Εμφάνιση 151-165 από 205
Θέμα: FTTH Πετρούπολη.
-
25-07-23, 21:24 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #151
-
26-07-23, 21:00 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #152
Σωστός!!! Αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά, ίσως επειδή δεν γνωρίζω τι σημαίνουν οι σχετικές λεπτομέρειες που βλέπω. Λέει για την διεύθυνσή μου:
Διεύθυνση: 13231,ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ,ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Πάροχος πρόσβασης: ΟΤΕ
Κωδικός κτιρίου: xxxxxxxxxx
Τύπος πρόσβασης: FTTH/B
Κάλυψη από: 24/10/2023
Έχει συνδεθεί στο δίκτυο FTTH/B: Όχι
Υπάρχει οπτική ενδοκτιριακή υποδομή: Όχι ή άγνωστο
-
26-07-23, 21:56 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #153
Τα βασικά, ότι ο ΟΤΕ κάνει τα έργα στην περιοχή σου,
και έχει βάλει σαν στόχο τον Οκτώβρη/Νοέμβρη να σου δώσει διαθεσιμότητα..
Τώρα να δούμε εάν θα πιάσει τις ημερομηνίες..
-
27-07-23, 00:06 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #154
Σχεδον καμια περιπτωση για Οκτωβρη/Νοεμβρη κατα την αποψη μου. Ο χαρτης ειναι γεματος λαθη και ανακριβειες, οποτε δες τον απλα ενδεικτικα. Για παραδειγμα σε περιοχες που ηδη εχουν τοποθετηθει οπτικες ινες δειχνει πως θα υπαρχει διαθεσιμοτητα 24/10 και υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις που εχει συμβει κατι τετοιο με την συγκεκριμενη ημερομηνια. Επισης, σε περιοχες που ενδεχεται να σκαψουν στο μελλον εχει τυχει να μην εχει δηλωθει ημερομηνια διαθεσιμοτητας στον χαρτη, καθως και αλλα ποσα λαθη, οποτε τρεχα-γυρευε. Το μονο που εχεις να κανεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος ειναι απλα υπομονη και οταν ερθει η ωρα, καλως.
-
29-07-23, 01:49 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #155
Αν συνέχιζαν τις εργασίες όπως είχαν ξεκινήσει και όπως έκαναν για αρκετό καιρό, θα ήταν σίγουρα εφικτό, αλλά εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχω δει να γίνεται πουθενά καμία περαιτέρω πρόοδος. Και το περιμένω πως και πως, γιατί η VDSL γραμμή μου έχει υγρασία από ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι, οπότε μου κόβει ταχύτητα περί τα 30 Mbps και επίσης έχω κατά περιόδους (όπως του έρθει) διακοπές στην σύνδεσή μου. Και δυστυχώς, ενώ κατάφερα να φέρω τον πάροχο μαζί με τον ΟΤΕ για αλλαγή ζεύγους, ΔΕΝ υπήρχε κανένα άλλο διαθέσιμο (παρά μόνο 1 ακόμη με χειρότερη και από την δική μου τελική ταχύτητα), οπότε τζίφος και με αυτή την προσπάθεια και η μόνη λύση είναι οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH).
-
05-08-23, 15:16 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #156
-
05-08-23, 16:45 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #157
Μπόλικα μικρά σωληνάκια για να μοιράσουν FTTH!
Προχωράει με φόρα ο OTE!
Αλήθεια έλεγε ο Μιχάλης!
-
05-08-23, 21:58 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #158
Καλό νέο ότι προχωράνε!! Δυστυχώς όμως Ρήγα Φερραίου λες και έχουμε φτύσει σε πηγάδι, σαν να την προσπέρασαν την περιοχή και πήγαν αλλού....
-
13-08-23, 22:50 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #159
Η χαζομάτα της υπόθεσης είναι ότι τώρα που λείπει τόσος κόσμος και τα έργα μπορούν να προχωρήσουν με άνεση πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα, φαίνεται να γίνονται με ρυθμό χελώνας ή και έχουν σταματήσει. Και μετά πιθανότατα θα ξεκινήσουν πάλι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, που θα έχουν γυρίσει όλοι και θα βάζουν 500 κορδέλες για να μην παρκάρουν κτλ.
-
14-08-23, 00:29 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #160
Ε να μην εχουν κι αυτοι τις αδειες τους? κατσε ντε...
Σκεψου και λιγο σαν εργαζομενος
-
15-08-23, 00:41 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #161
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με άδειες, καθώς παίρνουν με εργολαβία συνεργεία που αποτελούνται συνήθως από πολλούς που δεν είναι Έλληνες και δεν παίρνουν άδεια την ίδια περίοδο αλλά άλλες άσχετες περιόδους, εκτός αν αναγκάζονται να πάρουν άδεια λόγω των αδειών άλλων που τους μανατζάρουν, δεν γνωρίζω, αυτό μπορεί να μας το πει μόνο κάποιος που ξέρει τι γίνεται από μέσα.
-
31-08-23, 11:35 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #162
Καλημερα . εχθες μου εβγαλε διαθεσιμοτητα , οποτε εκανα αιτηση για giga. θα παρει περιπου 2 μηνες μου ειπανε.
-
31-08-23, 14:33 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #163
-
31-08-23, 16:30 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #164
Την προηγούμενη βδομάδα με πήραν τηλ από κοτέ και μου πρόσφεραν 200αρα ftth στα 35.90. Όλα πληρωμένα. Τα έργα σε εμένα είχαν γίνει το πασχα. Ενεργοποίηση τον Οκτώβριο.
-
31-08-23, 20:59 Απάντηση: FTTH Πετρούπολη. #165
Καλησπερα . Σουλιου . Αυριο μου στελνουν τον εξοπλισμο .
Bookmarks