Σελ. 162 από 381 ΠρώτηΠρώτη ... 142152157160161162163164167172182 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.416-2.430 από 5701
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και με το VoIP για τηλεφωνία? Μιλάω για σκέτο router που δεν έχει VoIP πάνω του.
    Ποιος τα λέει αυτά

https://www.adslgr.com/forum/threads...20#post6851720

και αν υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία

https://www.adslgr.com/forum/threads...58#post6852558
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

Albert Einstein

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sweet dreams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος τα λέει αυτά

https://www.adslgr.com/forum/threads...20#post6851720

και αν υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία

https://www.adslgr.com/forum/threads...58#post6852558
    Μιλάω για bridge, αυτό τουλάχιστον έγραψα στο αρχικό post που έθιξα το θέμα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Άστο να πάει στο διάολο και να πάμε παρακάτω, χαλάμε τον χρόνο μας και την φαιά(όση μας έχει απομείνει) ουσία μας.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά πάντως, ακόμα και λάθος να κάνω, γιατί τα posts σου βγάζουν μια επιθετικότητα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά πάντως, ακόμα και λάθος να κάνω, γιατί τα posts σου βγάζουν μια επιθετικότητα.
    Ούτε προσωπικά το έχω πάρει και ούτε καμιά επιθετικότητα υπάρχει, το μόνο που υπάρχει είναι έλλειψη υπομονής για ανούσιες συζητήσεις. Αντίθετα έχω άπειρη υπομονή για να προσπαθήσω να λύσω προβλήματα συμφορουμιτών και το έχω αποδείξει χιλιάδες φορές μέχρι τώρα, τόσο απλά είναι τα πράγματα.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200M/20M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Speedport Smart
    Παιδιά η ουσία είναι μια οτι όσο πάνε οι πάροχοι δίνουν όλο και πιο σάπια ρουτερ

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bill2015 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά η ουσία είναι μια οτι όσο πάνε οι πάροχοι δίνουν όλο και πιο σάπια ρουτερ
    Θα διαφωνησω .

O OTE δινει το PLUS που για μενα ειναι απο τα καλυτερα CPE που εχει δωσει EVER ..!!!

Και στη vodafone σε αλλο σπιτι με το H300s παει μπαλα η 200αρα Vdsl. και ασυρματα οπως εδειξα και σε προηγουμενο ποστ.

Και η nova με το Η267Ν σε 100αρα επισης μια χαρα παει.

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗ-ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ .

Αν καποιος θελει να στησει ολοκληρο δικτυο και να κοτσαρει υπηρεσιες κλπ κλπ κλπ .. να βαλει αλλο εξοπλισμο.

Οπως δεν μπορεις να βαλεις ενα κλασσικο pc να κανει την δουλεια ενος server , ετσι δεν θα αφησεις και το modem-router του παροχου για επιπλεον φορτο εργασιας.

Απλα και ομορφα. και σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπου για τον οποιοδηποτε λογο δεν δουλευει σωστα το ρουτερ για απλη χρηση. αλλα ειναι εξαιρεσεις.
    The gr81 .

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Συγκρίνεις το PLUS σε λειτουργία, δυνατότητες, ξεκλείδωμα, με το H300s;;; ιεροσυλία.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Περιοχή
    Σε ένα PC
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    VIGOR 2862Vac
    Το πάτε για κλείδωμα το θέμα...

Το κράζουμε το συγκεκριμένο router αλλά υπάρχει και κόσμος που κάνει την δουλειά του χωρίς κανένα θέμα.

Μη τα βάζετε όλα στο ίδιο καλάθι.
    Διαβάστε μερικές σελίδες πίσω και δείτε τι γράφει ο κάθε χρήστης για την δικιά του περίπτωση και κρίνετε μόνοι σας.

Εμένα προσωπικά, σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα, ο τεχνικός μου το άλλαξε από μόνος του επειδή του έκανε διακοπές όταν του ζητούσε πληροφορίες απομακρυσμένα. Άσχετα αν τους είπα ότι είχα πρόβλημα με το WiFi και κολλούσε το web interface.

Κάποια H300s είναι όντως ελαττωματικά και πρέπει να μπει ο πελάτης στην διαδικασία να πάρει στην τεχνική υποστήριξη να πει ότι έχει πρόβλημα και θα του το αλλάξουν σχεδόν άμεσα.

Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως ότι δεν στείλει άλλο ελαττωματικό.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Συγκρίνεις το PLUS σε λειτουργία, δυνατότητες, ξεκλείδωμα, με το H300s;;; ιεροσυλία.
    χαχαχα οχι βρε. προς θεου...

λαθος νοημα βγηκε.

απλα αυτα που προσφερει ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ρουτερ του παροχου , μια χαρα ειναι . Για απλη οικιακη χρηση.

Απλα ανεφερα τα 3 ρουτερ που τις τελευταιες μερες τα εχω " εξαντλησει" σε νεες συνδεσεις vdsl συγγενων . και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
    The gr81 .

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από raven_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πάτε για κλείδωμα το θέμα...
    Ο λόγος;;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων

λαθος νοημα βγηκε.

απλα αυτα που προσφερει ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ρουτερ του παροχου , μια χαρα ειναι . Για απλη οικιακη χρηση.

Απλα ανεφερα τα 3 ρουτερ που τις τελευταιες μερες τα εχω " εξαντλησει" σε νεες συνδεσεις vdsl συγγενων . και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
    Το κατάλαβα, αλλά οι χρήστες του H300s είναι καταδικασμένοι να παλεύουν με ένα καρακλειδωμένο πράγμα και να μην μπορούν να κάνουν και διαφορετικά ενώ οι χρήστες του PLUS κάτι μπορούν να ρυθμίσουν και αν τους την δώσει να το πετάξουν εντελώς και να βάλουν κάποιο άλλο.

Πιστεύεις ότι αν η Vodafone μας έδινε ένα αντίστοιχο του PLUS router και την δυνατότητα αλλαγής, κ.λ.π. θα είχαμε τόσους δυσαρεστημένους;; μην βιαστείς να απαντήσεις ότι και με το PLUS υπάρχουν δυσαρεστημένοι, γιατί τέτοιοι θα υπάρχουν πάντα, απλά στην περίπτωση του H300s καταδικάζεσαι εις θάνατον και χωρίς δικαίωμα έφεσης.
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Ο λόγος;;

- - - Updated - - -

Το κατάλαβα, αλλά οι χρήστες του H300s είναι καταδικασμένοι να παλεύουν με ένα καρακλειδωμένο πράγμα και να μην μπορούν να κάνουν και διαφορετικά ενώ οι χρήστες του PLUS κάτι μπορούν να ρυθμίσουν και αν τους την δώσει να το πετάξουν εντελώς και να βάλουν κάποιο άλλο.

Πιστεύεις ότι αν η Vodafone μας έδινε ένα αντίστοιχο του PLUS router και την δυνατότητα αλλαγής, κ.λ.π. θα είχαμε τόσους δυσαρεστημένους;; μην βιαστείς να απαντήσεις ότι και με το PLUS υπάρχουν δυσαρεστημένοι, γιατί τέτοιοι θα υπάρχουν πάντα, απλά στην περίπτωση του H300s καταδικάζεσαι εις θάνατον και χωρίς δικαίωμα έφεσης.
    Αυτο που θα πω ειναι το εξης απλο.

Οτι κλειδωνει..... ΞΕ-κλειδωνει. Οποτε και στην περιπτωση του Η300s υπαρχει λυση. Ας μην την αναφερουμε παλι . Ενα απλο search δινει τα αποτελεσματα.

Σιγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημενοι πελατες.
    Αλλωστε εγω ο ιδιος γραφω ποστ οπου αναφερω το εξης.
    υπαρχουν παντου νηματα με προβληματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ.
    Ειδικα οταν βλεπω ποστ του στυλ , εφυγα απο τον ταδε και πηγα στον ταδε και βρηκα την υγεια μου .
    Η .... ο ταδε παροχος ειναι για φαλιμεντο .
    Η ο αλλος .... προκαλω δημοσια τους απατεωνες ( ενω ο ιδιος γραφει ανωνυμα ) .
    και το αποκορυφωμα... Ενω δεν αφηνει τεχνικο να παει σπιτι του . και δεν εχει κανει ποτε ελεγχο της καλωδιωσης του ... γραφει " πριν με adsl δουλευαν ολα ενω τωρα με vdsl εχω προβληματα " .

και παρα πολλα αλλα...

Η καθε συνδεση και η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστηκαι θα πρεπει να αντιμετωπιζεται ξεχωριστα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και το H300s για την πλεοψηφια ειναι ικανο. Για τους υπολοιπους μπορουν ευκολα να το αντικαταστησουν.
    The gr81 .

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2

λαθος νοημα βγηκε.

Θεωρητικά όμως εφόσον τονίζεις το ΔΩΡΕΑΝ, θα έπρεπε να υπάρχει και μια πληρωτέα εναλλακτική, που η Voda δεν έχει. Σε αντίθεση με OTE που σε αφήνει να πάρεις απο το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ τα FritzBox.
    Και ο ίδιος που ρώτησα στην Voda για εναλλακτική ρουτερ, μου είπε να πάω σε άλλο κατάστημα και να πάρω όποιο θέλω της επιλογής μου, εφόσον δεν έχω VoIP.Αν είχα VoIP απλά θα ήμουν εγκλωβισμένος
    Και εφόσον είναι ok για οικιακή χρήση ας το δίνουν στις ADSL που οι περισσότεροι θέλουν απλή χρήση, στα VDSL-FTTH που ο άνθρωπος πληρώνει παραπάνω για μια πιο βαριά χρήση (παραπάνω συσκευές-QOS) ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το H300s. Ελπίζω να μην δίνουν αυτό και στα business πακέτα μόνο, γιατί σηκώνει και καταγγελία.
    Scuderia Ferrari

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αυτο που θα πω ειναι το εξης απλο.

Οτι κλειδωνει..... ΞΕ-κλειδωνει. Οποτε και στην περιπτωση του Η300s υπαρχει λυση. Ας μην την αναφερουμε παλι . Ενα απλο search δινει τα αποτελεσματα.

Σιγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημενοι πελατες.
    Αλλωστε εγω ο ιδιος γραφω ποστ οπου αναφερω το εξης.

Ειδικα οταν βλεπω ποστ του στυλ , εφυγα απο τον ταδε και πηγα στον ταδε και βρηκα την υγεια μου .
    Η .... ο ταδε παροχος ειναι για φαλιμεντο .
    Η ο αλλος .... προκαλω δημοσια τους απατεωνες ( ενω ο ιδιος γραφει ανωνυμα ) .
    και το αποκορυφωμα... Ενω δεν αφηνει τεχνικο να παει σπιτι του . και δεν εχει κανει ποτε ελεγχο της καλωδιωσης του ... γραφει " πριν με adsl δουλευαν ολα ενω τωρα με vdsl εχω προβληματα " .

και παρα πολλα αλλα...

Η καθε συνδεση και η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστηκαι θα πρεπει να αντιμετωπιζεται ξεχωριστα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και το H300s για την πλεοψηφια ειναι ικανο. Για τους υπολοιπους μπορουν ευκολα να το αντικαταστησουν.
    Nα ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για νορμαλ χρήστες και ανθρώπους και όχι για κατ' εξακολούθηση ψεύτες, φωνακλάδες, λαμόγια, κ.λ.π.

Γιατί να πάρω το ρούτερ και να μην είναι ξεκλείδωτο;; γιατί να πρέπει αντί να κάνω δύο απλές ρυθμίσεις να πρέπει πρώτα να φάω τα νειάτα μου να το ξεκλειδώσω;; να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα ποτέ και ούτε απέκτησα τώρα στα γεράματα μαζοχιστικές τάσεις για να μου αρέσουν κάτι τέτοια.
    Να μην μιλήσουμε για το ότι δεν έχω το πιο ανθρώπινο δικαίωμα να βάλω κάποιο άλλο και να ησυχάσω κι' εγώ και να τους αφήσω κι' αυτούς στην ηρεμία τους.
    Φαίνεται ότι από μόνοι τους διακατέχονται από σαδομαζοχιστικές τάσεις, αλλιώς θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα, θα σου έλεγαν όμορφα και ωραία, "Κύριε εμείς αυτό δίνουμε, εσύ μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις, πάρε τους κωδικούς και πορεύσου εν ειρήνη".
    Knowledge is limited

Albert Einstein

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Nα ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για νορμαλ χρήστες και ανθρώπους και όχι για κατ' εξακολούθηση ψεύτες, φωνακλάδες, λαμόγια, κ.λ.π.

Γιατί να πάρω το ρούτερ και να μην είναι ξεκλείδωτο;; γιατί να πρέπει αντί να κάνω δύο απλές ρυθμίσεις να πρέπει πρώτα να φάω τα νειάτα μου να το ξεκλειδώσω;; να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα ποτέ και ούτε απέκτησα τώρα στα γεράματα μαζοχιστικές τάσεις για να μου αρέσουν κάτι τέτοια.
    Να μην μιλήσουμε για το ότι δεν έχω το πιο ανθρώπινο δικαίωμα να βάλω κάποιο άλλο και να ησυχάσω κι' εγώ και να τους αφήσω κι' αυτούς στην ηρεμία τους.
    Φαίνεται ότι από μόνοι τους διακατέχονται από σαδομαζοχιστικές τάσεις, αλλιώς θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα, θα σου έλεγαν όμορφα και ωραία, "Κύριε εμείς αυτό δίνουμε, εσύ μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις, πάρε τους κωδικούς και πορεύσου εν ειρήνη".
    ακομα και οι νορμαλ χρηστες οταν προκυψει προβλημα μεταμορφωνονται σε "τερατα" γιατι θελουν ολη η εταιρια να ασχοληθει μαζι τους και να τους λυσει το προβλημα αμεσα.

Anyway. αλλη συζητηση αυτη.

Απο εκει και περα οι νορμαλ χρηστες , δεν εχουν ιδεα τι ειναι το voip και πως δουλευει. ποσο μαλλον να παρουν τους κωδικους και να τους βαλουν σε αλλη συσκευη.

οι advanced χρηστες που θα το θελησουν αυτο ( οχι powerusers και πιο πανω) θα μπορεσουν σε 90 δευτερολεπτα να παρουν κανονικα τους κωσδικους τους και να τους χρησιμοποιησουν οπως ακριβως θελουν.

Το οτι τους δινει η cosmote ειναι δικοπο μαχαιρι. Επειδη η ημι-μαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας ..... θα τους βαλει σε ενα freepbx απροστατευτο και οταν θα ερθει φουσκωμενος ο λογαριασμος... θα απαιτησει να του σβηστει το χρεος.
    The gr81 .

Σελ. 162 από 381 ΠρώτηΠρώτη ... 142152157160161162163164167172182 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. FreePbx σε Raspberry PI 3, και να το συνδέσω πάνω σε ένα Router της Vodafone
    Από Telchinios στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax Hardware
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-18, 08:27
  2. Ερωτηση για VDSL2 Vodafone/Wind και Router
    Από Andre_1982 στο φόρουμ VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-18, 15:42
  3. Vodafone, voip και νέο router
    Από spyrosve στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-18, 17:31
  4. Wireless Router Crypto AirData 300 N
    Από geodimis στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-17, 13:39
  5. [Other] Vodafone VDSL και ZTE Router - συγχρονίζει όποτε θέλει
    Από philos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-17, 00:11

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία