Πιθανότατα οι περισσότεροι να το γνωρίζουν ήδη αλλά μια επανάληψη δεν κάνει κακό...
Internet Calculator by Timisoft - Κατεβάστε το αρχείο αμέσως
Internet Calculator Επίσημη Ιστοσελίδα
(Διορθώθηκε μετά από την επισήμανση του timiman)
Χρόνια πριν αποκτήσω aDSL είχα το βραχνά του ΕΠΑΚ και αυτή η πολύ όμορφη εφαρμογή ήταν πιστός σύντροφος μου. Τώρα που πια δεν μου χρειάζεται αφού - δόξα το Θεό - ξέφυγα από τα της χρονοχρέωσης, θεωρώ ότι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να διαφημίσω αυτήν την πολύ καλή δουλειά ενός έλληνα ερασιτέχνη προγραμματιστή.
Εμφάνιση 1-15 από 35
-
21-11-04, 00:51 Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή μέτρησης - ελέγχου κόστος Dial UP #1
-
30-11-04, 16:14 #2
Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο για τα καλά του λόγια.
Αυτή η εφαρμογή μου είναι ίσως η καλύτερη που έχω κάνει.
Το 'είναι' δεν είναι τυχαίο. Αν και εγώ πέρασα πρόσφατα στον κόσμο του ADSL,
η εφαρμογή συνεχίζει να προσφέρει τις λειτουργίες της και στο ADSL, αφού η 2.50 έκδοση,-beta ακόμη, μετράει την ταχύτητα (ethernet only tested), εμφανίζει την IP και σε λίγο καιρό θα logάρει και την δραστηριότητα ανά ημέρα.
Ελπίζω σε λίγες μέρες να είναι η 2.50 έτοιμη για χρήση με το ADSL.
Μείνετε μία οθόνη κοντά... 8)
Σημ: Η σελίδα της εφαρμογής είναι στο http://users.forthnet.gr/ath/epet/epak.html (έχει γίνει μία παράληψη του l στο παραπάνω link)
-
30-11-04, 17:09 #3
Φίλε timiman καλό το προγραμματάκι αλλά να μην χρειαζόταν και το Framework για να παίξει καλά θα ταν.Άλλωστε τα έχουμε πει αυτά ε!!!!!
Κατά τα άλλα το ξέρεις ότι το προγραμματάκι είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ τρελή.
Keep up the good work!
ΥΓ:Να τελειώσεις και το HL2 πριν βγει ο χρόνος ε?Όπως και να χει 2ος θα έρθεις.
-
30-11-04, 18:07 #4
Αρχικό μήνυμα από timiman
Για aDSL μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα Link μια πολύ καλή και lite εκδοχή (από Έλληνα προγραμματιστή και πάλι) για traffic monitoring σε sntp enabled aDSL routers.
Direct Link
http://www.carbonpeople.com/speedtouch/
Σχετικό νήμα στο aDSLgr.com Forum
http://www.adslgr.com/forum/thread11279.html
-
30-11-04, 19:27 #5
Sticky ;-)
-
30-11-04, 19:33 #6
ασχέτως απαιτήσεων συγχαρητήρια στους συγγραφείς.
¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
03-12-04, 10:34 #7
Μετά από δοκιμή με ADSL σύνδεση μέσω USB μόντεμ, η εφαρμογή μετράει κανονικά την ταχύτητα ανεβάσματος/κατεβάσματος όπως και δείχνει σωστά την IP. Μέσα στο Σ/Κ θα υπάρχει η νέα έκδοση (2.50) στην παραπάνω σελίδα.
Σημείωση προς mods/admin:
Μήπως είναι καλύτερα να μπει/μεταφερθεί το θέμα αυτό στην κατηγορία ADSL Software;
-
03-12-04, 12:35 #8Μήπως είναι καλύτερα να μπει/μεταφερθεί το θέμα αυτό στην κατηγορία ADSL Software;
-
04-12-04, 12:47 Η έκδοση 2.50 είναι εδώ! #9
Από σήμερα θα βρείτε στην σελίδα http://users.forthnet.gr/ath/epet την νέα έκδοση 2.50 της εφαρμογής Internet Calculator.
Η καταμέτρηση της ταχύτητας σε συνδέσεις ADSL είναι γεγονός. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.
Σημείωση για χρήστες ADSL:
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την κάρτα δικτύου ή USB μόντεμ σας στο παράθυρο των επιλογών για να μπορείτε να βλέπετε την ταχύτητα κατεβάσματος και ανεβάσματος.
Επίσης η τρέχουσα IP σας εμφανίζετε σαν tooltip στο εικονίδιο της εφαρμογής.
-
05-12-04, 15:39 #10
Αληθεια ποσο δυσκολο ηταν να πειτε οτι το προγρμμα απαιτει το .NET Framework???
-
05-12-04, 16:49 #11
Γιατί είμαι σίγουρος ότι το αναφέρω στην σελίδα μου και στο readme.txt;
-
07-12-04, 13:56 #12
Το δυσκολο Hetfield89 δεν ηταν να που οτι το προγρμμα απαιτει το .NET Framework..
Το δυσκολο ειναι να πουν τις χαζομαρες που κανει εγκατασταση (κατι search bar, κατι weather κλπ)
ΕΛΕΟΣ
VassilisIf it isn't Amstrad, it isn't good enough
Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M
-
07-12-04, 14:27 #13
Αρχικό μήνυμα από Lurker
Φίλε μου το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και δεν εγκαθιστά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ εκτός της ίδιας της εφαρμογής.
Προφανώς κάποια άλλη είναι η πηγή του κακού στον υπολογιστή σου. Κάποιο δικό σου λάθος έφερε αυτά τα προγράμματα στον υπολογιστή σου. Όχι κάποια συνομωσία. Πρόσεχε λοιπόν και έλεγχε την αξιοπιστία των λεγομένων σου.
Δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις αν και θέλω να πιστεύω ότι οι προθέσεις σου δεν είναι κακές...
Πάντα φιλικά
Δημήτρης
-
07-12-04, 15:18 #14
Αρχικό μήνυμα από terper
If it isn't Amstrad, it isn't good enough
Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M
-
07-12-04, 15:38 #15
Αρχικό μήνυμα από Lurker
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι λάθος κάνεις, ξέρω όμως ότι κάνεις λάθος. Το εγκατέστησα τώρα πάλι και φυσικά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα του τύπου που αναφέρεις. Επικοινώνσε με τον δημιουργό του προγράμματος καθώς δεν αποκλείω την πιθανότητα να έχεις αλλοιωμένο setup file που προφανώς πρόκειται για σοβαρό θέμα. Αλλά πρώτα έλεγξε ξανά ότι δεν έχεις κάποιο άλλο security leak.
Πάντα φιλικά
Δημήτρης.
Παρόμοια Θέματα
-
Κόστος adsl 8Mbit + τηλέφωνο με δωρεάν κλήσεις
Από dipapadi στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-08, 11:53 -
H Orange ρίχνει το κόστος του απεριόριστου dial-up Internet
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-07, 19:10 -
PCW και εφαρμογή μέτρησης ADSL ταχυτήτων
Από EvilHawk στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 106Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-07, 12:05 -
Αυξάνει το κόστος dial-up η AOL
Από yiapap στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-06, 22:40
Bookmarks