Καλησπέρα,
μετα την ενεργοποίηση απο την WIND της αναβαθμισμένης απο ADSL2+ (10Mbs) σε VDSL2 (50Mbs) δυστυχώς και χωρίς να με έχουν ενημερώσει έχουν γυρίσει το τηλέφωνο σε VOIP.
Το Technicolor TG788 V3 είναι τραγικό στα μενού του, κολλάει ακόμα και το γραφικό του και κάνει πέντε περίπου λεπτά σε περίπτωση που κάνεις το λάθος να το κάνεις επανεκκίνηση.![]()
Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος να περάσω τις ρυθμίσεις για το VOIP σε άλλο router και συγκεκριμένα του SPEEDPORT 2I που όσο το έχω δουλέψει είναι άψογο, σταθερότατο και πλήρως παραμετροποιήσιμο.![]()
Στα μενου του TG788 V3 ούτε κάν τις εμφανίζει τις ρυθμίσεις του VOIP προφανώς λόγω δικαιωμάτων του admin.
ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-15 από 48
-
05-05-18, 00:56 Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT ENTRY 2I) #1
-
05-05-18, 14:51 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #2
-
05-05-18, 20:37 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #3
Ευχαριστώ,
Θα μιλήσω μαζί τους και θα επανέλθω να ενημερώσω τι ισχύει
-
09-05-18, 08:00 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #4
Φιλε nikolakiκαλημερα ειμουν σινδρομητης οτε με vdsl 50 και voip...τελειος συγχρωνισμος .για λογους οικονομικους πηγα στη wind ...με ρουτερ tecnicolor 789vag v2.για να βαλω σε κυριο μοντεμ assus αναγγαστικα μετα απο ποσα τηλεφωνηματα οχι φυσικα να ξερουν οτι παω σε αλλο μηχανημα ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ του ειπα οτι επειδη θελω να εχω τους κωδικους λογο οτι εχω ενα θεμα με το ρουτερ σας μεχρι να μπυ φερετε αλλο δηλαδη οτι δεν σηκωνει πολλες συσκευες και υπερθερμενετε να εχω τους κωδικους username password και του voip ...με τα χιλια ψεματα δηλ μου τους εδωσαν. Ο οτε βεβαια σε αυτο στα δινει αμεσα βεβαια με γραπτο μυνημα μονο στον κατοχο της γραμμης.. καλη τυχη
-
12-10-19, 01:07 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #5
Λοιπον, επειδη ειχα θεμα με τα ρουτερακια της πλακας που δινουν οι παροχοι, ζητησα απο την Wind το τριτο ρουτερ κατα σειρα, μετα απο ενα Zyxel κ ενα ΖΤΕ. Και μου ήρθε το Technicolor
Δεν χρειαζοταν καν να το βαλω για να νιώσω την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Αφου το σύνδεσα, μπηκα με τρομο στο web interface, το οποιο πρεπει να έχει γραφτεί όχι στα βάθη της Κινας αλλά της ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ. Καθε κλικ τουλαχιστον 5 δευτερόλεπταΑν πας να δεις logs κολλαει για πάντα.
Τους παιρνω τηλεφωνο και πιανω το κακόμοιρο το παλικαράκι στο δούλεμα, το έχετε δει του λέω το μοντεμ; Πιο πολύ πρεπει να σας παιρνει η ACS που τα φερνει απο όσο κάνει του λέω. Πραγματικά ανησυχώ για αυτη την εταιρία πλέον του λέω. Τι Technicolor, την άλλη φορα στείλτε κάτι σε Cinemascope.
Εννοείται με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το ζόρι δούλεψε. Τελικά έκανα δουλεια με το προηγούμενο ΖΤΕ που το έβαλα σε bridge mode με ενα TP-LINK router παλιο και σώθηκα. Εχω καταλάβει οτι τα μοντεμάκια αυτα δεν είναι να τα πειράξεις καθόλου απο τις ρυθμίσεις τους, αντε να αλλάξεις κανενα wifi password ΤΟ ΠΟΛΥ. Δεν συζητάμε να ενεργοποιήσεις πράγματα πάνω, θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Κολλάνε αν πανε να μοιράσουν DHCP κ Wireless σε 8 συσκευες...
-
12-10-19, 01:24 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #6
-
16-10-19, 12:27 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #7
Μόλις παρέλαβα κ εγώ το υπερμηχανημα Technicolor ... με βάλατε σε σκέψη πάντως. Δε γνώριζα πώς δεν δίνουν VoIP κωδικούς.
Έχω Fritzbox 7490 κ δεν πίστευα πώς θελει αλλαγή. Τελικά με VoIP τι γινετε?
Έχει πάει κανεις να κανει καταγγελία?
-
16-10-19, 12:33 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #8
Καταγγελία, γιατί; Ο ίδιος ο κανονισμός προβλέπει ότι για VDSL Vectoring από καμπίνα θα παρέχονται αποκλειστικά υπηρεσίες ΙΡ, δηλαδή τηλεφωνία VoIP.
Το θέμα δεν είναι ο τρόπος που λαμβάνουμε την τηλεφωνία, αλλά το να δουλεύει σωστά.
-
16-10-19, 15:48 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #9
Καταγγελία διότι δεν μπορεί να μη σου δίνει τα SIP credentials επειδή έτσι θέλει.
Και δεν πιστεύω πώς είναι σύννομο να σε υποχρεώνει σε εξοπλισμό.
-
16-10-19, 15:51 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #10
-
16-10-19, 16:06 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #11
Δικαίωμά του να μη δίνει τα credentials.
Εξοπλισμό δικό σου μπορείς να βάλεις, απλά αν θέλεις και τηλεφωνία, θα έχεις υποχρεωτικά και την συσκευή που σου δίνει.
Αυτό που είναι μαχητό, είναι να μας δώσει την δυνατότητα να μπει σε Bridge Mode η συσκευή της ή να να μπορεί να δουλέψει ως απλό router πίσω από την δική μας συσκευή.
Αλλά τούτο προϋποθέτει πίεση με διάφορους τρόπους και σχετικά αιτήματα από πολλούς πελάτες. Όχι μεμονωμένα (που δεν θα ιδρώσει το αυτί τους) ή απλά να παραπονιόμαστε σε διάφορες ιστοσελίδες.
-
16-10-19, 16:19 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #12
-
16-10-19, 16:21 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #13
-
16-10-19, 16:23 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #14
-
16-10-19, 16:31 Απάντηση: Technicolor TG788 V3 Τραγικό και αν υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις του VOIP σε άλλο router (SPEEDPORT EN #15
Για το νόμιμο, καλά είναι να μας πει κάποιος νομικός.
Το σωστό πιστεύω ότι είναι, ο κάτοχος μιας τηλεφωνικής σύνδεσης, να μπορεί να την βάζει σε όποια συσκευή θέλει.
Δεν είπα για καταγγελία.
Λέω για εύλογη και προφανή απαίτηση, ο κάθε συνδρομητής να χειρίζεται την γραμμή του, όπως θέλει.
(Μέσα στον χώρο για τον οποίο του παραχωρήθηκε}
Ο ΟΤΕ κάνει χάρη που δίνει το password ?
Παρόμοια Θέματα
-
[Other] Οδηγός QoS για Speedport Entry 2i - ZTE H268 - και άλλα ZTE modem/routers
Από globalnoise στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-21, 20:54 -
Προσβαση στο router Speedport entry 2i, απομακρυσμενα
Από Arvanitis Garage στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 45Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-21, 00:23 -
Προβλήματα με Speedport Entry 2i με VOIP
Από dimiSCOOBY στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-18, 11:28 -
Στατιστικα router Speedport Entry 2i
Από vag1961 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-18, 15:56 -
URL Blocking σε SpeedPort Entry 2i (ίσως και άλλα) routers
Από zardoz στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-17, 15:13
Bookmarks