Εμφάνιση 16-30 από 36
-
03-04-19, 00:56 Re: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #16
-
03-04-19, 08:34 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #17
-
03-04-19, 10:00 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #18
Για ups δίνουν εάν υπάρχει συναγερμός...
Δεν είναι απόλυτο ότι θα γίνουν μόνο voip..μπορεί να γίνει και μέσω msan..(emulated pstn)..
Δηλαδή voip που θα βγαίνει από α.κ και όχι από ρούτερ..χωρίς θέματα με διακοπή ρεύματος..
Voip μέσω msan είχαν δώσει σε εμένα πρίν κανα χρόνο..(λόγια τεχνικού οτε)...όταν ρώτησα τι τύπο τηλεφωνίας έχω...
Εγώ βέβαια είχα θέμα και ήθελα voip από ρούτερ...για το οποίο ζορίστηκα αρκετά μέχρι να τους καταφέρω να κάνουν την αλλαγή..λόγω δύσκολου ορίου όπως λέγανε..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 03-04-19 στις 10:12.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
03-04-19, 10:19 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #19
Στο μαρκοπουλο που ζούσα για 14 χρόνια μέχρι και πριν 1 μήνα που μετακόμισα Πλακα Κερατεας είχα 100/10 από ΟΤΕ και voip από την πρώτη στιγμή που έγινε το 2018 διαθέσιμη.. όσο αναφορά το ups μου το είχαν στείλει από την πρώτη μέρα και δεν εχω συναγερμό στο σπιτι. Μάλλον τα κέντρα στην λίστα θα αναβαθμιστούν για όλους τους παρόχους απλά οι πάροχοι θα πρέπει να κάνουν τα κουμάντα τους να είναι έτοιμοι μέχρι 2020.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 2048dsl : 03-04-19 στις 10:31.
-
03-04-19, 11:03 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #20
Δεν έχει καμία σχέση η αλλαγή του τρόπου λειτουργία της τηλεφωνίας του ΟΤΕ (με την αναβάθμιση των κέντρων), με τι είδους υπηρεσία δίνουν και τι θα πράξουν οι άλλοι πάροχοι. Ο καθένας δίνει υπηρεσία με όποιον τρόπο θέλει και δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κάποιος κανονισμός που να τους υποχρεώνει για κάτι συγκεκριμένο.
Τέτοια υποχρέωση υπάρχει μόνο από τις νέες καμπίνες vectoring, όπου ο κανονισμός επιτρέπει μόνο ΙΡ υπηρεσίες.
-
03-04-19, 11:12 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #21
-
03-04-19, 11:31 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #22
To έχουμε αναφέρει. Μέχρι σήμερα δεν εφαρμόζεται παντού και πάντα απ' όλους. Όμως ρητά το προβλέπει ο κανονισμός και πλέον όλο και περισσότερο όλοι οι πάροχοι δίνουν τέτοια υπηρεσία σε νέους πελάτες.
-
03-04-19, 13:46 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #23
Ναι το βλέπουμε cosmote. Ένα μήνα τώρα έχει κάνει εργοτάξιο όλην την πόλη μου. Σκάβουν δεξιά και αριστερά του δρόμου για να περάσουν οπτικές. Ευτυχώς που το χαντάκι είναι μικρό και δεν υπάρχει κίνδυνος.
-
04-04-19, 02:55 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #24
Ο συνδρομητής θα έχει πάλι router με Wan IP που λειτουργεί μόνο για τηλεφωνία.
-
04-04-19, 16:34 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #25
-
04-04-19, 17:34 Re: Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #26
-
04-04-19, 18:23 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #27
έχεις καμία πηγή για αυτό που λες? γιατί όπως θα γνωρίζεις αρκετοί φίλοι εδώ δουλεύουν είτε στην COSMOTE είτε στην VODAFONE είτε στην WIND
άλλο είναι να βγαίνει ένα πρόγραμμα π.χ "Εθελούσιας εξόδου" για τους μεγάλους σε ηλικία κοντά στην σύνταξη
και άλλο οι απολύσεις...γιατί δεν νομίζω η COSMOTE να θέλει να διώξει προσωπικό που έχει εκπαιδεύσει στις νέες τεχνολογίες για να βάλει απλούς εργάτες χωρίς ειδίκευση που έχουν οι ιδιώτες εργολάβοι? γιατί ελάχιστοι από αυτούς γνωρίζουν και κάνουν έργα για οπτικές ίνες ή VDSL εργασίες
-
04-04-19, 20:21 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #28-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
04-04-19, 20:27 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #29
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση στο FTTH. Σε οπτική ίνα ταξιδεύει μόνο φως που μετατρέπεται σε ψηφιακό σήμα στο ONT.
Γράψε λάθος. Νόμισα ότι η αναφορά ήταν για FTTH.
-
04-04-19, 22:14 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #30
Bookmarks