Γεια σας.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το conn-x, το οποίο συνοδεύεται με δωρεάν ασύρματο modem/router. Τα προσφερόμενα, σύμφωνα με το oteshop.gr είναι τα εξής:
Philips PSTN
Philips ISDN
Baudtec PSTN
Baudtec ISDN
Sagem Fast 1500WG PSTN
Sagem Fast 1540WG ISDN
TELLINDUS 1132 PSTN
TELLINDUS 1133 ISDN
Thomson Speedtouch 585 v6 PSTN
Thomson Speedtouch 585i v6 ISDN
(σε ορισμένες μάρκες δεν δίνεται πληροφορία για το μοντέλο).
Έχω PSTN γραμμή και θα ήθελα να μάθω, από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, ποιο να προτιμήσω. Το χρειάζομαι κυρίως ως ασύρματο και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ. Μέχρι τώρα είμαι με απλό USB modem.Ενδιαφέρομαι κυρίως για την ευχρηστία και την αξιοπιστία του.
Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το ποια είναι ακριβώς τα άγνωστα μοντέλα; Τέλος, έχετε ακούσει αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από αυτά;
Εμφάνιση 1-15 από 88
-
22-07-07, 01:44 Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #1
-
22-07-07, 01:50 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #2
Thomson Speedtouch 585 v6 PSTN από μενα, αν και το σημα του wifi του δεν ειναι πολυ δυνατο.
-
22-07-07, 01:59 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #3
Εντωμεταξύ, έχει παρατηρήσει κανείς πόσο απαράδεκτο είναι το site του ΟΤΕ για παραγγελίες? Στην ιστοσελίδα του OTE-shop αναφέρουν τον κατάλογο των δωρεάν modems που έγραψε ο Yupi, αλλά δίνουν μόνο δύο επιλογές στον πελάτη : είτε να διαλέξει "δωρεάν modem", γενικώς και αορίστως (με την υποσημείωση "ο ΟΤΕ σας προσφέρει δωρεάν ένα από τα παρακάτω WiFi modem/router της λίστας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα"), είτε να επιλέξει κάποιο συγκεκριμένο από τα modem με κανονική χρέωση!!
Επιπλέον, στο κάτω μέρος της σελίδας έχουν ένα link "συμμετάσχετε στην έρευνα του ConnX", το οποίο οδηγεί σε pop-up που μας πληροφορεί ότι η έρευνα έχει... λήξει!
Έλεος. Δεν είναι ικανοί να στήσουν μια στοιχειώδη σελίδα παραγγελιών?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 22-07-07 στις 02:11.
-
22-07-07, 21:01 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #4
Yupi και εγώ προτείνω Thomson Speedtouch 585 v6... Ξακουστό, με απόδοση, δεν θα σε απογοητεύσει...
-
22-07-07, 22:09 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #5
Κι εγώ εκεί σκέφτομαι να καταλήξω. Έχει ακούσει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας; Κάτι πήρε το αυτί μου, ότι τους έχουν ξεμείνει μόνο τα σκάρτα. Λέει να πάρω όλα τα 0teshop και Γερμανός στη σειρά κι όπου βρω; Υπάρχει άλλος τρόπος να μάθω; (π.χ. τηλεφωνικώς κλπ)
-
22-07-07, 22:39 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #6
gtl, αν και θα προτιμούσα μια καλύτερη σελίδα στις παραγγελίες ConnX, δε νομίζω πως είναι θέμα για το εάν ξέρουν να στήσουν μία σελίδα η όχι (εντάξει με εξαίρεση την έρευνα του ConnX).
Όσον αφορά τα modems, μέχρι πρότινος είχαν επιλογή στα δωρεάν modems και τώρα την έβγαλαν και σου στέλνουν ότι προτιμούν εκείνοι (όπως στην ουσία κάνουν και κάποιοι ISPs, βλέπε Forthnet με Crypto/USR/Siemens/Airties). Κρίμα γιατί μ' άρεσε που έδιναν η επιλογή, και θα έπρεπε ο ΟΤΕ σε αυτό το θέμα να γινόταν παράδειγμα για τους ISPs, όμως τελικά προτίμησε να κάνει κι αυτός ότι και οι άλλοι και να δίνει ότι "διαθέσιμο" modem υπάρχει. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή όλοι να σου επιτρέπουν την επιλογή modem
Yupi, δεν γνωρίζω εάν στο δίνουν επί τόπου εάν πας σε Γερμανό ή Oteshop, ρώτησέ τους. Ειδάλλως θα πρέπει να παίξεις lotto και να ελπίζεις για το speedtouch (που θα σου πρότεινα και εγώ, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 22-07-07 στις 22:43.
-
22-07-07, 23:21 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #7
Σε Oteshop /Γερμανό το δίνουν εκείνη την στιγμή, στον γερμανό δίνουν λίγο διαφορετικό κουτί απο ότι στα oteshop (Μικροδιαφορές στην ενεργοποίηση τουλάχιστον σε αυτό που είχα πάρει παλιότερα για γνωστό)
-
22-07-07, 23:43 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #8
Συμφωνώ και εγώ οτί το speedtouch είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ των ασύρματων που δίνει το conn-x. Όπως ακόμα πιστεύω οτί θα έπρεπε να σου δίνει την δυνατότητα να διαλέγεις εσύ όποιο θες, για την τιμή που πληρώνεις για adsl στον ΟΤΕ και ειδικά για τις premium ταχύτητες.
Πάντως αυτό που έχω ακούσει είναι οτι τα speedtouch βρίσκονται γενικότερα σε έλλειψη.
Να ευχεσαι να μην σου στείλουν tellindus. Εμένα κατα λάθος μου έστειλαν το tellindus αντι για το 530v6 που έπρεπε να πάρω. Είπα να το βάλω για τσεκάρισμα και σε 1 μέρα είχε ξαναμπεί στο κουτάκι του...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JoeBar : 22-07-07 στις 23:46.
Enjoy the silence...
-
23-07-07, 01:27 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #9
Ρε παιδια μην ταλαιπωρείστε άδικα....... Το philps στελνουν, αντε και το baudtec, τα αλλα εχουν ελλειψεις.
-
23-07-07, 01:56 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #10
-
23-07-07, 18:10 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #11
Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ μιας και ειμαι καμενη;
8 Ιουνιου εκανα αιτηση στην forthnet ου ειπαν ότι τελικά θα γίνει τέλη Σεπτ με αρχές Οκτ!
Λέω λοιπόν να κάνω διακοπή και να πάω conn-x ή vodafone
Τι λέτε;
-
23-07-07, 18:32 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #12
Επισης καλο ειναι το sagem το 1500 ή 1540, τουλαχιστον οσον αφορα το ασυρματο κοματι.
@sevi
Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις στα αντιστοιχα φορουμ των εταιριων ,εκει θα ακουσεις πολλα και διαφορα για τους χρονους ενεργοποιησης.
-
23-07-07, 19:34 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #13
Thomson Speedtouch 585
-
23-07-07, 19:37 #14
Kαλησπερα δεν σου ειπανε ποιον Οκτωβριο?
Να περιμενης να βαλουν σε ενεργεια αν τελικα το βαλουν το κονεχ με τα απεριοριστα τηλεφωνα 24ωρου ιναι η λυση αμα γινη.
Να περιμενης να βαλουν σε ενεργεια αν τελικα το βαλουν το κονεχ με τα απεριοριστα τηλεφωνα 24ωρου ειναι η λυση αμα γινει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 23-07-07 στις 19:57. Αιτία: merged
-
23-07-07, 21:31 Απάντηση: Προσφορά δωρεάν Router με conn-x #15
Baudtec PSTN
αξιοπιστο
Παρόμοια Θέματα
-
Conn-X προσφορά ασύρματου router
Από satsi στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-08, 17:34 -
3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
Από soulfreem στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-08, 14:43 -
Η προσφορά δωρεάν ασύρματου router ΟΤΕ πότε ισχύει;
Από spiman0 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-07, 18:50 -
Πήρα conn-x 2048 και έμεινα χωρίς Internet !!! (και δεν μου έδωσαν και το δωρεάν router)
Από iparout στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-07, 01:03 -
Νέα πρόσφορα Conn-X: 6 μήνες δωρεάν
Από Πέτρος στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 58Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-06, 12:53
Bookmarks