Εμφάνιση 166-180 από 5701
Θέμα: Vodafone H 300s router
-
12-01-19, 12:47 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #166
-
12-01-19, 13:12 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #167
Δεν θα πρέπει να έχω WiFi στο pc όμως για να γίνει αυτό? Μόνο με ethernet συνδέεται το pc μου δεν έχει WiFi απ όσο ξερω.
- - - Updated - - -
Βρήκα τα πιστοποιητικά φίλος αλλά. Δε μπορώ να βρω κάπου να γράφει ssl2 ή ssl3 για να τα ενεργοποιηαω/απ ενεργοποιήσω.
-
12-01-19, 13:16 Απάντηση: Vodafone H 300s router #168
Αλλού έχεις πάει, στο proxy πρέπει να πας.
Click Open proxy settings.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
12-01-19, 13:38 Απάντηση: Vodafone H 300s router #169
-
12-01-19, 13:46 Απάντηση: Vodafone H 300s router #170
Σου ανεβάζω ότι βρίσκω γιατί δεν μπορώ να τα δοκιμάσω.
You can avoid the message for trusted sites by installing the certificate.
This can be done by clicking on the warning icon in the address bar, then click
"Certificate Information" -> Details Tab -> Copy to file
Save the certificate, then double click on the certificate file. On the certificate window that opens, click install certificate, then walk through the install.
The next time you go to the site it should work fine without errors.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
12-01-19, 13:53 Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #171
Tick χρήση του ssl3, ΟΚ, και κλείνεις και ξανανοίγεις τον edge. Δουλεύει τώρα;
[*] Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ο,τι θέλει, αλλά αυτός που θέλει ο,τι έχει!
[*] The luckiest man who walks on this earth is the one who finds...true love!
-
12-01-19, 15:06 Απάντηση: Vodafone H 300s router #172
Εγώ διαφορά ουσίας δεν είδα στο battery drain με τις ρυθμίσεις αυτές...Έχω παίξει και εγώ με το DTIM αλλά δε βρήκα τιμή που να διορθώνει το θέμα...Και πιθανόν να μην υπάρχει γιατί και τα υπόλοιπα router με τιμή 1 δουλεύουν και είναι μια χαρά...Αλλού προφανώς κρύβεται το πρόβλημα και στην αχρηστία των τεχνικών της vodafone...
-
12-01-19, 15:08 Απάντηση: Vodafone H 300s router #173
Δεν δούλεψε παιδιά όχι, με κανενα συνδιασμο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και σεταραμε το ρουτερ από το κινητο!!! Δεν το εχω ξανακάνει αυτό, δεν ξέρω αν εσείς το έχετε ακούσει πουθενά αλλού. Εν πας περίπτωση όλα καλά. Λίγο με το username και το password της γραμμής μπερδεύτηκαμε παιδιά. Μου στείλανε password σε μήνυμα, δεν το δέχονταν, δε άναβε η λυχνία του ίντερνετ, εν τέλη βάλαμε λέει κάποιο password και username του ΟΤΕ επειδή περνώ ίντερνετ από καφαο του ΟΤΕ και δούλεψε. Έχω στην άκρη παίδες ένα vr600 της tpink. Να το συνδέσω λέτε ή θα χω πρόβλημα με τη γραμμή και ξανά πάλι απ την αρχή? Γτ φοβήθηκε το μάτι μου αυτές τις μέρες. Προχθές που το σύνδεσα, εκεί που ζητούσε username και password, τα έβαζα και δε τα δέχονταν. Και σαν επιλογές παροχου μου έβγαζε hol vdsl πέρα απ τα άλλα, και other. Στο hol όταν έβαζα τους κωδικούς έλεγε ότι δνε είναι σωστοί. Στο other έλεγε ότι δε μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ. Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας παίδες.
-
12-01-19, 18:26 Απάντηση: Vodafone H 300s router #174
-
12-01-19, 22:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #175
-
12-01-19, 22:09 Απάντηση: Vodafone H 300s router #176
Δεν έχει κάποια επιλογή φίλος να το παράκαμψω ούτε μου δίνει επιλογή να πατήσω κάπου.
- - - Updated - - -
Ούτε ένα απόγευμα κράτησα η χαρά μας παίδες. Επεσε το ίντερνετ, και αυτή τη φορά αναβοσβήνει το λαμπάκι dsl/bb, και δε κάνει τπτ άλλο ώσπου για λίγο σταματάει και ξανασυνεχιζει το ίδιο. Υποθέτω ότι προσπαθεί να συγχρονίσει την vdsl γραμμη αλλά μάταια. Έκανα restart, το έβγαλα απ τη μπριζα, έκανα reset, τπτ. Και το tplink που δοκίμασα τα ίδια και σ εκείνο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, κλασσικά 2 ώρες αναμονή. Καμία ιδέα? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ?
-
12-01-19, 23:17 Απάντηση: Vodafone H 300s router #177
Καλησπέρα φίλε , αυτό που μπορείς να κάνεις απο πλευράς σου είναι να ελέγξεις την καλωδιακή σου εγκατάσταση . Αποσύνδεσε όλα τα φίλτρα και τις τηλ. συσκευές και αστες για λίγο εκτος. Σύνδεσε μόνο το καλώδιο τηλεφωνίας χωρίς
φιλτρο στο router αφού πρώτα τον σβήσεις. Κάνε ελέγχους ( οπτικά) στην καλωδίωση στις πρίζες ή στα κουτιά τηλεφωνίας για τυχόν βραχυκυκλώματα ή κακές συνδέσεις . Ένα πολύμετρο θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Καλή επιτυχία...
-
13-01-19, 00:12 Απάντηση: Vodafone H 300s router #178
-
13-01-19, 00:54 Απάντηση: Vodafone H 300s router #179
-
13-01-19, 02:12 Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #180
Δοκίμασε να το ανοίξεις το 192.268.2.1 με internet explorer σου δίνει επιλογή να το παρακάμψεις;
https://support.microsoft.com/el-gr/...ernet-explorer
Ο συγχρονισμός (dsl αναβοσβήνει) έχει να κάνει με τη γραμμή σου. Ίσως παρουσιάστηκε βλάβη στην εσωτερική (οριζόντια) καλωδίωση, στην κάθετη του κτηρίου, στο απερχόμενο (γραμμή ΟΤΕ από το σπίτι χαλύβδινο κουτί/εσκαλίτ μέχρι το καφαο) ή δυσλειτουργία στο kv του ΟΤΕ. Βεβαιώσου ότι έχεις το ρούτερ μόνο του στην κεντρική πρίζα και όλες τις άλλες τηλεφωνικές πρίζες κενές. Συγχρονίζει έτσι;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος understracker : 13-01-19 στις 02:21.
[*] Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ο,τι θέλει, αλλά αυτός που θέλει ο,τι έχει!
[*] The luckiest man who walks on this earth is the one who finds...true love!
Παρόμοια Θέματα
-
FreePbx σε Raspberry PI 3, και να το συνδέσω πάνω σε ένα Router της Vodafone
Από Telchinios στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-18, 08:27 -
Ερωτηση για VDSL2 Vodafone/Wind και Router
Από Andre_1982 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-18, 15:42 -
Vodafone, voip και νέο router
Από spyrosve στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-18, 17:31 -
Wireless Router Crypto AirData 300 N
Από geodimis στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-17, 13:39 -
[Other] Vodafone VDSL και ZTE Router - συγχρονίζει όποτε θέλει
Από philos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-17, 00:11
Bookmarks