Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 18
    Το avatar του μέλους Eskaz
    Eskaz Guest
    Talking
    μου ήρθε ο λογαριασμός του οτε/οτενετ και βλέπω το εξής

ADSL OTE (Υψ Ταχ. θα λεγα τώρα..) 6μηνη προσφ. conn-X - Πάγια Τέλη [1/06/07-30/06/07] 28eυρο
    ADSL OTE (Υψ Ταχ. θα λεγα τώρα..) - Πάγια Τέλη [01/07/07-31/07/07] 28eυρο

OnDSL HOME (Υψ Ταχ. θα λεγα τώρα..) 6μηνη προσφ. conn-X - Πάγια Τέλη [1/06/07-30/06/07] 11eυρο
    OnDSL HOME (Υψ Ταχ. θα λεγα τώρα..) - Πάγια Τέλη [01/07/07-31/07/07] 11eυρο

να σημειώσω ότι εχω αορίστου χρόνου
    βλέπετε πληρώνω 2 φορές τον οτε και την οτενετ τα ίδια λογικό είναι?

ευχαριστώ cheers!

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λήγει το εξάμηνο connx 30/6 και για τον Ιούλιο θα χρεωθείς αορίστου.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Eskaz Guest
    δεν κατάλαβα τόσο καιρό απο μια φορά ερχόντουσαν..

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τώρα λήγει το εξάμηνο και έγινε διαχωρισμός.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Eskaz Guest
    ok thx, άρα τώρα λογικά μπορώ να αλλάξω την σύνδεση/γραμμή
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eskaz : 21-06-07 στις 01:16.

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μάλλον ναι.

Περιοχή
    koalaback0
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/ 30
    ISP
    Cosmote
    Router
    pfSense
    Να ρωτήσω κάτι σχετικό και εγώ?

Γίνεται με OTEnet να σου έρχεται άλλος λογαριασμός για το Ίντερνετ και άλλος για το τηλέφωνο ? Το χει κάνει κανείς?
    Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15010/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    U.S Robotics ADSL2+
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gegounaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω κάτι σχετικό και εγώ?

Γίνεται με OTEnet να σου έρχεται άλλος λογαριασμός για το Ίντερνετ και άλλος για το τηλέφωνο ? Το χει κάνει κανείς?
    Αγαπητε φιλε ναι φυσικα και γινεται με την οτενετ σου ρχετε το ιντερνετ και με τον οτε το τηλ.να φανταστω οτι εχεις adsl on a box της οτενετ????ο οτε σου παρεχει την φωνητικη τηλεφωνια και η οτενετ την ADSL.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Master_Maker : 22-06-07 στις 17:07.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    HOL - ΛΕΥΚΑΔΑ
    Router
    microcom 2636
    Επειδη σκεφτομαι να βαλω connex 768 σε ενα φιλο. Το connex μετα το 6μηνο δε χρεωνει 18,5 ευρω το μηνα για 768; χρεωνει ξεχωριστα γραμμη dsl και ξεχωριστα τη συνδρομη; Εγω πιστευα οτι ειναι για παντα 18,5 το μηνα (γραμμη+συνδρομη).

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakistsalikis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη σκεφτομαι να βαλω connex 768 σε ενα φιλο. Το connex μετα το 6μηνο δε χρεωνει 18,5 ευρω το μηνα για 768; χρεωνει ξεχωριστα γραμμη dsl και ξεχωριστα τη συνδρομη; Εγω πιστευα οτι ειναι για παντα 18,5 το μηνα (γραμμη+συνδρομη).
    Και μετά το εξάμηνο θα πληρώνει 18,50 το μήνα, ποσό το οποίο συμπεριλαμβάνει τα πάντα, γραμμή και isp δηλαδή. Απλά στο λογαριασμό εμφανίζονται 2 χρεώσεις, στο σύνολο όμως 18,50.
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    HOL - ΛΕΥΚΑΔΑ
    Router
    microcom 2636
    Οκ! Ευχαριστω.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    BaudTec T263R1U-A1/B1
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 24.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ας μην ανοίξω νέο νήμα αφού υπάρχει το παρόν παρεμφερές!
    Έχουμε και λέμε, σήμερα ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της νέας τηλεφωνικής γραμμής μου μαζί με τα πάγια του conn-x 4mbps.
    Υπάρχουν τα ακόλουθα σημεία τα οποία με μπέρδεψαν, κάλεσα 134, πήγα και OTEshop (θα σας πω στη συνέχεια γιατί) αλλά δεν με κατατόπισαν πλήρως. Έρχομαι λοιπόν στο παντοδύναμο team του adslgr να θέσω και πάλι τις απορίες μου!
    1. Αναδρομικά: OnDSL HOME OnDSL Home (Premium 1) προσφ. Conn-X 05/2007 - Πάγια Τέλη 1,769€
    2. OnDSL HOME OnDSL Home (Premium 1) προσφ. Conn-X 05/2007 - Πάγια Τέλη [16/06/07-15/08/07] 13,706€
    3. Αναδρομικά : ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ 8,40€
    4. Αναδρομικά : ADSL OTE (Premium 1) προσφ. Conn-X 05/2007 - Πάγια Τέλη 3,29€
    5. ADSL OTE (Premium 1) προσφ. Conn-X 05/2007 - Πάγια Τέλη [16/06/07-15/08/07] 51,00€
    Α) Από το 134 μου είπαν ότι όλα τα αναδρομικά είναι ποσά τα οποία θα χρεωθώ μόνο αυτή τη φορά και πρόκειται για ποσά τα οποία αφορούν στην περίοδο από την αίτηση μου για ADSL μέχρι την ενεργοποίηση αυτής. Φαντάζομαι ότι το 1. είναι η χρέωση για την γραμμή ADSL και το 4. για την ADSL πρόσβαση. Αλλά αφού εκείνη την περίοδο δεν είχα ADSL γιατί να πληρώσω; Επίσης υποθέτω ότι το 3. είναι για το πάγιο του ΟΤΕ! Αλλά γιατί αναδρομικά για το πάγιο του ΟΤΕ; Αφού τηλέφωνο είχα κανονικά! Πρέπει να κάνω κάποιο λάθος...

Β) Το 2. είναι η χρέωση για την ADSL γραμμή; Και γιατί χρεώνομαι μέχρι τον Αύγουστο;Δηλαδή στον τελευταίο (του 6μήνου υποχρεωτικής παραμονής) θα χρεωθώ έναν μήνα;

Γ) Το μηνιαίο πάγιο για την 4άρα είναι 38,50€, άρα το δίμηνο 77,00€. Γιατί στο 5. μου γράφει 51,00€; Τα υπόλοιπα 26,00€ που γράφονται;

Για "επιδόρπιο" άφησα το δωράκι του ΟΤΕ για το καλοκαίρι...! Στην προσφορά που αγόρασα, πήρα δωρεάν το SpeedTouch 585. Όταν είχε έρθει το router πρόσεξα στην απόδειξη ότι υπήρχε χρεωμένο ποσό 36,10€. Πήρα αμέσως στο 134 και μου είπαν ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και να μην ανησυχώ καθώς στον λογαριασμό το χρεωμένο αυτό ποσό θα πιστωθεί ισόποσα και δε θα το πληρώσω. Έλα όμως που στον λογαριαμό είναι κανονικότατα χρεωμένο!!! Τηλεφωνώ στο 134 και μου λένε να πάω σ'ένα OTEshop να το κοιτάξουν αφού πρόκειται για εξοπλισμό, "μα από το 134 έκανα την αγορά", "δεν έχει να κάνει, εκείνοι είναι οι αρμόδιοι". Πάω...τζίφος..."αφού το αγοράσατε τηλεφωνικά το πακέτο εμείς δεν έχουμε σχέση, το 134 θα σας πει τι να κάνετε". Δυστυχώς δε σκέφτηκα να πάρω από το OTEshop στο 134 αλλά γύρισα σπίτι. Παίρνω στο 134 και εντοπίζουν το λογιστικό λάθος, μου είπαν να πάω πάλι σε ένα OTEshop και να κάνω έγγραφο παράπονο για τη χρέωση του συγκεκριμένου ποσού και δε θα το πληρώσω.
    Μήπως του έχει τύχει κανενός παρόμοιο περιστατικό να με καθοδηγήσει τι να κάνω;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ. Πρώτα πήγα σ'ένα OTEshop που είναι πιο κοντά μου αλλά είχε κατεβάσει ρολλά (γιατί έτσι; ), αναγκαστικά πήγα στο επόμενο που είναι κοντά στο λιμάνι! Ήμουν με το μηχανάκι αλλά την κίνηση (λόγω καραβιών) δεν τη γλίτωσα. Τρία μπάνια έκανα στη διαδρομή....

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    γενικά, κάνει κάτι ματσακωνίες ο ΟΤΕ άλλο πράγμα...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    ZTE H268N
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ax8os.arouris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για "επιδόρπιο" άφησα το δωράκι του ΟΤΕ για το καλοκαίρι...! Στην προσφορά που αγόρασα, πήρα δωρεάν το SpeedTouch 585. Όταν είχε έρθει το router πρόσεξα στην απόδειξη ότι υπήρχε χρεωμένο ποσό 36,10€. Πήρα αμέσως στο 134 και μου είπαν ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και να μην ανησυχώ καθώς στον λογαριασμό το χρεωμένο αυτό ποσό θα πιστωθεί ισόποσα και δε θα το πληρώσω. Έλα όμως που στον λογαριαμό είναι κανονικότατα χρεωμένο!!! Τηλεφωνώ στο 134 και μου λένε να πάω σ'ένα OTEshop να το κοιτάξουν αφού πρόκειται για εξοπλισμό, "μα από το 134 έκανα την αγορά", "δεν έχει να κάνει, εκείνοι είναι οι αρμόδιοι". Πάω...τζίφος..."αφού το αγοράσατε τηλεφωνικά το πακέτο εμείς δεν έχουμε σχέση, το 134 θα σας πει τι να κάνετε". Δυστυχώς δε σκέφτηκα να πάρω από το OTEshop στο 134 αλλά γύρισα σπίτι. Παίρνω στο 134 και εντοπίζουν το λογιστικό λάθος, μου είπαν να πάω πάλι σε ένα OTEshop και να κάνω έγγραφο παράπονο για τη χρέωση του συγκεκριμένου ποσού και δε θα το πληρώσω.
    Μήπως του έχει τύχει κανενός παρόμοιο περιστατικό να με καθοδηγήσει τι να κάνω;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ. Πρώτα πήγα σ'ένα OTEshop που είναι πιο κοντά μου αλλά είχε κατεβάσει ρολλά (γιατί έτσι; ), αναγκαστικά πήγα στο επόμενο που είναι κοντά στο λιμάνι! Ήμουν με το μηχανάκι αλλά την κίνηση (λόγω καραβιών) δεν τη γλίτωσα. Τρία μπάνια έκανα στη διαδρομή....
    Κι εμενα το SpeedTouch 585i για isdn γραμμη μου το χρεωσαν κανονικοτατα 36,10
    (σε 2 δοσεις)
    Η ''δικαιολογια'' ηταν οτι μονο το αντιστοιχο για pstn ειναι δωρεαν.Δεν πολυασχοληθηκα βεβαια μια και το ψαχνα πολυ το συγκεκριμενο ρουτερακι...

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    και μένα με είχαν χρεώσει ένα modem/router, δήθεν και καλά ήταν δωρεάν απο το Conn-x office που έχω αλλα τελικά το χρησοπλήρωσα...

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Περιεργος λογαριασμος
    Από iron_Druid στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-07, 16:21
  2. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-07, 18:06
  3. Λογαριασμος ΟΤΕ κ σύνδεση ADSL Otenet Ondsl 384
    Από HelamansWarrior στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-06, 06:34
  4. Λογαριασμός ΟΤΕ και Otenet
    Από Zanat0s στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL