Σελ. 670 από 671 ΠρώτηΠρώτη ... 650660665668669670671 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.036-10.050 από 10064

Θέμα: Speedport Plus

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηρα και εγω την 039 σημερα το βραδυ και το πρωι κανενα απο τα 2 βασικα συστηματα μου δεν ειχε ιντερνετ στην εκκινηση. Ηταν σαν να μην ηταν καν συνδεδεμενα στο ρουτερ (ενσυρματα το ενα, ασυρματα το αλλο, σταθερες ip και τα 2). Κινητα κλπ που παιρνανε μεσω dhcp μπηκανε κανονικα.
    Επειδη προβλεπω αυτο εδω να γινετια αναπηρια του plus στο αμεσο μελλον, μιας και σημερα ειχα τα ιδια αν και μπορεσα να συνδεθω τοπικα, πχ
    Κώδικας:
    $ ssh 192.168.1.3
    jim@192.168.1.3's password: 
    (removed)
    (removed)$ su
    Password: 
    (removed)# apt-get update && apt-get upgrade && apt-get dist-upgrade 
    0% [Working]^C (δεν πηγε βημα γιατι δεν εβλεπε ιντερνετ και το σταματησα)
    τι κοιταω στο log για να δω απο τι επανεκκινησε σημερα? Διακοπη ρευματος δεν ηταν παντως.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 05-11-24 στις 09:38.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α ΟΚ σόρι... Είχα πριν μερικά χρόνια το άσπρο και νόμισα μπας και έχει και μαύρο τώρα...
    Θενκς Τζίμ..
    Πάντως εγώ παρά τα μικρά "σουλουπώματα" με ρυθμίσεις, τελικά χρειάστηκε να κάνω factory reset για να συνέλθει εντελώς το WiFi στο Plus 2. Περισσότερα και δίπλα.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Το speedport plus μπορει να χρησιμοποιηθει σαν λειτουργια wireless router; Δηλαδη πανω σε αλλο modem router ειτε να παρει "internet" απο ενα deco AP για να κανει επεκταση στο δικτυο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vauxhall Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το speedport plus μπορει να χρησιμοποιηθει σαν λειτουργια wireless router; Δηλαδη πανω σε αλλο modem router ειτε να παρει "internet" απο ενα deco AP για να κανει επεκταση στο δικτυο.
    Ναι, μπορεί να πάρει ενσύρματο δίκτυο από αλλού και να το δώσει ασύρματα, αν και δεν έχει εξαιρετικό WiFi.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, μπορεί να πάρει ενσύρματο δίκτυο από αλλού και να το δώσει ασύρματα, αν και δεν έχει εξαιρετικό WiFi.
    Εκτός αν εννοεί wireless bridge, που μάλλον χλωμό..
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ειχαμε μια διακοπη ρευματος νωριτερα εδω...
    Βγαζω στην ακρη τα ~10 λεπτα που εκανε για να συγχρονισει, να συνδεθει στο ιντερνετ και να ερθει το τηλεφωνο και παω στα σημαντικα. Συγχρονισε με την μια στα 12 που ειμαι κλειδωμενος και σιγα σιγα επεσε στα 8! Τωρα κανω update με μολις ~500kb/s λες και γυρισα 10 χρονια πισω! Και σαν να μην εφτανε αυτο, μετα απο αρκετη ωρα, πεταξε οτι ηταν συνδεδεμενο ασυρματα και δεν το αφηνε να ξανασυνδεθει! Ελεος πια!
    ديميتريس

Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mb/s
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ZTE H1600
    Path Level
    Fastpath
    για τον @jim_p που ήθελε να μάθει αλλαγές. διορθώσεις σχετικά με internet backup usb για dsl & ftth συνδέσεις. διορθώσεις αναφορικά με Ipv6 σε adsl γραμμές και διορθώσεις σε μια υπηρεσία που αφορά την σύνδεση του ρούτερ σε hotspot όταν δεν υπάρχει ίντερνετ στην σταθερή γραμμή. οπότε όχι δεν διορθώνει αυτά που αναφέρεις.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ειχαμε μια διακοπη ρευματος νωριτερα εδω...
    Βγαζω στην ακρη τα ~10 λεπτα που εκανε για να συγχρονισει, να συνδεθει στο ιντερνετ και να ερθει το τηλεφωνο και παω στα σημαντικα. Συγχρονισε με την μια στα 12 που ειμαι κλειδωμενος και σιγα σιγα επεσε στα 8! Τωρα κανω update με μολις ~500kb/s λες και γυρισα 10 χρονια πισω! Και σαν να μην εφτανε αυτο, μετα απο αρκετη ωρα, πεταξε οτι ηταν συνδεδεμενο ασυρματα και δεν το αφηνε να ξανασυνδεθει! Ελεος πια!
    Αυτο εδω πρεπει να εινια προβλημα του plus, γιατι νομιζω εχει γινει pattern πλεον. Ερχεται το ρευμα, συγχρονιζει στα 12, πεφτει συνεχως μεχρι να φτασει στα μισα ή πιο κατω και δεν επανερχεται μεχρι να επανεκκινηθει. Ευχομαι να μην εινια της 039. Αχ που εισαι 2i που δεν ειχες τοσες αναπηριες!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 17-11-24 στις 14:43.
    ديميتريس

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Κώδικας:
    The following device(s) were disconnected 
    yunohost  08-00-27-(removed)  192.168.1.101  2a02:587:d82c:773d:(removed) 
    The following device(s) were connected 
    yunohost  08-00-27-(removed)                 2a02:587:d82c:773d:(removed)
    Ειναι το ιδιο συστημα (vm σε bridged network), πριν και μετα απο reboot! Δεν ειναι οτι δεν εδωσε την ιδια ip, δεν εδωσε ΚΑΝ ip!

#skoupidario
    ديميتريس

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Κώδικας:
    The following device(s) were disconnected 
    yunohost  08-00-27-(removed)  192.168.1.101  2a02:587:d82c:773d:(removed) 
    The following device(s) were connected 
    yunohost  08-00-27-(removed)                 2a02:587:d82c:773d:(removed)
    Ειναι το ιδιο συστημα (vm σε bridged network), πριν και μετα απο reboot! Δεν ειναι οτι δεν εδωσε την ιδια ip, δεν εδωσε ΚΑΝ ip!

#skoupidario

Δεν ειναι ολα για ολους . σε αλλον δουλευει κοπείο , σε αλλους ειναι σκουπιδι . παιζουν πολλα ρολο .

Γιατι δεν βαζεις ενα ρουτερ της αρεσκειας σου και καθεσαι με αυτο , εφοσον αναφερεις οτι σου δημιουργει προβληματα ?

αξιζει να χαλας την ψυχικη σου ηρεμια , ενω μπορεις ευκολα να λυσεις ολα σου τα προβληματα ?
    The gr81 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Επίσης δεν υποστηρίζεται ενεργά πλέον από τον πάροχο.
    Ρεαλιστικά, μπαίνοντας στο 2025 καλό είναι να αντικατασταθεί με κάποιο από τα νέα CPE του παρόχου, ή εάν δεν κάνουν αυτά με κάποιο τρίτο.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    @griniaris
    Πριν γραψω μερικους λογους για τους οποιους θεωρω ακομα μια χαρα το plus, μιας και με αυτο ζητησα να μου αντικαταστησουν το 2i που πεθανε περυσι, ας ρωτησω κατι σημαντικο. Τι το εξεζητημενο βλεπεις στο να μπορει μια συσκευη του δικτυου να συνδεεται σε μια αλλη? Εχω δικτυο με 2+ συσκευες στο σπιτι σχεδον 15 χρονια και αυτο που συμβαινει με το plus να μην με αφηνει να δω αλλες συσκευες ειναι πρωτοφανες.
    Καποιο fanboy του φορουμ ειχε κανει τη διαγνωση καποτε οτι εφταιγε το wireless isolation (ή καπως ετσι) αλλα σταματησε να ποσταρει αφοτου του εδειξα οτι εινια απενεργοποιημενο και πως το παραπανω προβλημα συμβαινει τυχαια.
    Η μονη διαφορα απο τοτε ειναι πως οι ασυρματοι clients εχουν αυξηθει, μιας και ολα τα vm εινια στο λαπτοπ, εινια ολα σε bridge και συνδεονται "ασυρματα" με το plus.

@minas
    Μα πριν ενα μηνα πηρε ενημερωση το plus! Οσο για την υποστηριξη, ειδα και τα νεοτερα τους που εχουν κλεισει 2+ χρονια κυκλοφοριας, υποστηριζονται ακομα και εχουν "παιδικες ασθενειες".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 28-11-24 στις 13:21.
    ديميتريس

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    @griniaris
    Πριν γραψω μερικους λογους για τους οποιους θεωρω ακομα μια χαρα το plus, μιας και με αυτο ζητησα να μου αντικαταστησουν το 2i που πεθανε περυσι, ας ρωτησω κατι σημαντικο. Τι το εξεζητημενο βλεπεις στο να μπορει μια συσκευη του δικτυου να συνδεεται σε μια αλλη? Εχω δικτυο με 2+ συσκευες στο σπιτι σχεδον 15 χρονια και αυτο που συμβαινει με το plus να μην με αφηνει να δω αλλες συσκευες ειναι πρωτοφανες.
    Καποιο fanboy του φορουμ ειχε κανει τη διαγνωση καποτε οτι εφταιγε το wireless isolation (ή καπως ετσι) αλλα σταματησε να ποσταρει αφοτου του εδειξα οτι εινια απενεργοποιημενο και πως το παραπανω προβλημα συμβαινει τυχαια.
    Η μονη διαφορα απο τοτε ειναι πως οι ασυρματοι clients εχουν αυξηθει, μιας και ολα τα vm εινια στο λαπτοπ, εινια ολα σε bridge και συνδεονται "ασυρματα" με το plus.
    Δεν αμφισβητω οτι εχεις θεματα . η ερωτηση μου δεν βασιζεται σε αυτα .

Απλα αναρωτιεμαι .

Α) Εφοσον στην κοσμοτε μπορεις να αλλαξεις ρουτερ με οποιο σου αρεσει ....
    β) και να κρατησεις το speedport μονο για τηλεφωνια , ακομα και να το καταργησεις τελειως ζητωντας τους κωδικους ...

γιατι να κρατησεις το speedport σαν βασικο σου ρουτερ ? βρισκεις ειτε μεταχειρισμενα με 5-10 € ειτε καινουρια με 20 € ++++

στο wireless κομματι , εβρισκα και εγω ανεπαρκη ολα τα ρουτερ των παροχων . μετα τις 10-15 συσκευες αρχιζε το πανηγύρι .
    οποτε εδω και πολλα χρονια εχω δικο μου εξοπλισμο και εχω ηρεμισει .

Οποιο παροχο και να βαλω , κανω 2πλο ΝΑΤ και ΔΕΝ ξαναστηνω απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις .
    Μονο μια φορα ανοιγω τις πορτες μου προς τα εξω .
    οι οποιες ειναι λιγοτερες απο 5 , καθως παιζω με vpn για ασφαλεια .

Μηπως μια τετοια λυση θα σε βολευε ?
    The gr81 .

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    πΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Router
    speedport
    SNR / Attn
    6(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπερα σε ολους , μετα απο πολλα χρονια (εποχη on telecoms ειχα γραφτει στο site ) και μετα απο μερικα θεματακια που ειχα γραψει κυριως στο νημα της Cyta (RIP) τωρα χρειαζομαι ξανα την βοηθεια των αετων αυτου του φορουμ στο εξης : Εκανα αναβαθμιση γραμμης μεσω του voucher σε πΟΤΕ 300/30 ομως εχω ακομα το ρουτερ speedport plus γιατι το καινουργιο θα ερθει σε καμμια 10αρια μερες οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης .. Κανω speedtest απο το κινητο μου στο 5G ασυρματο δικτυο του speedport και μου βγαζει ταχυτητα 280 mbit αυτο σημαινει οτι η γραμμη μου εχει "αναβαθμιστει" ομως στο ethernet η ταχυτητα στο speedtest ειναι 100/30 αυτο στο συγκεκριμενο ρουτερ ειναι κατι που φτιαχνεται η πρεπει να περιμενω το καινουργιο ;
    Choose your destiny..........

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mortal_kombat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους , μετα απο πολλα χρονια (εποχη on telecoms ειχα γραφτει στο site ) και μετα απο μερικα θεματακια που ειχα γραψει κυριως στο νημα της Cyta (RIP) τωρα χρειαζομαι ξανα την βοηθεια των αετων αυτου του φορουμ στο εξης : Εκανα αναβαθμιση γραμμης μεσω του voucher σε πΟΤΕ 300/30 ομως εχω ακομα το ρουτερ speedport plus γιατι το καινουργιο θα ερθει σε καμμια 10αρια μερες οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης .. Κανω speedtest απο το κινητο μου στο 5G ασυρματο δικτυο του speedport και μου βγαζει ταχυτητα 280 mbit αυτο σημαινει οτι η γραμμη μου εχει "αναβαθμιστει" ομως στο ethernet η ταχυτητα στο speedtest ειναι 100/30 αυτο στο συγκεκριμενο ρουτερ ειναι κατι που φτιαχνεται η πρεπει να περιμενω το καινουργιο ;
    Θα κοιταξεις πισω απο το ρουτερ . ΝΟΜΙΖΩ οτι η ether 4 γραφει 1Gbps .

Αν ναι .. τοτε θα συνδεσεις εκει τον υπολογιστη σου για να κανεις το test .

Οι υπολοιπες 3 ειναι fast ethernet ( 10/100 ) οποτε γιαυτο παιρνεις αυτα τα αποτελεσματα .
    The gr81 .

Σελ. 670 από 671 ΠρώτηΠρώτη ... 650660665668669670671 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Χρήση Speedport 2i για VoIP Cosmote/ΟΤΕ με Mikrotik
    Από deniSun στο φόρουμ MikroTik
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-23, 14:21
  2. [Other] Οδηγός QoS για Speedport Entry 2i - ZTE H268 - και άλλα ZTE modem/routers
    Από globalnoise στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-21, 20:54
  3. Speedport Entry πίσω από D-Link DSL 3682 μόνο για VoiP
    Από searanger στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-18, 19:42
  4. Speedport Entry 2i + TP-LINK VR400 VDSL
    Από George21 στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-17, 19:54
  5. [Other] Speedport Entry 2i σαν modem και TP-Link W9980 σαν ρουτερ
    Από sotiris.bos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-17, 22:15

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία