Σωστά, αυτό είναι.
Στην διεύθυνση μου βγάζει άκυρο, αν και από ότι είδα στην γωνία (και κοντά στα νέα ΚΑΦΑΟ) τα σπίτια περιλαμβάνονται στις περιοχές που θα προσφέρονται υπηρεσίες
Εμφάνιση 3.076-3.090 από 3518
-
16-02-22, 01:30 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3076
-
16-02-22, 01:35 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3077
Έλαα τα βρήκα!!
Είχαν μπει στην 3η ετήσια ανάθεση της Wind..
Spoiler:
- - - Updated - - -
Οπότε εντάξει, χαλαρά..
κάποια στιγμή θα πάρεις και εσύ FTTH!
-
16-02-22, 01:37 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3078
Υπερ αισιόδοξο το Q1 2022.
Τι να πω μακάρι, βέβαια εδώ που φτάσαμε. Ας έρθει Fiber/Vdsl και ας είναι τα Χριστούγεννα. Απλά να είναι εντός 2022 εύχομαι
Σε ευχαριστώ πολύ Iris
-
16-02-22, 01:43 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3079
Το παράξενο τώρα είναι ότι κοίταξα μία λίστα που βρίσκουμε κατ' ευθείαν από την Wind..
και εκεί δεν τις έχουν τώρα..
οπότε δεν μπορώ να δώ εάν δίνουν κάποια ημερομηνία..
- - - Updated - - -
Είχα βάλει τα πινακάκια από αυτή την λίστα με ημερομηνίες εδώ:
https://www.adslgr.com/forum/threads...00#post7195700
Τώρα το διαπιστώνω ότι λείπουν από την λίστα κάποιες καμπίνες..
Αλλά εντάξει θα δούμε.. ίσως τις έχει κάπου αλλού η Wind..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 16-02-22 στις 01:52.
-
16-02-22, 01:47 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3080
Ναι μωρέ, θα το δούμε.
Ελπίζω απλά 2022, γιατί αλλιώς βλέπω να σκάβω κανένα δρόμο ξημερώματα, να αρπάζω καμία οπτική με το χέρι και να την τραβήξω μέσα στο σπίτι. Πρωτοσέλιδο θα γίνω
-
16-02-22, 01:54 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3081
Κοίτα να σου πω τι σκέφτομαι..
Πρίν λίγες μέρες βγήκε μία ανακοίνωση από EETT..
ότι η Wind παίρνει παράταση έως 2022 Q2 για τις καμπίνες της.. (κυρίως τις FTTH θα έλεγα..)
Υπάρχει εδώ :
https://www.eett.gr/opencms/opencms/...VDSLvectoring/
Οι καμπίνες όμως οι δικές σου και οι άλλες που σου έβαλα πιο πάνω στην 3η ανάθεση δεν είναι στην ανακοίνωση αυτή..
γιατί κανονικά η προθεσμία τους λήγει τον Μάρτιο του 2022..
και αυτή η ημερομηνία δεν έχει παρέλθει ακόμη..
Οπότε κάνεις λίγο υπομονή να δεις πως θα το πάνε..
Πιστεύω πάντως ότι θα τις πάνε όλες μαζί, αφού βάλανε ήδη καμπίνες FTTH εκεί κοντά σου...
και μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις και εσύ!
- - - Updated - - -
Αυτά.. και τα λέμε!
Την κάνω τώρα.. καλό σου βράδυ!
-
16-02-22, 01:54 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3082
Thank you Iris, καλό βράδυ
-
16-02-22, 12:27 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3083
Πάει η πλατεία Κυψέλης..
την κλείσανε όλη για να ξεκινήσουν τα έργα για το μετρό..
....
O OTE συνεχίζει να επιδιορθώνει υπόγειες γραμμές στην περιοχή μας!
(Περιοχή για VDSL κυρίως)
Μάλιστα εάν το πεζοδρόμιο είναι πολύ χάλια ή δύσκολο, με πολλά καπάκια ΕΥΔΑΠ..
κάνει και μία άλλη τακτική τώρα..
Σκάβει στον δρόμο, και περνάει μαζί και μεγάλη μαύρη σωλήνα ώστε να περνάνε εύκολα και άλλα μελλοντικά καλώδια του, προς τα κτήρια!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 16-02-22 στις 12:33.
-
16-02-22, 14:05 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3084
Πάντως ο ΟΤΕ όλο και κάτι κάνει. Ο άνεμος είναι αρκετά πίσω και τρέχει. Η κόκκινη είναι σε στάση σε πολλά επίπεδα. Δεν έχουν λεφτά; Εντύπωση μου κάνει πάντως για το μέγεθός της.
-
16-02-22, 15:19 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3085
-
16-02-22, 15:22 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3086
Οκ!
Φρεάτιο!
Μάλλον για το FTTH είναι αυτές οι γραμμές..
Θα το κάνω quote και στο άλλο θέμα..
-
16-02-22, 16:44 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3087
Το 30α το έχουν απαγορεύσει νομίζω.. Δεν το χρησιμοποιούν γιατί κάνει παρεμβολές στα άλλα προφίλ...
Όταν έρθει η στιγμή να αναβαθμίσω αν μου αφήσουν αυτό που έχω έχει καλώς... Θα συνεχίσω με 17Α..
Αν όμως πούνε για νέο ρούτερ μάλλον θα ζητήσω το Η300... Τι άλλο; Σαβουρα το λένε μεν αλλά αφού αυτό έχουν.... Αν πάλι στείλουν το 267Α, υγεία..
Να πάω να τα σκάσω για φριτζ δεν παίζει, οπότε.... Θα δείξει....
Έτσι κ αλλιώς δε σκοπεύω να πάω για 200.... Λέω να αρχίσω με 50 και βλέπουμε... Ανάλογα το deal που θα παιχτεί..
- - - Updated - - -
H βοντα όντως σαν να έχει αφήσει τα πράγματα λίγο στη τύχη τους..
Κάνει προσφορές μεν.. Αλλά λίγο η κινητή που σέρνεται και λίγο το dlm που έχει βάλει στα dslam της... Το dlm το έβαλε πιστεύω για να μην υπάρχουν πολλές βλάβες... Δεν ξέρω... Αλλά μου φαίνεται σαν να είναι στον αυτόματο πιλότο.. Στη κινητή η άνεμος πάντως είναι λίγο καλύτερη σαν ταχύτητες... Αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει από το καλοκαίρι...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
16-02-22, 20:12 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3088
Είδα κάτι διαφορετικό στο δρόμο μου, έστησαν νέα καμπίνα στο σημείο Νικοπόλεως 40
Spoiler:
-
16-02-22, 20:28 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3089
Οκ.. thanks!
Θα την περάσω και στον χάρτη του
http://fttxgr.eu/map
- - - Updated - - -
- Τρελή παρατήρηση No.1
Καλά μπροστά στο ακατοίκητο βρήκαν να την βάλουν ?
Από πάνω της θα μπει η μπουλντόζα άμα θέλουν να το γκρεμίσουν ?
Εδώ ο δρόμος..
https://www.google.com/maps/place/%C...6!4d23.7317593
- Τρελή παρατήρηση No.2
Δίπλα στην καμπίνα υπάρχει αναμονή για FTTH!
- - - Updated - - -
Ερώτημα..
Για ποιό/ποιά καφάο είναι αυτή η καμπίνα.. ?
Πιο κάτω στην γωνία υπάρχει ένα καφάο..
https://www.google.com/maps/place/%C...6!4d23.7317593
Αλλά για να την βάλανε εκεί..
ίσως δώσει γραμμές και σε κάποιο άλλο..
- - - Updated - - -
Μπήκε στον χάρτη!
http://fttxgr.eu/map?id=11001
-
17-02-22, 13:14 Απάντηση: VDSL A/K Πατήσια - Wind (Πλ. Αμερικής - Κυψέλη - Άνω Κυψέλη) #3090
Καλημερα σας φερνω νεα απο τη πρωινη μου βολτα για τα εργα. Τα εργα της οδου θηρας εχουν φτασει μεχρι Μιχαηλ Βοδα και θηρας και συνεχιζουν μεχρι κατω λογικα μεχρι τις γραμμες του ηλεκτρικου θα παει... Τα καλα νεα ειναι οτι ερχονται και απο Μιχαηλ Βοδα προς τη μερα που παμε στον ηλεκτρικο Αττικης οχι Αγιο Νικολαο. Επισης με μια γρηγορη βολτα πανω στη Φυλης ειδα παντου ασφαλτοστρωμενα αυλακια που σημαινει οτι απο εκει πανω λογικα εχουν τελειωσει. Μηπως τη λενε wind γιατι ειναι γρηγορη σαν τον ανεμο;
Παρόμοια Θέματα
-
VDSL και Κυψέλη - A/K Άρης - Vodafone
Από nxenos στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 1116Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-23, 10:52 -
VDSL Πατήσια (Δήμος Αθηναίων)
Από clioII16v στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 285Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-23, 07:26 -
VDSL 30Mbps - A/K AΡΗΣ
Από No-Name στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-18, 21:56 -
A.K Πατησια ( Πλ.Αμερικης)
Από villasg στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-17, 23:10 -
VDSL Κυψελη, καλως ηρθε (πιασαμε ταχυτητα ADSL!!)
Από Fotis_Greece στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-17, 00:22
Bookmarks