Ημουν συνδρομητης adsl in a box 1ης Ιουνιου 2006, επροκειτο να ληξει στις 05/07/2007.
Εκανα αιτηση για 2play (σημειωτεον οτι κατα την ημερομηνια υποβολης της αιτησης ειχα ηδη καλυψη για full-llu απο το κεντρο "Πατησια" στην Αθηνα) και παραθετω τα γεγονοτα....
02/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
04/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
07/06/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας
Αυτο που εγινε στις 07/06/2007 ηταν η αναβαθμιση της γραμμης ΑΡΥΣ απο 768/192 σε
1024/256. Σημερα (12/06/2007) ηρθε sms το οποιο αναφερει τα εξης
"Ενεργοποιηθηκε η τηλεφωνια μεσω forthnet. Η προεπιλογη θα ενεργοποιηθει σε 5-7 εργασιμες
ημερες. Μεχρι τοτε καλειτε με προθεμα 17-89."
Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι η χρεωση για το 2play ξεκινα απο σημερα (07/06/2007)!
Οι τυποι, ενω υπηρχε καλυψη, με διατηρησαν σε dslam ΟΤΕ και ΟΤΑΝ, λεει, γινει η μεταφορα στο ιδιοκτητο θα εκδοθει ο τερματικος λογαριασμος απο τον ΟΤΕ, εως τοτε θα πληρωνω παγια και στους δυο!!! Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει το παραπανω? Αυτο δε δυνιστα παραβιαση των ορων που αναγραφονται στην αιτηση, εφοσον για σε διατηρησουν σε ΑΡΥΣ θα πρεπει να ΜΗΝ καλυπτεσαι απο το ιδιοκτητο forthnet? Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει?
Να κανω καταγγελια σε ΕΕΕΤ?
ΥΓ πως κρινετε τη forthnet μετα απο αυτο!?
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
12-06-07, 19:58 Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #1
-
12-06-07, 20:04 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #2
H καλυψη της περιοχης σου εγινε πριν την αιτηση σου ?
Οταν σε ενεργοποιησαν δεν ειχαν πορτες ελευθερες ?
Σημερα αν βαλεις το νουμερο σου, δειχνει πως σε καλυπτει το ιδιοκτητο ?
-
12-06-07, 20:05 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #3
Μενω Κυψελη και καλυπτομαι απο το κεντρο "ΠΑΤΗΣΙΑ" εδω και πολυ καιρο...
-
12-06-07, 20:07 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #4
Πορτες ελευθερες σημερα ?
Τι ακριβως σου απαντησαν απο το πωλησεων ? Εννοω μηπως εκαναν ( τραγικο ) λαθος και σε εβαλαν μεσω ΟΤΕ αντι 2play ?
-
12-06-07, 20:17 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #5
Μήπως έκανες κάποια λάθος διατύπωση στην αίτηση (λέω εγώ τώρα...)?
Αν ήσουν όντως εντός διαθεσιμότητας ιδιόκτητου και υπήρχαν πόρτες δε θα έπρεπε να συμβεί αυτό που περιγράφεις.
Και εγώ με την προσφορά της 1ης Ιουνίου adsl in a box (512-->768) έκανα αίτηση στις 15/05 στην Καλλιθέα και στις 04/06 ενεργοποιήθηκα στα 10Mbps.There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?
-
12-06-07, 20:19 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #6
Μιλησα μαζι τους και ιπαν οτι θα πρεπει να περιμενω εως οτου με πανε σε full llu, δεν ανεφεραν κατι για ports. θα ξανακαλεσω. ρωταω αν εχει συμβει και σε αλλους γιατι τοτε δεν ειναι λαθος αλλα απατη.
-
12-06-07, 20:20 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #7
Οτάν έκανες την αίτηση, εκανές check το "δεν επιθυμώ να μπώ σε ΑΡΥΣ εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για ιδιόκτητο; "
-
12-06-07, 20:28 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #8There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?
-
12-06-07, 20:30 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #9
Στο τμημα της αιτησης με τιτλο "εξουσιοδοτηση/ υπευθυνη δηλωση κατοχου γραμμης" επελεξα το πεδιο "παροχη υπηρεσιας 2paly: ενεργοποιηση βροχου και φορητοτητας", δες το εντυπο.
Αναφερω οτι παρεδωσα προσωπικα την αιτηση στα κεντρικα της forthnet και μου ειπαν οτι σε 1 μηνα, εκτος απροοπτων, θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Σε περιπτωση καθυστερησης θα με καλυπταν μεσω ΑΡΥΣ δωρεαν και μετα τη ληξη της adsl in a box συνδρομης, εως οτου παω full llu.
-
12-06-07, 20:33 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #10
-
12-06-07, 20:47 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #11
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι στο broadband status, εως στιγμης, δεν αναφερεται αυτο που βλεπω σε αλλους αιτουντες/σες, δηλ το μηνυμα "Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ"...
Παντως, σε νεα τηλ επικοινωνια μου ειπαν οτι με εχουν καταχωρησει ως "προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ"... ειπαν οτι θα με ξανακαλεσουν. Εαν εχει γινει λαθος, εχει καλως, αλλα αν ειναι μεθοδευμενο για να αρχισουν να εισπρατουν το δυνατον συντομοτερο, θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Υπαρχουν αλλοι του "adsil in a box June 1st" που να εκαναν αιτηση για 2play πριν τη ληξη της συνδρομης τους? σε αυτους τι εγινε? Αν συμπασχει καποιος ας το "μαρτυρησει"!
-
12-06-07, 20:53 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #12
Μου έχει σηκωθεί η τρίχα.....
. Μένω και εγώ κυψέλη και ο wizard μου βγάζει, όταν του δίνω τον αριθμό της γραμμής μου, οτι καλύπτομαι από το ιδιόκτητο και υπάρχει διαθεσιμότητα.
Επίσης μόλις μπήκα σπίτι, επιστρέφοντας από Στουρνάρη όπου έκανα αίτηση για 2play full llu...
Λετε να έχω και γω ντράβαλα??Τελευταία επεξεργασία από το μέλος utumno : 12-06-07 στις 20:54.
My Japanese name is Kajitani, Hanshiro Kajitani.
All science is either physics or stamp collecting.
-- E. Rutherford
-
12-06-07, 20:56 Απάντηση: Συνιστά Παραβίαση των Όρων Συνδρομής 2play? #13
Ένας εξ' υμών, σου μαρτύρησε την ιστορία του προ ολίγου και αντιβαίνει με τη θεωρία σου. Άρα δεν κάτι τέτοιο δεν είναι ο κανόνας, διαφορετικά θα το έκαναν και σε εμένα. Μάλλον θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το κέντρο της Forthnet, αν όπως λες η αίτησή σου ήταν σωστά συμπληρωμένη και δεν έκαναν κάποιο λάθος οι υπάλληλοί της.
There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?
Παρόμοια Θέματα
-
Παραβίαση όρων σύμβασης του OTENET OnDSL για καταγγελία
Από dogganos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-08, 09:13 -
Καθυστερηση/Καταγγελια για παραβιαση ορων προσβασης
Από soclas στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-05, 06:04
Bookmarks