Αν καλοκοιταξετε το forum θα δειτε πως παντου παραπονιουνται για τον ΟΤΕ.
ν.σμυρνη σερνεται
ηλιουπολη τα χει παιξει
Πατρα κων/λεως εχει τιγκαρει
κτλ κτλ κτλ
Νεοι χρηστες αλλαζουνε συνεχεια Isp's για να φτιαξουν την συνδεση τους.
Τα pings για τους gamers ειναι και θα μεινουν για παρα πολυ καιρο Τεραστια.
Μονη λυση ειναι μια προσφορα απο
isp με δικες του γραμμες και υπηρεσιες που εγγυονται καλα ping times το οποιο παραμενει ονειρο
Πως λενε οι αμερικανοι " the american dream"
ετσι και μεις το "ελληνικο ονειρο"!!
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
07-11-04, 21:44 DSL OTE ολο προβληματα σε ολες τις περιοχες #1
-
07-11-04, 21:51 #2Μονη λυση ειναι μια προσφορα απο
isp με δικες του γραμμες και υπηρεσιες που εγγυονται καλα ping times το οποιο παραμενει ονειρο
Πως λενε οι αμερικανοι " the american dream"
ετσι και μεις το "ελληνικο ονειρο"!!
γιατί ό ΜΟΝΟΣ που το κάνει αλλα δυστηχώς μόνο σε ένα 5% του πληθυσμού είναι η vivodi
-
08-11-04, 01:15 #3
Μακάρι όποιος / όποια έχει υποστήριξη από vivodi να βάζει για την οικονομική βοήθεια προς την vivodi για να επεκταθεί και να φύγουμε από τον οτέ με τα προβλήματα του
They say, if you play the WinXP CD backwards, you can hear satanic words." - "Oh, that?s nothing. If you play it forward, it installs WindowsXP :P "
-
08-11-04, 05:02 #4
Αλήθεια απο πότε έχει να κάνει επέκταση η vivodi?
-
08-11-04, 10:35 #5
Περιοχή ΓΑΛΑΤΣΙ, Ημ/νια 6-8 Νοεμβρίου 2004
Από την Παρασκευή, η DSL σύνδεση κόβεται και μετά επανέρχεται. Αυτό συμβαίνει με συχνότητα περίπου 2 ωρών, αλλά μερικές φορές 3 ωρών. Το βράδυ δεν ξέρω αν επαναλαμβάνεται. Επιπλέον, όταν επανέρχεται, η σύνδεση είναι χειρότερη από 28 modem. Σε κάποιες "αναλαμπές" που παρουσιάζει η σύνδεση έρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα.
Πάντως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι στιγμής!!
Απορία: Με την Vivodi δηλαδή, θα έχω γραμμή που δεν θα ανήκει στον ΟΤΕ;
Οι ταχύτητες θα πλησιάζουν τις ονομαστικές ταχύτητες DSL ή πάλι θα απέχουν κατά πολύ;
-
08-11-04, 11:55 #6
Αρχικό μήνυμα από icedfun
They say, if you play the WinXP CD backwards, you can hear satanic words." - "Oh, that?s nothing. If you play it forward, it installs WindowsXP :P "
-
08-11-04, 12:01 #7
Αρχικό μήνυμα από jerry
Αρχικό μήνυμα από jerry
-
08-11-04, 12:29 #8
Τελικά μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να ακούω: "DSL OTE ολο προβληματα σε ολες τις περιοχες" σαν να λέμε: "Η γη γυρίζει"
Στις περιοχές, βάλτε και τα Πατήσια μέσα
-
08-11-04, 12:37 #9
Τι ακριβώς σου κάνει; Έχει πατώσει το σύμπαν; Είναι από το Σάββατο το μεσημέρι (μπορεί και νωρίτερα) αυτή η κατάσταση. Η Forthnet μου λέει ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι φταίει ο ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ μου λέει ότι φταίει ο ISP....
Επειδή θέλω να σιγουρευτώ να μην αρχίσω επανεγκαταστάσεις φτου και από την αρχή, μπορεί κάποιος να μου πει τα συμπτώματα; Εμένα συγχρονίζεται, μπαίνει κανονικά αλλά έχει τρομερό LAG (πάνω από 10"), τρομερό Packet Loss, και δεν μπορώ να κατεβάσω πάνω από 500kb χωρίς να νεκρώσουν τα πάντα μετά.
Παρατήρησα ότι στο Upload φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα.
Share your thoughts plzISTJ
-
08-11-04, 13:29 #10
Αρχικό μήνυμα από ArChEaN
-
09-11-04, 15:00 #11
Το ίδιο έκανε και σε μένα. Μετά από ένα "upgrade" του δακτυλίου της περιοχής (Κ. Πατήσια) δε δούλευε τίποτα, και η κάθε σείδα ήθελε 5 λεπτά κατα μέσο όρο για να ανοίξει (αν άνοιγε ποτέ). Με τηλ. στο 121, το "έφτιαξαν": διορθώθηκε μεν, αλλά από τότε η ταχύτητα παίζει στα 25-32kb/sec από 41 (384 σύνδεση)... Πήρα στο 121, στο 134, στο 1241 και στον ISP (FORTHNet). Από τον ISP μου είπαν οτι είχαν πολλά παρόμοια παράπονα και με έστειλαν στον ΟΤΕ, ενώ στον ΟΤΕ οτι "δεν έχει πρόβλημα η γραμμή" και οτι "25kb/sec είναι φυσιολογική ταχύτητα, γιατί το bandwidth στην DSL δεν είναι εγγυημένο".
ΟΤΕ το μεγαλείο σου
-
09-11-04, 18:29 #12
Αρχικό μήνυμα από ArChEaN
Δες αυτο το thread που συζηταμε αυτο ακριβως το προβλημα και πως μπορεις να το ανιχνευσεις.
http://www.adslgr.com/forum/thread10853.html&highlight=
Παρόμοια Θέματα
-
Αίτηση σε όλες τις εταιρίες!
Από athan.k στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 22:26 -
Σελιδα σε ολες τις αναλύσεις
Από magus32 στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-08, 22:04 -
Προβλήματα με DSL πρόσβαση Otenet σε όλο το λεκανοπέδιο (αφορά και ΔΙΟΔΟΣ)
Από Flareman στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-07, 01:43 -
Αγγλία: Παροχή ταχυτήτων 4 & 8Mbps DSL σε ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις περιοχές της χώρας...
Από Sovjohn στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-05, 12:31 -
Υπάρχει τεχνολογία dsl και για τις απομακρυσμένες περιοχές;;
Από spartacus στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-05, 17:07
Bookmarks