Σελ. 32 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1222273031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 466-480 από 555

Θέμα: Cyberpunk 2077

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    93500/10999
    ISP
    COSMOTE
    Router
    speedport entry 2ι
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psolord Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άντε και στα δικά μας εμείς οι λεύτερες!

Πάντως και σε 1070 το παιχνίδι μια χαρά έτρεξε από την αρχή μέχρι το τέλος. Οκ, με παραχωρήσεις αλλά και πάλι πανέμορφο.

https://imgbox.com/g/4AbqBuJBeP
    Επέτρεψε μου, αλλά πανέμορφο το παιχνίδι είναι ΜΟΝΟ με RTX. Χωρίς, είναι ένα ακόμη "απλά καλό" looking game. Τσέκαρε το και με RTX για να δεις το πανέμορφο.
    Οκ, το "πανέμορφο" , στα μάτια του καθενός, είναι διαφορετικό, αλλά προσωπικά (με 1080ti), δεν εντυπωσιάστηκα. Αντ'αυτού, βλέποντάς του με μία 2080ti, άλλαζε ριζικά σε πολλά σημεία το game, με θυσία του performance βεβαίως
    Phanteks Enthoo Pro TG/Intel i7-8700k cooled by Corsair H150i Pro RGB/Asrock Z370 Taichi/Aorus GTX 1080ti/G.Skill Ripjaws V 16GB @ 3200Mhz/WD 1TB Caviar Purple/WD 3ΤΒ Red NAS/WD 2TB Caviar Green/WD 1TB Caviar Black |Win 10 Pro on Samsung 850 evo 250GB/OCZ Vector 180 240GB|Seasonic Focus+Gold 650W|HP E273q/Cm Masterkeys Pro L White/Steelseries Rival 300/M-audio AV42/Marshall Major II Bluetooth

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχουν πολλές συγκρίσεις RTX ON/OFF, πχ

Δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ, αλλά διατηρώ το δικαίωμα αλλαγής της γνώμης μου, όταν θα έχω RTX.

Αν και βέβαια το έχω δει με RTX σε GeforceNow και πάλι δε μου έκανε κάτι. Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα σημεία που θα έχουν σημαντικές διαφορές.

Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι devs και στο non rtx κομμάτι. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι έλειπε κάτι.

- - - Updated - - -

Και εδώ δείχνει μεγάλες διαφορές στο νερό

Αν και θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο καχύποπτος, γιατί έχουμε δει πάρα πολλές φορές υπέροχους καθρεφτισμούς σε νερό και χωρίς RTX....
    PC1:14600kf, 4070ti, 32GB, z690, PC2:8600k, RX 6600, 32GB, z370, PC3:2700k, GTX 1070, 16GB, P67
    PC4:12600kf, 3060ti, 32GB, b760, PC5:4770k, R9 290 X, 16GB, z97, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E
    Spares: HD7950, HD5850, HD3870, 2500k+P67, 12400f Work PC, 13500, GTX 970, 32GB, B660
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά, με 3080 το παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ μου και η λεπτομέρεια στην πόλη είναι τέτοια που πραγματικά είναι άλλο περιβάλλον, φαίνονται απίστευτα πράγματα από κτίρια μέχρι και sci-fi πινακίδες και ξαναλέω είναι Blade Runner φάση.

Το θέμα για εμένα είναι ότι αν πρέπει να έχεις μια RTX 30 για να το απολαύσεις τότε ποιο το νόημα. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, όταν το παιχνίδι σχεδιαζόταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα έχουμε φτάσει σε σημείο που ευκολότερα παραγγέλνεις και έχεις στο χέρι μια BMW i8 παρά μια RTX30 χωρίς καν να μιλάμε για το πού έχουν φτάσει σε τιμές (όντας καμένος κι εγώ). Αλλά, νομίζω ότι είναι εξωγενής παράγοντας και άσχετος.

Γεγονός είναι όμως ότι ναι, αν δεν έχεις την τελευταία γενιά RTX χάνεις πολλά έως πάρα πολλά
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PopManiac : 20-03-21 στις 15:00.

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, με 3080 το παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ μου και η λεπτομέρεια στην πόλη είναι τέτοια που πραγματικά είναι άλλο περιβάλλον, φαίνονται απίστευτα πράγματα από κτίρια μέχρι και sci-fi πινακίδες και ξαναλέω είναι Blade Runner φάση.

Την πρώτη φορά δεν το σχολίασα γιατί λέω νταξ ενθουσιασμός σου ξέφυγε,

Την δεύτερη όμως θα πω: Ιεροσυλία! Η αισθητική έχει ελάχιστη σχέση με του Blade Runner για να μπορέσει να το φτάσει, όσο όμορφα και να ναι τα γραφικά του.

Γεγονός είναι όμως ότι ναι, αν δεν έχεις την τελευταία γενιά RTX χάνεις πολλά έως πάρα πολλά

Και χωρίς είναι πολύ όμορφο και προς το παρόν, αντικειμενικά νομίζω δεν αξίζει να δώσεις ένα νεφρό στις παρούσες συνθήκες για μια RTX-compatible κάρτα αν έχεις μια καλή γενιάς 10ΧΧ για το game.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Eruyome(MMXGN) Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την πρώτη φορά δεν το σχολίασα γιατί λέω νταξ ενθουσιασμός σου ξέφυγε,

Την δεύτερη όμως θα πω: Ιεροσυλία! Η αισθητική έχει ελάχιστη σχέση με του Blade Runner για να μπορέσει να το φτάσει, όσο όμορφα και να ναι τα γραφικά του.

Και χωρίς είναι πολύ όμορφο και προς το παρόν, αντικειμενικά νομίζω δεν αξίζει να δώσεις ένα νεφρό στις παρούσες συνθήκες για μια RTX-compatible κάρτα αν έχεις μια καλή γενιάς 10ΧΧ για το game.
    Ντάξει βρε συ, δέχομαι την κατηγορία της ιεροσυλίας το Blade Runner το αναφέρω ως μια οπτική απεικόνηση της Night City όσο πιο κοντά γίνεται και νομίζω ως τώρα η καλύτερη προσπάθεια σε PC game.

Για τα περί κάρτας συμφωνώ και αυτό λέω και παραπάνω ότι δλδ δεν αξίζει σίγουρα η αγορά μιας RTX30 σήμερα ιδιαίτερα αν έχει κανείς προηγούμενης γενιάς. Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το κοιτάξω αλλά η κάρτα που είχα (GTX 908ti) είχε πλέον φτάσει στο όριο και όχι με το Cyberpunk που το έτρεχε έως και Ultra χωρίς λεπτομέρειες αλλά γενικά σε άλλες εφαρμογές (VR). Ειδάλλως σίγουρα μια αγορά RTX30 σήμερα για να πιάσει κανείς μόνο και τις ύστατες λεπτομέρειες του Cyberpunk είναι.... τι να πω καλό πράμα αν έχεις το χρήμα (ξέρω γω). Αν και ξαναλέω, δεν νομίζω όταν το παιχνίδι σχεδιαζόταν να υπολόγιζαν ότι οι RTX30 δεν θα υπήρχαν ή και αν υπήρχαν όπου υπήρχαν θα πωλούνται με 300% πάνω από τιμή καταλόγου.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U

Το θέμα για εμένα είναι ότι αν πρέπει να έχεις μια RTX 30 για να το απολαύσεις τότε ποιο το νόημα. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, όταν το παιχνίδι σχεδιαζόταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα έχουμε φτάσει σε σημείο που ευκολότερα παραγγέλνεις και έχεις στο χέρι μια BMW i8 παρά μια RTX30 χωρίς καν να μιλάμε για το πού έχουν φτάσει σε τιμές (όντας καμένος κι εγώ). Αλλά, νομίζω ότι είναι εξωγενής παράγοντας και άσχετος.

Έχει πάντα καλά γραφικά και μεγάλες απαιτήσεις στα παιχνίδια της η CDPR, το Witcher 3 για να το απολαύσω με όλα Full hairworks κτλ, δεν έφτανε τότε η 970 (1440p) και το άφησα και το ξαναέπιασα αφού αγόρασα την 980ti αρχικά και μετά τη 1080ti για 4Κ.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    93500/10999
    ISP
    COSMOTE
    Router
    speedport entry 2ι
    Path Level
    Interleaved
    Phanteks Enthoo Pro TG/Intel i7-8700k cooled by Corsair H150i Pro RGB/Asrock Z370 Taichi/Aorus GTX 1080ti/G.Skill Ripjaws V 16GB @ 3200Mhz/WD 1TB Caviar Purple/WD 3ΤΒ Red NAS/WD 2TB Caviar Green/WD 1TB Caviar Black |Win 10 Pro on Samsung 850 evo 250GB/OCZ Vector 180 240GB|Seasonic Focus+Gold 650W|HP E273q/Cm Masterkeys Pro L White/Steelseries Rival 300/M-audio AV42/Marshall Major II Bluetooth

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    WTF πήγα να το πιάσω μόλις τώρα στο Steam και μου ζητά install (πάλι), έχει προσέξει κανείς κάτι τέτοιο;

Χθες βράδυ μια χαρά το έπαιζα.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200+100 vdsl
    ISP
    COSMOTE VDSL 200+50
    Router
    Speedport plus
    Path Level
    Interleaved
    Όχι κανένα πρόβλημα.

Κάθε βράδυ μια χαρά το παίζω!

Spoiler:
    Αλλά έχω GoG
    PC1:14600kf, 4070ti, 32GB, z690, PC2:8600k, RX 6600, 32GB, z370, PC3:2700k, GTX 1070, 16GB, P67
    PC4:12600kf, 3060ti, 32GB, b760, PC5:4770k, R9 290 X, 16GB, z97, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E
    Spares: HD7950, HD5850, HD3870, 2500k+P67, 12400f Work PC, 13500, GTX 970, 32GB, B660
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Χμμμμ, τελικά έκανε ένα reinstall των 5 λεπτών καθώς στην ουσία μάζεψε όλα όσα βρήκε ήδη στον σκληρό εγκατεστημένα ήδη.

Χάρηκα προς στιγμή ότι θα ήταν το 1.2 αλλά δεν....

Περίεργο, πολύ περίεργο εκτός και αν από το χθεσινό gameplay κάτι πειράχτηκε και το είδε ως απεγκατεστημένο

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Και..... τέεεεεελοοοοοοος αυτό το ΣΚ και μετά από κάτι αργίες και long weekends εδώ Ιρλανδία το έπιασα για τα καλά.

Χαρακτήρας, μαξαρισμένο στο 20 το Intelligence και Engineering και το αποτέλεσμα ήταν ότι με υπερ-κραφταρισμένα όπλα (Divided We Stand τι οπλάρα, το έφτασα στο 1030 DPS) από το level 40 και πάνω κάθε μάχη ήταν αστείο, ακόμα και το τελευταίο Boss fight ενώ μαζί με μαζικά hacks σχεδόν δεν χρειαζόταν καν να εμπλακώ σε μάχη.

Συνολικά κλόκαρα περίπου 83 ώρες και τελείωσα κάθε side job, κάθε 'κίτρινο' κάθε τύπου στον χάρτη πλην μόνο του Beat on the Brat αγώνα με τον Razer επειδή βαριόμουν να κάτσω να το κάνω 50 φορές για να τον καταφέρω μιας και με Body στο 8 μόλις ενάμιση χτύπημα του Razer με τελείωνε. Αλλά, με Street Cred μαξαρισμένο δεν έχασα και τίποτε.

Από τις 83 ώρες όμως η κύρια ιστορία άντε να ήταν (μαζί με cutscenes / διαλόγους κλπ) το πολύ 6 ώρες, να γίνω γενναιόδωρος, 8!!!!!!!! Το βρήκα πολύ λίγο ΙΜΟ ιδιαίτερα μιας και ως παίκτης μια ζωή θέλω lore, ακόμα και αν το πληρώνω σε λιγότερο καλούς μηχανισμούς στο gameplay. Θέλω ιστορία, απαιτώ βάθος, ζητώ πλοκή κλπ.

Το δε τέλος που επέλεξα ήταν - από κριτικές που διάβασα - το πιο μεστό, ισορροπημένο με νόημα. Για να μην κατηγορηθώ έστω και ελάχιστα θα γράψω ποιο είναι σε tags παρακάτω:

Spoiler:
    Αποφάσισα να πάω με Panam και Aldecados αφού είχα κάνει όλες τις αποστολές και με μεγάλη μου χαρά (τούμπανο η Panam) την έφαγα

Επίσης, μην τα ξαναλέω, το παιχνίδι ήθελε απίστευτη δουλειά ακόμα για να δέσει τα μέρη σε ένα καταπληκτικό σύνολο. Έχεις διαμαντάκια side jobs που ανέφερα παραπάνω, έχεις ατμόσφαιρα δω κι εκεί, κάπου ψήγματα της δυστοπίας, αλλά όλο αυτό απλά δεν δένει σε ένα σύνολο που θα σου έδινε ένα γεροδεμένο και καλό scifi.

Xαμένη ευκαιρία να γραφτεί μια σελίδα ένδοξης ιστορίας στο gaming, δυστυχώς, αλλά ελπίζω πως όλο αυτό θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα προς τη CDPR για κάτι καλύτερο στο μέλλον όπως οφείλουν να δημιουργήσουν. Αν είναι φρούδα η ελπίδα μου σε έναν corpo κόσμο που ζούμε ή όχι, θα δείξει.

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Ακριβώς αυτό. Ένα τεράστιο missed opportunity, που αυτοπυροβολήθηκε από τους μανατζαραίους. Δεν έχει να κάνει με τα bugs αλλά με το βάθος του κόσμου, που είναι αποκαρδιωτικό.

Αν ψάχνουν σήμερα δικαιολογίες πως δεν είναι η Rockstar, καλό θα ήταν να μην είχαν δώσει τέτοιες υποσχέσεις.

Δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ μαζί του μέχρι το τέλος του 21. Που αν πιστέψουμε την CDPR θα έχουν βγεί και τα expansions, μήπως και σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Veldrin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που αν πιστέψουμε την CDPR θα έχουν βγεί και τα expansions, μήπως και σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται.
    Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για expansions ουσίας (σε αναλογία π.χ. με τα αντίστοιχα του Witcher 3, πόσο μάλλον το Blood and Wine που ήταν σχεδόν sequel από μόνο του).

ΙΜΟ, καλύτερο θα ήταν να το ισιώσουν στην παρούσα μορφή του, να είναι 100% λειτουργικό και χωρίς bugs και να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο που έχουν να γράψουν

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για expansions ουσίας (σε αναλογία π.χ. με τα αντίστοιχα του Witcher 3, πόσο μάλλον το Blood and Wine που ήταν σχεδόν sequel από μόνο του).

ΙΜΟ, καλύτερο θα ήταν να το ισιώσουν στην παρούσα μορφή του, να είναι 100% λειτουργικό και χωρίς bugs και να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο που έχουν να γράψουν
    Εκεί θα διαφωνήσω. Στο πως το έχουν στήσει προσφέρεται άνετα για νέες ιστορίες. Το καλό με το game είναι οτι δεν έχει πρωταγωνιστή ουσιαστικά (ο/η V είναι ένας απο τους χαρακτήρες για να δεις την Night City) αλλα η ίδια η Night City είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. Οπότε προσφέρεται άνετα και για expansions, και για νέες, ακόμα και τελείως διαφορετικές, ιστορίες. Θα θελα να δω ιστορίες που να «ανοίγουν» περισσότερο τον κόσμο της και να προσθέτουν βάθος, και ας μην παίζω τον ίδιο V.

Σελ. 32 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1222273031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία