ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ADSL(Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ).ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΛΗΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DIAL-UP ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ISP MOY.
ΕΧΩ ΤΟ JETSPEED 520i ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ETHERNET
FORTHNET ISP
ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ PPPOA.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ <<ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ MODEM ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ISP ΣΑΣ>>ΜΑΤΑΙΑ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ DSLAM ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ JETSPEED MOY)
ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ADSL ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΦΤΕΕΙ ΤΟ BAS TOY OTE Η ΤΟ JETSPEED MOY).ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ <<ΒΓΑΛΕ ΤΟ JETSPEED 4-5 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.ΤΟ JETSPEED ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΣΕΚΟΛΗΣΕΙ>>ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΓΕΛΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΗΞΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ?ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ISDN ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POST :?
Εμφάνιση 1-15 από 26
-
17-11-04, 23:09 ΠΑΤΡΑ DSLAM ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!! #1
-
17-11-04, 23:14 #2
Αδελφέ,
καταρχας κουφάθηκα (μην γράφεις με caps lock ανοιχτο).
Κατα δευτερον συνπάσχοντες σου ετοιμάζονται να κανουν πορεία διαμαρτυρίας, οπότε συνιστώ να συμμετάσχεις μπας και δεις ασπρη μερα.
Το αντίστοιχο νήμα όπου συζητούνται θέματα για το DSLAM Κων/πόλεως είναι εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/thread6779.html
και εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/thread11076.html
Φιλικά,
Γιώργος<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
17-11-04, 23:15 #3
-
17-11-04, 23:27 #4
1) Ωχ μπήκαν και αλλοι χρήστες στο πολύπαθο DSLAM μας! Παντως φίλε καλορίζική και ευχομαι και οσο το δυνατο λιγότερο "συρσιμο"
2)Είναι demo η σύνδεσή σου? Ζήτα και ενα demo απο αλλον ISP
3)To dianostic test του Jetspeed(θα εχει υποθέτω) τί δείχνει?
4) Καλο ειναι να εχεις "φορεσει" το τελευταιο firmware.
Τα παιδιά που εχουν Jetspeed ισως βοηθησουν καλύτερα.
Pls: Όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ
-
17-11-04, 23:29 #5
(Forthnet + jetSpeed 520) - latest firmware = x
http://www.adslgr.com/forum/thread10...t+jetspeed+520
-
17-11-04, 23:55 #6
Καταρχήν ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση σας και σόρρυ για τα CAPS.
Την αναβάθμιση στο τελευταίο firware την εχω κάνει περίπου 10 φορές(αν βέβαια η τελευταία έκδοση είναι αυτη που υπάρχη στο site της Intracom...αν δεν είναι pls στείλτε ένα link για να τιν κατεβάσω) για την ακρίβεια το firmware που έχω είναι το 3.Α46ΙΝΤΟ.8024Β/21040407a2...
Στο WAN γράφει
Interface VC Interface Sec Type Protocol WAN IP Gateway IP Default Route Use DHCP Use DNS Oper. Status
ppp-0 aal5-0 Public PPPoA 0.0.0.0 0.0.0.0 Enable Disable Enable LCP
και μου βγάζει τα εξείς alarm :
Thu Nov 18 00:25:58 2004 : MAJOR ALARM : Failed To Get IP Address : Interface - ppp-0
Thu Nov 18 00:25:58 2004 : WARNING : PPP Interface Down : Interface - ppp-0
Thu Nov 18 00:25:28 2004 : STATUS ALARM : ATM VC Up : Interface - aal5-1, PortId=7, Vpi=8, Vci=35
Thu Nov 18 00:25:28 2004 : STATUS ALARM : ATM Interface Up : Interface - atm-0
Thu Nov 18 00:25:28 2004 : STATUS ALARM : DSL Interface Up
Thu Nov 18 00:25:18 2004 : STATUS ALARM : System Up
-
17-11-04, 23:57 #7
δηλαδή επειδη δε φαίνεται καλά στο Operation status γράφει με κίτρινα γράμματα LCP
-
17-11-04, 23:57 #8
Δοκίμασε το otenet@otenet.gr / otenet
-
18-11-04, 00:02 #9
εχω δοκιμάσει το otenet@otenet.gr /otenet
καθώς και με ένα demo account που πείρα απο την HOL
τίποτα...Μία απο τα ίδια.ΙΡ δεν παίρνω ποτέ και τα μηνύματα που δίνει το jetspeed πάλι τα ίδια
-
18-11-04, 00:05 #10
-
18-11-04, 00:14 #11
και εγω πρόβλημα του ΟΤΕ πιστεύω ότι είναι απλά αμφίβάλω για τις ικανότητές τους να το ανακαλύψουν.Αποζημίωση για ψυχική οδύνη προβλέπεται απο τον ΟΤΕ?
-
20-11-04, 04:00 #12
Εχμ. Το ίδιο πρόβλημα το είχα κιεγώ που εκανα αναβάθμιση από 384 σε 512 (είχε συγχρονιστει και καλά αλλα ο τεχνικός μετα από 2 μέρες πριξίματος ανακάλυψε ότι είχε λάθος μια παράμετρο). Εδώ έβαλα το Διαμαντόπουλο να συνδεθεί στο πόρτ μου και να δεί όντως ότι δεν λαμβάνει IP. Στο 121 εντομεταξύ μου λένε οτι θα σας στείλω συνεργείο αλλά με την απειλή οτι θα τα πληρώσω εγώ τα επισκεπτήρια στην περίπτωση που δεν φταίει ο ΟΤΕ. Έλεος? Μήπως θέλουν πόλεμο? Και σκέψου για μια απλή παράμετρο κατάφεραν να την βρούνε μετά απο 2 μέρες προσπάθεια... Τέσπα μετά από αγχος μην ερθει το σαββατοκύριακο, όλα καλά τωρα =)
-
20-11-04, 14:27 #13
Ακούστε τι κάνουν οι αλήτες στον πΟΤΕ.Ένω δίνω το πρόβλημα μου σαν βλάβη στο 121 την επόμενη μέρα που παίρνω να δω την εξέλιξη του ζητήματος μου λένε ότι έχει αποσυρθεί η αίτηση βλάβης επειδή λέει φτιάχτηκε.Ψέματα!!Δε φτιάχτηκε τίποτα.Ακόμη ISDN χρησιμοποιώ.Οπότε κάθε μέρα δηλώνω βλάβη και αυτοί το βιολί τους.Κάθε μέρα την αποσύρουν ενώ δεν κάνουν τίποτα να λυθεί το πρόβλημα(υποθέτω αυτό γίνεται ώστε να μη περάσει το όριο των 2 ημερών όπου πρέπει να επιστραφεί το πάγιο).
'Οσο για τις διαμαρτυρίες που σχεδιάζουν κάποιοι για τις χαμηλές ταχύτητες εγώ γιατί να διαμαρτυρηθώ?Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου.
Την Δευτέρα θα πάω στον πΟΤΕ οπλισμένος (μιας και είμαι και Κρητικός και αρκετά κουζουλός) το μυαλό δεν με εμποδίζει να φτάσω στα άκρα.
Γι αυτό ευχηθείτε μου καλή τύχη.Τα υπόλοιπα θα τα ακούσετε στις ειδήσεις...
-
26-11-04, 11:34 #14
Φίλε mamalinio.Επειδή έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (είμαι κι εγώ στο DSLAM Κωνσταντινουπόλεως και ενώ το modem δείχνει ότι συγχρονίζεται δεν μπορώ να συνδεθώ)θέλω να μου πεις τι απέγινε με τη δική σου περίπτωση.
Η μόνη διαφορά είναι ότι έχω modem to Zyxel Prestige 652H,αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το modem.Στο diagnose κάνω loopback test(στέλνει ένα πακέτο στο DSLAM και προσπαθεί να το πάρει πίσω) και μου βγάζει fail.Οπότε μάλλον ο ΟΤΕ φταίει.
Τελικά εσύ τι έκανες;Βρήκες άκρη;Κι αν ναι από που;Γιατί εγώ παίρνω 121 με στέλνουν στο 1242(που είναι για να σου πουν τις ρυθμίσεις του modem,άσχετο δηλαδή) και γενικά με στέλνει ο ένας στον άλλο και κανείς δεν ξέρει τίποτα.Δήλωσα τη βλάβη και περιμένω.Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο;
-
26-11-04, 12:15 #15
Αρχικό μήνυμα από mamalinio
Ok sorry, που παίζω με τον πόνο σας αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ γιατί φαντάστηκα μια σκηνή με "εισβολή" στον ΟΤΕ και πέθανα στα γέλια.
Φιλικά.
Παρόμοια Θέματα
-
Conn-x ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ (ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ)
Από webspy στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-08, 11:22 -
Ο ΟΤΕ δήλωσε αναβάθμιση στο DSLAM Κων/πόλεως Πάτρας..
Από Dagalidis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-05, 13:01 -
ΠΑΤΡΑ DSLAM ΚΩΝ/ΛΕΩΣ: Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Από siozos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-04, 04:23
Bookmarks