Εμφάνιση 1-5 από 5
    Περιοχή
    IRAKLIO CRETE
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    HOL
    Καλησπερα ή μαλλον καλημερα εχω ενα προβληματακι και θελω τα φωτα σας γιατι εχω μπερδευτει. Λοιπον εχω συνδεση adsl 768 με τον ΟΤΕ και συνδεομαι με το speedtouch 530i ολα καλα μεχρι εδω. Προσφατα μετακομισε ενας φιλος διπλα μου και αποφασισαμε να κανουμε τοπικο δικτυο καθως και να εχει internet εκεινος μεσω εμενα ετσι λοιπον πηρε το ασυρματο ρουτερ baudtec adsl2+ tw263r4 το οποιο εβαλα στο δικο μου pc (εβγαλα το speedtouch) εκεινος εχει μια καρτα δικτυου wi-fi (δεν θυμαμαι το μοντελο)στο δικο του pc. Αποριες: ενω εγω καταφερα να συνδεθω στο interner μετα απο καμποσο ψαξιμο δεν βλεπω πουθενα να μου βγαζει στο taskbar ασυρματο δικτυο για να ρυθμισω (κωδικους ονομασιες κτλ) βγαζει μονο την συνδεση την δικια μου με το ρουτερ , θα πρεπει να το δημιουργησω εγω? και αν ναι απο τον οδηγο των xp? η απο το interface στην ιστοσελιδα του ρουτερ? θα πρεπει να δημιουργησω οδηγο και στο αλλο pc? επισης στην ιστοσελιδα του ρουτερ εχει ενα εκατομυριο ρυθμισεις και εχω χασει τον μπουσουλα υπαρχει καποιο manual αναλυτικο? γιατι αυτο που εχει δεν λεει τιποτα
    Συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα δεν εχω ξαναασχοληθει με ασυρματα δικτυα ευχαριστω προκαταβολικα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    γεια σας παιδια!! θελω την βοηθεια σας. εχο παρει εδο κ ενα χρονο το bautec adsl2+router κ επειδη εχο παρει καινουργιο Η/Υ κ εχω βαλει τα Windows vista επειδη ομως το μοδεμ μοθ υποστηριζει μεχρι κ τα ΧΡ δεν μπορω να το εγκαταστισω.. please βοηθηστε με!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Καλημέρα,
    μια γρήγορη ερώτηση: μπορεί κανείς να βάλει IP διεύθυνση στα eth1, eth2 interfaces του baudtec? Τα έχω βάλει σε διαφορετικά VLANs και θέλω να τους δώσω IPs από διαφορετικά δίκτυα? Γίνεται????
    ευχαριστώ

Downloads
    2
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΡΟΣΤΑΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anisoara Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας παιδια!! θελω την βοηθεια σας. εχο παρει εδο κ ενα χρονο το bautec adsl2+router κ επειδη εχο παρει καινουργιο Η/Υ κ εχω βαλει τα Windows vista επειδη ομως το μοδεμ μοθ υποστηριζει μεχρι κ τα ΧΡ δεν μπορω να το εγκαταστισω.. please βοηθηστε με!!
    Δουλεύει κανονικά και στα vista το baudtec adsl2+, δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Που το ξέθαψες βρε θηρίο, 2 χρόνια μετά;
    Ωραίο νήμα, μόνο ερωτήσεις κάθε 1,5 χρόνο.

Παρόμοια Θέματα

1. [Baudtec] Baudtec ADSL2+ router
    Από haris_led στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-12, 01:34
  2. [Baudtec] Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip
    Από famous στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-08, 21:15
  3. [Baudtec] baudtec modem/router
    Από Xar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-08, 22:31

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία