Εμφάνιση 2.416-2.430 από 5701
Θέμα: Vodafone H 300s router
-
30-07-20, 21:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #2416Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
30-07-20, 21:13 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone H 300s router #2417
-
30-07-20, 21:15 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2418
Άστο να πάει στο διάολο και να πάμε παρακάτω, χαλάμε τον χρόνο μας και την φαιά(όση μας έχει απομείνει) ουσία μας.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
30-07-20, 21:18 Re: Vodafone H 300s router #2419
Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά πάντως, ακόμα και λάθος να κάνω, γιατί τα posts σου βγάζουν μια επιθετικότητα.
-
30-07-20, 21:32 Απάντηση: Re: Vodafone H 300s router #2420Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
31-07-20, 09:25 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2421
Παιδιά η ουσία είναι μια οτι όσο πάνε οι πάροχοι δίνουν όλο και πιο σάπια ρουτερ
-
31-07-20, 10:48 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2422
Θα διαφωνησω .
O OTE δινει το PLUS που για μενα ειναι απο τα καλυτερα CPE που εχει δωσει EVER ..!!!
Και στη vodafone σε αλλο σπιτι με το H300s παει μπαλα η 200αρα Vdsl. και ασυρματα οπως εδειξα και σε προηγουμενο ποστ.
Και η nova με το Η267Ν σε 100αρα επισης μια χαρα παει.
ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗ-ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ .
Αν καποιος θελει να στησει ολοκληρο δικτυο και να κοτσαρει υπηρεσιες κλπ κλπ κλπ .. να βαλει αλλο εξοπλισμο.
Οπως δεν μπορεις να βαλεις ενα κλασσικο pc να κανει την δουλεια ενος server , ετσι δεν θα αφησεις και το modem-router του παροχου για επιπλεον φορτο εργασιας.
Απλα και ομορφα. και σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπου για τον οποιοδηποτε λογο δεν δουλευει σωστα το ρουτερ για απλη χρηση. αλλα ειναι εξαιρεσεις.The gr81 .
-
31-07-20, 11:05 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2423
Συγκρίνεις το PLUS σε λειτουργία, δυνατότητες, ξεκλείδωμα, με το H300s;;; ιεροσυλία.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
31-07-20, 11:16 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2424
Το πάτε για κλείδωμα το θέμα...
Το κράζουμε το συγκεκριμένο router αλλά υπάρχει και κόσμος που κάνει την δουλειά του χωρίς κανένα θέμα.
Μη τα βάζετε όλα στο ίδιο καλάθι.
Διαβάστε μερικές σελίδες πίσω και δείτε τι γράφει ο κάθε χρήστης για την δικιά του περίπτωση και κρίνετε μόνοι σας.
Εμένα προσωπικά, σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα, ο τεχνικός μου το άλλαξε από μόνος του επειδή του έκανε διακοπές όταν του ζητούσε πληροφορίες απομακρυσμένα. Άσχετα αν τους είπα ότι είχα πρόβλημα με το WiFi και κολλούσε το web interface.
Κάποια H300s είναι όντως ελαττωματικά και πρέπει να μπει ο πελάτης στην διαδικασία να πάρει στην τεχνική υποστήριξη να πει ότι έχει πρόβλημα και θα του το αλλάξουν σχεδόν άμεσα.
Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως ότι δεν στείλει άλλο ελαττωματικό.
-
31-07-20, 11:26 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2425
χαχαχα οχι βρε. προς θεου...
λαθος νοημα βγηκε.
απλα αυτα που προσφερει ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ρουτερ του παροχου , μια χαρα ειναι . Για απλη οικιακη χρηση.
Απλα ανεφερα τα 3 ρουτερ που τις τελευταιες μερες τα εχω " εξαντλησει" σε νεες συνδεσεις vdsl συγγενων . και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.The gr81 .
-
31-07-20, 11:35 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2426
Ο λόγος;;
- - - Updated - - -
Το κατάλαβα, αλλά οι χρήστες του H300s είναι καταδικασμένοι να παλεύουν με ένα καρακλειδωμένο πράγμα και να μην μπορούν να κάνουν και διαφορετικά ενώ οι χρήστες του PLUS κάτι μπορούν να ρυθμίσουν και αν τους την δώσει να το πετάξουν εντελώς και να βάλουν κάποιο άλλο.
Πιστεύεις ότι αν η Vodafone μας έδινε ένα αντίστοιχο του PLUS router και την δυνατότητα αλλαγής, κ.λ.π. θα είχαμε τόσους δυσαρεστημένους;; μην βιαστείς να απαντήσεις ότι και με το PLUS υπάρχουν δυσαρεστημένοι, γιατί τέτοιοι θα υπάρχουν πάντα, απλά στην περίπτωση του H300s καταδικάζεσαι εις θάνατον και χωρίς δικαίωμα έφεσης.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
31-07-20, 11:51 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2427
Αυτο που θα πω ειναι το εξης απλο.
Οτι κλειδωνει..... ΞΕ-κλειδωνει. Οποτε και στην περιπτωση του Η300s υπαρχει λυση. Ας μην την αναφερουμε παλι . Ενα απλο search δινει τα αποτελεσματα.
Σιγουρα θα υπαρχουν και δυσαρεστημενοι πελατες.
Αλλωστε εγω ο ιδιος γραφω ποστ οπου αναφερω το εξης.υπαρχουν παντου νηματα με προβληματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ.
Η .... ο ταδε παροχος ειναι για φαλιμεντο .
Η ο αλλος .... προκαλω δημοσια τους απατεωνες ( ενω ο ιδιος γραφει ανωνυμα ) .
και το αποκορυφωμα... Ενω δεν αφηνει τεχνικο να παει σπιτι του . και δεν εχει κανει ποτε ελεγχο της καλωδιωσης του ... γραφει " πριν με adsl δουλευαν ολα ενω τωρα με vdsl εχω προβληματα " .
και παρα πολλα αλλα...
Η καθε συνδεση και η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστηκαι θα πρεπει να αντιμετωπιζεται ξεχωριστα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και το H300s για την πλεοψηφια ειναι ικανο. Για τους υπολοιπους μπορουν ευκολα να το αντικαταστησουν.The gr81 .
-
31-07-20, 11:55 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2428
Θεωρητικά όμως εφόσον τονίζεις το ΔΩΡΕΑΝ, θα έπρεπε να υπάρχει και μια πληρωτέα εναλλακτική, που η Voda δεν έχει. Σε αντίθεση με OTE που σε αφήνει να πάρεις απο το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ τα FritzBox.
Και ο ίδιος που ρώτησα στην Voda για εναλλακτική ρουτερ, μου είπε να πάω σε άλλο κατάστημα και να πάρω όποιο θέλω της επιλογής μου, εφόσον δεν έχω VoIP.Αν είχα VoIP απλά θα ήμουν εγκλωβισμένος
Και εφόσον είναι ok για οικιακή χρήση ας το δίνουν στις ADSL που οι περισσότεροι θέλουν απλή χρήση, στα VDSL-FTTH που ο άνθρωπος πληρώνει παραπάνω για μια πιο βαριά χρήση (παραπάνω συσκευές-QOS) ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το H300s. Ελπίζω να μην δίνουν αυτό και στα business πακέτα μόνο, γιατί σηκώνει και καταγγελία.Scuderia Ferrari
-
31-07-20, 12:10 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2429
Nα ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για νορμαλ χρήστες και ανθρώπους και όχι για κατ' εξακολούθηση ψεύτες, φωνακλάδες, λαμόγια, κ.λ.π.
Γιατί να πάρω το ρούτερ και να μην είναι ξεκλείδωτο;; γιατί να πρέπει αντί να κάνω δύο απλές ρυθμίσεις να πρέπει πρώτα να φάω τα νειάτα μου να το ξεκλειδώσω;; να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα ποτέ και ούτε απέκτησα τώρα στα γεράματα μαζοχιστικές τάσεις για να μου αρέσουν κάτι τέτοια.
Να μην μιλήσουμε για το ότι δεν έχω το πιο ανθρώπινο δικαίωμα να βάλω κάποιο άλλο και να ησυχάσω κι' εγώ και να τους αφήσω κι' αυτούς στην ηρεμία τους.
Φαίνεται ότι από μόνοι τους διακατέχονται από σαδομαζοχιστικές τάσεις, αλλιώς θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα, θα σου έλεγαν όμορφα και ωραία, "Κύριε εμείς αυτό δίνουμε, εσύ μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις, πάρε τους κωδικούς και πορεύσου εν ειρήνη".Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
31-07-20, 12:21 Απάντηση: Vodafone H 300s router #2430
ακομα και οι νορμαλ χρηστες οταν προκυψει προβλημα μεταμορφωνονται σε "τερατα" γιατι θελουν ολη η εταιρια να ασχοληθει μαζι τους και να τους λυσει το προβλημα αμεσα.
Anyway. αλλη συζητηση αυτη.
Απο εκει και περα οι νορμαλ χρηστες , δεν εχουν ιδεα τι ειναι το voip και πως δουλευει. ποσο μαλλον να παρουν τους κωδικους και να τους βαλουν σε αλλη συσκευη.
οι advanced χρηστες που θα το θελησουν αυτο ( οχι powerusers και πιο πανω) θα μπορεσουν σε 90 δευτερολεπτα να παρουν κανονικα τους κωσδικους τους και να τους χρησιμοποιησουν οπως ακριβως θελουν.
Το οτι τους δινει η cosmote ειναι δικοπο μαχαιρι. Επειδη η ημι-μαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας ..... θα τους βαλει σε ενα freepbx απροστατευτο και οταν θα ερθει φουσκωμενος ο λογαριασμος... θα απαιτησει να του σβηστει το χρεος.The gr81 .
Παρόμοια Θέματα
-
FreePbx σε Raspberry PI 3, και να το συνδέσω πάνω σε ένα Router της Vodafone
Από Telchinios στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-18, 08:27 -
Ερωτηση για VDSL2 Vodafone/Wind και Router
Από Andre_1982 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-18, 15:42 -
Vodafone, voip και νέο router
Από spyrosve στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-18, 17:31 -
Wireless Router Crypto AirData 300 N
Από geodimis στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-17, 13:39 -
[Other] Vodafone VDSL και ZTE Router - συγχρονίζει όποτε θέλει
Από philos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-17, 00:11
Bookmarks