Εμφάνιση 16-30 από 41
Θέμα: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας
-
23-03-18, 03:03 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #16
-
23-03-18, 03:06 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #17
-
23-03-18, 03:29 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #18
Αχαχαχα ναι τωρα το ειδα, δεν φαινοταν καλα και δεν ηξερα οτι εμπαινε εκει γεφυρα, απορω πως χωρεσε εκει μεσα... Αν δεν ειχε μπει αυτη η γεφυρα τι θα γινοταν;
Απο περιεργεια θα μπορουσα να δω αν υπαρχει οντως διαρροη με εναν 2ο τροπο χωρις να ανοιξεις το κουτι του πινακα, με την χρηση πυκνωτων, αντιστασεων ενωμενα σε καλωδιο που μπαινει σε πριζα; (οπως δειχνει στο βιντεο: http://https://www.youtube.com/watch?v=FekpfLLLOcI)
Με πολυμετρο γινεται να τεσταρεις ρελε; Γιατι εβαλα τους δυο ακροδεκτες του πολυμετρου το ενα στη φαση κ το αλλο στον ουδετερο στην ιδια πλευρα του ρελε και ''επεσε'', χωρις να πεσει καποια αλλη ασφαλεια.
Οχι δεν αλλαξα την σειρα ετσι ηταν απο την αρχη της εγκαταστασης.Τον ρελε τον εβαλα εκει που ηταν και ο παλιος.
- - - Updated - - -
Η γενικη ασφαλεια ειναι 35Α ο γενικος διακοπτης 45Α και ο ρελες 40Α. Δεν θα πρεπε να ταν ολα ιδιας τιμης??
-
23-03-18, 03:38 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #19
Βρε αφού τα είπαμε πιο πάνω, αν υπήρχε διαρροή θα έπεφτε το ρελέ, γιατί έχεις κολλήσει τόσο;;
Δεν γίνεται με πολύμετρο, θέλει ειδικό όργανο, το είπαμε και αυτό παραπάνω.
Πρέπει να αλλάξεις την σειρά, η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα πριν την κατανάλωση.
- - - Updated - - -
Η γενικη ασφαλεια ειναι 35Α ο γενικος διακοπτης 45Α και ο ρελες 40Α. Δεν θα πρεπε να ταν ολα ιδιας τιμης??
Τέλος το μάθημα ηλεκτρολογίας για σήμερα, πάμε για ύπνο.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
23-03-18, 03:38 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #20
Αν έχω μάθει κάτι (
) ως μηχανολόγος (και όχι ως ηλεκτρολόγος) με ένα μεταπτυχιακό στην ενέργεια είναι πως ποτέ και για κανένα λόγο δεν παίζουμε με το ρεύμα.
Έχει χαθεί κόσμος και κοσμάκης από αμέλεια.
Αν θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο ή ακόμα και να πάρεις μια υπεύθυνη γνώμη, πάρε κάποιον ηλεκτρολόγο ή πέρνα από κάποιο γραφείο να ρωτήσεις.
-
23-03-18, 09:09 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #21
Κρατάω αυτά πάνω από όλα!
Το ρεύμα, άμα δεν το ξέρεις και δεν το σέβεσαι ανάλογα, ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα σκοτώσει τον ημιμαθή την ώρα που κάνει την πατάτα, μπορεί να σκοτώσει - τον ίδιο ή κάποιον άλλο - και σε μεταγενέστερο χρόνο.
Σκεφτείτε το ξανά.
-
23-03-18, 09:16 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #22
-
23-03-18, 10:40 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #23
Καλημερα σε ολους, θελει απειρη προσοχη και σεβασμο και δεν αγγιζουμε τιποτα χωρις να το ξερουμε ειτε ειναι ρευμα ειτε φιδι και συνεχη ελεγχο!!
Εχω κολλησει γιατι μπορει να εχουμε πολυ μικρη διαρροη κατω των 0,03Α ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμη απο τον ρελε και να μην πεφτει. Δεν μπορει να συμβει και αυτο; Κ γι αυτο ρωτησα και για το πραγματακι που εχει στο βιντεο ωστε να μην χρειαστει να επεμβουμε στον πινακα.
Γιατι πρεπει να μπει πρωτα η ασφαλεια πριν τις καταναλωσεις; Επειδη οσους πινακες εχω δει ειναι με αυτην την σειρα: ΔΕΗ>γενικος διακοπτης>γενικη ασφαλεια>ρελε
Επισης μια αλλη σημαντικη απορια που εχω ειναι η εξης: Εχω ενα φωτιστικο κουζινας κατω απο το ντουλαπι πιατων οπως αυτο: http://www.ledcity.gr/index.php?rout...roduct_id=1794 και βάζοντας το δοκιμαστικό (σε καποια συγκεκριμενα σημεια στη βαση του φωτιστικου που πρεπει να ναι απο αλουμινιο, αναυε μονο και κοντα στον διακοπτη του) ή το πολύμετρο έδειχνε τάση (δηλ. μια εδειχνε 20V μια 50V μια μηδεν) ενώ όταν το ακούμπαγα δεν πάθαινα τίποτα απολύτως. Γιατι γινοταν αυτο;;
-
23-03-18, 10:44 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #24
Συνέχισε να παίζεις με τη ζωή σου κορώνα-γράμματα.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
23-03-18, 11:02 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #25
Επειδή απαντώντας μπορεί να δίνουμε λαβή για επικίνδυνους πειραματισμούς, εγώ σταματάω εδώ.
Φίλε @Νtigo 110, όλα υπάρχουν μέσα στο Google, εκεί θα βρεις για την ευαισθησία στα 30mA και γιατί έχει επιλεγεί έτσι και απαντήσεις για όλες τις άλλες ερωτήσεις σου.
Μείνε στο θεωρητικό κομμάτι και μην επιχειρείς τίποτα από αυτά που βλέπεις στο YouTube και αλλού. Από τις ερωτήσεις σου δείχνεις ότι δεν το κατέχεις και βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια, φιλικά πάντα.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
23-03-18, 11:44 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #26
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι έχουν και ειδικά όργανα για να κάνουν τον πρέπων έλεγχο.
Κάλεσε κάποιον.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
23-03-18, 12:00 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #27
Δεν παιζω με το ρευμα και προσεχω παρα πολυ και δεν κανω τιποτα χωρις να γνωριζω και ολα αυτα τα ρωταω μονο και μονο για να μαθαινω. Αν μπορειτε απαντηστε μου μονο στην τελευταια ερωτηση που εκανα και εννοειται πως θα φερω ηλεκτρολογο να κανει γενικο ελεγχο απλως θα ηθελα να ειχα καποιες λιγες παραπανω γνωσεις...
-
23-03-18, 12:04 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #28
-
23-03-18, 21:05 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #29
Πριν κλειδώσει το θέμα θέλω να κάνω μία βασική ερώτηση, γιατί με έχετε μπερδέψει πολύ: Ο ρελές ή το ρελέ; Ποιο είναι το σωστό;
-
23-03-18, 23:14 Απάντηση: Ερωτήσεις Ηλεκτρολογίας #30
Παρόμοια Θέματα
-
Ebay Ερωτήσεις! (δεν παραγγέλνουμε με courier εκτός Ε.Ε. και κάνουμε υπομονή)
Από klou στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5956Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-25, 07:28 -
Ερώτησεις για Mikrotik Hotspot
Από groun στο φόρουμ MikroTikΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-19, 16:51
Bookmarks