Γεια σας παιδιά,
αντιμετωπίζω ένα ( κουλό; ) πρόβλημα με το laptop μου (Dell Inspiron N5040 - Windows 7 Home Premium) και το Thomson TG585 v8 modem/router της Forthnet!
Έκανα πρόσφατα restore στο laptop, έβγαλα καμιά 15ριά εγκατεστημένου bloatware της Dell που δεν ήθελα και εγκατέστησα όλα τα updates των Windows 7.
Σε ASUS router το laptop συνδέεται κανονικά στο WiFi και έχει internet.
Σε φίλο μου όμως με Thomson TG585 v8, όταν πηγαίνω πάνω στο δίκτυο για να βάλω το password και να συνδεθώ, μου βγάζει το παρακάτω παράθυρο των Windows για να συμπληρώσω username και password!!
Έχει ξανασυμβεί και σε άλλους?
Πως μπορώ να το διορθώσω;
Ευχαριστώ!
- - - Updated - - -
Παιδιά!!
Δεν έχει ξανατύχει σε κανέναν;
Ψάχνοντας στην Microsoft βρήκα κάποια βήματα:
α) Να πάω στο Network and Sharing Center -> Advanced sharing settings και να κάνω Turn Off το File and Printer Sharing, αλλά δεν λειτούργησε.
β) Να πάω να κάνω Manually Add a Network Profile βάζοντας το SSID του δικτύου και το Password (σαν ασφάλεια έβαλα WPA2-Personal), σβήνοντας πρώτα όλα τα παλιά, αλλά πάλι δεν λειτούργησε!!
Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα, μπορεί να φανταστεί κάποιος;
Πρόκειται για ασυμβατότητα με τον Thomson router;
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
23-01-19, 20:43 Πρόβλημα σύνδεσης στο WiFi του Thomson TG585 v8 - Forthnet #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickTV : 23-01-19 στις 19:10.
-
24-01-19, 19:20 Απάντηση: Πρόβλημα σύνδεσης στο WiFi του Thomson TG585 v8 - Forthnet #2
Aν το συνδέσεις ενσύρματα σου βγάζει πάλι το ίδιο;;;
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
25-01-19, 11:55 Απάντηση: Πρόβλημα σύνδεσης στο WiFi του Thomson TG585 v8 - Forthnet #3
Βρήκα το πρόβλημα, ευχαριστώ!!
Με το καλώδιο δεν το δοκίμασα αλλά φαντάζομαι θα δούλευε μια χαρά...
Το πρόβλημα όσο απίστευτο και αν (μου) φαίνεται ήταν στο TP-Link range extender TL-WA850RE που υπήρχε στον χώρο και το οποίο δεν είχα προσέξει! Όταν το είδα, το έβγαλα κατευθείαν από την πρίζα και το δίκτυο συνδέθηκε αμέσως. Έπειτα, μετά από κανένα 10λεπτο το ξανασύνδεσα, ο υπολογιστής έκανε reconnect από μόνος του και όλα μια χαρα...
Είχε κολλήσει; Έχει bugs; Άγνωστο...
Μου έβγαλε την ψυχή όμως!!
Bookmarks