Το ειδα σε ενα αλλο φορουμ και μου αρεσε η ιδεα, οποτε λεω ν'αρχισω κι εδω ενα thread. Ελπιζω παιδια να μη το βρειτε μακαβριο.....
Λοιπον, πραγματα που θα ηθελα να κανω πριν πεθανω (φτου φτου φτου, πριν 3 βδομαδες εκλεισα τα 25.....)
Αλλα για να μη "χαλασει" το θεμα, βαλτε τι νομιζετε οτι ειναι εφικτο για σας να κανετε, δλδ πραγματα του στυλ να "παω" με τη Σκλεναρικοβα, μη τα βαλετε....
1. να κανω τατουαζ
2. να μου αρεσει το τατουαζ, να μη μετανοιωσω που το κανα
3. να κανω μπαντζι τζαμπινγκ
4. να πεσω απο αλεξιπτωτο
5. να πλακωσω στο ξυλο τη Γιαννα! Ξερει αυτη γιατι... 8)
6. να παρω ενα καλο αμαξι (οχι κανα μπρικι σαν πουντο)
7. να παρω ολα τα πραγματα που θελω. Γενικως.
8. να διατηρησω καλη φορμα-μαλλι-στυση...και σε μεγαλη ηλικια.
Αυτα προς το παρον, θα επανελθω![]()
Εμφάνιση 1-15 από 23
-
12-11-04, 17:40 Πραγματα που θα ηθελα να κανω πριν... #1
-
12-11-04, 17:51 #2
1-ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Να μπορέσω να πω ότι πρόσφερα στους ανθρώπους που νοιάζομαι όλα όσα ήθελα (και μπορούσα).
2.Να μην πεθάνω πριν της ώρας μου.
3.Να δω μερικές χώρες ακόμα.
4.Να χτίσω ένα σπίτι όπως το ονειρεύομαι (εμμ, όχι δεν είμαι οικοδόμος, αλλά καταλάβατε τι θέλω να πω ε.
5.Να σταματήσω να πληρώνω νταβατζιλίκια στους κάθε λογής δημόσιους τεμπέληδες.
6.Να δω αστρικές ταχύτητες download.
7.Και καμιά πολιτική έκδοση ενός WRC δε θα με χαλούσε...¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
12-11-04, 17:51 #3
Να έχω μια εταιρία διαστημικού τουρισμού..όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
-
12-11-04, 17:59 #4
1.Να βρω μια δουλεια με καλα χρηματα με την οποια να διασκεδαζω κιολας.
2.Να προλαβω να παιξω virtual reality RPG.
3.Να γυρισω τον κοσμο
4.Να κανω κατι σημαντικο
Αυτα μου ηρθαν πρωτα στο μυαλο
-
12-11-04, 18:01 #5
Να μην μπορω να ανοιξω την πορτα του σπιτιου απ'το χιονι(>2 μετρα)
-
12-11-04, 18:08 #6
Να παω με τουλαχιστον 1000 πιπινακια
-
12-11-04, 18:11 #7Να παω με τουλαχιστον 1000 πιπινακια
-
12-11-04, 18:14 #8
8.Να ικανοποιήσω/πραγματοποιήσω όλες τις ερωτικές μου φαντασιώσεις...
¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
12-11-04, 18:22 #94. να πεσω απο αλεξιπτωτο
Σκόρπια πράγματα που πιστεύω ότι αξίζουν (πέρα από οικογένεια, υγεία, κτλ κτλ):
-Ένα 6μηνο στο USA με ένα Ford Mustang '69 με δωρεάν βενζίνη και πολλά χρήματα.
-Ένα 3μηνο στην Ιαπωνία
-Βόλτα στα όρια της ατμόσφαιρας παρέα με ένα μπουκάλι whiskey στο πρόγραμμα της Virgin
-Καμιά 20αρια συναυλίες συγκεκριμένων καλλιτεχνών
-Ένα All Areas Access Pass στα μεγάλα φεστιβάλ κινματογράφου της Ευρώπης (Βερολίνο,Βενετία,Κάννες)
-Οδήγηση με Ferrari/Lamborgini/Porche ολόκληρου του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης
-Πλοήγηση με 1000HP φουσκωτό
Δε ζητάω πολλά,νομίζω.
-
-
12-11-04, 18:37 #10Παράθεση:
Να παω με τουλαχιστον 1000 πιπινακια
Αυτο το θελω και εγω αλλα μαλλον δεν θα φτασουν για ολους
-
12-11-04, 18:57 #11Φτανουν , φτανουν, μην ξεχνας οτι υπαρχει και αναλογια 1 προς 4Lupus pilum mutat, non mentem
-
12-11-04, 19:02 Re: Πραγματα που θα ηθελα να κανω πριν... #126.να παρω ενα καλο αμαξι (οχι κανα μπρικι σαν πουντο)
4.Να χτίσω ένα σπίτι όπως το ονειρεύομαι (εμμ, όχι δεν είμαι οικοδόμος, αλλά καταλάβατε τι θέλω να πω ε.
-
12-11-04, 19:28 #13
οταν πεθάνω η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη, να την έχω πέσει πάνω σε κιλίβαντα και η μέρα να οριστεί σαν παγκόσμια μέρα πένθους, και φυσικά αυτό να συμβεί σε καμιά διακοσαριά χρόνια.
-
12-11-04, 20:36 #14οταν πεθάνω η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη, να την έχω πέσει πάνω σε κιλίβαντα και η μέρα να οριστεί σαν παγκόσμια μέρα πένθους, και φυσικά αυτό να συμβεί σε καμιά διακοσαριά χρόνια.Lupus pilum mutat, non mentem
-
12-11-04, 20:49 #15
Nα δω τον γιό μου να μεγαλώσει και να γίνει σωστός άνθρωπος, χρήσιμος για το κοινωνικό σύνολο, και να είναι ταυτόχρονα κι ευτυχισμένος
Παρόμοια Θέματα
-
Πριν κανω την αιτηση.....
Από nikoslykos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 20:35 -
[Crypto] θα ηθελα να σας ρωτησω κατι που με απασχολει
Από STAMOYLIAS στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-06, 19:58 -
Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις
Από papdoux στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-06, 05:51 -
HOLBroadband pack 6+6. θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις που δεν μου δίνει η εταιρία...
Από Elric PreDatoR στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-06, 22:41
Bookmarks