Τελεια η ποιοτητα ηχου σε καμια περιπτωση δεν ειναι
Ουτε καλυτερη του οτε σε κατι υπεραστικα κτλ
Οσο για την αξιοπιστια στην αρχη χαμος απο προβληματα, τωρα στρωνει
Ακομα δε ψηφιζω μη την αδικησω αδικα λογω παιδικων ασθενιων
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Πώς είναι η τηλεφωνία της Net One (επιλέξτε δύο απαντήσεις
- Ψήφισαν
- 101. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω τέλεια ποιότητα φωνής.
48 47,52% -
Έχω καλή ποιότητα φωνής.
34 33,66% -
Έχω μέτρια ποιότητα φωνής.
2 1,98% -
Έχω κακή ποιότητα φωνής.
0 0% -
Η υπηρεσία είναι πολύ αξιόπιστη και δεν έχω διακοπές (ή έχω πραγματικά ελάχιστες).
34 33,66% -
Έχω διακοπές σχετικά συχνά (τουλάχιστον μια φορά κάθε 10 ημέρες).
7 6,93% -
Κάνει διακοπές πολύ συχνά (πάνω από 3-4 φορές την εβδομάδα).
18 17,82%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 46-60 από 104
-
25-06-07, 02:47 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akaloith : 25-06-07 στις 02:50.
-
25-06-07, 10:48 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #47
Πριν μερικές μέρες είχα 2-3 περιστατικά όπου κοβότανε η γραμμή όταν με καλούσαν και είχα πολύ μικρές διακοπές στην ομιλία (1''). Ευτυχώς δεν έχουν παρουσιαστεί πάλι και το παρακολουθώ με το τεχνικό.
Πέρα από αυτό όμως, βλέπω ότι η ποιότητα της τηλεφωνίας (τουλάχιστον σε 'μένα) τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ο ήχος είναι πεντακάθαρος και η πιστότητα της φωνής καλύτερη. Προσωπικά, προτιμώ σαφώς τη τηλεφωνία της Net One από του ΟΤΕ.
-
26-06-07, 18:52 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #48
Λοιπόν, μετά από ένα (μικρό) αρχικό διάστημα δοκιμής της υπηρεσίας, είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου.
Όσον αφορά disconnects, δεν έχω καθόλου ή πάντως δεν τα έχω αντιληφθεί! Η ποιότητα της φωνητικής υπηρεσίας είναι εξαίρετη, ακούω και με ακούνε χωρίς προβλήματα, δεν βρίσκω/βρίσκουν διαφορά από γραμμή ΟΤΕ.
Μου έχουν τύχει όμως δύο περιπτώσεις προβληματικές, μεμονωμένα περιστατικά αλλ΄ατα αναφέρω:
1) Μια φορά (μόνο) μου έχει τύχει να μιλάω με αριθμό ΟΤΕ και να ακούω σε echo τη δική μου φωνή, ο συνομιλητής με άκουγε και ακουγόταν κανονικά. Ήταν απλά κάτι λίγο ενοχλητικό και δεν ξαναπαρουσιάστηκε.
2) Έχει τύχει να με καλέσουν από εξωτερικό και να τους αναφέρει ότι το νούμερο δεν υπάρχει κλπ ... Αργότερα, οι κλήσεις πέρασαν κανονικά πάντως. Από ΟΤΕ και από κινητά δεν είχα ποτέ πρόβλημα να με καλέσουν.
Επιπλέον, η χρήση VoIP μέσω ATA είναι άψογη, δεν καταλαβαίνεις διαφορά!
-
27-06-07, 11:07 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #49
Από χτες το βράδυ όταν καλώ ένα νούμερο 210...., ή το 13860 ακούω το μήνυμα "The number you have dialed cannot be reached"
Το ανέφερα στο 13860 και περιμένω να με καλέσει τεχνικός.
Πάντως το περιστατικό αυτό δεν αλλοιώνει την ψήφο μου στη δημοσκόπιση (so far)
-
27-06-07, 14:17 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #50
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι από την εταιρεία που εργάζομαι, έχουν τηλεφωνία μέσω forthnet, όταν παίρνω σπίτι μου δείχνει ότι μιλάει. Ενώ στο καπάκι παίρνω από το κινητό και καλεί κανονικά. Κατα τα άλλα όλα τέλεια.
-
27-06-07, 14:32 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #51
-Υπαρχουν διαπιστωμενα προβληματα στις εισερχομενες απο υπεραστικα ΟΤΕ
Δεν θα την ελεγα αξιοπιστη. Τουλαχιστον 5 φορες μας εχουν παρει και δε μας βρισκουν.
-Λειπει υπηρεσια προσωπικου τηλεφωνητη αυτονοητη ακομα και για τον οτε
-Στο ασυρματο μου Siemens A160 δε παιζει η αναγνωριση κλησεων οταν δεν ειναι αποθηκευμενο το ονομα στο καταλογο. Σε γραμμη οτε φυσικα παιζει αψογα
-Ακομα το ΝetOne Bill δε παιζει...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akaloith : 27-06-07 στις 14:34.
-
27-06-07, 14:40 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #52
Στα δικά μου Α240 & Α340 η αναγνώριση λειτουργεί κανονικά πάντως.
Ο τηλεφωνητής όντως λείπει...
Επίσης από χτες έχει αλλάξει ο ήχος της αναμονής κλήσεων από "μπιπ" και τώρα ακούγεται ο ήχος που ακούμε όταν καλούμε κάποιον και περιμένουμε να το σηκώσει. Είναι λίγο εκνευριστικό, αλλά τουλάχιστον δεν ακούγεται στον συνομιλητή και το καλύτερο είναι ότι αν δεν απαντήσεις, η συσκευή περνάει την αναπάντητη κλήση στις... αναπάντητες, κάτι που δεν γινόταν παλιά.
Edit: To ξέρετε ότι η αναμονή κλήσεων δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yuk : 27-06-07 στις 15:02.
-
27-06-07, 15:42 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #53
-To ασυρματο μου εχει πληκτρο R. Δοκιμασα να το πατησω στιγμιαια. Δοκιμασα να πατησω R1, R2 τιποτα. Οταν χτυπαει η αναμονη το μονο που εχω καταφερει να κανω ειναι να αλλαξω γραμμη, ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akaloith : 27-06-07 στις 15:47.
-
28-06-07, 17:57 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #54
Καλησπέρα σε όλους
Παρά το γεγονός ότι το modem μου έχει συγχρονήσει πολύ χαμηλά (200/4000) οφείλω να πω ότι σε μερικές τηλέφωνα που έκαν σήμερα η ποιότητα της φωνής ήταν άψογη. Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη από αυτή που είχα με τον ΟΤΕ. Μπράβο στην NetOne για την υλοποίηση του VOIP. Επίσης, ένα άλλο ωραίο κόλπο που έχει το router είναι όταν κλικάρεις ένα αποθηκευμένο όνομα στο phonebook τότε καλεί στο δικό σου σταθερό και μόλις το σηκώσεις καλεί τον αριθμό που έχεις επιλέξει στο phonebook.
Πολύ καλό!!!
-
28-06-07, 18:19 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #55
-
28-06-07, 18:27 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #56
-
28-06-07, 23:07 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #57
Γενικώς πάει καλά, αυτη την βδομάδα που όλη η ελλάδα φλέγεται μια φορά αποσυνδέθηκε και μία έβγαζε this number doesnot exist αλλά λυθήκαν μέσα στην μέρα. Ηχος από καλός ως εξαιρετικός αλλά όχι πάντα σταθερός.
-
29-06-07, 02:56 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #58
Το πιστεύω και εγώ, αλλά όχι πάντα. Μόνο τις ώρες ... που λειτουργεί.
Λεπτομέρειες εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showpost...postcount=1177
Ευτυχώς έχω την γραμμή του ΟΤΕ σαν backup.
-
01-07-07, 15:46 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #59
Καλή ποιότητα, μερικές φορές προς το ελάχιστες οι διακοπές.
-
01-07-07, 21:52 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα της τηλεφωνίας #60
Προσθεστε και την επιλογη δεν δουλευει καθολου!
Παρόμοια Θέματα
-
Επηρεάζεται η ποιότητα της τηλεφωνίας από την απόσταση από το DSLAM;
Από unit345 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-07, 15:47 -
Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα του Internet
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05 -
Ποιότητα τηλεφωνίας Voip της NetOne
Από kle500 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 74Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-07, 22:27 -
Απολογισμός Tellas Zisto: Κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα της σύνδεσή σας;
Από minovg στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-07, 19:31
Bookmarks