Σελ. 446 από 447 ΠρώτηΠρώτη ... 426436441444445446447 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.676-6.690 από 6703

Θέμα: AVM FRITZ!Box 7530

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από K1m0n Εμφάνιση μηνυμάτων
    .

Σημειωτέον: το maria1955, οι αριθμοί τηλεφώνων,
    και ότι μπορεί να συνδεθεί κάπως με το πρόσωπο της μητέρας σου,
    δεν είναι ικανά passwords.

Αυτό είναι καλό pass: "Ησ5ΧCψΕ53$cVs87_23"

και το "H_Papissa_Ioanna_mpalonei_ta_dixt1a" μπορεί να είναι καλό pass.

You get the idea...
    Για τα password όπως τα λέει ο Κίμωνας Αλλά το τελευταίο παράδειγμα καλύτερα να αποφεύγεται. Η κανονική λέξη όπως πχ το Ioanna στο παράδειγμα ανιχνεύεται πολύ εύκολα από τα λογισμικά σπασίματος κωδικών. Η συμβουλή εταιρειών κυβερνο ασφαλείας τα τελευταία χρόνια είναι να αποφεύγουμε να γράφουμε αυτούσιες λέξεις στα passwds είτε με Ελληνικά είτε με Αγγλικά η άλλη γλώσσα.
    Αν θέλεις σώνει και καλά να γράψεις το όνομα αυτό κάντο ως εξής πχ.: Iw@vv@

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Έχει 35 χαρακτήρες το password που δεν σπάει. Η λογική που το είπε είναι αυτή. Μπορείς να βάλεις ολόκληρες προτάσεις για να τις θυμάσαι αλλά να είναι αδύνατον λόγω των πολλών χαρακτήρων.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει 35 χαρακτήρες το password που δεν σπάει. Η λογική που το είπε είναι αυτή. Μπορείς να βάλεις ολόκληρες προτάσεις για να τις θυμάσαι αλλά να είναι αδύνατον λόγω των πολλών χαρακτήρων.
    Το
    Mitsotakis
    δεν είναι γερό pass ?

Αν το ακουμπήσεις
    θα σούρθει predator
    Αστυνομία, αντιτρομοκρατική, στρατός ξηρας, ναυτικό, αεροπορία, μπορει να ξεχνάω και κάτι ..
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λογική είναι σωστή η πρόταση είναι να μην ανιχνεύεται εύκολα με ένα λεξικό σαν βάση η μεμονωμένη λέξη του passwd

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    fritzbox 7140
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ε, μάλλον, αφού έτσι λέει...
    Αν το fritz έχει συνδεθεί με το provisioning του isp,
    έχει πρόσβαση ο isp.
    Τι/πως ακριβώς, idk, και δεν έχει και public docs η avm να εξηγεί τα σχετικά στην πλέμπα.

Αν κάποιος έχει όρεξη να δει τι μπορεί δυνητικά
    (και αναλόγως τι έχει υλοποιήσει ο κάθε isp στην x πλατφόρμα που χρησιμοποιεί)
    να κάνει ο isp στο router μας, ας δει τα docs του TR-069/369.

tr-069, ή tr-369, κάτι απ'αυτά.
    Ναι, έτσι έγινε λόγο voip τηλεφωνίας

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimiSCOOBY Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λογική είναι σωστή η πρόταση είναι να μην ανιχνεύεται εύκολα με ένα λεξικό σαν βάση η μεμονωμένη λέξη του passwd
    ^Ακριβές.

Καλή πρακτική είναι να μην χρησιμοποιείται κάτι που υπάρχει σε λεξικό
    για να είναι δύσκολο/αδύνατο το dictionary atack.
    Παρεμπιπτόντως και το leet εμπίπτει (έχει transliteration στα λεξικά).

Φράσεις, ειδικά αν δεν υπάρχουν αυτούσιες* (το "Εν αρχή ην ο Λόγος" δεν είναι καλό password),
    είναι αρκούντως ασφαλείς (και πιο εύκολες αν θέλουμε να τις θυμόμαστε) όσο είναι ικανού μήκους,
    και οπωσδήποτε προτιμότερες του Maria1955.

*υποθέτω ότι η φράση με την Ιωάννα που έφερα ως παράδειγμα δεν υπάρχει αυτούσια κάπου ότι μπαλώνει τα δίχτυα,
    δεν το κοίταξα, απ'το μυαλό μου το έβγαλα...
    Αν υπάρχει αυτούσια είναι κακό παράδειγμα.

Αλλά ok αν θέλει ο ενδιαφερόμενος να χρησιμοποιήσει τυχαία ακολουθία γραμμάτων/συμβόλων,
    ακόμα καλύτερα.

Για το οικιακό wifi, αν είναι wpa2/3 mixed mode ή (ιδανικά) wpa3,
    με passwords με ικανό μήκος (>10-12 chars) κάνουν μια επίθεση μη-πρακτική.

Απλώς να μην είναι τα defaults γιατί τα γράφει το sticker του cpe και πάμε γυρεύοντας...

Οτιδήποτε μικρότερο του wpa2 απλώς δεν χρησιμοποιείται,
    αν κάπου έχουμε μια συσκευή που θέλει wpa1, well... ώρα για αναβάθμιση.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K1m0n : 20-05-25 στις 21:39. Αιτία: fixed typo
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπερα,

Εχω συνδεσει ενα 7530 επειτα απο τη βοηθεια που βρηκα εδω μεσα και τωρα ερχομαι με δευτερη ερωτηση.

Το 7530 το εχω στο παταρι και παρολο που ειναι σε κεντρικο σημειο το wifi ειναι αδυναμο (εδω να πω οτι το router του isp ειχε πιο δυνατο wifi), οποτε σκεφτομαι να αγορασω ενα tplink access point και να το συνδεσω με το 7530 και να συνδεσω ολες μου τις συσκευές στο access point. Δεν θελω να παρω repeater καθως το ρουτερ ειναι ακριβως στο κεντρο του σπιτιου οποτε θα πρεπει να παρω 2 repeaters για να πιασω ολο το σπιτι και δεν θελω.

Το θεμα μου ομως ειναι πως εχω σεταρει vpn πανω στο 7530 και συγκεκριμένα το εχω σεταρει μονο σε 2-3 συσκευές (το κινητο μου και 2 τηλεοράσεις). Οποτε φοβαμαι οτι αν πλεον περναω ολη τη κινηση μεσα απο το access point το 7530 θα «βλεπει» σαν συνδεδεμένη συσκευή μονο το access point οποτε δεν θα μπορω να σεταρω ποιες συγκεκριμένες συσκευές θελω να εχουν vpn.

Το εχει αντιμετωπίσει ποτε κανεις; Ξερουμε σιγουρα αν το 7530 σταματησει να βλεπει τις συσκευές που ειναι στο wifi αν τις συδνεσω πανω στο access point; Μηπως μία λύση με mesh ή μια συνδεση με wps μου λυσει και τα δυο προβλήματα (και του αδυναμου wifi αλλα και τις επιλογης να σεταρω ποιες συσκευές θελω να ειναι στο vpn)

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dios231 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερουμε σιγουρα αν το 7530 σταματησει να βλεπει τις συσκευές που ειναι στο wifi αν τις συδνεσω πανω στο access point;
    Τα APs είναι bridged, οι clients είναι στο ίδιο subnet,
    αν συνδέσεις AP το fritzbox θα βλέπει τους wifi clients ως ξεχωριστές συσκευές.

Αντίθετα, αν συνδέσεις router/ap τότε θα έχεις το πρόβλημα που περιγράφεις.

Αυτών λεχθέντων,
    δεδομένου ότι έχεις ήδη fritzbox,
    ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις fritz repeater
    που θα συνδέσεις ως wired meshed AP.

My 0,02€
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Το καταλαβαίνω αυτο που λες για τα repeaters αλλα οπως ειπα θα χρειαστω 2 για να πιασω ολο το σπιτι και δεν θελω να γεμισω τις μπριζες με ριπιτερς, καθαρα θεμα αισθητικής :P

Το πρωτο που γραφεις δεν το καταλαβα. Πως δηλαδη θα πρεπει να συνδεσω το ap με το 7530 ωστε το 7530 να συνεχίσει να βλεπει τις συσκευές που ειναι στο wifi.

Να πω οτι εδω οτι γενικα θελω να κανω manage τις συσκευές μου περα απο το vpn (σε πιο wifi θα συνδεονται κτλ)

Επισης το ρουτερ του παροχου το εχω βγαλει τελειως απο τη γραμμη και το εχω αντικαταστήσει με το 7530
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dios231 : 20-05-25 στις 23:55.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Το καταλαβαίνω αυτο που λες για τα repeaters αλλα οπως ειπα θα χρειαστω 2 για να πιασω ολο το σπιτι και δεν θελω να γεμισω τις μπριζες με ριπιτερς, καθαρα θεμα αισθητικής :P
    Μπορεί να φτάνει και ένα, δεν ξέρω το σπίτι σου και τις απαιτήσεις σου.
    Εγώ πρότεινα να τα χρησιμοποιήσεις ως wired/meshed APs
    To "fritzrepeater" ένα όνομα για λόγους marketing είναι, παίζουν και ως repeaters (που καλό είναι να αποφεύγεται),
    παίζουν και ως Wired meshed AP (που είναι το προτεινόμενο),
    και κάνουν και mesh με το fritzbox αν έτσι επιλέξεις (που μάλλον θα το ήθελες).

Αλλά θα πρέπει να τα συνδέσεις με καλώδιο με το 7530 αν περιμένεις να παίξουν καλά.

Πως δηλαδη θα πρεπει να συνδεσω το ap με το 7530 ωστε το 7530 να συνεχίσει να βλεπει τις συσκευές που ειναι στο wifi.
    Συνδέεις το όποιο AP της προτίμησης σου με καλώδιο ethernet με το 7530.

Να πω οτι εδω οτι γενικα θελω να κανω manage τις συσκευές μου περα απο το vpn (σε πιο wifi θα συνδεονται κτλ)
    Το "manage κτλ" είναι πολύ γενικό.

Αν κάνεις mesh με το fritzbox, τυπικά, οι clients θα συνδέονται σε όποιο AP γουστάρουν (όποιο ακούν καλύτερα).
    Και ενίοτε θα συνδέονται στο λάθος AP, και ναι δεν είναι τέλεια τα πράγματα,
    και ειδικά με παλαιότερες συσκευές το roaming μπορεί να έχει προβλήματα,
    τυπικά όμως είναι προτιμότερο το να έχεις το mesh παρά όχι.

Αν έχεις ξεχωριστό AP με ξεχωριστό ssid vs του 7530 μπορείς αναλόγως να επιλέξεις που συνδέονται οι clients.
    Ή μπορείς να στήσεις ένα fritzrepeater ως wired AP, non-meshed, και να του δώσεις το δικό του ssid,
    και πλέον μπορείς να ελέγχεις που συνδέονται οι clients.
    Και πάντα θα μπορούσες να κλείσεις τελείως το wifi του 7530.
    Disclaimer:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Το ρουτερ το εχω ακριβως στο κεντρο του σπιτιου οποτε αν συνδεσω το repeater με καλωδιο σημαινει πως και αυτο θα ειναι διπλα απο το ρουτερ. Απλα με προβληματίζει αν το repeater απο μονο του εχει δυνατο σημα για να καλυψει ολο το σπιτι (απο τι στιγμη και μετα που το router δεν φτανει).

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Το ρουτερ το εχω ακριβως στο κεντρο του σπιτιου οποτε αν συνδεσω το repeater με καλωδιο σημαινει πως και αυτο θα ειναι διπλα απο το ρουτερ. Απλα με προβληματίζει αν το repeater απο μονο του εχει δυνατο σημα για να καλυψει ολο το σπιτι (απο τι στιγμη και μετα που το router δεν φτανει).
    Όχι δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό, ίσα ίσα ίσα γίνουν όλα χειρότερα γιατί το ενα θα επηρεάζει το άλλο.
    Το repeater πρέπει να μπει μακρυά, περίπου στο ενδιάμεσο της μεγαλύτερης απόστασης που θες να έχεις σήμα.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Το ρουτερ το εχω ακριβως στο κεντρο του σπιτιου οποτε αν συνδεσω το repeater με καλωδιο σημαινει πως και αυτο θα ειναι διπλα απο το ρουτερ
    Αν συνδέσεις το repeater με καλώδιο αυτό πλέον είναι AP και όχι repeater/extender.

Και όχι, καθόλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι δίπλα απ'το router.
    Μπορείς να πας το καλώδιο όπου αγαπάς, στην άλλη άκρη του σπιτιού αν χρειάζεται,
    και να συνδέσεις ένα AP εκεί (και άλλο ένα στην άλλη άκρη αν χρειάζεται, και άλλο ένα στην βεράντα αν χρειάζεται, κλπ).
    Το ethernet πάει μέχρι 100m, φαντάζομαι δεν χρειάζεσαι παραπάνω για το σπίτι.

Αν δεν θες/μπορείς να στήσεις καλωδίωση, σεβαστό μεν αλλά είναι άλλη συζήτηση.

Μπορείς να κλείσεις το wifi στο fritzbox,
    και να συνδέσεις με καλώδιο το όποιο AP της προτίμησης σου στο fritzbox,
    και να ελπίζεις ότι θα παίζει αρκούντως καλά για να σου καλύψει το σπίτι όντας το ίδιο μέσα στο πατάρι
    (που δεν το βλέπω πολύ πιθανό, γενικά το πατάρι δεν το λές καλή θέση για wifi, αλλά δεν ξέρω το πατάρι σου).

Ή, καλύτερα, πάρε ένα επιτοίχιο AP, βγάλτο έξω απο το πατάρι ψηλά (στο διάδρομο?)
    ανοίγεις μια τρύπα στον τοίχο πίσω του να περάσει ένα καλώδιο από το πατάρι,
    το βιδώνεις στον τοίχο,
    το συνδέεις με ethernet, τροφοδοτείς με poe,
    το συνδέεις στο fritzbox που είναι μέσα στο πατάρι.
    Ένα unifi (ή ένα EAP) θα ήταν καλός υποψήφιος για αυτήν την δουλειά,
    και αν είναι στο διάδρομο, και το σπίτι σου δεν είναι πολύ μεγάλο, πιθανότατα θα το καλύψει όλο
    (μυρίζοντας τα νύχια μου αυτό, δεν ξέρω τις τοπικές συνθήκες οπότε no-promises).

Εναλλακτικά, θα βάλεις ασύρματα repeaters
    (ή plc με wifi, η έταιρη προβληματική λύση....),
    θα συνδεθούν με το 7530 ασύρματα,
    θα παίξουν όσο/όπως παίξουν,
    είναι η λιγότερο προτεινόμενη λύση και είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε κάποιος να αποφύγει,
    έχει γνωστούς περιορισμούς, τα σχετικά έχουν εξηγηθεί πολλάκις στο παρελθόν, ψάξε παλαιότερα μηνύματα.

Σημειωτεόν, πλήν εξωτικού (και ακριβού...) εξοπλισμού,
    το τυπικό repeater/extender έχει ένα ράδιο.
    Θα περάσει το 50% του χρόνου του εξυπηρετώντας τους clients,
    και το 50% του χρόνου του επικοινωνώντας πιο πίσω.

Αποτέλεσμα του παραπάνω: κάθε ασύρματο node θα ρίξει το throughput >50%.
    Λειτουργεί συσωρευτικά αν έχεις ασύρματα nodes daisy-chained.
    Σύν του ότι το φάσμα έχει δεδομένο χώρο και αν υπάρχουν 2-3 repeaters στον χώρο
    απλώς δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα καθαρά κανάλια.

Επιπλέον, το x repeater, με δεδομένους πάντα τους παραπάνω περιορισμούς,
    για να παίξει όσο καλά μπορεί να παίξει
    (που συνήθως δεν είναι αρκούντως καλά, αλλά δεν ξέρω τον χώρο σου και τις απαιτήσεις σου,
    αν έχεις ftth 200 μπορεί και νάναι good-enough, αν έχεις Gbit δεν θάναι),
    θέλει ικανής ποιότητας/ταχύτητας σύνδεση με το AP που κάνει repeat.
    Που στην περίπτωση σου είναι το 7530, που απ'ότι λές είναι στο πατάρι,
    και αμφιβάλω αν το repeater που θα στήσεις στην μέση του σπιτιού σου θα έχει ικανή σύνδεση μαζί του στο πατάρι.

Γενικότερα, αν περιμένεις να δεις στο wifi τις ταχύτητες που θα ήθελε κάποιος την εποχή του ftth,
    θα ήθελες να συνδέεσαι στην μπάντα των 5Ghz.
    Η μπάντα των 5Ghz, εξ'ορισμού έχει αυξημένες ταχύτητες μεν, μειωμένη εμβέλεια/διαπερατότητα δε.

Οπότε, αν κάποιος έχει μεγάλο σπίτι, καταλήγει να κάνει mesh, και να έχει ένα AP/node κάθε 2ό δωμάτιο για να έχει πάντα ένα AP κοντά,
    ώστε να μπορεί να συνδεθεί πάνω του στα 5Ghz.
    Και αν περιμένει όλο αυτό να παίξει και σωστά θα συνδέσει τα ασύρματα AP/nodes με ethernet.

Απλα με προβληματίζει αν το repeater απο μονο του εχει δυνατο σημα για να καλυψει ολο το σπιτι (απο τι στιγμη και μετα που το router δεν φτανει).
    Η έννοια του "δυνατού" AP δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.
    Τα οικιακά AP (ή router/ap ή repeaters/extenders) δεν χωρίζονται σε "δυνατά" και "αδύνατα".
    Όλα τα AP υπόκεινται στους ίδιους περιορισμούς ισχύος,
    όλα θα εκπέμπουν πάνω/κάτω το ίδιο (λίγο κάτω από το όριο).

Ότι υπάρχουν συσκευές που δεν παίζουν καλά (για λόγους άλλους απο την "δύναμη") υπάρχουν.
    Αν συγκρίνουμε συγκρίσιμα (ιδίας γενεάς) proper-ap,
    θα δούμε ότι με τους δεδομένους περιορισμούς ισχύος όλα παίζουν πάνω/κάτω το ίδιο.

Θεώρησε όλα τα παραπάνω ως hints για να κάνεις την δική σου έρευνα.

ΥΓ
    Άμα θες φτιάξε το profile σου να φαίνεται isp/ταχύτητα/σύνδεση/router.
    Για να μην πρέπει να μαντεύουμε δλδ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K1m0n : 21-05-25 στις 14:09. Αιτία: re-phrase
    Disclaimer:

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό, ίσα ίσα ίσα γίνουν όλα χειρότερα γιατί το ενα θα επηρεάζει το άλλο.
    Το repeater πρέπει να μπει μακρυά, περίπου στο ενδιάμεσο της μεγαλύτερης απόστασης που θες να έχεις σήμα.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Γιατί το ρουτερ είναι ακριβώς στη μέση του σπιτιού και αν είναι να συνδέσω ριπιτερ μισο μετρο πιο διπλα δεν ξερω αν θα βοηθησει. Οποτε σκεφτομαι να παω σε μια λυση με AP που εχουν πιο δυνατο σημα απο τα ριπιτερσ

- - - Updated - - -

Αν συνδέσεις το repeater με καλώδιο αυτό πλέον είναι AP και όχι repeater/extender.

Και όχι, καθόλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι δίπλα απ'το router.
    Μπορείς να πας το καλώδιο όπου αγαπάς, στην άλλη άκρη του σπιτιού αν χρειάζεται,
    και να συνδέσεις ένα AP εκεί (και άλλο ένα στην άλλη άκρη αν χρειάζεται, και άλλο ένα στην βεράντα αν χρειάζεται, κλπ).
    Το ethernet πάει μέχρι 100m, φαντάζομαι δεν χρειάζεσαι παραπάνω για το σπίτι.

....
    Απλά να πώ ότι μιλάμε πάντα για οικιακή χρήση οπότε δεν μας νοιάζει να τερματίσω το FFTH. Θελώ απλά αυτό που λέμε να "παίζει" και να κάνω τη δουλειά μου ...επίσης να πω με το router του παρόχου (Vodafone) δεν είχα κανένα θέμα με το wifi και ήταν ακριβως στο ίδιο σημείο. Και όταν λέμε δεν είχα κανένα θέμα εννούμε πάντα στα πλαίσια της οικιακής χρήσης. Αντιθέτως με το fritzboz ξεκίνησαν τα προβλήματα με το wi-fi (αποσυνδέσεις, αργό internet και τα σχετικά), οπότε αυτό με κάνει να πιστευώ ότι με ενα AP της προκοπής θα τη κάνω τη δουλειά μου και με το παραπάνω. Το μονό που δεν θέλω να γίνει είναι να "χάσω" τη δυνατότητα να αλλάζω το ποιες συσκευές θα έχουν access στο VPN μέσα απο το μενού του fritzbox που απο ότι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σου αν το συνδέσω με ethernet (που έτσι θα το έκανα εξαρχής) αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Αυτό που λές για το 5G το γνωρίζω και είναι ένα αρνητικό του να έχω το ρουτερ εκεί που το έχω αλλα έιμαι ΟΚ (για την ώρα). Αν και η τηλεόραση που είναι περίπου στα 5Μ με ενα τοιχο στη μεση σχεδον το τερματίζει το 200αρι (~180 για την ακριβεια) πράγμα που μου είναι παραπάνω απο ΟΚ. Αν με ρωτας αν θα ηθελα και τα 200?? εννοειται πως θα τα ηθελα αλλα its OK

Σελ. 446 από 447 ΠρώτηΠρώτη ... 426436441444445446447 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. AVM FRITZ! Box 7590
    Από StRiNgBrEaKeR στο φόρουμ AVM ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-25, 12:25
  2. AVM FRITZ!Box 6890 LTE
    Από MPOWER στο φόρουμ AVM ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-25, 13:21
  3. Μετατροπή Γερμανικού AVM Fritz!Box 7490 (20002584) σε International.
    Από rdesypris στο φόρουμ AVM ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-20, 09:33
  4. AVM Fritz box 7490 και Gigaset S850A GO
    Από nickolasemp στο φόρουμ AVM ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-18, 16:34
  5. AVM Fritz!Box 7490 από amazon.de
    Από hipath στο φόρουμ AVM ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-17, 19:56

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα