Εμφάνιση 1-13 από 13
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    siemens cl-110
    Ημουν συνδρομητης adsl in a box 1ης Ιουνιου 2006, επροκειτο να ληξει στις 05/07/2007.
    Εκανα αιτηση για 2play (σημειωτεον οτι κατα την ημερομηνια υποβολης της αιτησης ειχα ηδη καλυψη για full-llu απο το κεντρο "Πατησια" στην Αθηνα) και παραθετω τα γεγονοτα....

02/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

07/06/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

Αυτο που εγινε στις 07/06/2007 ηταν η αναβαθμιση της γραμμης ΑΡΥΣ απο 768/192 σε
    1024/256. Σημερα (12/06/2007) ηρθε sms το οποιο αναφερει τα εξης

"Ενεργοποιηθηκε η τηλεφωνια μεσω forthnet. Η προεπιλογη θα ενεργοποιηθει σε 5-7 εργασιμες
    ημερες. Μεχρι τοτε καλειτε με προθεμα 17-89."

Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι η χρεωση για το 2play ξεκινα απο σημερα (07/06/2007)!
    Οι τυποι, ενω υπηρχε καλυψη, με διατηρησαν σε dslam ΟΤΕ και ΟΤΑΝ, λεει, γινει η μεταφορα στο ιδιοκτητο θα εκδοθει ο τερματικος λογαριασμος απο τον ΟΤΕ, εως τοτε θα πληρωνω παγια και στους δυο!!! Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει το παραπανω? Αυτο δε δυνιστα παραβιαση των ορων που αναγραφονται στην αιτηση, εφοσον για σε διατηρησουν σε ΑΡΥΣ θα πρεπει να ΜΗΝ καλυπτεσαι απο το ιδιοκτητο forthnet? Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει?
    Να κανω καταγγελια σε ΕΕΕΤ?

ΥΓ πως κρινετε τη forthnet μετα απο αυτο!?

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    H καλυψη της περιοχης σου εγινε πριν την αιτηση σου ?

Οταν σε ενεργοποιησαν δεν ειχαν πορτες ελευθερες ?

Σημερα αν βαλεις το νουμερο σου, δειχνει πως σε καλυπτει το ιδιοκτητο ?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    siemens cl-110
    Μενω Κυψελη και καλυπτομαι απο το κεντρο "ΠΑΤΗΣΙΑ" εδω και πολυ καιρο...

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Πορτες ελευθερες σημερα ?

Τι ακριβως σου απαντησαν απο το πωλησεων ? Εννοω μηπως εκαναν ( τραγικο ) λαθος και σε εβαλαν μεσω ΟΤΕ αντι 2play ?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από renegade angel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ημουν συνδρομητης adsl in a box 1ης Ιουνιου 2006, επροκειτο να ληξει στις 05/07/2007.
    Εκανα αιτηση για 2play (σημειωτεον οτι κατα την ημερομηνια υποβολης της αιτησης ειχα ηδη καλυψη για full-llu απο το κεντρο "Πατησια" στην Αθηνα) και παραθετω τα γεγονοτα....

02/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

07/06/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

Αυτο που εγινε στις 07/06/2007 ηταν η αναβαθμιση της γραμμης ΑΡΥΣ απο 768/192 σε
    1024/256. Σημερα (12/06/2007) ηρθε sms το οποιο αναφερει τα εξης

"Ενεργοποιηθηκε η τηλεφωνια μεσω forthnet. Η προεπιλογη θα ενεργοποιηθει σε 5-7 εργασιμες
    ημερες. Μεχρι τοτε καλειτε με προθεμα 17-89."

Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι η χρεωση για το 2play ξεκινα απο σημερα (07/06/2007)!
    Οι τυποι, ενω υπηρχε καλυψη, με διατηρησαν σε dslam ΟΤΕ και ΟΤΑΝ, λεει, γινει η μεταφορα στο ιδιοκτητο θα εκδοθει ο τερματικος λογαριασμος απο τον ΟΤΕ, εως τοτε θα πληρωνω παγια και στους δυο!!! Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει το παραπανω? Αυτο δε δυνιστα παραβιαση των ορων που αναγραφονται στην αιτηση, εφοσον για σε διατηρησουν σε ΑΡΥΣ θα πρεπει να ΜΗΝ καλυπτεσαι απο το ιδιοκτητο forthnet? Ειμαι ο μονος στον οποιο εχει συμβει?
    Να κανω καταγγελια σε ΕΕΕΤ?

ΥΓ πως κρινετε τη forthnet μετα απο αυτο!?
    Μήπως έκανες κάποια λάθος διατύπωση στην αίτηση (λέω εγώ τώρα...)?
    Αν ήσουν όντως εντός διαθεσιμότητας ιδιόκτητου και υπήρχαν πόρτες δε θα έπρεπε να συμβεί αυτό που περιγράφεις.
    Και εγώ με την προσφορά της 1ης Ιουνίου adsl in a box (512-->768) έκανα αίτηση στις 15/05 στην Καλλιθέα και στις 04/06 ενεργοποιήθηκα στα 10Mbps.
    There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    siemens cl-110
    Μιλησα μαζι τους και ιπαν οτι θα πρεπει να περιμενω εως οτου με πανε σε full llu, δεν ανεφεραν κατι για ports. θα ξανακαλεσω. ρωταω αν εχει συμβει και σε αλλους γιατι τοτε δεν ειναι λαθος αλλα απατη.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Οτάν έκανες την αίτηση, εκανές check το "δεν επιθυμώ να μπώ σε ΑΡΥΣ εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για ιδιόκτητο; "

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτάν έκανες την αίτηση, εκανές check το "δεν επιθυμώ να μπώ σε ΑΡΥΣ εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για ιδιόκτητο; "
    A μπράβο, ξέχασα να το γράψω! Ωραίος sdikr...
    Μήπως βιάστηκες και συμπλήρωσες την αίτηση μηχανικά?
    Η Forthnet δεν είναι Tellas να σου αλλάζει τα στοιχεία της αίτησης από μόνη της.
    Αποδεδειγμένο αυτό το τελευταίο σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους.
    There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    siemens cl-110
    Στο τμημα της αιτησης με τιτλο "εξουσιοδοτηση/ υπευθυνη δηλωση κατοχου γραμμης" επελεξα το πεδιο "παροχη υπηρεσιας 2paly: ενεργοποιηση βροχου και φορητοτητας", δες το εντυπο.
    Αναφερω οτι παρεδωσα προσωπικα την αιτηση στα κεντρικα της forthnet και μου ειπαν οτι σε 1 μηνα, εκτος απροοπτων, θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Σε περιπτωση καθυστερησης θα με καλυπταν μεσω ΑΡΥΣ δωρεαν και μετα τη ληξη της adsl in a box συνδρομης, εως οτου παω full llu.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Στο τμημα της αιτησης με τιτλο "εξουσιοδοτηση/ υπευθυνη δηλωση κατοχου γραμμης" επελεξα το πεδιο "παροχη υπηρεσιας 2paly: ενεργοποιηση βροχου και φορητοτητας", δες το εντυπο.
    Αναφερω οτι παρεδωσα προσωπικα την αιτηση στα κεντρικα της forthnet και μου ειπαν οτι σε 1 μηνα, εκτος απροοπτων, θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Σε περιπτωση καθυστερησης θα με καλυπταν μεσω ΑΡΥΣ δωρεαν και μετα τη ληξη της adsl in a box συνδρομης, εως οτου παω full llu.
    Οπότε κάναν αυτό που σου είπαν

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    siemens cl-110
    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι στο broadband status, εως στιγμης, δεν αναφερεται αυτο που βλεπω σε αλλους αιτουντες/σες, δηλ το μηνυμα "Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ"...
    Παντως, σε νεα τηλ επικοινωνια μου ειπαν οτι με εχουν καταχωρησει ως "προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ"... ειπαν οτι θα με ξανακαλεσουν. Εαν εχει γινει λαθος, εχει καλως, αλλα αν ειναι μεθοδευμενο για να αρχισουν να εισπρατουν το δυνατον συντομοτερο, θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Υπαρχουν αλλοι του "adsil in a box June 1st" που να εκαναν αιτηση για 2play πριν τη ληξη της συνδρομης τους? σε αυτους τι εγινε? Αν συμπασχει καποιος ας το "μαρτυρησει"!

Περιοχή
    Άνω Κυψέλη
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19Mbps/1024Kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    CL-110 & WAG354G
    SNR / Attn
    5-7(dB) / 27(dB)
    Μου έχει σηκωθεί η τρίχα...... Μένω και εγώ κυψέλη και ο wizard μου βγάζει, όταν του δίνω τον αριθμό της γραμμής μου, οτι καλύπτομαι από το ιδιόκτητο και υπάρχει διαθεσιμότητα.
    Επίσης μόλις μπήκα σπίτι, επιστρέφοντας από Στουρνάρη όπου έκανα αίτηση για 2play full llu...
    Λετε να έχω και γω ντράβαλα??
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος utumno : 12-06-07 στις 20:54.

My Japanese name is Kajitani,
    Hanshiro Kajitani.

All science is either physics or stamp collecting.
    -- E. Rutherford

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι στο broadband status, εως στιγμης, δεν αναφερεται αυτο που βλεπω σε αλλους αιτουντες/σες, δηλ το μηνυμα "Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ"...
    Παντως, σε νεα τηλ επικοινωνια μου ειπαν οτι με εχουν καταχωρησει ως "προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ"... ειπαν οτι θα με ξανακαλεσουν. Εαν εχει γινει λαθος, εχει καλως, αλλα αν ειναι μεθοδευμενο για να αρχισουν να εισπρατουν το δυνατον συντομοτερο, θα τους παρει και θα τους σηκωσει! Υπαρχουν αλλοι του "adsil in a box June 1st" που να εκαναν αιτηση για 2play πριν τη ληξη της συνδρομης τους? σε αυτους τι εγινε? Αν συμπασχει καποιος ας το "μαρτυρησει"!
    Ένας εξ' υμών, σου μαρτύρησε την ιστορία του προ ολίγου και αντιβαίνει με τη θεωρία σου. Άρα δεν κάτι τέτοιο δεν είναι ο κανόνας, διαφορετικά θα το έκαναν και σε εμένα. Μάλλον θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το κέντρο της Forthnet, αν όπως λες η αίτησή σου ήταν σωστά συμπληρωμένη και δεν έκαναν κάποιο λάθος οι υπάλληλοί της.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-08, 09:13
  2. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-05, 06:04

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα