Η Vodafone, ο δεύτερος μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, δήλωσε ότι σταματάει προσωρινά την εγκατάσταση του εξοπλισμού της Huawei στα βασικά δίκτυά της έως ότου οι δυτικές κυβερνήσεις επιλύσουν τις ανησυχίες τους για τις δραστηριότητες της κινεζικής εταιρείας.
Η Huawei αντιμετωπίζει όλο και περισσότερο τον έλεγχο των σχέσεών της με την κινεζική κυβέρνηση και έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς ότι η τεχνολογία της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Πεκίνο για κατασκοπεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Nick Read, δήλωσε την Παρασκευή ότι η συζήτηση διεξάγεται σε "υπερβολικά απλοϊκό επίπεδο", προσθέτοντας ότι η Huawei είναι ένας σημαντικός παίκτης σε μια αγορά εξοπλισμού που κυριαρχούν τρεις εταιρείες.
Η Huawei είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως και συνεργάζεται με την Vodafone από το 2007.“Given that, we have decided to pause further Huawei in our core whilst we engage with the various agencies and governments and Huawei just to finalize the situation, of which I feel Huawei is really open and working hard,” he said.
Read said Huawei’s equipment was used in Vodafone’s core - which he described as the intelligent part of the network - in Spain and some other smaller markets.
Πηγή : Reuters
Εμφάνιση 1-15 από 18
-
25-01-19, 14:25 Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #1
- Εγγραφή
- 22-09-2003
- Μηνύματα
- 82.582
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
25-01-19, 15:45 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #2
Έτσι...
Μόνο οι πολιτισμένες Δυτικές χώρες επιτρέπονται να μας παρακολουθούν.
Όχι οι κακές Ανατολικές.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
25-01-19, 17:23 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #3
Η παύση αφορά μόνο το core. Θα συνεχίσει να βάζει εξοπλισμό της Huawei σε όλο το υπόλοιπο δίκτυο, πχ στους σταθμούς βάσης. Για τα οικονομικά της Huawei δηλαδή θα έχει μικρή σημασία αυτή η απώλεια.
-
25-01-19, 18:53 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #4
Να δούμε την καλή πλευρά:
Αν γίνει ευρύτερα εταιρική πολιτική, θα γεμίσει το e-bay με enterprise routers με 50$.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
25-01-19, 19:04 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #5
Όποιος αποκλείσει την huawei και θα πληρώσει περισσότερα και θα αργήσει στην υλοποίηση. Η vodafone προσπάθησε να βρει μια χρυσή τομή ανάμεσα στο εταιρικό της συμφέρον και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
-
25-01-19, 21:34 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #6
Σημαντική λεπτομέρεια αυτό. Εδώ και χρόνια η Voda βάζει μόνο Huawei σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου εύκολο (μάλλον αδύνατον στα υπάρχοντα δίκτυα) να αλλάξουν τώρα.
Απο ενα φίλο που έχω στο τμήμα σχεδιασμού δικτύου έχω ακούσει τα καλύτερα. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα και κυρίως άμεση υποστήριξη. Μια φορά είχαν σοβαρό πρόβλημα και τους έστειλαν άμεσα μια ομάδα κινέζους on-site που τους έλυσαν το πρόβλημα σε μια βδομάδα.
-
25-01-19, 23:22 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #7
-
26-01-19, 00:39 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #8
Ας έβαζαν Ericsson να μην είχαν τέτοια θέματα και να πέταγε και το δίκτυο...
Τραγικό το επιχείρημα του VF Group και μεγάλη ειρωνία αν λάβουμε υπόψιν μας οτι η VF GR ήταν μεγάλο θύμα κατασκοπείας υπερ των Αμερικανών οι οποίοι δεν θέλουν την Huawei...
-
26-01-19, 05:13 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #9
Ρομποτάκια οι κινέζοι. Έστειλαν ολόκληρη ομάδα.
Δε θυμάμαι αν τα προηγούμενα ήταν Ericsson η Nokia. Πάντως η αλλαγή σε Huawei ήταν μεγάλη αναβάθμιση. Νεότερη τεχνολογία βέβαια αλλά και πολύ καλή υλοποίηση. Όλο το 4G το έστησαν έτσι και άλλαξαν και τα παλιά (η huawei δίνει all-in-one).
Για το 5G σκέφτονταν να πάρουν απο huawei + κάποιον άλλο. Για να μην εξαρτώνται μόνο απο εναν προμηθευτή. Οι τεχνικοί πάντως δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι απο αυτό γιατί είναι σίγουρο οτι θα έχει προβλήματα interoperability. Με τις νεες εξελίξεις ποιός ξέρει βέβαια.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aiolos.01 : 26-01-19 στις 05:20.
-
26-01-19, 10:06 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #10Η Huawei είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής
τηλεπικοινωνιακούκατασκοπευτικού εξοπλισμού παγκοσμίως και συνεργάζεται με την Vodafone από το 2007.There is nothing like 127.0.0.1
-
26-01-19, 11:48 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #11
Μόνο οι βρωμιάρηδες αμερικάνοι και το υπόλοιπο σκυλολόι τους (βλέπε χώρες συμμάχους) μπορούν να σε παρακολουθούν ακόμα και στην τουαλέτα που πας και αυτό βέβαια ονομάζεται "Δημοκρατία" και "Ελευθερία"
-
26-01-19, 12:35 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #12
Κρίμα που μια ολόκληρη ευρώπη δεν μπορρεί να φτιάξει ένα router της προκοπής και εξαρτώμαστε σε όλα από τους άλλους.
Ericsson και Nokia έχουν μείνει δεκαετίες πίσω.
-
26-01-19, 12:52 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #13
-
26-01-19, 15:24 Απάντηση: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #14
-
27-01-19, 19:16 Re: Η Vodafone παύει προσωρινά την εγκατάσταση εξοπλισμού της Huawei #15
Να κάνω μια ερώτηση. Έχει αποδειχθεί ότι η Huawei κατασκοπεύει και έχουν λυσσάξει οι αμερικάνοι? Ή πιέζουν ξεδιάντροπα?
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
Bookmarks