Εμφάνιση 1-12 από 12
  1. #1
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Οταν πριν λιγο πηγα να κατσω στον υπολογιστη (απο τον οποιο και γραφω τωρα), δεν ανοιγε η οθονη.

    Παταω καποιο κουμπι, κουναω το ποντικι, τιποτα. Οταν την κλεινω και την ανοιγω, βγαζει μηνυμα στην οθονη οτι δεν εχει σημα απο το display port και μπαινει σε power save mode. Και μετα, οταν παω να αλλαξω την εισοδο στην οθονη, μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει σημα απο την display port! Απο εκει δλδ που μεχρι τις 20:30 ειχα κανονικα εικονα!

    Εκανα restart, κουνησα το καλωδιο, το εβγαλα, το εβαλα, τιποτα.

    Τωρα την εχω με ενα hdmi καλωδιο (ευτυχως που εχω δλδ) και τουλαχιστον εχω εικονα. Προς στιγμην νομιζα οτι ειχε κολλησει (ειχε συμβει κανα-δυο φορες πολυ παλια) και θα εκανα τα "μαγικα" μου να πιασει αλλα ματαια.

    Δυστυχως αλλο καλωδιο δεν εχω (γιατι να εχω αλλωστε και ουτε αλλη οθονη ή pc για να το ελεγξω. Αλλα η οθονη παιζει, το pc παιζει και το καλωδιο εκει ακουνητο να χαλασε?????

    Εχετε ιδεα τί μπορει να φταιει?

    Η οθονη ειναι η Dell u2414h (αν παιζει ρολο) και το καλωδιο ειναι αυτο που ειχε μεσα η συσκευασια. Display port - mini Display Port.
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  2. #2
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το καλωδιο το εβαλα στην εξοδο της igpu και ενω μου εβγαλε εικονα για λιγο, μετα απο επανεκκινηση δεν εβγαλε ξανα. Να φταιει το καλωδιο? Πιθανον, αλλα ετσι? Καλα να χαλασει μια συσκευη στο ακυρο, αλλα ενα καλωδιο?

    Σκεφτεται καποιος μια αλλη εξηγηση? Ή κατι να κανω που να μην εκανα?

    Αλλη οθονη δεν εχω για να δοκιμασω το καλωδιο και αλλη συσκευη με display port επισης δεν εχω.
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  3. #3
    Εγγραφή
    12-11-2005
    Ηλικία
    43
    Μηνύματα
    16.965
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10/100
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Asus N17U <-rules
    SNR / Attn
    11(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Οπως μας τα λες, η που χαλασε το καλωδιο η που χαλασε η display port θυρα της οθονης.

    Η πρωτη φτηνη λυση που οφειλεις να δοκιμασεις, ειναι να παρεις καλωδιο.

    Πριν απο χρονια, ξαφνικα αρχισα να βλεπω artifacts στην τηλεοραση. Ωχ λεω παει η καρτα. Αλλα προσεξα οτι ηταν χρωματικα artifacts μονο και οχι και γεωμετρικα, οπως συμβαινει με τις χαλασμενες καρτες. Τελικα ηταν το HDMI καλωδιο. Συμβαινει.
    PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
    PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
    Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
    Androids: PocoF1 6/128,Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

  4. #4
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Επανερχομαι γιατι τωρα εσωσα και πηρα καλωδιο.

    Χτες 05/02/2020 πηγα και πηρα ενα καλωδιο display port γιατι ηθελα να συνδεσω δευτερη οθονη και η igpu δεν ειναι ικανη να μου προσφερει ομαλη χρηση του pc.

    Σκεφτομενος οτι το προηγουμενο (αυτο που ηρθε με την οθονη) "αυθεντικο" καλωδιο απλα ετυχε και χαλασε, ειχα "χαλαρωσει" οτι μπορει να εφταιγε η οθονη ή η καρτα γραφικων. Και ξαφνικα (μετα απο μια μερα χρησης με το καινουργιο καλωδιο) κολλαει το pc, το ποντικι σταματαει να αποκρινεται σωστα και κατω δεξια μου βγαζει στο εικονιδιο της οθονης οτι ψαχνει να βρει συμβατη οθονη dell και μετα μου βγαζει κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικο. Την ψυλλιαζομαι την δουλεια αλλα λεω δεν μπορει να φταιει το καλωδιο, καινουργιο ειναι.

    Να πω οτι πηρα ξανα Display port --> mini Display port. Επειδη οντως την χρειαζομαι την δευτερη οθονη και θελω να δουλεψει η display port, τωρα πια εγωιστικα, τί μπορω να κανω για να εχω display port?

    Να φταιει η θυρα mini display port της οθονης?

    Αν παρω κανονικο display port --> display port, να δουλεψει κανονικα?

    Και κατι τελευταιο: οταν αλλαξα στο menu της οθονης την εισοδο, πατησα κατα λαθος το κανονικο display port αντι για το mini και μου εβγαλε εικονα! Βεβαια το εικονιδιο δεν αλλαξε πιθανοτατα γιατι διαβαζε την αλλη θυρα αλλα πώς μου εβγαλε εικονα?

    - - - Updated - - -

    Ουτε ενας? Ξερω δεν ειναι ενδιαφερον το θεμα μου αλλα εχει κανεις καποια ιδεα?
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  5. #5
    Εγγραφή
    12-11-2005
    Ηλικία
    43
    Μηνύματα
    16.965
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10/100
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Asus N17U <-rules
    SNR / Attn
    11(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αφου με HDMI δουλεύουν όλα καλά και με display port έχεις πρόβλημα, τότε είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί. Οπότε πρέπει να ελέγξεις τις δύο άκρες. Δηλαδή ή που έχει θέμα το mini display port της οθόνης, αφού αυτό πρωταγωνίστησε και στις δυο περιπτώσεις ή που ίσως να έχει θέμα και το display port της κάρτας.

    Τσεκάρισε αν ο driver είναι σχετικά πρόσφατος.

    Επίσης και κάνα stress test στην κάρτα, δεν είναι κακή ιδέα. Κάνα 3dmark κλπ.
    PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
    PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
    Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
    Androids: PocoF1 6/128,Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

  6. #6
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απο την πρωτη στιγμη (την δευτερη φορα) το σκεφτομουν οτι μπορει κατι να φταιει με την θυρα στην οθονη γι' αυτο και ξαναζητησα βοηθεια. Το displayport της καρτας δεν μπορει να εχει θεμα γιατι τοτε το ιδιο θεμα θα ειχε και το displayport της igpu. Αρα δεν ειναι εκει το θεμα. Μαλλον απανταται στην οθονη. Το επομενο βημα ειναι μαλλον η αντικατασταση του καλωδιου με DP σε DP αφου η οθονη υποστηριζει και κανονικη θυρα DP. Το μεθεπομενο βημα ειναι η αγορα ενος μετατροπεα απο DP σε HDMI (αν φυσικα το κανονικο καλωδιο δεν παιζει).

    Η απορια μου ομως ειναι πώς και εβγαλε εικονα επιλεγοντας την αντιστοιχη επιλογη στο μενου της οθονης? Μηπως γιατι ειναι Daisy Chain ή δεν εχει σχεση? Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο αντικειμενο.

    Οι drivers ειναι οι τελευταιοι. Αλλωστε αυτοματα γινεται η ενημερωση με το GeForce Experience.

    Θα κανω και ενα stress test αν και δεν ξερω κατα ποσο θα δειξει κατι αυτο. Αφου το ιδιο γινεται και με την igpu.
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  7. #7
    Εγγραφή
    12-11-2005
    Ηλικία
    43
    Μηνύματα
    16.965
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10/100
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Asus N17U <-rules
    SNR / Attn
    11(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Α μάλιστα. Ναι άμα το κάνει και με την igpu, τότε επικέντρωσες στο πρόβλημα.

    Μπορεί όντως να είναι εσωτερικά καλωδιωμένες σε αλυσίδα. Το σωστό όπως είπες, είναι να δοκιμάσεις και τη normal size θύρα.
    PC1 CPU:i5-8600k,GPU:1070 KFA2 EX,RAM::16GB DDR4-3200,MOBO:Asrockz370Extreme4,SSD:SandiskExtremePro240GB
    PC2 CPU:i5-2500k,GPU:970 G1,RAM::16GB DDR3-2133,MOBO:AsrockP76Extreme6,SSD:CorsairGT120GB
    Spares: 7950WF3,GTX 570:(,HD5850,HD3870
    Androids: PocoF1 6/128,Xiaomi Redmi 2 Note Prime,LenovoK3Note,Beelink GT1+X2,CX-919,Cube U30-GT,MK-806,ZTE Carl
    Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs

  8. #8
    Εγγραφή
    20-02-2015
    Μηνύματα
    1.045
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Router
    TD-W8970
    H λύση με τις λιγότερες υποθέσεις είναι και η πιο σωστή,τις περισσότερες φορές.

  9. #9
    Εγγραφή
    29-05-2007
    Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Μηνύματα
    4.910
    Downloads
    36
    Uploads
    1
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6500/360
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    νομιζω εχω παρομοιο προβλημα , εχω μια καρτα γραφικων (HD 7950 ) και την igpu της ιντελ , εχω μια οθονη στην καρτα με display port και μια οθονη στην igpu με vga . καμια φορα μετα απο sleep ,ανοιγει μονο η οθονη που εχω στην igpu και δεν ανιχνευει ο υπολογιστης την κεντρικη οθονη που ειναι στην καρτα γραφικων συνδεδεμενη (no signal και κλεισιμο ) .
    το προσπερναω εχοντας ρυθμισει το κουμπι κλεισιματος του υπολογιστη να κανει sleep , και μετα απο ενα , αντε 2 ,sleep και ξυπνημα , λειτουργει παλι η η οθονη .
    εχω την εντυπωση οτι οταν ειχα και τις δυο οθονες στην καρτα γραφικων και την igpu απενεργοποιημενη , δεν συνεβαινε αυτο . θα δοκιμασω να τις ξαναβαλω στην καρτα .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 07-02-20 στις 00:35.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    SSD. cpu 1150 i3-4330 ,16gb ddr3@1600Mhz . SSD . Hi-Fi B85N 3D . sapphire r9 280 (940 Mhz gpu 3GB @1250Mhz gddr5 384bit ) . define nano S ,(2560x1080+1024x768)@75hz .

  10. #10
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gst Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω win10, οχι ακομα τουλαχιστον, αλλα θα το δοκιμασω.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομιζω εχω παρομοιο προβλημα , εχω μια καρτα γραφικων (HD 7950 ) και την igpu της ιντελ , εχω μια οθονη στην καρτα με display port και μια οθονη στην igpu με vga . καμια φορα μετα απο sleep ,ανοιγει μονο η οθονη που εχω στην igpu και δεν ανιχνευει ο υπολογιστης την κεντρικη οθονη που ειναι στην καρτα γραφικων συνδεδεμενη (no signal και κλεισιμο ) .
    το προσπερναω εχοντας ρυθμισει το κουμπι κλεισιματος του υπολογιστη να κανει sleep , και μετα απο ενα , αντε 2 ,sleep και ξυπνημα , λειτουργει παλι η η οθονη .
    εχω την εντυπωση οτι οταν ειχα και τις δυο οθονες στην καρτα γραφικων και την igpu απενεργοποιημενη , δεν συνεβαινε αυτο . θα δοκιμασω να τις ξαναβαλω στην καρτα .
    Δεν εχω τετοιο θεμα. Τουλαχιστον δεν μου εχει συμβει. Εγω θελω να εχω και τις δυο οθονες στην καρτα γραφικων και μεχρι πριν λιγες ωρες γινοταν. Με το να εχω την δευτερη οθονη στην igpu, το pc ψιλοκολλαει. Σε εσενα το "προβλημα" μπορει να ειναι στο bios αν εχεις ρυθμισει σαν πρωτη συσκευη την igpu. Δες το και ρυθμισε ως πρωτη συσκευη την pcie. Μπορει να ειναι αυτη η λυση.


    Ετρεξα και 3dmark και τπτ δεν αλλαξε. Η καρτα γραφικων ειναι μια χαρα. Δεν νομιζω οτι ειχε να κανει με το οτι δεν δουλευει η θυρα. Αλλα το ανεξηγητο δεν ειναι οτι δεν δουλευει. Το ανεξηγητο ειναι οτι ενω δουλευει, μετα απο λιγο την χανει. Αυτο θα ηθελα καποιος να μου το εξηγησει. Και οχι μονο αυτο. Με το πρωτο καλωδιο δουλευε για κοντα 5 χρονια. Με το δευτερο που πηρα χτες δουλεψε για μολις μια μερα. Αλλα δουλεψε. Αυτο δεν καταλαβαινω. Θα παω αυριο να επιστρεψω το καλωδιο και να παρω ενα με full size DP (αν το εχουν διαθεσιμο) και να το δοκιμασω. Αλλιως με adapter. Αλλιως... βλεπουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Archon : 07-02-20 στις 01:02.
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  11. #11
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κουμπωνει καλα. Δεν ειναι αυτο το θεμα. Αφου εχω εικονα. Αλλα στα καλα καθουμενα κατι παθαινει το καλωδιο? ή η θυρα και δεν θελει να συνεχισει να δινει εικονα. Και το Dell Display Manager δεν την αναγνωριζει. Και μολις κανω restart, δεν την βλεπει καθολου ουτε στο bios. Συνεπως δεν ειναι θεμα καλωδιου ή συνδεσιμοτητας. Κατι αλλο ειναι και θα το μαθω οταν ερθει το καλωδιο που παρηγγειλα απο κανονικα DP σε κανονικο DP. Αν και αυτο δεν κανει, τοτε θα παρω εναν adapter. Ελπιζω να μην με βρισουν απο το καταστημα. Βεβαια αυτο που μου προτεινεις εινα πανακριβο και δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για adapter. Μεχρι 10€ (που και παλι πολλα ειναι).
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

  12. #12
    Εγγραφή
    21-11-2011
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    1.436
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus (Sercomm)
    SNR / Attn
    19(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα ναι, εγινε ξανα με το καινουργιο καλωδιο μεσα σε λιγες ωρες αυτη την φορα. Δυστυχως δεν εχω αλλη οθονη με display port ή αλλον υπολογιστη (και εχω τρεις). Οποτε δεν μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι φταιει η οθονη, δεν θελω να αποδεχτω οτι (μπορει) να χαλασαν και οι δυο θυρες display port της οθονης και πως απο δω και περα μπορω μονο με hdmi να την συνδεω. Να πω την αληθεια, πιο πολυ απο πεισμα ηθελα να συνδεθει με display port (τωρα πια) παρα για να γινει η δουλεια.

    Δεν ξερω αν θα με βρισουν απο το καταστημα ή αν θα δεχτουν να μου αλλαξουν το καλωδιο για να παρα εναν adapter απο display port απο την καρτα γραφικων σε hdmi στην οθονη. Γιατι το ξαναγραφω οτι καθε φορα που ασχολουμαι με τα προγραμματα της δουλειας (και οχι μονο), το πισι ψιλο-κολλαει οταν χρησιμοποιω μια οθονη στην gpu και μια στην ενσωματωμενη του επεξεργαστη.

    Γνωμες? Ναι, ξερω οτι δεν λυνεται με λογια αλλα καθε βοηθεια, ευπροσδεκτη.

    Επισης, ως υστατη λυση, αν καποιος μενει καπου σε διπλανες περιοχες απο Π. Φαληρο, Ν. Σμυρνη, Καλλιθεα κλπ, μπορουμε να βρεθουμε να δουμε αν το καλωδιο εχει θεμα ή η οθονη μου.

    Δεν νοιωθω ιδιαιτερα ωραια να παω στο μαγαζι να μου ξανα αλλαξουν το καλωδιο.

    Οσο ευγενικοι και να ειναι και οσο και να ειμαι πελατης τους χρονια, δεν αισθανομαι καλα να το κανω αυτο. Απο την αλλη μπορω (και πρεπει) να πεσω τοσο χαμηλα και να προχωρησω σε μια τετοια κινηση, αν δεν βρεθει αλλη λυση.
    Spoiler:

    Thermaltake Armor Black || EVGA SuperNOVA 550 G2 (220-G2-0550-Y1) || ASUS H87M-PRO || i5-4570 || Kingston HyperX Fury 16GB DDR3-1600MHz
    Kingston HyperX SSD SH103S3B/120G || WD WD4003FZEX - 4TB
    || WD WD4002FΥΥZ - 4TB || Dell UltraSharp U2414H || EVGA GeForce GTX960 4GB FTW Gaming ACX 2.0+

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας