Αγαπητοι ομοιοπαθουντες και παλι,
ανοιγω αυτο το οδοντο-νημα προκειμενου να δουμε τι μπορουμε να κανουμε προς το παρον για να κατεβαζουμε:
1. Torrent files με το προγραμμα utorrent
2. Emule
3. DC++
Προσωπικα μενω στην Νεα Σμυρνη και εχοντας σεταρει τα:
1. utorrent: δεν εχω ανοιξει καμια 'πορτα', εφοσον το router δεν με αφηνει, εχοντας λοιπον κανει απλη εγκατασταση το download rate κειμενεται απο 45-250kb/sec.
2. Emule: το σεταρα χτες, οπως ειπα και παραπανω δεν μπορω να ανοιξω κανενα port, αλλα δυστυχως δεν εχω μπορεσει ακομα να κατεβασω τιποτα! Συνεχεια στο 'queued' με εχει!!!
3. Το DC++ το εχω και εγω passive αλλα και search κανω και κατεβαζω με 20-45kb/sec.
Ας παραθεσουμε εδω λοιπον αν υπαρχουν βεβαια, τιποτα εναλλακτικες ρυθμισεις προκειμενου να δουμε καμια ασπρη μερα με καλες ταχυτητες εως οτου αλλαξουν το firmware και μπορεσουμε να αλλαξουμε τις 'πορτες' και βαλουμε τιποτα καλυτερες ασφαλειας, γιατι απ' οτι καταλαβα το νεο firmware (1.19S-O) που βαλανε τον Μαιο το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αλλαξουμε το password προσβασης στο router???
Φιλικα,
Πανος
ΥΓ: θα παρακαλουσα τους γκουρου των δικτυων να προσπαθησουν να ειναι οσο πιο απλοικοι γινεται και μην αρχισουν την διαλεκτο που δεν καταλαβαινει κανεις απλος θνητος!! Thanx
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
13-06-07, 14:20 Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #1
-
13-06-07, 15:32 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #2
utorrent πριν λιγο : 680kb/s private tracker/site
dc++ : αναλογως το hub και την γραμμη του αλλου. (passive search μονο)
emule : δεν γνωριζω δεν απαντω
-
13-06-07, 16:02 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #3
uTorrent: Καμιά πόρτα ανοιχτή -> Private: 0-150Kb/s ανά torrent, 450Kb/s συνολικά. Public: 0-80 ανά torrent, 250Kb/s συνολικά.
eMule: Δεν το χρησιμοποιώ.
DC++: Μόνο passive, 65-70Kb/s.
Rapidshare: 1150Kb/s
Modem/Router: Pirelli.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanocaster : 13-06-07 στις 16:03.
-
18-06-07, 15:55 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #4
Σε Dc++ μέχρι και 400kb/s με γρήγορους χρήστες.. Αλλιώς γύρω στα 25-30..
Το Utorrent δεν το συμπάθησα, οπότε πήγα με Bittorent και είμαι από 2-60 σε public trackers..
-
18-06-07, 21:17 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #5
Καλησπέρα παιδιά
Παρατήρησε σήμερα κανένας πρόβλημα με το pirelli? Εμένα από το πρωί μουχει σβήσει καμιά 10αρια φορές το online. Ενλω φαίνονται όλα καλά στις συνδέσεις και μάλιστα είχα χαρεί που έδώ και 2 βδομάδες σέρφαρα απρόσκοπτα, σήμερα συνέχεια σταματάει το ίντερνετ παρόλο που΄όλα ασύρματα και ενσυρματα pc παραμένουν συνδεδεμένα το power, adsl, wireless αναμμένα, αλλα online σβηστό. Ευ΄τυχώς είχα κάνει ένα backup των ρυθμίσεων με το τελευταίο firmware και ξαναμπαίνει,αλλά μετα από κανα 2ωρο πάλι σβήνει το online και πάλι restore το backup κοκ.
Μίλησα με αυτούς αλλά ακόμα περιμένω τεχνικό να με πάρει...
-
18-06-07, 22:15 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #6
-
18-06-07, 23:09 Απάντηση: Emule & ON & Pirelli & Firmware 1.19S-O #7
Παρόμοια Θέματα
-
[Pirelli] Nέο firmware για το pirelli - αλλαγή password, ξεκλείδωμα ports & firewall
Από original21paul στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1112Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 00:15 -
usr 9108 & emule & dc++ & virtual servers
Από akaloith στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-06, 06:25
Bookmarks