Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-27 από 27
    Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το peerguardian και τέτοια δεν παίζουν ρόλο σε αυτή την περίπτωση...
    Οντως σε αυτη την περιπτωση δε βοηθαει, γενικοτερα μιλουσαμε.
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ Α
    Router
    Cosmote ZTE
    Εγω παιδια, δεν φοβαμαι της φυλακης τα σιδερα, διοτι σαν παπαγαλος ζω εδω και καιρο μεσα σε κλουβι και ετσι θα μου κλα.... τα πουπουλα

Εξαλλου απο τοτε που βγηκα απο το αυγο μου, εμαθα ενα πραμα και το τηρω με θρησκευτικη ευλαβεια : Η πειρατεια σωζει το πορτοφολι μας

TorrentSpy και ξερο φυστικι

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    πως ηρθε η συζητηση στον φοβο δε μπορω να καταλαβω. το αρθρο λεει οτι το προβλημα δημιουργειται στην αμερικη αλλα κ παλι, this is ELLADA!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    D-Link 2740-B
    SNR / Attn
    11.0(dB) / 19.8(dB)
    Τελικα, εχουμε και ενα καλο. Ειμαστε στον κοσμο μας. Δε μας πιανει τιποτα.
    Αθανατη Ελλαδα.Θεωρω οτι και σε ολο τον κοσμο να σταματησει το p2p, στην Ελλαδα, θα συνεχιστει.

Θοδωρος.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Theodore41 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα, εχουμε και ενα καλο. Ειμαστε στον κοσμο μας. Δε μας πιανει τιποτα.
    Αθανατη Ελλαδα.Θεωρω οτι και σε ολο τον κοσμο να σταματησει το p2p, στην Ελλαδα, θα συνεχιστει.

Θοδωρος.
    Θεωρείς εσύ αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει και εδώ κάτι ανάλογο. Εδώ έγινε στην Κίνα, τον τύπο τον μπαγλαρώσανε κιόλας και πιστεύεις(ή μάλλον θέλεις-σε βολεύει να πιστεύεις) ότι δεν θα γίνει και εδώ?

Απλά να παρακαλάς να μην είσαι από τους τυχερούς που θα πιάσουν πρώτους(για παραδειγματισμό των υπολοίπων, π.χ. στην Κίνα μετά την σύλληψη του τύπου η διακίνηση torrents μειώθηκε 80%), όταν γίνει αυτό βεβαίως. Σημάδια θα υπάρξουν πάντως αρκετά νωρίτερα με εφάρμογη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες νωρίτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hercules : 13-06-07 στις 13:04. Αιτία: edit

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    D-Link 2740-B
    SNR / Attn
    11.0(dB) / 19.8(dB)
    Μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας του "θεσμου" των p2p, ειναι καπως δυσκολο να σταματησει.
    Εγω προτεινω σε οσους θελουν να ανταλλαξουν μουσικα αρχεια, απλως να φτιαξουν ενα φορουμ στο οποιο θα ζητανε και θα δινουνε αυτα τα αρχεια, εστω σε καθε πολη, στο Συνταγμα πχ,οπου κατοπιν ραντεβου, θα ανταλλασσουν τα δισκακια τους.
    Δεν θα τα περνανε μεσα απο το νετ, αλλα το ραντεβου, θα κανονιζεται μεσα απ αυτο.
    Δηλαδη, εχω αυτα, ζηταω εκεινα, και παει λεγοντας.
    Οπως γινοταν στα χρονια τα παλια, τα δικα μου, που τα βιβλια τα αγοραζαμε, και καθε χρονο, οι εχοντες οικονομικο προβλημα, πηγαιναν σε καθορισμενο σημειο στο κεντρο του Πειραια, που μεγαλωσα, και εδινε ο ενας στον αλλο, τα βιβλια του.
    Παντως απ ο,τι ξερω, δεν ζητιουνταν δικαιωματα απο τους συγγραφεις και εκδοτες των βιβλιων, για την ανταλλαγη αυτη.Λετε να ζητανε τωρα;
    Και το τελευταιο, μην ξεχνατε τον καιρο της κασσεττας. Σε ολα τα μαγαζακια της γειτονιας, σου γραφανε ο,τι ηθελες, με πολυ μικρο τιμημα, σε κασσεττα.
    Τι ψαχνετε τωρα! Το εχω ξαναγραψει. Αν καποιος, δεν εχει λεφτα να διαθεσει, για να αγορασει κατι, ΔΕΝ θα το αγορασει. Τωρα, το αν δεν θα το αποκτησει κιολας, ειναι ενα αλλο θεμα.
    Αλλα για τις εταιριες, αυτος, απλως δεν ειναι πελατης.Τι σκανε λοιπον;
    Και κατι τελευταιο. Δεν ειναι βλακεια τελικα, να αγοραζει καποιος ενα σωρο δισκοειδη κατασκευασματα, που θα τα χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες, ενω θα τα εχει πληρωσει πανακριβα;Και μαλιστα, οσα περισσοτερα εχει, τοσο περισσοτερο βλακας ειναι..(Εμου μη εξαιρουμενου). Γιατι δεν θα μπορει να τα χρησιμοποιησει, αφου θα ειναι τοσο πολλα.
    Θοδωρος.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Theodore41 : 13-06-07 στις 13:32.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hercules Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρείς εσύ αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει και εδώ κάτι ανάλογο. Εδώ έγινε στην Κίνα, τον τύπο τον μπαγλαρώσανε κιόλας και πιστεύεις(ή μάλλον θέλεις-σε βολεύει να πιστεύεις) ότι δεν θα γίνει και εδώ?
    Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα, αλλά θεωρείς την Κίνα παράδειγμα φιλελεύθερου κράτους; Να μου έλεγες ότι βάλανε κόσμο μέσα στη Τζαμάικα, κάτι γίνεται...

Downloads
    50
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20370/935
    ISP
    Conn-X 24Mbit
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    level-one FBR-1416A
    http://yro.slashdot.org/article.pl?sid=07/06/14/180222

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής: Ο δικαστής διέταξε την παρακολούθηση σε μία αστική διαφορά, πράγμα που απαγορεύεται. Μπορεί να διατάξει την εμφάνιση πειστηρίων, όπως έγγραφα και e-mails, αλλά όχι wiretapping, το οποίο διενεργείται και ελέγχεται από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές (FBI) και υπόκειται σε περιορισμούς, και οπωσδήποτε δεν αφορά αστική διαφορά μεταξύ επιχειρήσεων, αλλά ποινικά αδικήματα.

Η δικαιολογία που βρήκαν οι πονηροί δικηγόροι και δικαστές είναι η εξής: Εφ' όσον οι IPs των επισκεπτών της ιστοσελίδας αποθηκεύονται στη RAM (!!!!) των υπολογιστών του torrentspy, έστω και για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, τα στοιχεία αυτά αποτελούν έγγραφο με τη νομική έννοια του όρου, και πρέπει να μετασχηματιστούν έτσι ώστε να είναι παρουσιάσημα στο δικαστήριο.

Γι' αυτό και το EFF πρέπει να εφεσιβάλλει την απόφαση αυτή, γιατί είναι εντολή παρακολούθησης από το παράθυρο χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις. Όχι για να υπερασπίσει το torrentspy.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 15-06-07 στις 03:14.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα, αλλά θεωρείς την Κίνα παράδειγμα φιλελεύθερου κράτους; Να μου έλεγες ότι βάλανε κόσμο μέσα στη Τζαμάικα, κάτι γίνεται...
    Κάθε άλλο παρά φιλελεύθερο κράτος θέωρω την Κίνα και όσο και αν θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο(σε επαγγελματικό τουλάχιστον επίπεδο) που ζω εδώ ίσως και να είμαι πάρα πολύ τυχερός που δεν ζω εκεί(και εδώ μιλάμε γενικά και όχι μόνο επαγγελματικά).

Απλά η Κίνα είναι ο παράδεισος του clopyright και για αυτό μου έκανε εντύπωση που μπήκαν στον κόπο να πιάσουν κάποιον. Και αφού έγινε εκεί γιατι να μην γίνει και παντού κάποια στιγμή(οπότε και εδώ). Ώς εκ τούτου κατά την γνώμη μου δεν έχει καμμία σημασία αν κάποιο κράτος είναι φιλελεύθερο ή όχι(που στην ουσία είναι ελάχιστα και σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτά το δικό μας). Είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων και απλά είναι θέμα χρόνου με την άσκηση πιέσεων κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος να κάνει την αρχή και να γίνει ντόμινο η κατάσταση και στα υπόλοιπα(βέβαια για να μην επωμιστούν πολιτικό κόστος οι πολιτικοί η οδηγία θα έρθει από τις Βρυξέλλες).

Από εκεί και πέρα λύσεις πάντα υπάρχουν για να ανταλλάξεις(ή όπως αλλιώς προτιμάς να το λες) υλικό που κατέχεις νόμιμα ή όχι. Αλλά τα μέγεθη επηρεάζονται ανάλογα με το πόσο εύκολα γίνεται η ανταλλαγή(ή το εμπόριο αν προτιμάτε ) . Αλλιώς να γράφεις σε ένα φόρουμ και να τρέχεις να συναντηθείς και αλλιώς να κάνεις ένα κλικ με το ποντίκι σου. Η μη ύπαρξη της ανωνυμίας σε μία τύπου παζάρι σύναξη θα επηρεάσει επίσης αρνητικά. Και βέβαια αλλιώς είναι να ανταλλάζεις/πουλάς νόμιμα αγορασμένα βιβλία και αλλιώς άλλα πράγματα(φαντάσου τι θα γίνει αν κάνει ένα ντου η αστυνομία). Ή έχει κάποιος την εντύπωση πως ότι γράφεται εδώ μέσα δεν διαβάζεται από στελέχη εταιρειών που θίγονται τα κέρδη τους από την ανταλλαγή αρχείων?

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Και το τελευταιο, μην ξεχνατε τον καιρο της κασσεττας. Σε ολα τα μαγαζακια της γειτονιας, σου γραφανε ο,τι ηθελες, με πολυ μικρο τιμημα, σε κασσεττα.
    Τι ψαχνετε τωρα! Το εχω ξαναγραψει. Αν καποιος, δεν εχει λεφτα να διαθεσει, για να αγορασει κατι, ΔΕΝ θα το αγορασει. Τωρα, το αν δεν θα το αποκτησει κιολας, ειναι ενα αλλο θεμα.
    Αλλα για τις εταιριες, αυτος, απλως δεν ειναι πελατης.Τι σκανε λοιπον;
    Και κατι τελευταιο. Δεν ειναι βλακεια τελικα, να αγοραζει καποιος ενα σωρο δισκοειδη κατασκευασματα, που θα τα χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες, ενω θα τα εχει πληρωσει πανακριβα;Και μαλιστα, οσα περισσοτερα εχει, τοσο περισσοτερο βλακας ειναι..(Εμου μη εξαιρουμενου). Γιατι δεν θα μπορει να τα χρησιμοποιησει, αφου θα ειναι τοσο πολλα.
    Θοδωρος.
    Φίλε μου αυτή είναι η άποψη σου αλλά σημασία(ως προς τις κινήσεις τους) έχει η άποψη αυτών που θίγονται οικονομικά και όχι οι δικές μας.

Το μαγαζάκι που έγραφε στις γειτονιές τις κασσέτες όποτε ήθελαν το έκλειναν. Αλλά δεν τους ενδιέφερε να το κλείσουν, κατά την γνώμη μου για τους ίδιους λόγους που ο Bill αφήνει τα windows να κυκλοφορούν σπασμένα. Αλλά αν δεν μπορείς να βρεις(εύκολα και δωρεάν κάτι που θέλεις πολύ εσύ ή το παιδί σου (ή σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι το θέλεις γιατί σε πολλές περιπτώσεις αυτό συμβαίνει) πίστεψε με ακόμα και αν για τον εαυτό σου δείξεις αυτοσυγκράτηση για το παιδί σου θα κάτσεις υπερωρία και θα πας να το πάρεις το cd του Ρουβά με την ζελατίνα του.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου(και θα συμπεριλάβω και εγώ τον ευατό μου) σε αυτό που έγραψες, ότι είναι βλακεία να αγοράζεις(και θα συμπληρώσω και να συλλέγεις) ένα σωρό δισκοειδή κατασκευάσματα που είτε επειδή δεν έχεις χρόνο είτε επειδή είναι υπερβολικά πολλά δεν προλαβαίνεις να χρησιμοποιήσεις

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    D-Link 2740-B
    SNR / Attn
    11.0(dB) / 19.8(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hercules Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε άλλο παρά φιλελεύθερο κράτος θέωρω την Κίνα και όσο και αν θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο(σε επαγγελματικό τουλάχιστον επίπεδο) που ζω εδώ ίσως και να είμαι πάρα πολύ τυχερός που δεν ζω εκεί(και εδώ μιλάμε γενικά και όχι μόνο επαγγελματικά).

Απλά η Κίνα είναι ο παράδεισος του clopyright και για αυτό μου έκανε εντύπωση που μπήκαν στον κόπο να πιάσουν κάποιον. Και αφού έγινε εκεί γιατι να μην γίνει και παντού κάποια στιγμή(οπότε και εδώ). Ώς εκ τούτου κατά την γνώμη μου δεν έχει καμμία σημασία αν κάποιο κράτος είναι φιλελεύθερο ή όχι(που στην ουσία είναι ελάχιστα και σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτά το δικό μας). Είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων και απλά είναι θέμα χρόνου με την άσκηση πιέσεων κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος να κάνει την αρχή και να γίνει ντόμινο η κατάσταση και στα υπόλοιπα(βέβαια για να μην επωμιστούν πολιτικό κόστος οι πολιτικοί η οδηγία θα έρθει από τις Βρυξέλλες).

Από εκεί και πέρα λύσεις πάντα υπάρχουν για να ανταλλάξεις(ή όπως αλλιώς προτιμάς να το λες) υλικό που κατέχεις νόμιμα ή όχι. Αλλά τα μέγεθη επηρεάζονται ανάλογα με το πόσο εύκολα γίνεται η ανταλλαγή(ή το εμπόριο αν προτιμάτε ) . Αλλιώς να γράφεις σε ένα φόρουμ και να τρέχεις να συναντηθείς και αλλιώς να κάνεις ένα κλικ με το ποντίκι σου. Η μη ύπαρξη της ανωνυμίας σε μία τύπου παζάρι σύναξη θα επηρεάσει επίσης αρνητικά. Και βέβαια αλλιώς είναι να ανταλλάζεις/πουλάς νόμιμα αγορασμένα βιβλία και αλλιώς άλλα πράγματα(φαντάσου τι θα γίνει αν κάνει ένα ντου η αστυνομία). Ή έχει κάποιος την εντύπωση πως ότι γράφεται εδώ μέσα δεν διαβάζεται από στελέχη εταιρειών που θίγονται τα κέρδη τους από την ανταλλαγή αρχείων?
    Μα συμφωνα με τη λογικη τους, δεν μπορεις να κανεις τιποτα με το περιεχομενο, εστω και αν το εχεις αγορασει.
    Γιατι και οταν το ανταλλασεις, με κατι αλλο, δεν ειναι το ιδιο σα διπλη αγοραπωλησια; Αρα νομιμη?
    Εγω παντως νομιζω οτι συμφωνα μ αυτα που φωναζουν οι εταιριες, ουτε να τα πουλησεις δε μπορεις. Γιατι αν ταυτοχρωνα πουλησεις σε αλλον και αγορασεις απο τον αλλο, αυτο, δεν ειναι ουσιαστικα, αντλλαγη; Που απαγορευεται;

Θοδωρος.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Μα συμφωνα με τη λογικη τους, δεν μπορεις να κανεις τιποτα με το περιεχομενο, εστω και αν το εχεις αγορασει.
    Γιατι και οταν το ανταλλασεις, με κατι αλλο, δεν ειναι το ιδιο σα διπλη αγοραπωλησια; Αρα νομιμη?
    Εγω παντως νομιζω οτι συμφωνα μ αυτα που φωναζουν οι εταιριες, ουτε να τα πουλησεις δε μπορεις. Γιατι αν ταυτοχρωνα πουλησεις σε αλλον και αγορασεις απο τον αλλο, αυτο, δεν ειναι ουσιαστικα, αντλλαγη; Που απαγορευεται;

Θοδωρος.
    Αν το έχεις αγοράσει τα πράγματα είναι διαφορετικά(δεν ξέρω τι λέει η λογική τους και ούτε με ενδιαφέρει). Αν έχω κάτι νόμιμα πιστεύω(και πρέπει κατά την γνώμη μου) πως τουλάχιστον μπορώ να το πουλήσω ή να το ανταλλάξω.

Το θέμα τους δεν είναι αυτό. Είναι άλλο και νομίζω ξέρουμε όλοι ποιό είναι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hercules : 17-06-07 στις 02:28. Αιτία: spell checking

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  2. Η ακρίβεια του Internet διώχνει τους χρήστες
    Από KyR-X στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-05, 12:00
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-04, 05:34
  4. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-03, 16:13

Tags για αυτό το Θέμα