Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 69
 1. #1
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  81.807
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  COSMOTE TV
  Από την Δευτέρα 23/04/2018 ο μαγικός κόσμος της COSMOTE TV σε ακολουθεί παντού καθώς η χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από οποιαδήποτε δίκτυο.

  Πλέον θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα:
  Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, µέσω των δικτύων 3G/4G οποιαδήποτε παρόχου,  Από οποιαδήποτε WiFi (χωρίς να χρειάζεται η συσκευή σου να στέλνει SMS)  Αλλά και εντός των κρατών/μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δες εδώ την λίστα)

  Να σημειώσουμε πως από την Δευτέρα 23/04/2018, η σύνδεση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από μια πλέον συσκευή.

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
  Νέο πακέτο extra συσκευών COSMOTE TV GO από 5,00 €/ μήνα ΔΩΡΕΑΝ έως 22/7
  Και για να απογειώσεις την θέαση και να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, με το πακέτο των extra συσκευών έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα περιεχόμενο σε δύο (2) συσκευές, ενώ μπορείς να συνδέσεις το COSMOTE TV GO σε τρεις (3) συσκευές συνολικά.

  Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των extra συσκευών από την Δευτέρα 23/04/2018 σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή μέσα από το My COSMOTE.

  Η δωρεάν χρήση του extra πακέτου ισχύει έως 22/7 και μετά χρεώνεται 5€/μήνα. Το πακέτο έχει δέσμευση ενός μήνα.

  Χρήση της υπηρεσίας εκτός Ελλάδας και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

  Επιπλέον από Δευτέρα 23/04/2018 όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV GO, τόσο οι συνδρομητές που έχουν το COSMOTE TV GO δωρεάν ως μέρος της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας όσο και για συνδρομητές COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile), μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

  • Και μη ξεχνάς πως μπορείς να παρακολουθήσεις την υπηρεσία μέσω του 3G/4G & 4G+ δικτύου της COSMOTE:
  • Με ΜΒ του προγράμματός σου ή
  • Με αγορά πρόσθετων πακέτων δεδομένων πχ. PLAY NOW χωρίς να ξοδεύεις ΜΒyte από τα data του προγράμματος σου.  Αλλαγές στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από Δευτέρα 23/04/2018


  1. Με τις αλλαγές που έγιναν στο COSMOTE TV GO από ποια δίκτυα μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία ;

  Πλέον μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO από δίκτυο WiFi ή κινητής οποιουδήποτε παρόχου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, απλά συνδέεσαι με τους κωδικούς σου στην εφαρμογή COSMOTE TV GO.

  2. Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία COSMOTE TV GO;

  Έχεις τη δυνατότητα να συσχετίσεις έως μία συσκευή στο λογαριασμό σου. Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο των extra συσκευών μπορείς να συσχετίσεις συνολικά έως 3 συσκευές. H συσχέτιση πραγματοποιείται αυτόματα κατά την πρώτη σύνδεση σου, από τη συσκευή, με τους κωδικούς σου.

  3. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO σε δεύτερη συσκευή, γιατί συμβαίνει αυτό;

  Πλέον παύει να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίες σε δύο συσκευές. Όμως με την ενεργοποίηση του πακέτου extra συσκευών μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Το νέο πακέτο 2 extra συσκευών παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ έως τις 22/7 και στη συνέχεια χρεώνεται 5€.

  4. Γιατί πρέπει να πληρώσω για τις επιπλέον συσκευές αφού μέχρι τώρα τις είχα δωρεάν ;
  Με την απελευθέρωση της χρήσης της υπηρεσίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το COSMOTE TV GO από οποιουδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, οποιαδήποτε παρόχου. Επιπλέον το νέο πακέτο των extra συσκευών σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να συνδέσεις επιπλέον συσκευές αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο συσκευές προγράμματα της υπηρεσίας. Οπότε συνολικά οι δυνατότητες θέασης περιεχομένου είναι σημαντικά αναβαθμισμένες. Παράλληλα οφείλουμε να σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας τηρώντας και τις δεσμεύσεις που έχουμε απέναντι στους παρόχους περιεχομένου.

  5. Τι προσφέρει το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών, μέχρι πότε είναι δωρεάν, πόσο είναι η χρέωση στην συνέχεια και πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ;

  Με το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών, μπορείς να έχεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO σε δύο επιπλέον συσκευές (3 συνολικά) και να βλέπεις ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Το πακέτο των extra συσκευών είναι δωρεάν έως τις 22/7 και στη συνέχεια χρεώνεται 5€. Το πακέτο extra συσκευών μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή online μέσω του My COSMOTE.

  6. Μπορώ να αλλάξω κάποια από τις συσκευές που χρησιμοπιώ την υπηρεσία ;

  Μπορείς να πραγματοποιείς μια αλλαγή συσκευής κάθε τριάντα (30) ημέρες. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο extra συσκευών. Για να γίνει η αλλαγή αρκεί να συνδεθεί ο Διαχειριστής (αρχικός Χρήστης) με τους κωδικούς του στη νέα συσκευή και κατόπιν να επιλέξει αυτή που επιθυμεί να αντικαταστήσει. Αν κάνεις χρήση σε κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet εγκατέστησε την εφαρμογή στην καινούρια συσκευή απευθείας από το App ή το Google Play store. Μην πραγματοποιήσεις μεταφορά του application που έχεις εγκαταστήσει σε άλλη συσκευή, π.χ. από τα itunes, γιατί η χρήση της υπηρεσίας και συγκεκριμένα η προβολή περιεχομένου δεν θα είναι δυνατή.


  7. Διακόψατε την δυνατότητα αγοράς του πακέτου 5GB. Πως μπορώ να χρησιμοποιώ τώρα το COSMOTE TV GO χωρίς να ξοδεύω τα GB του προγράμματος μου;

  Το πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχει αποσυρθεί, όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα νέα πακέτα δεδομένων PLAY NOW. Για να ενημερωθείς πώς να ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα PLAY NOW μπες στο cosmote.gr (ή στην ιστοσελίδα https://www.spametouskanones.gr/).


  8. Σε τι ποιότητα βλέπω την υπηρεσία COSMOTE TV GO με το πακέτο PLAY NOW Unlimited και σε τι με το πακέτο PLAY NOW 5 GB ;

  Με το πακέτο PLAY NOW Unlimited θα βλέπεις όλα τα προγράμματα της υπηρεσίας σε ποιότητα/ανάλυση standard definition (480p). Με το πακέτο PLAY NOW 5GB η ποιότητα είναι high definition (ανάλογα την δυνατότητα από το πρόγραμμα που επιθυμείς να αναπαράγεις).


  9. Με το πακέτο COSMOTE TV GO 5GB μπορούσα να δω περιεχόμενο του COSMOTE TV GO σε High Definition, που όμως δεν μπορώ να δω με τα πακέτα PLAY NOW Unlimited . Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;

  Έχεις την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις προσωρινά την ποιότητα standard definition (480p) και να δεις video σε υψηλότερη ανάλυση (εφόσον παρέχεται η δυνατότητα από το πρόγραμμα που επιθυμείς να αναπαράγεις).

  Να σημειώσουμε πως, για όσο διάστημα έχεις απενεργοποιήσει την ποιότητα standard definition, θα καταναλώνεις MB από το πρόγραμμά σου.

  Μάθε πώς μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά την ποιότητα αλλά και να την επαναφέρεις μέσα από την ιστοσελίδα https://www.spametouskanones.gr/play-now-faq/

  H προσωρινή απενεργοποίηση της ποιότητας standard definition δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την οριστική απενεργοποίηση του πακέτου PLAY NOW Unlimited και το πάγιό σου συνεχίζει να χρεώνεται κανονικά.

  Χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO εκτός Ελλάδας και εντός ΕΕ από Δευτέρα 23/04/2018

  1. Σε ποιες χώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO;

  Μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς το COSMOTE TV GO και στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης (δες εδώ την λίστα).


  2. Όταν χρησιμοποιώ την υπηρεσία σε ένα κράτος/μέλος της ΕΕ μερικές φορές η ποιότητα της υπηρεσίας δεν είναι η επιθυμητή.

  Η ποιότητα απόδοσης της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει από την αντίστοιχη στην Ελλάδα, για λόγους που σχετίζονται με την ταχύτητα του δικτύου στη χώρα της προσωρινής διαμονής σου.

  3. Είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV GO αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στη ν ΕΕ. Γιατί;

  Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η υπηρεσία, θα πρέπει να προσκομίσεις ένα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να τα αποστείλεις μέσω φαξ (2103405280) ή email (13888@cosmote.gr) κατόπιν επικοινωνίας με το 13888: 1. Ελληνική ή Στρατιωτική ταυτότητα 2. Συμβόλαιο σταθερού τηλεφώνου ή internet οποιουδήποτε παρόχου 3. Συμβόλαιο κινητής ή καρτοσυμβόλαιο οποιουδήποτε παρόχου 4. Λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας Ελλάδος

  Aν είσαι φοιτητής σε κράτος/μέλος της ΕΕ, για να μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία στην χώρα που κατοικείς, επιπλέον των παραπάνω θα πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση φοίτησης του Πανεπιστημίου στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα. Τη βεβαίωση αυτή πρέπει να την ανανεώνεις και να την προσκομίζεις εκ νέου κάθε 2 χρόνια.


  4. Είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV GO και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στην ΕΕ ενώ είχα αρχικά πρόσβαση. Γιατί;

  Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής, ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας.

  5. Σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία εκτός Ελλάδας σε άλλη χώρα της ΕΕ;

  Για την επανενεργοποίηση της υπηρεσίας στην ΕΕ, θα πρέπει να κάνεις χρήση της υπηρεσίας στην Ελλάδα, αντίστοιχη με τη χρήση που έκανες στο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, ώστε να μπορεί ο ΟΤΕ να επιβεβαιώσει ότι το κράτος διαμονής σου είναι η Ελλάδα.

 2. #2
  Εγγραφή
  09-04-2015
  Μηνύματα
  562
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  Nova
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
  οτι να ναι! Ενα μεγαλο ευχαριστω στην cosmote για τις τρομερες προσφορες που κανει και φυσικα τις ποιοτικες αναβαθμισεις που κανει για εμας που εχουμε cosmote tv ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεαν!

 3. #3
  Εγγραφή
  15-11-2007
  Περιοχή
  ΓΑΛΑΤΣΙ
  Μηνύματα
  303
  Downloads
  21
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  50 /5
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΓΑΛΑΤΣΙ
  Path Level
  Interleaved
  Δηλαδή πάρε κάτι σχετικά άσχετο και πλήρωνε να βλέπεις στο σπίτι σου στο PC και το tablet....
  Βασικά ανακάτεμα τράπουλας μου φαίνεται .... και σε δουλειά να βρισκόμαστε....

 4. #4
  Το avatar του μέλους emeliss
  emeliss Guest
  Μεγάλο συν η χρήση από οποιοδήποτε δίκτυο. Μεγάλο μείον η κατάργηση των δωρεάν δυο ταυτόχρονων συσκευών.

 5. #5
  Το avatar του μέλους sdikr
  sdikr Guest
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioutotrelo Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δηλαδή πάρε κάτι σχετικά άσχετο και πλήρωνε να βλέπεις στο σπίτι σου στο PC και το tablet....
  Βασικά ανακάτεμα τράπουλας μου φαίνεται .... και σε δουλειά να βρισκόμαστε....
  Μήπως τζάμπα γκρινιάζεις;
  Σου λέει οτι εσύ που το έχεις μαζί με το OTE TV θα συνεχίσεις να το έχεις όπως πρίν + το ότι πλέον δεν θα σου ζητάει να το κάνεις απο την σύνδεση του σπιτιού, χωρίς sms Κλπ

  Επιπλέον από Δευτέρα 23/04/2018 όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV GO, τόσο οι συνδρομητές που έχουν το COSMOTE TV GO δωρεάν ως μέρος της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας όσο και για συνδρομητές COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile), μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

 6. #6
  Εγγραφή
  18-10-2005
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  311
  Downloads
  11
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emeliss Εμφάνιση μηνυμάτων
  Μεγάλο συν η χρήση από οποιοδήποτε δίκτυο. Μεγάλο μείον η κατάργηση των δωρεάν δυο ταυτόχρονων συσκευών.
  Ναι αλλα στα συν η χρήση απο τις 2 συσκευές ταυτόχρονα.

 7. #7
  Το avatar του μέλους emeliss
  emeliss Guest
  (+5€)

 8. #8
  Εγγραφή
  15-11-2007
  Περιοχή
  ΓΑΛΑΤΣΙ
  Μηνύματα
  303
  Downloads
  21
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  50 /5
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΓΑΛΑΤΣΙ
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
  Μήπως τζάμπα γκρινιάζεις;
  Σου λέει οτι εσύ που το έχεις μαζί με το OTE TV θα συνεχίσεις να το έχεις όπως πρίν + το ότι πλέον δεν θα σου ζητάει να το κάνεις απο την σύνδεση του σπιτιού, χωρίς sms Κλπ
  Ναι αλλά όχι σε δυο συσκευές....
  Κάτι παιρνεις, κάτι χάνεις.... όλα είναι ζήτημα συνήθειας....όταν μαθαίνεις κάπως δεν θέλεις να στο αλλάξουν...

 9. #9
  Εγγραφή
  12-12-2004
  Ηλικία
  39
  Μηνύματα
  1.504
  Downloads
  3
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  100/10
  ISP
  Conn-x OTE
  Router
  Speedport Plus
  Path Level
  Fastpath
  net neutrality ded

  Το πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχει αποσυρθεί, όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα νέα πακέτα δεδομένων PLAY NOW. Για να ενημερωθείς πώς να ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα PLAY NOW μπες στο cosmote.gr (ή στην ιστοσελίδα https://www.spametouskanones.gr/)

 10. #10
  Εγγραφή
  30-11-2006
  Περιοχή
  Piraeus
  Ηλικία
  35
  Μηνύματα
  247
  Downloads
  9
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  102393/10238
  ISP
  Forthnet
  Router
  ZTE ZXHN H267N
  SNR / Attn
  13.1(dB) / 2,7(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Μέχρι τώρα μπορείς να το έχεις σε 2 συσκευές ταυτόχρονα όμως δεν έχεις ταυτόχρονη θέαση. Από ότι κατάλαβα τα 5€ θα είναι για ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές και ενεργοποίηση σε 3 συσκευές συνολικά. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό.

 11. #11
  Εγγραφή
  30-04-2005
  Περιοχή
  Αγ. Παρασκευή
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  217
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49.999/4998
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  Router
  Asus DSL-AC68U
  SNR / Attn
  24,7(dB) / 5.4(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Question


  4. Γιατί πρέπει να πληρώσω για τις επιπλέον συσκευές αφού μέχρι τώρα τις είχα δωρεάν ;
  Με την απελευθέρωση της χρήσης της υπηρεσίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το COSMOTE TV GO από οποιουδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, οποιαδήποτε παρόχου.


  δηλαδή πλέον έστω οτι μπαίνω απο το PC μου που ειναι σε άλλο πάροχο πχ Wind και πάω cosmotetvgo βάζω τα credentials και παίζει?
  το δοκίμασε κανείς αυτό?

 12. #12
  Εγγραφή
  18-10-2005
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  311
  Downloads
  11
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emeliss Εμφάνιση μηνυμάτων
  (+5€)
  Ε ναι, τσάμπα θα στο δώσει; :-)

 13. #13
  Εγγραφή
  10-02-2005
  Περιοχή
  Αθήνα
  Ηλικία
  56
  Μηνύματα
  492
  Downloads
  3
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  Router
  FritzBox 7590
  SNR / Attn
  27(dB) / 6(dB)
  για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι οι 30 μέρες αναμονής για αλλαγή της συσκευής.
  Ας το κάνανε όπως το netflix. Ένα stream την φορά ανεξαρτήτως συσκευής.

 14. #14
  Εγγραφή
  01-10-2006
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  742
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  220000/22000
  ISP
  Cosmote
  Router
  FRITZ! Box 7590
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papako Εμφάνιση μηνυμάτων
  για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι οι 30 μέρες αναμονής για αλλαγή της συσκευής.
  Ας το κάνανε όπως το netflix. Ένα stream την φορά ανεξαρτήτως συσκευής.
  Ακριβώς αυτό. Δυστυχώς ακολουθείται η γνωστή τακτική του να δυσκολεύουμε τον χρήστη για να αναγκαστεί να δώσει την επιπλέον συνδρομή («έλα μωρέ, για 5€»). Πού ακούστηκε περιορισμός 1 φορά ανά 30 ημέρες; Ούτε στα 80's τέτοια δυσχρηστία.

 15. #15
  Εγγραφή
  27-06-2006
  Ηλικία
  53
  Μηνύματα
  71
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+ OTE
  Ταχύτητα
  2048/256
  ISP
  OTEnet
  Router
  Level One
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papako Εμφάνιση μηνυμάτων
  για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι οι 30 μέρες αναμονής για αλλαγή της συσκευής.
  Ας το κάνανε όπως το netflix. Ένα stream την φορά ανεξαρτήτως συσκευής.
  Συμφωνώ και εγώ. Απαράδεκτοι. Έπρεπε τουλάχιστον να αφήσουνε τις 2 συσκευές με 1 stream (όπως είναι σήμερα). Για να το έχεις στο pc και στο κινητό σου πλέον χρειάζεται συνδρομή.

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 48
  Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-19, 12:54
 2. Μηνύματα: 75
  Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-18, 14:20
 3. Μηνύματα: 59
  Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-17, 14:13
 4. Μηνύματα: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-17, 08:56
 5. Μηνύματα: 54
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-17, 20:45

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας