Εμφάνιση 91-92 από 92
Θέμα: Cosmote Voip με SPA112
-
28-03-25, 11:57 Απάντηση: Cosmote Voip με SPA112 #91
-
10-04-25, 00:23 Απάντηση: Cosmote Voip με SPA112 #92
Καλησπέρα ! Μου έδωσες λύση πριν και ήρθα για νέο ερώτημα
Πριν κάτι ημέρες σταμάτησα να δέχομαι εισερχόμενες ( χωρίς να αλλάξω κάτι - οταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζουμε ).
Στην γραμμή έχω ενεργοποιημένη έμεση εκτροπή απο την Cosmote ( *61*αριθμός τηλεφώνου# )μετά απο 5 χτυπήματα.
Και πάει σε ενα κινητό όταν κάποιος δεν απαντήσει την γραμμή απο το κέντρο.
Καλώντας λοιπον το σταθερό γίνεται προώθηση κλήσης ΑΜΕΣΑ στο κινητό που έχω δηλώσει να γίνεται έμμεση απο Cosmote..... και όχι μετά απο 5 χτυπήματα...
Η αφού εκανα και τι δεν έκανα, reset - επαναφορά κτλ κτλ....
Έκλεισα το voip και το άνοιξα μέσα απο το ρουτερ της Cosmote. κάνει οτι χτυπά και μετά απο 5 χτυπήματα κάνει την προώθηση ως έπρερε.... Άρα επιβεβαιώνω πως κάτι απο το UCM6302A είναι....
Υπόψιν οι εξερχόμενες λειτουργούν κανοικότατα !
Στο inbound route pattern έχω βάλει " _. " που απο όσο γνωρίζω αυτό περιλεμβάνει τα πάντα, και πάει σε εσωτερικό απευθείας ( δεν εχω ring group, ivr ....τίποτε απο όλα αυτά - απευθείας σε ένα εσωτερικό. )
EDIT: Στο CDR δεν εμφανίζεται εισερχόμενη κλήση...
Κάποια πρόταση πως να το λύσω ???
---------------------------------------------------------------
'Ελυσα το θέμα με τον εξής τρόπο:
'Οποιος έχει το ίδιο θέμα μπορεί να δοκιμάσει αν θέλει:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος officeland : 10-04-25 στις 10:05. Αιτία: Η λύση στο πρόβλημα.
Παρόμοια Θέματα
-
Χρήση Speedport 2i για VoIP Cosmote/ΟΤΕ με Mikrotik
Από deniSun στο φόρουμ MikroTikΜηνύματα: 390Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-23, 14:21 -
Χρήση Mikrotik RB + VOIP με INALAN FTTH
Από Nikiforos στο φόρουμ MikroTikΜηνύματα: 114Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-20, 16:50 -
Cosmote home με sim πρόβλημα
Από albert στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-17, 16:04 -
SPA112 Dial Tones
Από mondeo στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-17, 00:51 -
Cosmote VoIP με άλλο router/modem
Από Codehack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-17, 10:42
Bookmarks