Εγώ πάλι είχα πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις στην διάρκεια της συνεργασίας μου με την Tellas.
Είχα συνδρομή DSL στα 768 μέσα από OTE από τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στη συνέχεια στις αρχές του περασμένου Μάη μπαίνω μετά από αίτησή μου στο Zisto και για ένα μήνα δεν έχω καθόλου DSL ενώ το τηλέφωνο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Φανταστείτε την απογοήτευσή μου όταν τους προηγούμενους μήνες είχα μάθει να ζω με DSL. Στην διάρκεια αυτού του μήνα γεύτηκα το απίστευτα κακό customer service της Τellas. Έφτασα σε σημείο να κάνω αίτηση για διακοπή, αίτηση αντιστροφής φορητότητας στον ΟΤΕ και καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Τα νεύρα μου είχανε σπάσει που μια μέρα σε ένα φόρουμ εδω μέσα με έπιασε αμόκ και άρχισα να τους βρίζω και ο μοντερέητορ μου έσβησε το μήνυμά μου για τους χαρακτηρισμούς μου.
Την ακριβώς επόμενη μέρα, με παίρνουν στο κινητό άνθρωποι από την Tellas με υποδειγματική ευγένεια και με απόλυτη διάθεση να μου λύσουν το πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με ξανακαλούσαν με απόλυτη ακρίβεια στο χρονικό διάστημα μου τους όριζα. Μετά από αρκετά τηλέφωνα γιατί έτυχε και εκείνη την ημέρα να έχω πολλές προσωπικές δουλειές, μου έλυσαν το πρόβλημα και έχω DSL σύνδεση.
Αναιρώ την ακύρωσή μου και σταματάω την αντιστροφή φορητότητας στον ΟΤΕ και στέλνω και σχετικό ενημερωτικό στην ΕΕΤΤ δηλώνοντας ότι συνεχίζω την συνεργασία μου με την TELLAS. Παράλληλα έχω ζητήσει από την TELLAS πίστωση για τις υπηρεσίες που δεν είχα για το διάστημα που δεν τις είχα και να μη μου χρεώσουν τις dial up κλήσεις. Δέχθηκαν και περιμένω να το δώ πράξη στο επόμενο λογαριασμό.
Όσο αφορά το DSL τις πρώτες 3 - 4 μέρες είχε disconnects, αλλά εδώ και δύο μέρες είναι ΟΚ. Τα πράγματα αυτή την στιγμή φαίνεται να έχουν πάρει την ισοροπία και την ηρεμία τους.
Έχω λοιπόν ανάμικτα συναισθήματα για την Tellas που βαίνουν προς βελτίωση. Θα περιμένω να δω. Πάντως αυτή τη στιγμή όλα καλά.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Είσαστε ευχαριστημένοι από την ΤΕΛΛΑΣ σαν εταιρεία
- Ψήφισαν
- 96. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
ΟΧΙ, ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειμαι απογοητευμένος!
44 45,83% -
Οχι, απλά δεν είμαι ικανοποιημένος.
20 20,83% -
Ναι, γενικά είμαι ικανοποιημένος.
30 31,25% -
ΝΑΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειμαι ενθουσιασμένος.
2 2,08%
Εμφάνιση 16-30 από 43
-
21-06-07, 22:38 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #16
-
22-06-07, 10:23 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #17
Κακη εξυπυρετηση πελατων.
Αδιαφορια σε ενημερωση για τα προβληματα που αντιμετοπιζεις
Λιγα ΜΒ up/down πλεον .
Πανακριβη υπηρεσια πλεον .
Τωρα σταματησαν τα disconects .( ειναι τελικο ????)
Γενικα σχεση αποδησης / τιμης χαλια ( value for money )Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
22-06-07, 10:39 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #18
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giwrgosth : 22-06-07 στις 10:40.
Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει
-
22-06-07, 13:40 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #19
Θέλω να μάθω αυτόν που απάντησε:
ΝΑΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειμαι ενθουσιασμένος.
Απάντησα το: Ναι, γενικά είμαι ικανοποιημένος.
Και όπως είπαν και τα παραπάνω παιδιά, οι υπηρεσίες είναι μια χαρά αλλά από εξυπηρέτηση παίρνουν μηδέν -0-.
-
22-06-07, 14:22 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #20
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Είναι αστείο που κάθε 2 μήνες βγαίνει η ίδια δημοσκόπηση με τη λέξη «τελικά».
-
22-06-07, 14:30 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #21
το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει και ένας που δηλώνει κατενθουσιασμένος.
-
22-06-07, 15:34 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #22
Εγιναν δυο οι ενθουσιασμενοι!! Απιστευτο!
Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο
"Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more"
-
22-06-07, 16:16 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #23
Παίδες θεωρώ ότι είναι αστείο να λέμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες την στιγμή που ακόμα δεν έχουν λειτουργήσει οι τηλεφωνικές υπηρεσίες (π.χ. αναμονή κλήσης κ.α), πράγμα που σχολιάσαμε σε άλλα νήματα, ασχέτως αν μας χρειάζονται.... άλλωστε όταν όλοι μας υπογράφαμε το zisto, ταυτόχρονα υπογράφαμε να δεχόμαστε όλο το πακέτο υπηρεσίων για τα 47 ευρώ το μήνα... όπως και να το κάνουμε ακόμα κι αν λειτουργεί τηλέφωνο και ιντερνετ άψογα, το πακέτο zisto ακόμα υπολειτουργεί.... την τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλύτερα να μη την σχολιάσω....
-
22-06-07, 16:35 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #24
Θα ήταν απλά παράλογο για εμένα οτιδήποτε άλλο από το ...
"όχι, απλά δεν είμαι ικανοποιημένος."
Τα πιο απλά είναι ενδεικτικά όλων...
Ποιος άλλος (εκ των καλούμενων μεγάλων) ISP έχει τέτοιο πενιχρό site;
Ποιος άλλος ISP έχει (η μήπως πρέπει να λέω ΔΕΝ έχει) τέτοιο ανύπαρκτο set ηλεκτρονικών εργαλείων / ευκολιών (web self care);
Ποιος άλλος ISP έχει τέτοια δυσκινησία στις ανακοινώσεις;
Ποιος άλλος ISP μπορεί να συναγωνιστεί την Tellas σε καθυστερήσεις;
Ποιος άλλος ISP έχει σταματήσει να ξαποστάσει το τελευταίο 4μηνο την ώρα που η κούρσα είναι σε εξέλιξη;
Ποιος, ποιος, ποιος;
Ε όχι δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος, όσο και να θέλω. Μπορώ πάντως να κάνω υπομονή...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος terper : 22-06-07 στις 22:58.
-
22-06-07, 17:18 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #25
Είμαι 3 μέρες χωρίς internet....καθαρά 3 μέρες όμως , ούτε λεπτό internet.
Δεν παίρνει IP με τίποτα....
-
22-06-07, 17:55 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #26
Εγω πάντως ειμαι εντελως απογοητευμενος με αυτη την εταιρεια οποτε καταλαβαινετε τι ψηφισα.κοροιδια στην εξυπηρετηση κοροιδια απο τους αρμοδιους κοροιδια απο ολη την εταιρεια.για αυτο μακρια απο αυτους.
-
22-06-07, 22:11 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #27
μια μονο λεξη: ΤΡΑΓΙΚΟΙ
-
23-06-07, 01:45 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #28
-
23-06-07, 17:54 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #29
Είδα σήμερα οτι η ΗOL έβγαλε το δικό της double play 12Mbit + τηλεφωνήματα με 36Ε το μήνα. Τι να πω, όσο περνάει ο καιρός ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ όλο και περισσότερο που είμαι πελάτης ΤΕΛΛΑΣ. Αισθάνομαι σαν κάποτε, που ένοιωθα κορόιδο για κάθε ευρώ που έδινα στον ΟΤΕ. Δηλαδή πληρώνω παραπάνω για να έχω λιγότερα. Κοντεύω πραγματικά να αποφασίσω να πληρώσω το τέλος αποδέσμευσης και να φύγω όσο και να με ταλαιπωρήσουν γιατί απλά δε τους γουστάρω καθόλου πια. Η υπομονή μου εξαντλείται...
ΑΡΓΚ @#$%Zoom! Zoom!
-
23-06-07, 21:06 Απάντηση: Ψηφοφορία: Τελικά Είσαστε Ευχαριστημένοι από την Tellas? #30Ποιος άλλος (εκ των καλούμενων μεγάλων) ISP έχει τέτοιο πενιχρό site;
Ποιος άλλος ISP έχει (η μήπως πρέπει να λέω ΔΕΝ έχει) τέτοιο ανύπαρκτο set ηλεκτρονικών εργαλείων / ευκολιών (web self care);
Ποιος άλλος ISP έχει τέτοια δυσκινησία στις ανακοινώσεις;
Ποιος άλλος ISP μπορεί να συναγωνιστεί την Tellas σε καθυστερήσεις;
Ποιος άλλος ISP έχει σταματήσει να ξαποστάσει το τελευταίο 4μηνο την ώρα που η κούρσα είναι σε εξέλιξη;
Ποιος, ποιος, ποιος;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ermis333 : 23-06-07 στις 21:06.
Παρόμοια Θέματα
-
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ TELLAS?
Από anergos13 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-08, 00:02 -
Ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο το Vood που δινει η βιβο στο cable tv
Από jara στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-07, 15:00 -
Απολογισμός Tellas Zisto: Κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα της σύνδεσή σας;
Από minovg στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-07, 19:31 -
Δημοσκόπηση: Είσαστε ευχαριστημένοι μετά την αναβάθμιση;
Από skyman στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 59Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-06, 01:46 -
Εισαστε ευχαριστημενοι απο την vivodi?
Από jara στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 117Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-05, 16:04
Bookmarks