Λοιπον εχω το Tornado 2441 που ειναι μεν για dsl2+ αλλα ειναι Annex B.. τωρα που εγινα συνδρομητρια 2play, αν το χρησιμοποιησω μονο σα ρουτερ -χρησιμοποιωντας για μοντεμ το πατατακι το crypto που διολου δε χωνευω- λετε να παιξει; Λιγο η ζεστη, λιγο το ρευμα που με εχει αναγκασει να κλεισω τους δυο υπολογιστες του σπιτιου και να παιζουμε μονο με τα λαπτοπς δεν το εχω επιχειρησει ακομα -και με τετοια ζεστη δεν ειναι να παιζω με τα νευρα μου δηλαδη...
Να μην τρεχω να αγοραζω ρουτερ ασυρματο απο την αρχη... (και τι να παρω; ουτε που ξερω! τωρα εχω pstn ετσι![]()
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Λετε να παιξει;
-
30-06-07, 01:51 Λετε να παιξει; #1
my lost prince!
-
30-06-07, 02:04 Απάντηση: Λετε να παιξει; #2
Ναι, λογικά θα δουλέψει, απλα πρέπει να απενεργοπιήσεις τον εξυπηρετητή DHCP στο Tornado, εφόσον θα παίρνει IP απο το Crypto. Για την ακρίβεια, δεν θα χρησιμοποιείς το Tornado ως router, αλλά ως access point.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skaf : 30-06-07 στις 02:11.
-
30-06-07, 02:13 Απάντηση: Λετε να παιξει; #3
βασικα το tornado δουλευει ηδη μονο σα ρουτερ στη vivo με μοντεμ το speedtouch.... να το δοκιμασω σα μοντεμ το αποκλειω, αλλα εχω ηδη ενα ρουτερ της netgear για pstn που δεν ειναι adsl 2, εχω το speedtouch και το crypto, πολυ ηλιθιο το βρισκω να παρω κι αλλο μηχανημα, αλλα χωρις ασυρματο δεν παιζεται η κατασταση εδω (δυο υπολογιστες, δυο λαπτοπς και ενα pda)
my lost prince!
-
30-06-07, 10:21 Απάντηση: Λετε να παιξει; #4
Όταν βρεις ευκαιρία να πάρεις το USR 9108 ή το Zyxel 660HW
Παρόμοια Θέματα
-
Τα χω παιξει
Από Massive στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-08, 17:24 -
Οι του ΟΤΕ τα έχουνε παιξει
Από dchatz στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-06, 00:01 -
Τα΄χω παίξει με το jetspeed...
Από kstampo στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-05, 21:54 -
Βοήθεια! Το Jetspeed τα έχει παίξει.....
Από Dreamlord στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-04, 13:47 -
DSLAM Ηλιουπολης τα εχει παιξει??
Από adrianos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-04, 00:25
Bookmarks