Εμφάνιση 1-2 από 2
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Angry
    Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις περί προβλήματος με την 4net γιατί άρχισα να εκνευρίζομαι! (βρίσκομαι Θεσ/νίκη - Ευκαρπία)

Έκανα νέα σύνδεση εξ ολοκλήρου στην 4net (λόγω μετακόμισης) στις 30 Σεπτεμβρίου σε κατάστημά της.

Από τότε έχουμε:
    07/10/2008 11:34 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
    07/10/2008 11:35 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
    07/10/2008 11:35 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
    09/10/2008 17:54 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ
    13/10/2008 11:26 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier (άσχετο μιας και πήρα τον εξοπλισμό από το κατάστημα...)

Από τότε θυμούνται κάποια στιγμή ότι πρέπει να προχωρήσει η γραμμή ... και έπειτα από τηλ. ραντεβού μου στέλνουν τεχνικό στις 27 Οκτωβρίου!

Έρχεται ο τεχνικός στις 27 (χωρίς να ξέρει, και να ρωτά τη γυναίκα μου, που βρίσκονται τα πάνελ/πίνακες/ξέρω 'γω τι του ΟΤΕ...) και αφού τα βρίσκει τελικά, κάνει την σύνδεση και δηλώνει βλάβη προς τον ΟΤΕ!
    Τι έγινε; Δουλεύει το τηλ. μόνο για εξερχόμενες κλήσεις ενώ δεν δέχεται καμία εισερχόμενη κλήση ... και το internet στο router μου δείχνει να κουμπώνει κανονικά (στις 19000 περίπου χωρίς θορύβους κτλ) ... αλλά δεν μου έχουν δώσει κωδικούς για να μπω στο internet.

Παίρνω τηλ. στην 4net την Τετάρτη 29/10 (μην τους ενοχλήσω και στην Εθνική μας εορτή...) και μου λένε ότι ο τεχνικός βρήκε κάποιο πρόβλημα με τον βρόγχο, έδωσε το πρόβλημα στον ΟΤΕ και μετά από 2-3 εργάσιμες θα τους δώσει απάντηση, και κωδικούς θα πάρω μόλις ολοκληρωθούν τα προβλήματα και δώσουν το ΟΚ στο τμήμα του 2Play...

Ξαναπαίρνω τη Δευτέρα 3/11, μου λεν δεν έχουν νέα από τον ΟΤΕ ... και με το στανιό ζητάω και παίρνω ένα demo κωδικό για το internet. Τον τεστάρω, συνδέεται κανονικά, σερφάρει με κάποια μικρά lags, αλλά δεν μπορεί να κατεβάσει ιδιαίτερα μεγάλα αρχεία (φαντάζομαι κάποιος περιορισμός στο demo θα είναι αυτό...).

Και παίρνω ξανά σήμερα (5/11) για να δω την πορεία της βλάβης ... και μου λένε από το τεχνικό τμήμα ότι χθες (04/11 το μεσημέρι) του ήρθε απάντηση από τον ΟΤΕ και την ξαναδήλώσαν βλάβη πάλι στον ΟΤΕ και θα ξέρουμε πάλι σε 2-3-4-δεν ξέρω πόσες μέρες...

Και εδώ έρχονται τα δικά μου ερωτήματα έπειτα από τον μακροσκελή πρόλογο...:
    1 - Είναι δυνατόν να τους έδωσε απάντηση ο ΟΤΕ χωρίς να φτιάξει τη βλάβη που του ζητήθηκε?

2 - Υπάρχει λέτε κάνας τρόπος να πάρω τον δικό μου κωδικό?

3 - Από πότε θα αρχίσει η 4net να με χρεώσει για τις υπηρεσίες της?... (Ο Θεός να τις κάνει υπηρεσίες....)

4 - Υπάρχει περίπτωση -έστω και μικρή- να με δουλεύουν γιατί άρχισα να εκνευρίζομαι και μόνο στη σκέψη...?

και, 5 - Τι μπορώ να κάνω μπας και τρίξει κάνα δοντάκι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Dj Chriz T. baby...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100000/90000
    ISP
    fiber