Καλημέρα,
Έχω ένα LTE Router FritzBox 6890.
Σε αυτό χρησημοποιώ μια data sim της Vodafone που δίνει μαζί με κάθε Red1.
Το router συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ εγώ στο router απο το internet, παρόλο που ξέρω την ΙΡ που παίρνει.
απο το MyFritz.net παίρνω το παρακάτω Warning
Your FRITZ!Box has registered with a non-public IPv4 address in the MyFRITZ! system. This address cannot be accessed from the internet. The redirection to your FRITZ!Box will probably fail.
Φταίει η Vodafone?
Έχει κανείς ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
29-10-18, 11:53 IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #1
-
29-10-18, 12:04 Re: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #2
CGN η αλλιως carrier grade nat. Ειναι συχνο φαινομενο στο 4g αυτο. Αν χρειαζεσαι internet ip πρεπει να μιλησεις με την vodafone, ισως να εχουν καποιο προγραμμα με κοστος.
-
29-10-18, 12:05 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #3
Θα πρέπει να ζητήσεις να σου δώσουν Public ip, δεν υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα αυτή την δυνατότητα
-
29-10-18, 12:17 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #4
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μήπως υπάρχει άλλος provider που έχει public IP? (Cosmote, Wind, ή ακόμα η PlanteSim)
-
29-10-18, 12:19 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #5
-
29-10-18, 12:57 Re: Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #6
Οτι και να κανει η planet sim, για data θα ειναι πανακριβο.
Αλλα αν ζοριζεσαι τοσο, η μονη λυση ειναι η αγορα ενος μικρου vps, και με λιγο vpn magic να τα βλεπεις ολα απο κει
-
30-11-18, 21:13 Απάντηση: Re: Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #7
Και πως θα δουλέψει το να παίρνω τις κλήσεις του σταθερού στο κινητό με fritz ? οεο
Ρωτάω γιατί τρώω τα λυσακά μου με wind και cgn.
o 13800 σημειώνει ότι λέω γιατί δεν καταλαβαίνουν μία, αργότερα έρχεται sms ότι το πρόβλημα λύθηκε κι είμαι στα ίδια.
Το 13700 (τεχνική υποστήριξη) τους μιλάω για το κινητό κι αυτοί κοιτάνε για το σταθερό που ανήκει στον ΟΤΕ Μετά μου λένε να πάρω στο13800" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
30-11-18, 21:21 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #8
Που εμπλεκεται το cgn με το κινητο σου?
Αν το κινητο κανει register στην ip του σπιτιου απο την xdsl ip δεν εισαι οκ?
-
30-11-18, 21:40 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #9
-
30-11-18, 21:42 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #10
Ναι, αλλα το κινητο συνδεεται καπου με sip client, οποτε τι σημασια εχει τι ip exei? Κατι δεν εχω καταλαβει
-
30-11-18, 22:01 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #11
Exουν αναφέρει διάφοροι ότι κόβεται η επικοινωνία με το frtz.
Στο cyta4u δεν είχα προβλήματα, ήταν σε επίπεδο carrier
Oi alfred κάμερες δουλεύουν, πιθανόν γιατί συγχρονίζονται με google account
To πακέτο στην wind είναι καινούργιο, αποφάσισα να τους γκρινιάξω νωρίς. Το fritz δεν το έχω παραλάβει ακόμα (ούτε και την οπτική)" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
30-11-18, 23:09 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #12
ο Client Μπορεί να είναι πίσω απο nat, το θέμα είναι για τον server, που και αυτός μπορεί να είναι πίσω απο nat απλά πρέπει να υπάρχει port forward, αν έχεις λοιπόν Public ip στο fritz τότε δεν έχεις θέμα, εδώ ο Op μιλάει για να έχει τον server πίσω απο το nat της κινητής και που δεν μπορείς να ανοίξεις πόρτα.
-
30-11-18, 23:34 Απάντηση: IP address 100.xxx.xxx.xxx (cannot be accessed from the internet) #13
Bookmarks