Εμφάνιση 1-4 από 4
  1. #1
    Εγγραφή
    11-12-2009
    Μηνύματα
    1.813
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Kαλησπέρα σας!

    Μια βοήθεια γιατι θα τρελαθώ, πραγματικά!

    Βρήκα αυτό, άλλαξα το link και το πέρασα στο Safari.

    Όλα σούπερ, λειτουργεί.

    Αν πάω να κάνω copy τον κώδικα που έχει μέσα το post και το στείλω σε κάποιον με e-mail, στο δικό του Safari δε δουλεύει!!!

    Έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί!

  2. #2
    Εγγραφή
    01-07-2003
    Περιοχή
    Θεσσαλλλλονίκη
    Μηνύματα
    64.750
    Downloads
    39
    Uploads
    14
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    200000/200000
    ISP
    HCN - OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    asus,vigor
    SNR / Attn
    11.5(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τι άλλο να φταίει πέρα απο το ότι είναι apple;


    Θα υποθέσω πως έχει να κάνει με Unicode κλπ

    κάπου σε κάποιο copy paste δεν γίνεται σωστά το copy paste λόγο Unicode χαρακτήρων
    Δεν κάνεις εναν κόπο να το ανεβάσεις και εδώ το λινκ αν δεν είναι κάτι που να έχει προσωπικά δεδομένα;
    επιχειρήματα 4ου τύπου

  3. #3
    Εγγραφή
    11-12-2009
    Μηνύματα
    1.813
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Ότι link και να βάλω, το ίδιο γίνεται!

    Οπότε δεν είναι θέμα του link. Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι μετά το _ πριν το blank εχει ένα κενό το οποιό μετατρέπεται σε %20.

    Αλλά είτε σβήσω το κενό, είτε προσθέσω το %20, δεν αλλάζει κάτι ΠΑΝΤΑ. Άλλες φορές γίνεται, άλλες όχι.

    Απλά είναι λίγο άσχημο να λέω ότι κάτι βρήκα και τελικά να λειτουργεί μόνο σε εμένα.

  4. #4
    Εγγραφή
    01-07-2003
    Περιοχή
    Θεσσαλλλλονίκη
    Μηνύματα
    64.750
    Downloads
    39
    Uploads
    14
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    200000/200000
    ISP
    HCN - OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    asus,vigor
    SNR / Attn
    11.5(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Συνήθως έτσι γίνεται οταν υπάρχει θέμα με το encoding, βάζει εξτρά %20 και φυσικά στέλνει το λινκ αλλού


    javascript:function%20openInNewTab(url)%20{var%20win%20=%20window.open(url,%20'_ blank');win.focus();};openInNewTab("https://www.adslgr.com")
    επιχειρήματα 4ου τύπου

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας