Εμφάνιση 16-30 από 46
-
28-06-07, 23:26 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #16
-
28-06-07, 23:30 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #17
Μέχρι να μάθουμε, λοιπόν, επιμένω στο ότι πρόκειται περί ambuss marketing... Αυτό που θα προσφέρει η vodafone αξιοποιεί το GSM δίκτυο και λέει στην κυψέλη: "Ο τάδε αριθμός, όταν είναι στο τάδε σημείο εφάρμοσε την τάδε πολιτική χρέωσης".
Εδώ, όμως, όταν έχουμε ένα οποιοδήποτε κινητό, ποιος θα εμποδίσει το σήμα του να φτάσει στο GSM δίκτυο;
Εάν από την άλλη θα πρέπει να πάρουμε όλοι άλλες συσκευές κινητού (λ.χ. dect και gsm 2 σε 1) τότε αλλάζουν τα πράγματα, αλλά και η πρόταση της altec έχει περιορισμένο ενδιαφέρον...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nmakry : 28-06-07 στις 23:46. Αιτία: Διόρθωση συλλογισμού
To forum έχει χρήστες. Το forum είναι οι Χρήστες...
-
28-06-07, 23:41 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #18
Απ'ότι κατάλαβα εγώ δεν τίθεται θέμα ασύρματου. Πάλι από το κινητό μέσω GSM θα γίνονται οι κλήσεις απλά η χρέωση θα διαφέρει.
Μάλλον το δεύτερο ισχύει. Λογικά θα υπάρξει κάποια συσκευή που θα αναγνωρίζει και τα 2 δίκτυα και θα δίνει την ανάλογη προτεραιότητα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Soulblighter : 28-06-07 στις 23:42.
Όποιος αγαπάει την τάξη έχει μυαλό ακατάστατο (E.Fromm)
-
28-06-07, 23:45 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #19
Σωστά, εγώ μπερδεύτικα στο συλλογισμό μου.... Το θέμα είναι, όμως, ότι στη λύση vodafone/hol, το κινητό επικοινωνεί με το GSM... Στη λύση της altec, ποιος θα εμποδίσει το κινητό να μην επικοινωνήσει με το GSM, ώστε η κλήση να δρομολογηθεί μέσω της altec?
Δεν μπορεί 10 άνθρωποι εδώ να απορούμε πώς θα γίνει και από την άλλη το δελτίο τύπου να είναι ξεκάθαρο...!To forum έχει χρήστες. Το forum είναι οι Χρήστες...
-
28-06-07, 23:54 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #20
Μάλλον θα υπάρξουν είδικές συσκευές όπως τα Samsung t409 και το Nokia 6086 που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ (βλ. σχετική είδηση) που θα αναγνωρίζουν και GSM και WiFi δίκτυα και εντός εμβέλειας WiFi θα εκτελούν κλήσεις μέσω αυτου.
Εικασία είναι αυτό... απο το δελτίο τύπου ό,τι κατάλαβες κατάλαβαΌποιος αγαπάει την τάξη έχει μυαλό ακατάστατο (E.Fromm)
-
29-06-07, 00:23 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #21
Εγώ νομίζω ότι η αγαπητή Altec απλά "βάφτισε" το ασύρματο τηλέφωνο κινητό. Αν το διαβάσετε προσεκτικά αυτό υπονοεί. Ότι στο σπίτι θα χρησιμοποιείς το "κινητό" (δηλαδή το ασύρματο σταθερό) και δεν θα χρειάζεται να κάνεις κλήσεις από το κινητό σου.
-
29-06-07, 00:44 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #22
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Δε θέλουμε router που θα κάνει αυτή τη δουλειά, θέλουμε dual mode συσκευή, η οποία συνδέεται και με GSM και με WiFi, αλλά προτιμάει το δεύτερο όποτε έχει και τα δύο.
Θεωρώ αυτονόητο ότι δίνουν κάτι τέτοιο, αλλιώς... "Houston, we have a problem ..." που είπε και ο Κακογέρακας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 29-06-07 στις 00:44.
-
29-06-07, 00:45 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #23
Εγώ δεν νομίζω ότι εννοεί όλα αυτά πάντως.
Εννοεί ότι αν έχεις κάποιο κινητό που έχει ασύρματο δίκτυο και υποστηρίζει SIP τηλεφωνία θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω του i-call. Αυτό κάνω και εγώ με το Νοκια e65 και μπορώ να τηλεφωνώ όταν βρίσκομαι σε εμβέλεια ασύρματου δικτύου μέσω i-cal, e-voice, skype κ.λ.π.
Το ότι είναι ψιλοπαραπλανητικό και "2 λαλούν και 3 χορεύουν" δελτίο τύπου, είναι αλήθεια
(ταυτόχρονα τα γράψαμε με τον Lewton)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandros : 29-06-07 στις 00:47.
-
29-06-07, 00:46 #24
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Το ίδιο το κινητό θα προτιμήσει να συνδεθεί με το WiFi.
Για να δούμε τι ακριβώς θα περιέχει το πακέτο....
Το δελτίο είναι σίγουρα "2 λαλούν και 3 χορεύουν", αφού λέει τα μισά, αλλά δε θα το χαρακτηρίσω παραπλανητικό πριν μάθω σίγουρα ότι δε δίνει dual mode συσκευή.
Επιτέλους, κάποιος έδωσε WiFi κινητό (μάλλον)!
-
29-06-07, 00:53 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #25
Εφ` όσον λέει ξεκάθαρα τι περιέχεται στο κάθε πακέτο και δεν αναφέρεται πουθενά το Wi-Fi κινητό. Αν το πρόσφεραν θα το χτυπάγανε δυνατά στο δελτίο τύπου, πιστεύω..
Εξ`άλλου το κόστος ενός wi-fi&GSM κινητού είναι αρκετά μεγάλο αυτή την στιγμή... Εκτός και αν σου κάνουν συμβόλαιο για 5 χρόνια ()
-
29-06-07, 01:05 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #26
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
29-06-07, 01:11 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #27
Αν κραζουμε το voda-hol τοτε αυτο της alec ειναι για φτυσιμο...
-
29-06-07, 08:20 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #28
H altec λέει "Κουμπώσου σε όποιον γουστάρεις όπως γουστάρεις... εγώ σου πουλάω υπηρεσίες"
Spoiler:
άν είσαι πελάτης ασύρματου adsl και το κινητό σου λείτουργεί σαν sip συσκευή τότε θα μπορείς
να κάνεις κλήσεις μεσω i-call απο όποιο σημείο της Ελλάδας θα μπορούσε να συνδεθεί το router σου ,
άν δηλαδή είσαι σε σημείο που θα είχες ασύρματο adsl με το pc σου τότε και χωρίς το pc
,μόνο με το κινητό, θα κάνεις κλήση μέσω i-call
εγώ αυτό κατάλαβα ....
...αλλά μιλάμε για Ελλάδα και ασύρματο adsl ... δηλαδή μιλάμε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ
βάση αυτού ... είναι, για τώρα, λίγο παραπλανητικόyeah! οταν έκανα lowride με κοιτούσαν περίεργα ασπροκαλτσάδες , χαιταδες, βατοφορούσες και σκαρπινομεταλάδες.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ 1988 ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ...
Poison... Expose.. Def Leppard... Bangles...
-
29-06-07, 09:38 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #29
ρε παιδιά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο σε κανέναν τι πουλάει η άλτεκ, ας μας το εξηγήσει και μετά βλέπουμε.
αλλά προσωπική εκτίμηση είναι ότι όλα αυτά τα πακέτα είναι αρπαχτή και μεγάλη μάλιστα
μας βάζουν να ψαχνόμαστε σαν λυσασμένοι για νέα τεχνολογία που δεν είναι καν τεσταρισμένη
-
29-06-07, 10:35 Απάντηση: Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά #30
Πολύ ωραία.
1.Η εταιρία sparknet λίγο πριν κλείσει είχε υπό μελέτη σχέδιο το οποίο θα έδινε ασύρματη πρόσβαση σε συσκευές και στην ουσία θα γινόταν μια μετατροπή σε κινητό-σταθερό μια και το σταθερό θα είχε εμβέλεια σε όλη την Θεσσαλονίκη.
2.Τι μπορείς να περιμένεις από μία εταιρία που ζεί και αναπνέει από το κράτος?
3.Ανακοινώνουν μια μορφή quad play ή κάνω λάθος? Ακόμα σε 2play δεν μπήκαν και μου θέλουν quad.
4.Ο μόνος τρόπος είναι σε συμφωνία με εταιρία κινητής τηλεφωνίας για παροχή internet σε κινητά ώστε μέσω sip να γίνονται κλήσεις, το επόμενο έργο που θα δούμε μάλλον.
Παρόμοια Θέματα
-
Γερμανία:Η Vodafone προσφέρει IP τηλεφωνία σε κινητά τηλέφωνα που βρίσκονται στο εξωτερικό
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 20:03 -
Η ALTEC ΤELECOMS προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία από κινητά
Από kasiopi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-07, 10:30 -
Δωρεάν κλήσεις σε κινητά μέσω Voip!
Από andrew_sh στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-06, 22:22
Bookmarks