Γεια σας
Οταν παω να δω μια τενια με υποτιτλους χρησημοποιωντας το vobsub αντι για ελληνικα μου βγαζει αλαμπουρνεζικα δεν βγαζεις τπτ.
Καμια ιδεα?
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
11-11-04, 22:29 Το windows media player μου βγαζει αλαμπουρνεζικα #1
-
11-11-04, 22:50 #2
Άλλαξε τα fonts του vobsub
και ακομα πιο σημαντικό άλλαξε player και χρησιμοποίησε το media player classic
http://gabest.org/
-
11-11-04, 22:50 #3
κοιτα μήπως υπάρχει καμια ρύθμιση για το font και επέλεξε ένα font με ελληνικά.
-
14-11-04, 15:42 #4
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Κατέβασα κάτι αρχεία βίντεο σε Matroska video(mkv) που περιέχουν και ελληνικούς υπότιτλους αλλά ενώ όλες τις γλώσσες τις δείχνει κανονικά, τα ελληνικά τα δείχνει με ιερογλυφικά. Έχω αλλάξει τα Region/Language settings έτσι ώστε τα non-unicode προγράμματα να χρησιμοποιούν ελληνικά, αλλά και πάλι τίποτα.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να βλέπουμε ελληνικά στον media player 10 ?
(τα Windows XP που έχω είναι αγγλικά)
Επίσης, κατέβασα κάτι srt αρχεία που περιέχουν ελληνικούς υπότιτλους αλλά όταν τα ανοίγω με notepad μου βγάζει πάλι ιερογλυφικά αντί για ελληνικά.
Συμβαίνει κάτι γενικά στο σύστημα??
Edit: Μετά από ένα restart, τώρα βλέπω κανονικά τα ελληνικά μέσα στα αρχεία srt κι έχω καταφέρει να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους όταν χρησιμοποιώ srt/sub αρχεία. Όμως το πρόβλημα με τους υπότιτλους των Matroska videos στον media player παραμένει...παρακαλώ βοηθήστε
Παρόμοια Θέματα
-
WINDOWS MEDIA PLAYER 11- MEDIA SHARING NOT WORKING
Από nanas στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-07, 19:36 -
nVidia drivers 84.21 + Media Player Classic 6.4.8.9 + Media Player 10=σκοτεινό video
Από ikaros στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-06, 23:47 -
Windows Media Player 10
Από smartie στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-04, 07:28
Bookmarks