Σελ. 29 από 32 ΠρώτηΠρώτη ... 919242728293031 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 421-435 από 480
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Eruyome(MMXGN) Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλα λίγο σεβασμός στα άτομα με τα οποία συνεργαζόμαστε δεν βλάπτει. Έχουμε γεμίσει "παρεξηγημένες" διάνοιες.
    Αν ήταν απλά για αλληλοσεβασμό δεν νομίζω κανείς να είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι στο 90% των περιπτώσεων είναι όχι αλληλοσεβασμός αλλά τυχοδιωκτισμός. Άτομα που κάνουν κλίκες για να αναρριχηθούν και να διώξουν τους άλλους. Συνέχεια ακούμε τη λέξη "inclusivity" αλλά όλοι την εννοούν με το νόημα του "exclusivity". Μόνο δικοί τους ομοιδεάτες έχουν θέση.

Ας δούμε την περίπτωση του opensuse. Το tumbleweed τεχνικά είναι μια άρτια διανομή και προσωπικά πιστεύω προσφέρει καλύτερη εμπειρία και από arch και από fedora. Αλλά οι devs είναι βλαμμένοι.

* Μια φορά κάποιος έγραψε ένα μήνυμα στη λίστα για κάποιο θέμα polishing. Η συζήτηση που είχε με τους devs τον έκανε στο τέλος να πει κάτι του στυλ "πώς θα έρθουν χρήστες όταν η διανομή δεν είναι polished και δεν παρέχει το χ και ψ". Δεν θυμάμαι αν η συμπεριφορά του διαβαζόταν σαν bratty / entitled ή ήταν ευγενικός αλλά δεν παίζει και ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Richard Brown λοιπόν, που ήταν chair του opensuse board, απήντησε "θέλουμε developers δεν θέλουμε users" με συνέπεια να δυσαρεστηθούν πολλοί και κάποιοι να φύγουν και από το project.

Τεχνικά ήταν σωστό αυτό που είπε ότι δηλαδή ένας "user" που απλά χρησιμοποιεί τη διανομή, δεν βοηθάει τη διανομή (ίσως μόνο χρηματικά) και το κάθε project είναι καλό να έχει τουλάχιστον "power users" που τουλάχιστον να ανοίγουν bug reports ή ακόμη καλύτερα να κάνουν και bisect και να παρέχουν patches. Ο τρόπος όμως που το είπε ήταν άθλιος.

( Εγώ είμαι δυσλεκτικός (ίσως και αυτιστικός σε μικρό βαθμό αν κρίνω από συμπεριφορές τους ανιψιού μου που είναι διεγνωσμένος αυτιστικός). Πολλές φορές μπερδεύω τα λόγια μου και πάντα θα διατυπώσω κάτι με τον χειρότερο και πιο παρεξηγήσιμο τρόπο. Πίστευα ότι δεν υπάρχει κάποιος χειρότερος από εμένα μέχρι που είδα αυτούς στο opensuse. )

* Άλλη φορά κάποιος μπήκε στη λίστα και έγραψε ότι είδε στο reddit του opensuse να υπάρχει σημαία ουράνιο τόξο και ότι πρέπει να βγει γιατί δεν αρμόζει και γιατί μπορεί να διώξει πιθανούς χρήστες. Κάποιοι devs απήντησαν ότι επειδή οι lgbtq συνάνθρωποί μας ιστορικά καταπιέζονταν, η σημαία δείχνει την συμπαράσταση (κάπως έτσι, δεν θυμάμαι τα ακριβή λόγια). Προσωπικά το δέχομαι σαν οπτική και δεν με ενόχλησε ποτέ η σημαία, δέχομαι όμως και την άλλη οπτική ότι δεν ταιριάζει αυτό στο reddit μιας διανομής (ενός τεχνολογικού project που καμμία σχέση δεν έχει με σεξουαλικότητα). Τότε λοιπόν η απάντηση του board μέσω πάλι του Richard Brown ήταν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν φύγουν άτομα που δεν είναι woke επειδή τέτοια άτομα είναι "νεκρή σάρκα" και την νεκρή σάρκα την κόβεις και την πετάς. Και γ..μώ τις inclusive απόψεις μιλάμε.

"Οι non-woke είναι νεκρή σάρκα" είναι inclusive φράση. Αν εγώ όμως βγω και πω ότι "το project δεν πρέπει να έχει ως face τον χοντρό darth vader και ειδικά να μην τον αφήνουν να κάνει ομιλίες", τότε αυτό θα είναι divisive, bigotted, fatshaming, κτλ, κτλ.
    Spoiler:

Το "χοντρός darth vader" του το έχουν αποδώσει κάποιοι επειδή στις ομιλίες (πχ https://www.youtube.com/watch?v=lz3whk4E_IA και https://www.youtube.com/watch?v=RbP9lNvmWKk ) κάθε δύο λέξεις ξεφυσάει με συνέπεια να μην μπορείς να καταλάβεις τι λέει. Εννοείται πως δεν το κάνει επίτηδες ο άνθρωπος. Μπορεί να έχει κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα. Αν πεις όμως ότι δεν είναι ωραίο για το project να κάνει ομιλίες, τότε είσαι κακός. Το να πεις νεκρή σάρκα τους μισούς χρήστες και devs σου είναι καλό.
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
    Γα.... την πολιτική ορθότητα.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Καλά η αλλαγή από Master/Slave σε main/secondary κλπ δείχνει γουοκίλα σε βαθμό τόσο κακό που ακόμη και οι λέξεις χρωματίζονται πλέον.
    Υπάρχει η λέξη slave όπως και η λέξη hate είναι λέξεις γαμώτο και αν μη τι άλλο έδειχναν την ευφυία και την χαρούμενη διάθεση οι παλιοί engineers αντιμετώπιζαν το θέμα.
    Είναι σαν να πω εγώ, έβαλα και έναν 2ο ssd στο λάπτοπ για μουλάρι και να μου απαγορεύσουν το "μουλάρι" και να μιλάω πιο κόσμια γιατί είναι ζώο και αυτό και γιατί το στοχοποιείς κλπ.
    Έτσι τώρα με τους Ρώσους και γιατί όχι με τους Μαορί να πούμε αν ο Λάινους ήταν Νεοζηλανδός
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από imitheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήταν απλά για αλληλοσεβασμό δεν νομίζω κανείς να είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι στο 90% των περιπτώσεων είναι όχι αλληλοσεβασμός αλλά τυχοδιωκτισμός. Άτομα που κάνουν κλίκες για να αναρριχηθούν και να διώξουν τους άλλους. Συνέχεια ακούμε τη λέξη "inclusivity" αλλά όλοι την εννοούν με το νόημα του "exclusivity". Μόνο δικοί τους ομοϊδεάτες έχουν θέση.
    Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου!!! Τα έγραψες όλα!

Υποκριτές που τάχα μου νοιάζονται για το κοινό καλό, ενώ στην πραγματικότητα έχουν δικιά τους ατζέντα. Από δίπλα μόνο οι γλύφτες τους και μερικοί χρήσιμοι ηλίθιοι που νομίζουν ότι εξυπηρετούν το σύνολο.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Ο Τραμπ και οι οπαδοί της επίπεδης Γης έχουν επηρεάσει και το adslgr
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αν ήταν απλά για αλληλοσεβασμό δεν νομίζω κανείς να είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι στο 90% των περιπτώσεων είναι όχι αλληλοσεβασμός αλλά τυχοδιωκτισμός. Άτομα που κάνουν κλίκες για να αναρριχηθούν και να διώξουν τους άλλους. Συνέχεια ακούμε τη λέξη "inclusivity" αλλά όλοι την εννοούν με το νόημα του "exclusivity". Μόνο δικοί τους ομοιδεάτες έχουν θέση.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποκριτές που τάχα μου νοιάζονται για το κοινό καλό, ενώ στην πραγματικότητα έχουν δικιά τους ατζέντα. Από δίπλα μόνο οι γλύφτες τους και μερικοί χρήσιμοι ηλίθιοι που νομίζουν ότι εξυπηρετούν το σύνολο.
    Συμφωνώ, το ίδιο αντιλαμβάνομαι.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konenas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Τραμπ και οι οπαδοί της επίπεδης Γης έχουν επηρεάσει και το adslgr
    Δέχομαι και να ειρωνεύεσαι ακόμη αλλά δοκίμασε να συνεισφέρεις (μιλάμε να αφιερώσεις χρόνο να παρακολουθείς λίστες, να γράφεις κώδικα, να κάνεις bisect, κτλ όχι ένα patch 5 γραμμών μία φορά) και δες πόσο ψυχοφθόρο είναι να συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα και μετά έλα να ειρωνευτείς.

Φυσικά είναι υποκειμενικό αυτό που θα πω αλλά προτιμώ χίλιες φορές αυτό που έθιξε ο Eruyome, δηλαδή να μου πει κάποιος "get your head examined" παρά να συναναστρέφομαι άτομα που, επειδή δεν έχουν κανένα επιχείρημα, όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους είναι ναζί και νεκρή σάρκα. Το ένα είναι μια βλακεία που γίνεται ακούσια και το λες στο πλαίσιο ενός θυμού που κρατάει 5 δευτερόλεπτα (παίζει και εγώ να έχω πει σε φίλους "κούνα το κεφάλι σου να δεις αν ακούγεται κάτι") ενώ το άλλο είναι μια εκούσια τυχοδιωκτική και ανήθικη συμπεριφορά.
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Δέχομαι και να ειρωνεύεσαι ακόμη αλλά δοκίμασε να συνεισφέρεις (μιλάμε να αφιερώσεις χρόνο να παρακολουθείς λίστες, να γράφεις κώδικα, να κάνεις bisect, κτλ όχι ένα patch 5 γραμμών μία φορά) και δες πόσο ψυχοφθόρο είναι να συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα και μετά έλα να ειρωνευτείς.

Φυσικά είναι υποκειμενικό αυτό που θα πω αλλά προτιμώ χίλιες φορές αυτό που έθιξε ο Eruyome, δηλαδή να μου πει κάποιος "get your head examined" παρά να συναναστρέφομαι άτομα που, επειδή δεν έχουν κανένα επιχείρημα, όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους είναι ναζί και νεκρή σάρκα. Το ένα είναι μια βλακεία που γίνεται ακούσια και το λες στο πλαίσιο ενός θυμού που κρατάει 5 δευτερόλεπτα (παίζει και εγώ να έχω πει σε φίλους "κούνα το κεφάλι σου να δεις αν ακούγεται κάτι") ενώ το άλλο είναι μια εκούσια τυχοδιωκτική και ανήθικη συμπεριφορά.
    Ας πούμε πως το παρατραβάνε, αλλά νομίζεις πως είναι καλύτερα να δίνεις τροφή στους ναζί και στους alt-right που μόλις ακούσουν για woke ξυπνάει το τέρας μέσα τους;
    Τεσπα, ο καθένας λέει την άποψη του. Δεν θα ήθελα να στην αλλάξω. Βλέπω πάντως πως η ατζέντα έχει πάει σε μέρη που δεν θέλω, αντί να μείνει εκεί που πρέπει και να υποστηρίζεται το free software. Τα συμφέροντα των εταιριών εναντίον των συμφερόντων των λαών επικρατούν και δεν φτάνουν οι οποιεσδήποτε νομικές άδειες να σταματήσουν αυτή την τροπή μιας και γινόμαστε περισσότερο δουλοπρεπείς για να έχουμε να φάμε (ότι νομίζει ο καθένας).
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Γκρινιάζει ο Λίνους για την x86-64.
    Please do *not* introduce that mind-fart into the kernel sources.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    RNDIS
    https://www.neowin.net/news/linux-re...ll-on-windows/

(μην μου πείτε γιατί το έβαλα εδώ...πού αλλού να το έβαζα; )

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mzaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    RNDIS
    https://www.neowin.net/news/linux-re...ll-on-windows/

(μην μου πείτε γιατί το έβαλα εδώ...πού αλλού να το έβαζα; )
    Ναι έχει γίνει λίγο χαμός εδώ και καιρό από χρήστες (και είχε γίνει και την πρώτη φορά για αυτό και το είχαν αφήσει). Η χαζομάρα είναι ότι αφαιρούν και το "server" και το "client" κομμάτι. Αν αφαιρέσουν το server κομμάτι (δηλαδή αυτό που τρέχει στο κινητό android), τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είτε οι εταιρίες θα υλοποιήσουν το καλύτερο ncm (mcm ή όπως λέγεται) ή θα ενσωματώσουν ξανά το rndis στον δικό τους πυρήνα. Έτσι και αλλιώς η κάθε εταιρία έχει εντελώς custom πυρήνες. Αυτό ζήτησαν μάλιστα πολλοί kernel devs αλλά ο greg τους έγραψε.

Το πρόβλημα είναι ότι αφαιρούν και το client κομμάτι δηλαδή αυτό που χρησιμοποιούμε όσοι συνδεόμαστε μέσω κινητού. Το επιχείρημα του Greg είναι ότι "όλα τα σύγχρονα android υλοποιούν ncm", το οποίο είναι παπαριές. Το δικό μου έχει android 14 και έχει μόνο rndis. Άντε να δεχτώ ότι το δικό μου είναι πούλπα (100 ευρώ το πήρα) αλλά ένας στο phoronix έγραψε ότι το φετινό samsung galaxy του (που κοστίζει κανένα 1000άρικο) έχει και αυτό μόνο rndis. Και να φανταστείς ότι την πρώτη φορά που το πρότεινε ο Greg ήταν το 2022 οπότε σκέψου πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν τότε αυτό που είπε.

Πολύ-πολύ παλιά, το rndis (ή καποια παρεμφερής υλοποίηση) χρησιμοποιούταν ως εξομοίωση για να μπορείς να τρέχεις drivers των windows για ασύρματες κάρτες δικτύου που δεν είχαν οδηγό. Εκεί που έτρεχες binary οδηγούς με binary firmware να δεχτώ ότι υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι. Τώρα που απλά υλοποιείται ένα tunnel και μιλάς μέσω usb με το κινητό, τι σκατά κίνδυνοι υπάρχουν;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Πολύ-πολύ παλιά, το rndis (ή καποια παρεμφερής υλοποίηση) χρησιμοποιούταν ως εξομοίωση για να μπορείς να τρέχεις drivers των windows για ασύρματες κάρτες δικτύου που δεν είχαν οδηγό. Εκεί που έτρεχες binary οδηγούς με binary firmware να δεχτώ ότι υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι. Τώρα που απλά υλοποιείται ένα tunnel και μιλάς μέσω usb με το κινητό, τι σκατά κίνδυνοι υπάρχουν;
    Δεν έχω ειδική γνώση πάνω στο θέμα και ως εκ'τούτου όσα λες φαίνονται πολύ λογικά.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Δεν έχω ειδική γνώση πάνω στο θέμα και ως εκ'τούτου όσα λες φαίνονται πολύ λογικά.
    Ούτε εγώ έχω. Θυμάμαι μόνο ότι παλιά όλοι έλεγαν ότι το ndiswrapper ήταν ό,τι χειρότερο υπήρχε από πλευράς κώδικα. Στο φτωχό μου το μυαλό μου φαίνεται λογικό να είναι χάλια και να έχει τρύπες λόγω της φύσης του. Ήταν ένα mini-wine. Το scope του rndis ομως είναι πολύ - πολύ μικρότερο (τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω, μπορεί να είμαι εντελώς λάθος) οπότε μου φαίνεται ότι παραφουσκώνουν τους κινδύνους.

Όπως και να χει όμως, ακόμη και το πιο τρύπιο να είναι, είναι κάτι που είναι αναγκαίο, όπως ήταν και τότε το ndiswrapper. Όπως έγραψα πριν, το κινητό μου (που αγόρασα τον φετινό Μάρτιο και έχει android 14) υποστηρίζει μόνο rndis. Και το ίδιο κάνουν ακόμη και πολύ νεότερα και ακριβότερα κινητά. Αν το hw των κινητών που έγιναν release από 2020 και μετά, υποστηρίζει ncm και απλά δεν το υλοποιούν οι εταιρίες για λόγους ευκολίας, τότε ας τους πείσει ο Greg να μας το ενεργοποιήσουν με update και ας τα κλείσει όλα.

Edit:
    [offtopic]
    Βλέποντας, εν γένει, την συμπεριφορά του Greg, προβλέπω να τρώμε μεγάλη π...α αν αντικαταστήσει τον Linus (ο οποίος και εκείνος τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει ντιπ χλεχλές).

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Με 100 ευρώ τι αγόρασες; Καμιά καρακινεζιά; )

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Με 100 ευρώ τι αγόρασες; Καμιά καρακινεζιά; )
    Όχι ρε συ. Τα επώνυμα από εκεί ξεκινούσαν. Τα κινέζικα ξεκινούσαν από 40 - 60. Το motorola G53 πήρα, και μάλιστα υπήρχε και πιο φτηνό μοντέλο με ίδια χαρακτηριστικά αλλά πήρα το G53 γιατί ήταν πιστοποιημένο 5G από την Cosmote ενώ το άλλο θα έτρεχε 4G. Πριν χρησιμοποιούσα ένα energizer με κουμπιά (και εκείνο με rndis) και ήμουν ευχαριστημένος αλλά μας ανάγκασαν από τη δουλειά να πάρουμε smart phone. Τουλάχιστον προέκυψε το καλό ότι πιάνω πολύ καλές ταχύτητες. Ίσως επειδή είναι σε άλλη μπάντα και δεν έχει πολύ κόσμο σε 5G ακόμη. Με 4G, ανάλογα την ώρα και πόσος κόσμος έμπαινε, τύχαινε να πιάσω ακόμη και KB/sec.

Σελ. 29 από 32 ΠρώτηΠρώτη ... 919242728293031 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία