Εμφάνιση 31-45 από 59
-
02-11-18, 17:11 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #31
-
02-11-18, 17:16 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #32
Port forward τις UDP θύρες για να περάσουν τα RTP πακέτα της φωνής.
-
03-11-18, 14:32 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #33
Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω port forwarding στο Speedport entry2i. Όλη μέρα παλεύω, κάνω τους ελέγχους μου με port checkers αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα;
- - - Updated - - -
Τελικά έκανα επανεκκίνηση το PC και φαίνεται να έστρωσε. Εισερχόμενες με φωνή και εξερχόμενες με outbound rule. Οποιαδήποτε πάντως αποθήκευση ή επεξεργασία του OTE sip trunk, φαίνεται πως κλειδώνει το account και αρχίζει τα internal error και timeouts. Προς το παρών δεν πειράζω τίποτα, το αφήνω να δω πως θα κυλήσει. Ευελπιστώ να μην ξανακλειδώσει.
-
08-11-18, 00:32 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #34
Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα restricted ports στην γραμμή σου.
Πας στο https://ps.otenet.gr/ και κάνεις login με τα creds απο το site της Cosmote
αφού κάνεις login και κάνεις accept τα terms πατάς "ΕΠΙΛΟΓΗ"
μετα πατάς "ΑΛΛΑΓΗ"
και μετα στον βαθμό προστασίας παλι "ΑΛΛΑΓΗ"
και τελος αλλάζεις το " Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες 'επιθέσεις' " σε ΟΧΙ και πατάς "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ".
Αφου το κάνεις αυτό τα ports 80,22,53,443,5060 κλπ θα είναι unblocked απο το firewall του ΟΤΕ.
-
08-11-18, 01:06 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #35
-
19-01-19, 20:14 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #36
Στην σελίδα με τα options τι ρυθμίσεις βάζουμε στο 3cx?
-
31-01-19, 13:55 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #37
Καμια εξελίξη έχουμε σε αυτό το θέμα εγώ έχω εισαρχομενες και δεν μπορώ να κάνω εξαρχομενες μου γράφει forbitten.
-
20-02-19, 21:25 Re: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #38
Γνωρίζει κανείς γιατι μου βγάζει στο log 408 timeout και δεν κάνει register? όταν μου έστειλαν τους κωδικούς τους έβαλα πρώτα στο router και έκανε register το speedport. Υπάρχει περίπτωση να κάνει Bind στο router και παρόλο που γύρισα το SIP account στο off να μην κάνει register στο 3cx?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nedved4 : 20-02-19 στις 21:33.
-
25-05-19, 14:57 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #39
Καλησπερα παιδια,
επειδη θα ηθελα να υλοποιησω κατι παρομοιο σε εταιρεια που εχει 3CX και θα γινει μεταβαση σε ευρυζωνικη (ISDN 2 καναλια φωνης).
Δουλευει αξιοπιστα το sip trunk? Υπαρχουν ακομα θεματα?
ΕυχαριστωNetwork, Software & Hardware Solutions
-
28-05-19, 23:12 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #40
Σε αυτους που καταφεραν να το στησουν, παιζει αξιοπιστα;
Ο incoming fax server του 3cx δουλευει κανονικα;
Εξερχομενα fax απο fax machine σε Τ38 παιζουν;
-
29-05-19, 09:58 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #41
Χθες το δοκιμασα εγω. Πηρα κωδικους, αποσυνδεσα το Oxygen, εβαλα το δικο μου router και ρυθμισα το Sip Trunk. Στο 3CX εβγαλα πρασινη κουκιδα οτι εγινε register, στον ΟΤΕ ομως φαινονταν non registered. Οι κλησεις φυσικα αποτυγχαναν. Παραδοξως ενας ευγενκος τεχνικος του ΟΤΕ εκανε καποιες ρυθμισεις, φανηκε για καποια στιγμη registered και σε αυτους και μπορεσα να δεχτω μια κληση, αλλα μετα παλι non registered.
Οποτε ακυρο το project!!! Τσαμπα ο κοπος.Network, Software & Hardware Solutions
-
30-05-19, 00:43 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #42
To 3-way authentication με το "@" το εχεις σωστα οπως αναφερεται πιο πισω στο θεμα και DNS εχεις του ΟΤΕ καρφωτα στο μηχανημα σου;
Επισης καπου διαβασα οτι αφου κανεις register θελει να κανεις restart 3cx services για να στρωσει.
Ξαναδες το το θεμα αν μπορεις, μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην υπαρχει λυση.
-
30-05-19, 10:31 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #43
Το 3way με το @ ναι το περασα. DNS εχω OpenDNS στο router αν εννοεις αυτο αλλα ουτως η αλλως το sip server το εβαλα με IP οπως μου εστειλε και ο ΟΤΕ στο μηνυμα.
Η κουκιδα εγινε πρασινη αλλα κλησεις...γιοκNetwork, Software & Hardware Solutions
-
30-05-19, 14:47 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #44
Νομιζω οτι το σωστοτερο ειναι με fqdn και dns του ote.
Εχω κανει ερωτημα συμβατοτητας στον οτε και περιμενω.
Εσυ πως δουλευεις τωρα;
Υπαρχει καποιος χρηστης που δουλευει ενεργα το 3cx με το VoBB?
-
08-04-20, 16:40 Απάντηση: 3CX Cosmote SIP & Extension Security #45
Συγγνώμη για το νέκρο του thread, αλλά προσπαθούσα να στήσω πρόσφατα ένα 3cx με trunk ΟΤΕ. Αν και οι οδηγίες του @expertgr με βοήθησαν αρκετά, αντιμετώπιζα το error 403 με τις εξερχομένες.
Στο zoiper έπαιζαν κανονικά τα πάντα, οπότε με λίγο wireshark και sipgrep κατάφερα να βρω τις κάταλληλες ρυθμίσεις για τις εξερχομένες και τις ποστάρω αν ποτέ κάποιος στο μέλλον μέσω google αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
A very minor case of serious brain damage.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέα υπηρεσία COSMOTE Mobile Security για την προστασία των smartphones από κακόβουλο λογισμικό & υποκλοπή στοιχείων
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-18, 12:07 -
3CX και ΟΤΕ VoIP & σκεψεις για asterisk
Από SlotKiller στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-18, 09:26 -
3CX dial tones / 3CX transfer/park
Από georgi0 στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-17, 08:50 -
Elastix and 3CX
Από Marios30 στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-17, 10:42
Bookmarks