Προφανώς έχεις δίκιο....δεν έκανα καν τον κόπο να απαντήσω, εφόσον ο ίδιος που γράφει το παραπάνω σε προηγούμενο ποστ του λέει ακριβώς αυτό που λες εσύ !!
https://www.adslgr.com/forum/threads...84#post7739984
Εμφάνιση 676-678 από 678
Θέμα: InaLan: HowTo
-
12-05-25, 10:21 Απάντηση: InaLan: HowTo #676
-
12-05-25, 10:59 Απάντηση: InaLan: HowTo #677
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Δεν καταλαβαίνω τι ψάχνετε από τη στιγμή που βλέπετε τι σύγχυση επικρατεί:
- Χρησιμοποιεί 2ο router αλλά δεν θέλει να βάλει σε bridge mode το πρώτο, ή να βάλει ONT, go figure
- Μπλέκει συνέχεια το VPN client με server
- Μπλέκει τα πρωτόκολλα
Σκέψου να είσαι ο τεχνικός στην άλλη άκρη της γραμμήςOK boomer
-
13-05-25, 01:48 Απάντηση: InaLan: HowTo #678
Πήρα refund ναι, σύμφωνα με την inalan το nord στο open vpn χρησιμοποιεί ρυθμίσεις l2tp που είναι ασύμβατες με εκείνη.
- - - Updated - - -
Συμφωνώ ότι δεν παίζει κανένα ρόλο.
Σύμφωνα με την inalan κανονικά δεν κόβουν κάτι, αλλά από την άλλη δεν το υποστηρίζουν κιόλας κ είναι πιθανό να κόβεται αυτόματα χωρίς να ξέρουν το λόγο...
- - - Updated - - -
Πώς προέκυψε ότι εγώ δε θέλω να βάλω ONT? Δε γνώριζα την ονομασία του, το είχα ζητήσει από το Μάρτιο αυτό κ μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Bridge mode μου είπαν ότι θα μου κάνουν, δεν καταλαβαίνω το λόγο εφόσον δε θα κάνω server πάρα μόνο client, κ παρότι μου λένε ότι θα μου κάνουν, απλά δεν το κάνουν γτ λέει προέχουν άλλες δοκιμές. Δεν έχω μπλέξει πουθενά το client με το server. Αυτοί το αντιμετωπίζουν έτσι οπότε ίσως για να δουλέψει το χαρβαλο για ρούτερ τους να έχει κάποιο τέτοιο κόλλημα... Πρωτόκολλα δεν έμπλεξα εγώ. Μεταφέρω ότι μου έχουν πει κ ότι έχουν δοκιμάσει οι "τεχνικοί". Τι έχω κάνει εγώ υπάρχει στο αρχικό μου ποστ που έχω κάνει κ αναδημοσίευση. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την ανάγνωση ή είσαι τεχνικός στην άλλη άκρη της γραμμής κ εσύ;
Παρόμοια Θέματα
-
Inalan
Από Daemon στο φόρουμ inalan FTTHΜηνύματα: 21867Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-25, 01:03 -
INALAN στην Κυψέλη Αθήνα
Από Nikiforos στο φόρουμ FTTHΜηνύματα: 2009Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-24, 20:44 -
Inalan στην Δυτική Θεσσαλονίκη
Από whoami στο φόρουμ FTTHΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-18, 20:55 -
Inalan: Εντυπώσεις
Από gekoul στο φόρουμ FTTHΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-17, 09:49
Bookmarks