Και να ειχε δε θα το βγαζανε τοτε ...
Εμφάνιση 14.431-14.445 από 14686
-
19-05-25, 17:58 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14431
-
19-05-25, 18:08 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14432
Γιατί να μην το βγάζανε και γιατί το έβγαλαν τώρα;
You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
19-05-25, 18:10 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14433
Είτε το γνώριζαν, και το έκαναν αβαβά, είτε ανακαλύφθηκε τώρα. Αν ισχύει το 1ο σενάριο, νομίζω μπορούμε να πιθανολογήσουμε εύκολα τους λόγους.
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
19-05-25, 18:12 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14434
Να έχουμε και μια σοβαρή και πιστευτή αιτιολόγηση όμως, έτσι; Όχι απλά "πάντα μας κρύβουν κάτι, άρα μας κρύβουν αυτό, αλλά εγώ είμαι τσακάλι και το κατάλαβα, δεν με πιάνουν εμένα κορόιδο".
Εν τέλει όπως γουστάρει ο καθένας δηλαδή, όχι ότι μου πέφτει και λόγος.You thought there would be a funny slogan here.
Bazinga
-
19-05-25, 18:17 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14435
Το ότι κάποιοι κάνετε και ιατρική διάγνωση με πολιτικά δεδομένα, με ξεπερνάει.
Κι αυτοί ρε παιδί μου δεν σκέφτηκαν ότι κάποιος στην Ελλάδα θα τους ξεσκεπάσει και τα δημοσιοποιούν έτσι απρόσεκτα...
-
19-05-25, 18:28 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14436
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Το θέμα είναι ότι και πρόσφατα να βγήκε ο καρκίνος, με τις αποκαλύψεις ότι το περιβάλλον του Β σκοπίμως (και σχεδόν σίγουρα σε συνεργασία με πρόθυμους δημοσιογράφους τουλάχιστον) κρατούσε από το κοινό την πραγματική κατάσταση άνοιας (ή σαφούς νοητικής κάμψης) που έχει περιέλθει προκαλεί ερωτηματικά και σίγουρα καμία εμπιστοσύνη.
The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
19-05-25, 18:30 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14437
Αν ειχε βγει η Καμηλα τωρα ο παππους δε θα ειχε καρκινο . Ουτε ανοια
-
19-05-25, 19:32 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14438
Γι΄αυτό βγαίνει ο Τραμπ και ο κάθε Τραμπ παγκοσμίως, γιατί ο κόσμος πεθαίνει για ιστορίες συνωμοσίας. Πιστέψτε εσείς ότι θέλετε, και αφήστε με εμένα να τρώω το σανό μου.
-
19-05-25, 19:45 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14439
Και εμεις με το μητσοτακη θα ειμασταν με τη σωστη πλευρα της ιστοριας τωρα χ@στα
-
19-05-25, 20:32 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14440
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Εδώ βέβαια όταν ο Μπάϊντεν και οι συν αυτώ έχουν συμβάλλει τα μάλα και με κάθε τρόπο να δώσουν καύσιμο σε τέτοιες ιστορίες όταν αντιθεσμικά απέκρυπταν ουσιώδη στοιχεία, έ, δεν φταίει μόνο το σανό που δίνει ο MAGA, έ;
- - - Updated - - -
(Παρενθετικά, αγαπημένος μου θείος στα 77 του έφυγε ακριβώς όπως ο Μπάϊντεν, εντάξει ο Β δεν έφυγε ακόμα. Αλλά υγιέστατος, δραστηριότατος, ξαφνικά κάτι πήγαινε στραβά με ούρηση, σχεδόν δεν πρόλαβε να βγει διάγνωση, πήγε οστά και σε 3 μήνες τέλος)The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
19-05-25, 21:16 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14441
Just completed my two hour call with President Vladimir Putin of Russia. I believe it went very well. Russia and Ukraine will immediately start negotiations toward a Ceasefire and, more importantly, an END to the War. The conditions for that will be negotiated between the two parties, as it can only be, because they know details of a negotiation that nobody else would be aware of. The tone and spirit of the conversation were excellent. If it wasn’t, I would say so now, rather than later. Russia wants to do largescale TRADE with the United States when this catastrophic “bloodbath” is over, and I agree. There is a tremendous opportunity for Russia to create massive amounts of jobs and wealth. Its potential is UNLIMITED. Likewise, Ukraine can be a great beneficiary on Trade, in the process of rebuilding its Country. Negotiations between Russia and Ukraine will begin immediately. I have so informed President Volodymyr Zelenskyy, of Ukraine, Ursula von der Leyen, President of the European Commission, President Emmanuel Macron, of France, Prime Minister Giorgia Meloni, of Italy, Chancellor Friedrich Merz, of Germany, and President Alexander Stubb, of Finland, during a call with me, immediately after the call with President Putin. The Vatican, as represented by the Pope, has stated that it would be very interested in hosting the negotiations. Let the process begin!
-
19-05-25, 21:19 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14442
Εγώ δεν ξέρω γιατί το κάνουμε πολιτικό θέμα το ζήτημα υγείας.
Μεγάλος άνθρωπος είναι και μάλιστα είχε φανεί ότι η ηλικία είχε κάνει catch up. Θα συμβεί σε όλους μας.
Πολιτικό λάθος ήταν που παρέμεινε τόσο καιρό. Πολιτική γελοιοτητα θα ήταν αν ο Τραμπ άρχισε τις γελοιοτητες του. Και αυτά.
Απο εκεί και πέρα, ποιος ασχολείται με την ζωή του Μπάιντεν και κάθε Μπάιντεν. Μόνο με την πολιτική τους ιδιότητα θεωρώ ότι πρέπει να ασχολούμαστε και για τον Μπάιντεν αυτή πιστεύω έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Μόνο ο Τραμπ τον αναφέρει για να τον βρίζει οποία ευκαιρία βρει. Τώρα φαντάζομαι θα σταματήσει και αυτά.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
19-05-25, 21:23 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14443
Άρα επειδή απέκρυψαν σκοπίμως την νοητική του κατάσταση (για ευνόητους πλην κακοβουλους λόγους), σημαίνει πως είτε απέκρυψαν επίτηδες και τον καρκίνο για 7-8 μήνες, είτε λένε τώρα ψέματα...for reasons.
Δεν μπορώ να δω τη συσχέτιση.
- - - Updated - - -
Εξαιρετικό νέο και μακάρι να τα κανονίσει όλα.
Αλλά παρακαλώ να μας εξηγήσει γιατί πρέπει να δώσει λογαριασμό στους ασοβαρους και εκμεταλλευτές Ευρωπαίους και τον αχάριστο Ζελενσκι.You thought there would be a funny slogan here.
Bazinga
-
19-05-25, 21:30 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14444
-
19-05-25, 21:33 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #14445
Ολος ο κοσμος γυριζει αναλογα τo αφηγημα της αμερικανικης προπαγανδας αλλα μπορει να μας λενε ψέματα ;
Παρόμοια Θέματα
-
Πιθανή υποκλοπή δεδομένων από το online Adidas store στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-18, 20:09 -
Επιχείρηση στις ΗΠΑ για την εξάρθρωση botnet που είχε τον έλεγχο χιλιάδων routers και NAS
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-18, 22:03 -
Εντάλματα στην Google για μαζική παράδοση δεδομένων χρηστών που βρέθηκαν κοντά σε crime scenes στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-18, 13:33 -
Προώθηση ψεύτικων θετικών reviews για το Mate 10 Pro από την Huawei στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-18, 01:36 -
Η Mozilla εγκαταλείπει την Yahoo στις ΗΠΑ, default search engine πάλι η Google
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-17, 19:37
Bookmarks