Η Google ενισχύει την λειτουργικότητα του Chrome Cleanup tool του Chrome -το οποίο ανέπτυξε σε συνεργασία με την ESET για τον έλεγχο και την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από τον browser- με την δυνατότητα αφαίρεσης κακόβουλων extensions, τα οποία εγκαθιστούνται χωρίς την άδεια του χρήστη, με χρήση των group policies των Windows που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία του Chrome για μαζική εγκατάσταση σε οργανισμούς και εταιρίες.
Η νέα δυνατότητα του εργαλείου καθαρισμού αναλαμβάνει να "καθαρίσει" τον Chrome από οτιδήποτε κακόβουλο έχει εγκατασταθεί σε αυτόν.
Πηγή : Bleeping Computer
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
24-11-18, 22:16 Ενίσχυση των δυνατοτήτων του Chrome Cleanup tool #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
25-11-18, 05:15 Απάντηση: Ενίσχυση των δυνατοτήτων του Chrome Cleanup tool #2
Τα group policies επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση addons στον chrome; Δεν ξέρω πως σετάρονται για τους browser αλλά σαν κακή πολίτικη του admin μου ακούγεται παρά θέμα των GP.
-
26-11-18, 22:22 Απάντηση: Ενίσχυση των δυνατοτήτων του Chrome Cleanup tool #3
Εμένα πάντως μου έχει "κατσικωθεί" το Check Point SandBlast Agent for Browsers, όταν είχα κατεβάσει ένα trial προϊόν της checkpoint και έμεινε όταν το απεγκατάστησα (το πρόγραμμα), έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω διαγράψει τον chrome απλά, με uninstaller, έχω ξανακάτεβάσει το checkpoint και δοκίμασα να το απενεργοποιήσω, έχω δοκιμάσει να το αφαιρέσω από την registry βάσει οδηγιών από το google τίποτα, και το chrome δεν με αφήνει να το αφαιρέσω, το cleanup tool δεν το βρίσκει ύποπτο.
Για να δούμε, θα αλλάξει κάτι;
Παρόμοια Θέματα
-
Bug του Chrome "επιστρέφει" 2 εκδόσεις μετά το κλείσιμο του, επηρεάζει και άλλους browsers
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-18, 00:18 -
Το Facebook πατεντάρει την αυτόματη ενεργοποίηση του μικροφώνου και την μετάδοση περιβάλλοντος ήχου των χρηστών του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-18, 17:25 -
Κατηγορίες εναντίον του Facebook για το μοίρασμα δεδομένων των χρηστών του, με πάνω από 60 OEMs
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-18, 10:18 -
Επέκταση των θυρών του Router
Από ikopanas στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-17, 13:51 -
ΕΕΤΤ: Διασφάλιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή με τον νέο Κανονισμό Γενικών Αδειών
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 55Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-17, 17:26
Bookmarks