αυτο θα ηθελα να με συμβουλεψετε.Τι με συμφερει εννωω.Εχω διαβασει αρκετα απο τα θεματα σας πριν το γραψω.Δεν καταλαβα παρα πολλα να πω την αληθεια.Ερωτησεις που δεν μπορεσα να μαθω απο τισ εταιριες θα ηθελα να σασ θεσω¨.1)Σχεδον αποφασισα οτι με συμφερει το Forthnet All in one me 144 e. το τριμηνο που περιεχει τα παντα με 384 πιστευω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα.Η ερωτηση'εαν εγω θελησω να διακοψω μετα τους 3 μηνες οταν και αν αποφασισω να παω σε αλλη εταιρια π.χ ΟΤΕ θα πληρωνω καθε φορα τα 34,90 για τελος ενεργοποίησης? 2) Αν μετα τους 3 μηνες κανω παυση αυτο που ια εχω εγω εκτος απο το μοντεμ ¨) που θα μου μεινει τι θα είναι? Εννωω οτι αμέσως .Εαν δεν θελετε να απαντησετε εδω για να μην κανετε διαφημηση που δεν ξερω αν επιτρεπεται μπορειτε να μου στειλετε και να με βοηθεισετε μεσω email.Ευχαριστω.Δεν θυμαμαι αλλεσ αποριες θα διαβασω κι αλλα θεματα που γραψατε και ελπιζω να βρω απαντησεισ πριν κανω την κινηση να συνδεθω.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και με Dial-up Συνδεση
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
05-11-04, 01:42 Ακομα δεν εβαλα ποιο να προτιμησω? #1
-
05-11-04, 02:13 #2
χμμμμμμμ καταρχας καλως ηρθες, κατα δευτερον βελτιωσε τα Ελληνικα σου στη γραφη γιατι πολλοι θα στη μπουν.
Τωρα για τις ερωτησης σου, και δεν ειμαι σε καμια περιπτωση ο ειδημων, αλλοι ξερουν οκαδες περισσοτερα, για τη 4θνετ που θες δε ξερω, η τσεπη σου κι η αναγκη σου ξερει. Τωρα για το 1. αλλη εταιρια εννοεις αλλο παροχεα ετσι; Η απαντηση ειναι οχι, αν βαλεις γραμμη απο ΟΤΕ τα πληρωνεις αυτα μια φορα και τελος και παιρνεις οποιον παροχεα θες. Φυσικα εχεις το παγιο της γραμμης ετσι; Δεν ξερω αν μπορεις να εχεις παροχεα τη βιβοντι χωρις να εχεις τη γραμμη της. Παντως απυτο που λες ισχυει με τη βιβοντι μονο, αν βαλεις γραμμη απο αυτην, πρεπει οπωσδηποτε και συνδρομη σε αυτην. Αν φυγεις, παει η γραμμη και θα τρεχεις στον ΟΤΕ μετα.
2. αυτο που θα σου χει μεινει, αν δε πας σε βιβοντι βεβαια και μτα να θες να αλλαξεις, ειναι η ενεργοποιημενη γραμμη βεβαια! Α! και το παγιο θα συνεχισεις ναι σκας, με συνδεση ή οχι...
Υ.Γ. Συγκεκριμενοποιησε (τι ειπα;), τις αποριες σου και ψαξε ειδικα γι'αυτες με την αναζητηση. Αν δε βρισκεις ακρη, τοτε κανε νεο θεμα και ρωτα. Ή καλυτερα συνεχισε σε ενα ανοιχτο που ταιριαζει η απορια σου. Αυτα. Καλη συνεχεια.
-
05-11-04, 12:06 #3
Πρόσεξε.
Επειδή υπάρχει μια παγίδα στο όλο θέμα.
Αν τη γραμμή στην ενεργοποιήσει η 4νετ, τότε, λόγω της σύμβασης, θα πρέπει να παραμείνεις για 12 μήνες σ'αυτήν και έχω την εντύπωση ότι αν φύγεις θα τη χάσεις.....(τη γραμμη ΑΔΣΛ)
-
05-11-04, 16:16 #4
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.Σχετικα με την εταιρία που ανέφερα για το οικονομικό πακέτο ρώτησα και δεν ισχύει οτι πρέπει να παραμείνω 12 μήνες.Αυτο ισχύει μου είπαν για τις άλλες συνδρομές που δεν αφορούν σ αυτο το All in one πακέτο(Αρκετή διαφήμηση τους έκανα κι εγώ).
-
05-11-04, 20:36 Re: Ακομα δεν εβαλα ποιο να προτιμησω? #5
Αρχικό μήνυμα από DM
ADSL in-a-box
Συγκεκριμένα στο πακέτο περιλαμβάνονται:
1)Όλος ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός ανάλογα με την τηλεφωνική γραμμή του χρήστη (ADSL Modem USB, ADSL filter ή ISDN splitter, καλώδια τηλεφωνικά και USB, CD με drivers)
2)Τέλος ενεργοποίησης ADSL πρόσβασης
3)Τρίμηνη Συνδρομή FORTHnet Fast Internet ADSL 384 Dynamic
4)Τρίμηνο πάγιο γραμμής FORTHnet ADSL Lines 384
5)Αναλυτικές οδηγίες χρήσης
6)Αίτηση σύνδεσης στις υπηρεσίες FORTHnet Telephony με ειδική προσφορά για όσους επιθυμούν να ενεργοποιήσουν και αυτές τις υπηρεσίες.
Όχι μετά από τους 3 μήνες θα πληρώνεις κανονικά το πάγιο της γραμμής ADSL μπαίνεις δεν μπαίνεις μέσα και μετά μπορείς να βάλεις όποιον isp θες .
Ουσιαστικά είναι όπως το πακέτο conn – x του οτέ ( αντί να έρθει ο τεχνικός σπίτι σου (αφού έχει γίνει αίτηση ) να σου κάνει την εγκατάσταση σου έχει οδηγίες μέσα πώς να το κάνεις εσύ , σου έχει forthnet σύνδεση αντί για otenet και splitter η filter). Είναι μια ευκολία στον καταναλωτή αντί να παίρνει τηλέφωνα να ενεργοποιεί γραμμή (η με γραπτή αίτηση) , να τρέχει να πάρει modem και splitter η filter και να κάνει κάποια σύνδεση isp στα δίνει όλα μαζί σε ένα πακέτο.
[Ένα κάνω σε κάτι λάθος διορθώστε με!!]
Αρχικό μήνυμα από DM
They say, if you play the WinXP CD backwards, you can hear satanic words." - "Oh, that?s nothing. If you play it forward, it installs WindowsXP :P "
-
06-11-04, 01:47 #6
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Δες και αυτό.
-
Αν σου παρέχει η Vivodi, τότε βάλε αυτούς (να γλυτώσεις πίτα dslam)
Αν είσαι σε πίτα dslam ενεργοποίησε ΟΤΕ 384/128 και πάρε Forthnet 256 4 μήνες (δίνει άλλους δύο μήνες τσάμπα και βγαίνει πολύ φτηνά.)
Όταν φτιάξει το πράγμα με τα dslams, πήγαινε στον φτηνότερο provider.... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιο απ'τα 2 router να προτιμήσω;
Από giorgosk21 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-08, 19:55 -
Τι να προτιμήσω; (Ποιο ιδιόκτητο για Πειραιά)
Από George στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-07, 12:49 -
Έβαλα το Azureus και η DSL δεν μπορεί να σταθεί όρθια...
Από kernel52 στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-06, 21:26 -
ποιο modem/router να προτιμησω;
Από Hamurabi στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-06, 14:07 -
Ποιο DVDRW να προτιμησω?
Από dpan στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-06, 22:29
Bookmarks