Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος ενός zxhn h168n και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα.
Αφού μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα τους κωδικους για telnet, παω να κανω arp (θέλω κάνω εισαγωγή static entry) και μου λεει not found
για την ακρίβεια το όλο μηνυμα είναι "/bin/sh: arp:not found" , ενώ αμα μεσα απο shell βάλω "cat /proc/net/arp" μου εμφανίζει τον πίνακα.
Κάνω κάτι λάθος?
Παραθέτω user και pass για όποιον δεν τα έχει
user root
pass public
pass zte (enable mode)
user root (shell mode)
pass root (shell mode)
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
01-03-14, 04:43 zxhn h168n arp command??? #1
-
02-03-14, 08:25 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #2
Για να έχεις το 168 σημαίνει ότι έχεις vdsl.
Επειδή το έχω και εγώ, γιατί θέλεις να κάνεις εισαγωγή static entry;
-
02-03-14, 13:01 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #3
Πραγματι είχα VDSL aλλα μετακομισα σε περιοχη που δεν υποστηριζει και μου εμεινε το modem. Θελω να κανω εισαγωγη static entry για να κανω wake on wan . μιας και εχεις το ιδιο βρηκες καμια ακρη με το ARP ? γιατι εγω τιποτα ακομα
-
02-03-14, 13:21 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #4
Δεν έχω ασχοληθεί με το router ακόμη αφού συνδέθηκα πριν από 10 μέρες όλα τρέχουν μια χαρά με ταχύτητες που φτάνουν στο max.
-
14-03-14, 04:29 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #5
Από ποιόν πάροχο είναι το H168N γιατί στο δικό μου δεν τους παίρνει!
-
14-03-14, 04:50 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #6
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
ισως σου φανει χρησιμο καποιο εργαλειο σαν αυτο
καποια στιγμη που ειχα στησει σε ενα μηχανημα αυτο η καποιο αναλογο του εργαλειο ειχε δεχτει καμποσα "magic packets" τα οποια δεν ειχα στειλει εγω .
για την στατικη ip , ισως να μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια δυναμικη υπηρεσια hosting ,που αποδιδει ονομα domain σε δυναμικη ip , με την συνεργασια καποιου λογισιμικου ( πολα μοντεμ ενσωματωνουν τετοιες λειτουργειες ) . dyndns , no-ip και διαφορα αλλα .αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
14-03-14, 07:38 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #7
-
17-03-14, 00:12 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #8
-
24-03-14, 04:24 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #9
Εντάξει, το δικό μου H168N είναι από Hol, τους παίρνει τελικά, αν και δεν πολυασχολήθηκα να αλλάξω τίποτα.
Με ? βγάζει όλες τις εντολές που δέχεται.
-
23-05-14, 14:48 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #10
Έχω το ZTE κι εγώ από HOL, με το δικό τους χάλια firmware. Μπορώ κάπως να ξεκλειδώσω το bridge mode? Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν απλό modem πάνω σε time capsule.
-
19-09-14, 12:37 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #11
Σκέφτομαι να πάω σε VDSL της HOL αλλά είναι αναγκαίο να μπορώ να βάλω το ZTE της HOL σε bridge mode και απο πίσω το EdgeRouter Lite της Ubiquiti (που παίζει άψογα με το ADSL router που έχω τώρα). Βρήκε κανείς άκρη;
Σαν 2η λύση, ξέρει κάποιος τα settings για να αγοράσω ένα Vigor 130 για modem.
-
02-12-17, 19:14 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #12
Καλησπέρα σας,
Αν και παλιό το θέμα αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όπως είπε και ο theometal θέλω την υπηρεσία wake on wan.
Βρήκα και εγώ τις ίδιες πληροφορίες μετα απο πολύ κόπο με την διαφορά ότι βρήκα πως περνάς static arp χάρη σε αυτό το λινκ https://dougvitale.wordpress.com/201...-replacements/
και συγκεκριμένα την εντολή ip n add [ip_addr] lladdr [mac_address] dev [device] nud [nud_state] στο shell.
Ενώ ορίζω το ορίζω permanent για κάποιο κουφό λόγο. Μετά από 1 - 2 μέρες η εγγραφή διαγράφεται. Έχω φάει τον τόπο και δεν βγάζω άκρη. Το shell του τρέχει busybox. Ξέρει κανείς μήπως τρέχει κάτι το οποίο κάνει κάποιο flush τα entries ?
-
10-12-17, 16:18 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #13
Εγω δεν μπορω να μπω καν στο telnet. Μου βγαζει '' could not open connection to the host, on port 23:connect failed
Εσεις πως μπαίνετε?
-
26-05-18, 08:50 Απάντηση: zxhn h168n arp command??? #14
Καλημέρα και συγγνώμη για την αναμόχλευση του thread.
Είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου router(forthnet) και με ενδιαφέρει επίσης η ενεργοποίηση του Wake On Wan.
Η VDSL μου δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα επομένως δεν έχω τσεκάρει ακόμα το router και αναρωτιόμουν, αν βέβαια γνωρίζει κάποιος, αν τα user/pass που ανέφερε ο theometal ισχύουν και στην περίπτωση της forthnet.
Επιπλέον αν η πρόσβαση μέσω telnet είναι ενεργοποιημένη απο default ή αν θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια διαδικασία για να την ενεργοποιήσεις.
Δεν γνωρίζω αν ο συνφορουμίτης koliotsamon βρήκε λύση στο πρόβλημα του αλλά νομίζω πως γνωρίζω γιατί του συμβαίνει αυτό:
Οι εντολές που θα δώσεις μέσω telnet δεν μονιμοποιούνται παρα μόνο αν κάνεις save all.
@tsipi, το μήνυμα που σoυ bγάζει σημαίνει πως το telnet δεν είναι ενεργοποιημένο στο router σου.
Παρόμοια Θέματα
-
ZTE H168N USB Port. Ποια η χρησιμότητα ?
Από iparout στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-15, 04:50 -
ZXHN H168N port forwarding
Από bzzt στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-14, 00:03 -
Πρόβλημα με zte zxhn h168n
Από bahamut zero στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-14, 19:13 -
Bridge ZTE ZXHN H168N HOL VDSL
Από morris13 στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-13, 19:19 -
[Other] προβλημα με Bridge ZTE ZXHN H168N HOL VDSL
Από morris13 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-13, 18:18
Bookmarks