Eδω και δύο μήνες περίπου που έχω πάρει ένα laptop LG προσπαθώ να στήσω ένα δίκτυο μεταξύ του desktop και του laptop αλλα πάντα συμβαίνει και στραβώνει η υπόθεση....
Καταρχάς συνδέω με wi-fi (με WPE πρωτόκκολο,SSID disable και με Mac filtering) το laptop στο us robotics 9106 και με Ethernet το Desktop.Στην αρχή απλα είχα βάλει έναν-δύο κοινόχρηστους δίσκους ωστε να μεταφέρω αρχεία μεταξύ των δίσκων και το wi-fi πρέπει να το είχε ξεκλείδωτο όλα παίζαν μια χαρά (είχα βάλει και την ip του laptop σαν Trusted στο zonealarma που έχω στο desktop) Η συμπεριφορά του δικτύου ειναι τελειως αλλόκοτη.Μια κόβει την μεταφορά όταν ήδη έχει μεταφέρει 150 mbytes και το router αποσυχρονίζεται και προσπαθεί να ξανασυνδεθεί στο Net και τις τελευταίες μέρες το έκοψε και αυτο και ειναι τελειως dead...Πρέπει να κλείσω το windows firewall( μόνο αυτο έχει στο laptop) ωστε το Desktop να το δει αλλα και πάλι δεν μπαίνει με τπτ στους κοινόχρηστους φακέλους.
Μήπως φταίνε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας στο w-fi;
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
14-06-07, 17:11 Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #1
-
14-06-07, 17:27 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #2
ίσως να φταίει η ασφάλεια, ίσως και τα firewall. Δοκίμασέ το χωρίς αυτά και δες αν υπάρχει διαφορά. Επίσης δες εδώ
-
14-06-07, 17:34 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #3
με κλειστο το zonealarm δοκιμασες?
-
14-06-07, 17:55 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #4
Mε κλειστo το WPE-protoocol το δίκτυο (sharing of the disks) παίζει μια χαρά...Το θέμα ειναι επειδή προς το παρων δεν έχω κανα extra utp παίζει τρόπος για να παίξει το WPE με σωστό στήσιμο του δίκτυου...;
-
14-06-07, 18:44 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #5
Firmware upgrade δοκίμασες;
-
18-06-07, 21:09 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #6
Μάλλον εννοείς WPA, γιατί WPE δεν έχω δει ποτέ μου.
Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
18-06-07, 23:00 Απάντηση: Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop #7
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ανυπόγραφος
Παρόμοια Θέματα
-
Δημιουργία δικτύου μετάξυ windows και ubuntu
Από diako στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-10, 03:18 -
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ LAPTOP KAI DESKTOP
Από chrismar76 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 14:21 -
ασυρματο δικτυο μεταξυ desktop με xp & laptop με vista
Από papadopoulos i στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-07, 22:40 -
σύνδεση desktop-laptop μεταξύ τους και στο internet
Από freesurfjo στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-07, 14:23 -
Δίκτυο μεταξύ desktop και laptop
Από mate στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-06, 16:34
Bookmarks