Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 48
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΕ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Παρακαλώ περιμένω μια απάντηση δεν αντέχω άλλο είμαι σε πολυ δυσχερή θέση και θα ήθελα επιτέλους μια απάντηση στην καταγγελια μου .
    Δεν αντέχω αλλό αυτό τον εκβιασμό ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ
    Ζήτησα την βοήθεια και συνδρομή και όχι αυτό τον εμπεγμό όπου υφήσταμαι με την καθηστέρηση αυτή στην απάντηση όπου βολεύει τον καταγγέλωντα και προστατευόμενο ΟΤΕ και πιέζει εμένα μιας και δεν μπορώ να εργαστώ χωρίς τις τηλεφωνικές μου γραμμές
    Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται είναι εκβιασμός !!!!
    Δεν ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΗΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    Είμαι σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο μιας και δεν έχω τώρα τηλεφωνικές γραμμές να ασκίσω το επάγγελμα μου τι πρέπει να κάνω δηλαδή?
    Έχω αποστήλη την καταγγελία μου αυτή εδώ και δύο μήνες στους εξείς φορείς :
    Γ.Γ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ, και ακόμα περιμένω μια σαφή απάντηση για την απάτη όπου υφίσταμαι αλλά τίποτα μόνο κοροιδία.
    Δύο μήνες περιμένω τι άλλο πρέπει να κάνω!!!
    Η καταγγελία
    e-mai: costasgoods@yahoo.grl
    Μετά Τιμής
    Costasgoods.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ανοίγει το Link σου.
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
    http://slightlymagic.net

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Doxaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ανοίγει το Link σου.
    To link: http://hompages.pathfinder.gr/costasgoods/

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13-15Mb/1Μb
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)
    Λοιπόν φιλικά πάντα θα πω την άποψη μου αφού διάβασα όλο το κείμενο...

1)Οι κλήσεις στο εξωτερικό 99,9% έχουν γίνει από τον υπολογιστή σου ή από άλλον χρήστη του υπολογιστή σου ή του τηλεφώνου σου χωρίς εσύ να πάρεις χαμπάρι τίποτε.. Εκείνη την εποχή ήταν σε έξαρση οι dialers και πολλοί δεν εντοπίζοναν από firewall και antivirus. την είχα πατήσει και εγώ αλλά μέχρι ποσού ενός ευρώ αφού ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος.

2)Δεκτό το ότι είχες ατύχημα αλλά για αυτούς δεν παίζει κανένα ρόλο.

3)Θα ήταν λογικό να ελέγχεις την πορεία των καταγγελιών σου και να κρατάς παντού αντίγραφα. Πρέπει να τα απαιτούμε όλοι αυτά. Από εκεί και πέρα βέβαια έπαθες ατύχημα. Κυριολεκτικά αυτοί σε γράφουν.(Θα το σχολιάσω σε λίγο αυτό)

4)Τα συστήματα του ΟΤΕ είναι ψηφιακά και είναι δύσκολο να παρακαμφθούν οι φραγές αφού έχουν κωδικό. Άρα αν όντως δούλευε η φραγή κάποιος την έβγαζε ή την είχε βγάλει για να κάνει τη δουλεια του.. Αυτό μπορεί να σε εκνευρίζει που λέω αλλά ο ΟΤΕ αυτό θα ισχυριστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αποδεικτικά στοιχεία. Βέβαια αυτό αποτελει ίσως και το καλύτερο πάτημα σου αν πας δικαστικά.

Τώρα να πω κάτι άλλο. Η συμπεριφορά του ΟΤΕ ήταν όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Χάθηκαν καταγγελίες σου και διάφορα άλλα πράματα. Πιστεύω ότι μόνο και μόνο λόγω της συμπεριφοράς τους και εφόσον είχες ατύχημα και σε έγραψαν τελείως έχεις πάρα πολλές ελπίδες δικαστικά.
    ΑΛΛΑ!!! Αν η υπόθεση δεν πάει δικαστικά μην περιμένεις ούτε κατα διάνοια να καταφέρεις κάτι όπου και να στείλεις την καταγγελία σου. Πραγματικά ο ΟΤΕ σου έχει δείξει επίσημα και πολλές φορές ότι είναι υπαιτιότητα σου και αυτό είναι και στον φάκελο σου. Οι καταγγελίες σου θα σταματήσουν εκεί. Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να σε βοηθήσει αλλά και αυτό είναι αμφιλεγόμενο..

Πάντως μην κάνεις τον ηλίθιο και το αφήσεις έτσι προσπάθησε να δεις τι μπορείς να κερδίσεις.
    Μια φορά και έναν καιρό...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    14652/999
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Thomson 585v7 WIRELESS
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 24.5(dB)
    Φίλε μου, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα σου πρότεινα να αποταθείς σε δικηγόρο. Όχι για να ξεκινήσεις δικαστικό αγώνα, αλλά για να σου φτιάξει μια καταγγελία από την οποία θα βγαίνει νόημα. Εν πάσει περιπτώσει βρες κάποιον που μπορεί να συντάξει μια καταγγελία με αρχή, μέση και τέλος και κυρίως χωρίς περιττά λόγια. Μόνο με ουσία , στοιχεία και έγγραφα που θα αποδικνύουν ότι έχεις δίκιο.

Το συγκεκριμένο κειμενο είναι δισνόητο, χωρίς συνεκτικές προτάσεις, χωρίς σημεία στίξης και επομένως εξαιρετικά κουραστικό.

Για παράδειγμα κάπου αναφέρεις την έκφραση : "καταφατικά αρνήθηκα". Αν ήξερες τι σημάινει αυτο που έγραψες και πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο ΟΤΕ εναντίον σου, θα είχες μετανοιώσει που έγραψες μονος σου την καταγγελία. Βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου.

Εγώ δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλο το κείμενο γιατί κουράστηκα. Στην ΕΕΤΤ και στις άλλες υπηρεσίες που το έστειλες, είναι υποχρεωμένοι να το διαβάσουν όλο γιατι αυτή είναι η δουλειά τους. Μην αμφιβάλεις ότι θα χρειαστούν πολλές μέρες και πολλές επαναλήψεις για να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Περίεργα τα πράγματα. Να ρωτήσω κάτι. Από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν το pc σου ήταν και είναι φούλ σε dialers ,έκανες φορμάτ το Pc ωστέ να βεβαιωθείς οτι δεν φταίς εσύ σε κάτι?Δεν ξέρω αν το έγραψες στο κείμενο κάτι τέτοιο. Πάντως κατα καιρούς στην τηλεόραση έχουν ακουστεί παρόμοια και ύστερα από ψάξιμο οι άνθρωποι βρήσκουν το δίκιο τους.
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
    http://slightlymagic.net

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    14652/999
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Thomson 585v7 WIRELESS
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 24.5(dB)
    Οι μοναδικές εξηγήσεις που μπορούν να στέκουν είναι οι εξής :

- Είχε γεμίσει το pc σου με diallers και δεν τον "καθάρισες".

- Κάποιος έκανε κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνό σου. Δεν ξέρω κατα πόσο βεβαιώθηκες ότι αυτό δεν γινοταν. Είσαι τόσο σιγουρος ότι δεν υπάρχει "ποντικός";

Βασικά πιστεύω ότι πολύ δυσκολα θα βρεις το δίκιο σου. Ο ΟΤΕ προειδοποιεί εδω και χρόνια για την υπαρξη τέτοιων προγραμμάτων και το κάνει για να μην μπορει κάποιος εκ των υστέρων να πει ότι δεν γνώριζε και να υποχρεώνει τον οργανισμό να δίνει αποζημιώσεις.

Ξέρεις τι σου λέει ο ΟΤΕ; Κύριε, αν δεν είχατε φροντίσει να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από diallers εγώ γιατί θα πρέπει να αποζημιώσω την αμέλειά σας;

Είναι σαν να σου κάνουν διάρρηξη στο σπίτι κι εσύ να ζητάς αποζημίωση από αυτόν που σου πουλησε το σπίτι.

Εν πάσει περιπτώσει, αν έχεις δίκιο θα το βρεις ΜΟΝΟ με έγγραφα. Αν δεν έχεις αποδείξεις δεν θα πείσεις κανέναν.

Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα σε μάς που διαβάζουμε τα όσα λες .

1. Όταν έβαλες συνδεση adsl σταμάτησαν τα προβλήματα;

2. Όταν έβαλες συνδεση adsl αφαίρεσες από το pc σου το modem της απλής pstn συνδεσης που είχες πριν;

3. Ζήτησες να σε επισκεφτεί στο χώρο εργσίας σου και να κάνει έλεγχο στις καλωδιώσεις; Το έκανε αυτό κάποιος ηλεκτρολόγος;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...

Και εσύ τόσο μα τόσο καμμένος από τον ΟΤΕ πήγες και πήρες connex

ή μήπως όλοι είναι τα ίδια αλλά ο ΟΤΕ πιο εύκολος για γκρίνια ;

Το avatar του μέλους grandstyle
    grandstyle Guest
    ειναι για γελια εκει στον οτε !! τοσα χρονια και δεν εχουν βρει λυση για να αντιμετωπισουν τους dialers..μεχρι προτεινος χρεωναν και την φραγη...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος grandstyle : 03-06-07 στις 23:26.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Η εξαπάτηση που είναι;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Γιατι να τους αντιμετωπισει ο ΟΤΕ; Να μη μπαινουν σε περιεργα sites.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από grandstyle Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι για γελια εκει στον οτε !! τοσα χρονια και δεν εχουν βρει λυση για να αντιμετωπισουν τους dialers..μεχρι προτεινος χρεωναν και την φραγη...
    Σε περίπτωση που σου ξέφυγε, οι dialers είναι νόμιμοι σου λέει θέλεις να δείς αυτό θα πρέπει να πληρώσεις.
    ο ΟΤΕ ή καλύτερα η ΕΕΤΤ το μόνο που μπορεί να κάνει αν δεί οτι κάποιος που έχει πάρει άδεια για να έχει dialers το παρακάνει ή παρανομεί να του μπλοκάρει τους αριθμούς.
    Στην τελική το πρόβλημα είναι στον χρήστη, Αυτός έχει την υποχρέωση να προσέχει
    η ΕΕΤΤ δεν έχει καμια δικαιώδωσία με dialers εξωτερικού, αλλά και πάλι όταν υπάρχουν αναφορές κλειδώνει αυτά που πρέπει να κλειδώσει

Downloads
    40
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    300M/30M
    ISP
    ΟΤΕ FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε περίπτωση που σου ξέφυγε, οι dialers είναι νόμιμοι σου λέει θέλεις να δείς αυτό θα πρέπει να πληρώσεις.
    ο ΟΤΕ ή καλύτερα η ΕΕΤΤ το μόνο που μπορεί να κάνει αν δεί οτι κάποιος που έχει πάρει άδεια για να έχει dialers το παρακάνει ή παρανομεί να του μπλοκάρει τους αριθμούς.
    η ΕΕΤΤ δεν έχει καμια δικαιώδωσία με dialers εξωτερικού, αλλά και πάλι όταν υπάρχουν αναφορές κλειδώνει αυτά που πρέπει να κλειδώσει
    Ωραία όλα αυτά αλλά συνήθως (99% των περιπτώσεων) το dialing πραγματοποιείται χωρίς την γνώση των χρηστών.

Δηλαδή αν σε ένα βενζινάδικο αφού είπες του βενζινά να στο γεμίσει, σου έλεγε "θέλεις να σου καθαρίσω τα τζάμια;" και του έλεγες ναι και αφού σου τα καθάριζε καπάκι σου χρέωνε την κάρτα σου 500 ευρώ για το καθάρισμα, θα σου άρεσε;

Μη μου πεις ότι δεν το γνώριζες γιατί εσύ το ζήτησες να στα καθαρίσει, όμως όπως βλέπεις ξεκάθαρα σε χρέωσε κακοβούλως και υποχθόνια χωρίς εσύ να το γνωρίζεις.

Αυτό στο χωρίο μου το λένε "κλεψιά", αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί, είναι στο ποιος έχει την ευθύνη να σε προστατέψει από αυτού του είδους τις κλεψιές, που στο παράδειγμά μας με τον βενζινά την ευθύνη έχει το κράτος και οι νόμοι του γιατί αν το κάνει αυτό τότε θα τον κλείσουν φυλακή εδώ όμως δεν υπάρχει κράτος να τους κηνηγήσει και να τους κλείσει φυλακή αυτούς που θυσαυρίζουν κλέβοντας τον ανυποψίαστο κοσμάκη.

Γιαυτό άλλωστε έχουμε στην Ελλάδα μία internetοφοβία, με τέτοια συμβάντα και όχι άδικα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NeK : 04-06-07 στις 00:05.

Το avatar του μέλους grandstyle
    grandstyle Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θεωρω υποχρεωση του καθε παροχου να διασφαλιζει τον συνδρομητη απο τετοιου ειδους κακοβουλες ενεργειες που σχεδον παντοτε διαφευγουν απο την αντιληψη του.

ας ειναι λοιπον πιο ευελικτος ο οτε και να προσφερει υπηρεσιες πληρους διαχειρισης του λογαριασμου των πελατων του.τι εννοω ?πχ παροχος που ειμαι αυτη τη στιγμη στην τηλεφωνια του εχω την δυνατοτητα να ελεγχω το κοστος της καθε κλησης βαζοντας οριο ανα κληση/ημερα κλπ , να κανω φραγη πατωντας ενα κουμπι να μπλοκαρω συγκεκριμενες ζωνες κοκ

ο οτε γιατι οχι ?! μηπως κανει τα στραβα ματια για να τα παιρνει ?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος grandstyle : 04-06-07 στις 00:03.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-08, 17:24
  2. Μηνύματα: 393
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-07, 23:34
  3. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-03, 03:53
  4. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-03, 17:28

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks