Καλησπερα ή μαλλον καλημερα εχω ενα προβληματακι και θελω τα φωτα σας γιατι εχω μπερδευτει. Λοιπον εχω συνδεση adsl 768 με τον ΟΤΕ και συνδεομαι με το speedtouch 530i ολα καλα μεχρι εδω. Προσφατα μετακομισε ενας φιλος διπλα μου και αποφασισαμε να κανουμε τοπικο δικτυο καθως και να εχει internet εκεινος μεσω εμενα ετσι λοιπον πηρε το ασυρματο ρουτερ baudtec adsl2+ tw263r4 το οποιο εβαλα στο δικο μου pc (εβγαλα το speedtouch) εκεινος εχει μια καρτα δικτυου wi-fi (δεν θυμαμαι το μοντελο)στο δικο του pc. Αποριες: ενω εγω καταφερα να συνδεθω στο interner μετα απο καμποσο ψαξιμο δεν βλεπω πουθενα να μου βγαζει στο taskbar ασυρματο δικτυο για να ρυθμισω (κωδικους ονομασιες κτλ) βγαζει μονο την συνδεση την δικια μου με το ρουτερ , θα πρεπει να το δημιουργησω εγω? και αν ναι απο τον οδηγο των xp? η απο το interface στην ιστοσελιδα του ρουτερ? θα πρεπει να δημιουργησω οδηγο και στο αλλο pc? επισης στην ιστοσελιδα του ρουτερ εχει ενα εκατομυριο ρυθμισεις και εχω χασει τον μπουσουλα υπαρχει καποιο manual αναλυτικο? γιατι αυτο που εχει δεν λεει τιποτα
Συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα δεν εχω ξαναασχοληθει με ασυρματα δικτυα ευχαριστω προκαταβολικα.![]()
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: baudtec adsl2+ router
-
26-06-07, 06:17 baudtec adsl2+ router #1
-
04-11-08, 20:41 Απάντηση: baudtec adsl2+ router #2
γεια σας παιδια!! θελω την βοηθεια σας. εχο παρει εδο κ ενα χρονο το bautec adsl2+router κ επειδη εχο παρει καινουργιο Η/Υ κ εχω βαλει τα Windows vista επειδη ομως το μοδεμ μοθ υποστηριζει μεχρι κ τα ΧΡ δεν μπορω να το εγκαταστισω.. please βοηθηστε με!!
-
12-06-09, 10:42 Απάντηση: baudtec adsl2+ router #3
Καλημέρα,
μια γρήγορη ερώτηση: μπορεί κανείς να βάλει IP διεύθυνση στα eth1, eth2 interfaces του baudtec? Τα έχω βάλει σε διαφορετικά VLANs και θέλω να τους δώσω IPs από διαφορετικά δίκτυα? Γίνεται????
ευχαριστώ
-
29-11-10, 13:31 Απάντηση: baudtec adsl2+ router #4
-
30-11-10, 23:11 Απάντηση: baudtec adsl2+ router #5
Παρόμοια Θέματα
-
[Baudtec] Baudtec ADSL2+ router
Από haris_led στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 395Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-12, 01:34 -
[Baudtec] Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip
Από famous στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-08, 21:15 -
[Baudtec] baudtec modem/router
Από Xar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-08, 22:31
Bookmarks