Έχω την εντύπωση πως η ποιότητα της εικόνας έχει βελτιωθεί λίγο. Προηγουμένως όταν το πλάνο εμπεριείχε έντονη κίνηση η εικόνα "pixel-ιαζε" αρκετά. Τώρα αυτό έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Λέτε να έκαναν κάτι από τη Vivodi?
Εμφάνιση 16-24 από 24
-
18-06-07, 00:51 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #16
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pan.nl : 18-06-07 στις 00:54.
-
02-07-07, 07:08 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #17
σε full hd τηλεωραση / monitor το δοκίμασε κανείς ? εχει έντονο pixelαρισμά ?
-
19-09-07, 18:00 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #18
-
29-09-07, 18:31 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #19
Έχετε "σκαλίσει" καθόλου το mcom A-100? Βλέπω ότι στην αρχή φορτώνουν windows και μετά το πρόγραμμα της vivodi για το Cable TV. Π.χ. στην πίσω usb του έβαλα ένα ποντίκι και έβγαλε τον κέρσορα ο οποίος λειτουργούσε κανονικά (σαν τηλεκοντρόλ). Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρων αν υπήρχε τρόπος να παρακάμψουμε το αρχικό πρόγραμμα της Vivodi και χρησιμοποιήσουμε την συσκευή για streaming κατευθείαν από το τοπικό δίκτυό μας.
Άσχετα από το παραπάνω η υπηρεσία δείχνει μια χαρά (σε αναλογική 4:3 32") και με αρκετά καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.
-
25-12-07, 13:40 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #20
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω μία βδομάδα που συνδέθηκα και έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με την τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές τα δείχνει ασπρόμαυρα. Φταίει ο αποκωδικοποιητής; Please sbdy help
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ITA : 26-12-07 στις 02:08.
-
30-12-07, 16:56 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #21
Εμενα παλι μου την σπαει που δεν υποστηριζει ελληνικα καναλια και εχω μουφα κεραια στο σπιτι μου και αυτο θα με εξυπηρετουσε...
.Απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι ας πουμε η ΟΝ τα δινει ενω η Vivo οχι...
-
30-12-07, 17:18 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #22
Φαντάσου το περισσότερο σαν μια δοκιμαστική υπηρεσία παρά ως ολοκληρωμένο προϊόν. Σε κάποια φάση που θα περάσει το τσουνάμι των άπειρων συνδρομητών θα τους πιάσει το αμόκ της IPTV και τότε θα δούμε αν πραγματικά αξίζει. Αν δεν το πρόλαβες με τα 33 ευρώ δε νομίζω ότι αξίζει τα 45, καλύτερα Telefonet+ και όταν το στρώσουν απλά κάνεις αναβάθμιση.
-
30-12-07, 17:25 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #23
Στα 33 ειμαι ,αλλα οκ οπως μπορω να το φανταστω καποια ρυθμηση θα ειναι απο το κεντρο τους για να παιζει και τα ελληνικα καναλια,δηλαδη δεν νομιζω ας πουμε η Ον να κανει συμφωνιες με τα ελληνικα καναλια για να τα παρεχει και απλα επειδη η Vivo ειναι πιο πολυ καιρο στο χωρο την θεωρω πιο εμπειρη να το παρειχε και αυτο...
-
31-12-07, 00:18 Απάντηση: Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις - Προβλήματα - Σχόλια για τη Τηλεόραση Cable TV της Vi #24
Παιδια γεια χαρα.Εγω απο τις 3 σεπτεμβριου που εμπλεξα με την VIVO οχι cable δεν εχω δει αλλα ουτε και τηλεφωνο δεν εχω.
Παρόμοια Θέματα
-
Εντυπώσεις από το Tech Support της Vivodi!!!
Από trendyboyathens στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 93Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-08, 17:10 -
Πόσο καιρό έχετε να δειτε διαφήμιση της Vivodi σε τηλεόραση ή να ακούσετε σε ραδιόφωνο...?
Από lakedaimonios στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-07, 11:37 -
12 Παρατηρήσεις & Συμπεράσματα για την Εξέλιξη της Ευρυζωνικότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-07, 20:16 -
Απορίες και προβλήματα για το DSL Phone της Vivodi
Από weakwire στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 509Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-07, 12:38
Bookmarks