Εμφάνιση 1-2 από 2
  1. #1
    Εγγραφή
    30-01-2014
    Ηλικία
    40
    Μηνύματα
    6
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Question
    Καλησπέρα.
    Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στα windows 10 που έχω εγκατεστημένα στο macbook pro μου σε ξεχωριστό διαμέρισμα.
    Ενώ πριν εμφανιστεί το πρόβλημα, ο ήχος ενεργοποιούνταν με το πέρασμα του boot camp , αν και το εικονίδιο ήχου ήταν ενεργό, χωρίς να ακούγεται ο ήχος, πριν το πέρασμα του boot camp, τον τελευταίο καιρό μετά απο format και εγκατάσταση ξανά των windows 10 , το εικονίδιο του ήχου έχει ένα κόκκινο θαυμαστικό και όταν περνώ το boot camp ο ήχος δεν ενεργοποιείται.
    Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο και να βρήκε την λύση;
    Στα Mac os x ο ήχος δουλεύει μια χαρά!!!

  2. #2
    Εγγραφή
    16-03-2019
    Μηνύματα
    30
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα.

    Αυτό το πρόβλημα εμφανίζετε συνήθως όταν τα drivers είναι κατεστραμμένα.

    Οι λύσεις είναι οι εξής:

    1) Βεβαίωσε ότι έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του boot camp.

    Πας εδώ: http://www.apple.com/support/bootcamp/
    Πάτα: Downloads.
    Scrollαρε κάτω μέχρι να βρείς την τελευταία έκδοση του boot camp και πάτα download.
    Ύστερα εγκατέστησε το software και κάνε reboot.

    2) Εγκατέστησε την τελυταία έκδοση της κάρτας ήχου ( το ίδιο και για την έκδοση της Realtek ).

    Εάν συνεχίσει το πρόβλημα τότε:

    3) Κάνε repair τα boot camp drivers και στο τέλος κάνε μία επανεκκίνηση.

    Καλή επιτυχία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας