Σελ. 31 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 112126293031323336 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 451-465 από 578
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Καλά πάει το πράμα.

Πολύ-νομοσχέδιο (ισχύς από 2026) για ban οποιασδήποτε σχέσης με εταιρία από χώρα που έχει sanctions. Λίστα με εταιρίες που έχουν σχέση με το κινεζικό στρατό.

Το linux foundation (άρα ο πυρήνας) δεν θα μπορεί να συνεργαστεί με καμμία από αυτές. Έχει γίνει ένας χαμός επειδή οι Tencent και Huawei είναι platinum members στο LF (εγώ νομίζω ότι έπαψε να είναι platinum η Tencent αλλά μπορεί να κάνω λάθος) και μάλιστα έχουν και άτομα στο board of directors. Εντωμεταξύ όμως, πέρα από αυτές, σίγουρα είναι και πάρα πολλές άλλες γιατί υπάρχουν άπειρες εταιρίες που είναι silver μέλη. Εγώ με ένα ελάχιστο ψάξιμο (μέχρι το γράμμα c έφτασα και βαρέθηκα) βρήκα China Telecom και China Unicom.

Καλά είπα τότε με τους Ρώσσους να αναλάβουμε τον πυρήνα όσοι είμαστε εδώ στο φόρουμ. Σε λίγο κανείς άλλος δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχει
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
    Γα.... την πολιτική ορθότητα.

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    The year of GNU/Hurd! Ωρίστε έχει και Arch τι άλλο θέλουμε;

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από imitheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πάει το πράμα.

Πολύ-νομοσχέδιο (ισχύς από 2026) για ban οποιασδήποτε σχέσης με εταιρία από χώρα που έχει sanctions. Λίστα με εταιρίες που έχουν σχέση με το κινεζικό στρατό.

Το linux foundation (άρα ο πυρήνας) δεν θα μπορεί να συνεργαστεί με καμμία από αυτές. Έχει γίνει ένας χαμός επειδή οι Tencent και Huawei είναι platinum members στο LF (εγώ νομίζω ότι έπαψε να είναι platinum η Tencent αλλά μπορεί να κάνω λάθος) και μάλιστα έχουν και άτομα στο board of directors. Εντωμεταξύ όμως, πέρα από αυτές, σίγουρα είναι και πάρα πολλές άλλες γιατί υπάρχουν άπειρες εταιρίες που είναι silver μέλη. Εγώ με ένα ελάχιστο ψάξιμο (μέχρι το γράμμα c έφτασα και βαρέθηκα) βρήκα China Telecom και China Unicom.

Καλά είπα τότε με τους Ρώσσους να αναλάβουμε τον πυρήνα όσοι είμαστε εδώ στο φόρουμ. Σε λίγο κανείς άλλος δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχει
    Θα μπορουσαν να εχουν κανει οτι εκανε και το risc-v foundation που μετακομισε την εδρα του στην Ελβετια. Οχι οτι ειναι πανακεια, αλλα δυσκολευει τις παρεμβασεις και το κυριοτερο δειχνει την λογικη που επικρατει στο foundation.

Τεσπα, καλα θα παει και αυτο.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από famous-walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορουσαν να εχουν κανει οτι εκανε και το risc-v foundation που μετακομισε την εδρα του στην Ελβετια. Οχι οτι ειναι πανακεια, αλλα δυσκολευει τις παρεμβασεις και το κυριοτερο δειχνει την λογικη που επικρατει στο foundation.

Τεσπα, καλα θα παει και αυτο.
    Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά η ερμηνεία που διάβασα αλλά μερικοί λένε ότι αυτός ο νόμος απαγορεύει όσες εταιρίες παίρνουν συμβόλαια από DoD από το να έχουν σχέσεις ακόμη και άσχετες εταιρίες αν αυτές συνεργάζονται με τις εταιρίες της λίστας. Κάτι τέτοιο.

Δηλαδή αν είχε φύγει το LF και είχε πάει πχ στην Ελβετία που έγραψες, τότε ναι μεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Huawei, τους Ρώσους, κτλ αλλά δεν θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του η Microsoft, Dell, Redhat, κτλ όσες εταιρίες παίρνουν συμβόλαια από DoD.
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από imitheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά η ερμηνεία που διάβασα αλλά μερικοί λένε ότι αυτός ο νόμος απαγορεύει όσες εταιρίες παίρνουν συμβόλαια από DoD από το να έχουν σχέσεις ακόμη και άσχετες εταιρίες αν αυτές συνεργάζονται με τις εταιρίες της λίστας. Κάτι τέτοιο.

Δηλαδή αν είχε φύγει το LF και είχε πάει πχ στην Ελβετία που έγραψες, τότε ναι μεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Huawei, τους Ρώσους, κτλ αλλά δεν θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του η Microsoft, Dell, Redhat, κτλ όσες εταιρίες παίρνουν συμβόλαια από DoD.
    Βρηκα και εδω μια καλη συνοψη:

Στην τελικη το αποτελεσμα θα παιχτει στο ποιος εχει περισσοτερους πορους και μεγαλυτερη αγορα. Απο την στιγμη μαλιστα που ο αλλος μπορει να παιρνει ελευθερα απο εσενα μαλλον θα σε συνεφερε κατι με κλειστο κωδικα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    Fritz!box 7530
    Τι μ@λ@κίες ρε είναι αυτές...! Δε μου φεύγει από το μυαλό η σκέψη ότι θέλουν να διαλύσουν το open source λογισμικό έτσι. Και προφανώς το Linux Foundation θα επιλέξει να μη δουλέψει με τις κινέζικες «στρατιωτικού τύπου» εταιρίες και να επιλέξει έτσι μόνο με τις αμερικάνικες ή όποιων άλλων χωρών.

Δεν το βλέπω να γλυτώνει το fork ο kernel με αλλαγή αρχηγού, δηλαδή χωρίς τον Torvalds. Και δυστυχώς αν συμβεί αυτό, δε θεωρώ ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα, αλλά θα κάνει ακόμη περισσότερο fragmented την αγορά.
    ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    wokίλα.
    Ένα reset θέλουμε έχουμε πήξει στους offended και στα politically correct.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    wokίλα.
    Ένα reset θέλουμε έχουμε πήξει στους offended και στα politically correct.
    Reset από ποιους όμως; Η παλιά γενιά τύπου Dennis Richie έχει φύγει. Από τη νέα γενιά που ασχολείται με IT, πολλοί έχουν αυτά τα ιδεώδη των offensive λέξεων, κτλ. Η ενδιάμεση γενιά τύπου Torvalds είτε έχει πιστέψει στα woke* ή δεν μιλάει για να παραμείνει στη θέση. Μέχρι και ο Torvalds που έλεγε "Το καλό με το opensource είναι ότι βρίσκεις άτομα που να ταιριάζεις μαζί τους για να δουλέψεις αντί να φορτώνεσαι bosses. Βρείτε άλλους να συνεργαστείτε, εγώ δεν προτίθεμαι να αλλάξω" τώρα είναι ζωγραφίτσες και σκιουράκια. Θέλω να πιστεύω ότι οι αρχές είναι πάνω από όλα, αλλά ίσως και εγώ αν καθάριζα 1,5 χαρτί το χρόνο, να έκανα και εγώ το κορόιδο και να ζωγράφιζα μονόκερους.

* Σημειωτέον: Προσωπικά δεν με ενοχλεί το woke, αυτό καθεαυτό. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και το ẃoke ξεκίνησε με σωστές ιδέες, για να βοηθήσει κόσμο. Θυμάστε κατά το 2000 (ή όποτε ήταν) τους SJW; Ξεκίνησε για να βοηθήσει μειονότητες που δεν είχαν δύναμη από μόνες τους, και μετά αλλοτριώθηκε από τυχοδιώκτες που είδαν ότι μπορούν να κερδίσουν από αυτό και που δεν νοιάζονταν στο ελάχιστο για τους άλλους, και έτσι κατήντησε να λες "αυτός είναι SJW" σαν βρισιά. Το woke με την σημερινή υπόστασή του (υποκρισία και αδιαφορία με τον μανδύα του ενδιαφέροντος για τον άλλον) είναι που είναι αηδία.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Carlin πριν καμιά 50αριά χρόνια

https://www.youtube.com/watch?v=o25I2fzFGoY
    https://www.youtube.com/watch?v=DpQhztWgrKM
    https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

Τώρα και στο open source. Ζω για να το δω.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Carlin πριν καμιά 50αριά χρόνια

https://www.youtube.com/watch?v=o25I2fzFGoY
    https://www.youtube.com/watch?v=DpQhztWgrKM
    https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

Τώρα και στο open source. Ζω για να το δω.
    Η υπογραφή μου είναι από το 1ο σου video με τους ευφημισμούς. Εδώ στη παρουσίαση του βιβλίου του επιχειρηματολογεί και για black -> person of colour, indian -> native american, κτλ.

Και αυτό που έγραψα ότι η πολιτική ορθότητα είναι η αδιαφορία με τον μανδύα του ενδιαφέροντος, είναι δικό του νομίζω αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Κάποια σκετσάκια του όπως αυτό με την γλώσσα, τους πολέμους, τα ανθρώπινα δικαίωματα, κτλ θα έπρεπε να προβάλλονται στο σχολείο πχ 1 στο τέλος κάθε τριμήνου, να δίνεται μια εβδομάδα στα παιδιά να σκεφτούν και μετά να το συζητάνε με τους καθηγητές.

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Τι σχέση έχει το woke (που στην τελική είναι η υποστήριξη των μειονοτήτων) με την εξουσιαστική κίνηση των κυβερνήσεων πάνω στο Ελεύθερο Λογισμικό (όχι open source);
    Ο ανοιχτός πλέον πόλεμος των κυβερνήσεων διαχωρίζει τις κοινωνικές σχέσεις, ωθεί σε πολέμους και όσοι υποστηρίζουν τους anti-woke υποστηρίζουν και τις κυβερνήσεις που επιτίθενται στο FS.
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Εγω βλεπω οτι θα χτυπησει ο "Trump's law"... πως λεμε murphy's law.... καπως ετσι... ποιος ειναι ο νομος του τραμπ? Everything woke turns to shit.

Ετσι εγινε και εδω. Σιγα μη σταματαγαν στους ρωσους.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Υπάρχει πάντως και μια άλλη ατάκα, που κολλάει εδώ: Go woke, go broke

Μένει να δούμε κατά πόσο, όλη αυτή η woke-ίλα, θα βλάψει το linux foundation και γενικότερα το linux.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konenas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι σχέση έχει το woke (που στην τελική είναι η υποστήριξη των μειονοτήτων) με την εξουσιαστική κίνηση των κυβερνήσεων πάνω στο Ελεύθερο Λογισμικό (όχι open source);
    Ο ανοιχτός πλέον πόλεμος των κυβερνήσεων διαχωρίζει τις κοινωνικές σχέσεις, ωθεί σε πολέμους και όσοι υποστηρίζουν τους anti-woke υποστηρίζουν και τις κυβερνήσεις που επιτίθενται στο FS.
    Αυτό αναρωτιέμαι και γώ. Το woke που κολλάει σε όλο αυτό; Είναι μια ξεκάθαρα αντιδραστική κίνηση απο μια ξεκάθαρα anti-woke (οι ίδιοι το λένε) κυβέρνηση. Τι χάνω;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Eruyome(MMXGN) Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό αναρωτιέμαι και γώ. Το woke που κολλάει σε όλο αυτό; Είναι μια ξεκάθαρα αντιδραστική κίνηση απο μια ξεκάθαρα anti-woke (οι ίδιοι το λένε) κυβέρνηση. Τι χάνω;
    Συμφωνώ και εγώ. Όντως εδώ δεν κολλάει το woke.

Spoiler:

Τα τελευταία 1 - 2 χρόνια, άτομα που αυτό-προσδιορίζονται ως woke έχουν πει πάρα πολλά παράλογα πράγματα (πχ τελευταία μια μαύρη ηθοποιός που έπαιζε στο star wars, ενώ είναι περήφανη μαύρη, αυτόνομη, ανεξάρτητη γυναίκα που δεν χρειάζεται κανένα άντρα, ταυτόχρονα ζητάει 30Κ τον μήνα διατροφή από τον άντρα της επειδή "είναι δύσκολο να είσαι μαύρη γυναίκα"). Εικάζω, λοιπόν, ότι στο μυαλό πολύ κόσμου το woke, πέρα από την αρχική του έννοια, έχει πάρει και την έννοια του υπερβολικού - παράλογου πράγματος και έτσι πετούν παντού τη λέξη woke για οτιδήποτε τους φαίνεται παράλογο. Το ίδιο έχει γίνει και με το leftist και με άλλες έννοιες που έχουν διευρυνθεί. Βλέπω παγκοσμίως να χρησιμοποιείται συχνά το woke έτσι και ίσως να το έχω κάνει και εγώ (πιθανώς και σε αυτό το νήμα). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό γιατί πολλοί θα το δουν ως "αναίτια επίθεση στο woke από άτομα που δεν ξέρουν καν τι είναι".

Σελ. 31 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 112126293031323336 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία