καλησπέρα παιδια εδώ με 50mbps kοσμοτε και όλα οκ, λοιπον η ερωτηση, εχω συνδεση στο plus ένα ρουτερ tp link, to θεμα είναι ότι από το firefox μπενω στην σελιδα του ρουτερ αλλα πως μπενω στην σελιδα του plus?
ευχαρηστω![]()
καλησπέρα παιδια εδώ με 50mbps kοσμοτε και όλα οκ, λοιπον η ερωτηση, εχω συνδεση στο plus ένα ρουτερ tp link, to θεμα είναι ότι από το firefox μπενω στην σελιδα του ρουτερ αλλα πως μπενω στην σελιδα του plus?
ευχαρηστω![]()
Στο ίδιο υποδίκτυο είναι;;
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Λοιπών.δεν.κατεχω.απλος.συνδεσα.ενα.τπ λινκ για ρουτερ στο πλας. Δεν έχω πειράξη τίποτα από της ρύθμισης βασικά δεν ξέρω οχ οχ
Χωρίς να ρυθμίσεις τίποτα, τι σόι δίκτυο έχεις φτιάξει;; Οι DHCP Servers είναι ανοικτοί και στα δύο;; τα WLAN;; τι IP έχουν;; συνδέεις τις συσκευές μόνο στο TP-LINK;; κ.λ.π.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Αν κατάλαβα καλα πρώτο είναι το plus και δίνεις ίντερνετ μέσο Ethernet στο tp-link σωστά;
Για αρχή αποσυνδεσε το Ethernet από το tp-link που είναι συνδεδεμένο με το plus, μετα άλλαξε την ip στο tp-link από 192.168.1.1 κάνε την 192.168.x.1 όπου x βάλε όποιον αριθμό θέλεις εκτός από το 1 πχ 2 ή 3. Την ρύθμιση αυτήν θα την βρεις στο advanced - network- lan settings .. Μετά εκεί που λέει operation mode θα το αλλάξεις σε Wireless Router Mode . Τέλος θα συνδέσεις πάλι το Ethernet στο tp-link άλλα στην θύρα 4 που είναι Wan. Για να μπαίνεις στο interface του tp-link θα βάζεις την ip που έδωσες πριν αν έχεις βάλει πχ το 2 θα βάζεις 182.168.2.1.
Με αυτόν τον τρόπο σε οποίο δυκτιο και άν είσαι συνδεδεμένος θα μπορείς να μπαίνεις στα interface και στα 2 ρούτερ
ναι, οκ αυτό ηθελα θελει manual το x ip , ok got it, το καταλαβα αλλα, αλλα πιος τα πειραζει αυτά βραδιάτικα λολ ευχαρηστω![]()
Εύκολο 2 λεπτά υπόθεση . Έτσι το έχω και εγώ
Bookmarks