Δώρο 2.500 ευρώ θα δίνει η ισπανική κυβέρνηση για κάθε νεογέννητο παιδί, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα επικαλούμενα δηλώσεις του πρωθυπουργού Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο.
«Η Ισπανία, για να συνεχίσει να προχωρεί, χρειάζεται περισσότερες οικογένειες με περισσότερα παιδιά», δήλωσε ο Θαπατέρο προς το κοινοβούλιο στην ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους.
Το εν λόγω ποσό θα χορηγείται για όλα τα μωρά, συμππεριλαμβανομένων των μωρών των νόμιμων μεταναστών, ανεξαρτήτως οικογενειακού εισοδήματος.
Στόχο του μέτρου, η αύξηση του ρυθμού των γεννήσεων που σήμερα στην Ισπανία είναι 1,37 παιδί ανά γυναίκα.
http://www.naftemporiki.gr/news/stat...04/1353898.htm
Εμφάνιση 1-15 από 55
-
04-07-07, 14:33 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #1
-
04-07-07, 14:35 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #2
δηλαδή με 10 παιδιά παίρνεις ένα καλο αυτοκίνητο.
εεεεεεεελα τώραααααααα, το αφεντικό τρελάθηκε....Sent From My Computer Using Firefox
-
04-07-07, 15:11 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #3
στις ελληνιδες νομίζετε οτι αν έδιναν 3000 ευρώ το παιδι θα έκαναν παιδια?αφου τις νοιαζει πρωτίστως η καριέρα ως πωλήτρια,γυμνάστρια,μανικιουρίστρια κλπ..
-
04-07-07, 15:22 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #4
Kαλά πάτε καλά; Εχετε κάνει παιδιά; Εχετε οικογένεια; Εγω έχω τρία. Νομίζετε ότι απο οικονομικής απόψεως ειναι επαρκές μέτρο τα 2000 ή 3000 ευρω για κάθε παιδί; Και εδώ δίνουν 2000 ευρώ απο το τρίτο και μετά. Ε και; 3000 ευρώ μου στοίχησε μόνο η κλινική, ο γιατρός και ο αναισθησιολόγος, για φυσιολογικό τοκετό. Εχετε υπολογίσει τα έξοδα; Το πρόβλημα που να αφήσεις το παιδί, και πόσο κοστίζει αυτό, εαν η γυναίκα δουλεύει; Και πως θα το πάρεις το παιδί (βλέπετε πόσα γίνονται σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς κλπ). Αν κάποιο ζευγάρι δεν ειναι κολλημένο να θέλει παιδιά για οποιοδήποτε λόγο, καλά κάνει και δεν κάνει. Εγώ έκανα τρία μέχρις στιγμής γιατί θέλω και όχι γιατί θα μου δώσουν 2000 ευρώ.... Σταγόνα στον ωκεανό ειναι. Μεγαλώστε, κάντε οικογένεια και μετά ελάτε να μιλήσουμε.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
04-07-07, 15:35 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #5
Μισό λεπτάκι...
Μην εξαπολύεις χειμμάρους σε ανθρώπους που δεν ξέρεις. Το πως μας παρουσιαζεις αγανακτισμένα τη ζωή ενός γονιού δεν έχει να κάνει με τίποτα με τη θέλση του καθενός να αποκτήσει παιδιά. Το κόστος φίλε μου είναι σχετικό, μπορεί τώρα να είσαι μπαφιασμένος με όλα αυτά στο κεφάλι σου.
Προσωπικά θέλω να αποκτήσω παιδία και ας είναι το κόστος 100.000 ευρώ.. θα κάνω το σκ.. μου παξιμάδι και θα τα βρώ.. τώρα ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες...Sent From My Computer Using Firefox
-
04-07-07, 15:37 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #6
Σταγόνα στον Ωκεανό δεν είναι. Αυτά τα λεφτά σίγουρα δεν είναι τίποτα μπροστά στα συνολικά έξοδα. Αλλά τουλάχιστον δίνεται η ευκαιρία η γυναίκα να πάει σε μια ανθρώπινη κλινική να γεννήσει με την ησυχία της.
Δυστυχώς πολλές γυναίκες αναγκάζονται να γεννήσουν σε δημόσια νοσοκομεία...όπου είναι άστα να πάνε.
-
04-07-07, 15:45 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #7
κανεις λαθος
μια χαρα τα λεει
ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα πια ΕΛΕΟΣ δεκαεφτα χρονων ειστε πια και μεχρι εκει φτανει η σκεψη σας; ωστε οι γυναικες δεν θελουν παιδια γιατι εχουν τις καριερες τους ετσι; ε για να το λες φιλε maxcp κατι θα ξερεις (ποσα παιδια εχεις μιας και το θεσαμε το θεμα
για εσενα δεν υπαρχουν οικονομικα προβληματα δυσκολια στην δουλεια κλπ
τα λεφτα που σου δινουν δεν στα δινουν για ολα τα εξοδα που θα εχεις για το παιδι απλα ειναι ενα μικρο βοηθημα, δεν ειναι και τελειο αλλα δεν ειναι και ασχημο
-
04-07-07, 15:49 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #8
Ο σοφός (κάποτε) λαός μας, ειχε μια παροιμία, οταν σου χαρίζουν ένα γάιδαρο, δεν τον κοιτάς στα δόντια.
Με λίγα λόγια, καλό ειναι να κοιτάμε οτι σαν κίνηση ΚΑΤΙ προσφέρει. Δηλαδή τι περιμένει κάποιος, να μας δίνουν 300,000 για τα πρωτα 5 χρόνια; Sorry αλλά αυτό δεν παίζει.
Και εν τέλει, καλό θα ήταν να μη κοιτάς το πόσο χρονών ειναι κάποιος σαν κριτήριο ωρημότητας. Μπορεί κάποιος να ειναι 50 και το μιαλό του να ειναι ζελέ, ή 24 και να ειναι ΠΟΛΥ πιο ωριμος από τον 50 που μόλις ανέφερα!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aroutis : 04-07-07 στις 15:52.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
04-07-07, 17:34 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #9
Άλλη μία κίνηση που συμβάλλει στον ανθρώπινο υπερπληθυσμό. Αντί να μειωνόμαστε δίνουν και κίνητρα να αυξάνεται ο υπερπληθυσμός. Αυτά μόνο άνθρωποι θα μπορούσαν να τα κάνουν. Η γη δεν μπορεί να μας θρέψει όλους.
http://en.wikipedia.org/wiki/OverpopulationΤελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq141a : 04-07-07 στις 17:36.
-
04-07-07, 17:47 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #10
Μόνο που οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης πάσχουν από υπογεννητικότητα, όπως και η Ελλάδα. Σε χώρες με υπέρ-γεννητικότητα όπως η Κίνα πήραν αντίθετα μέτρα. Αν πχ στην Ελλάδα δεν πάρουμε μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας σε 50 χρόνια θα ήμαστε οι μισοί και από αυτούς οι περισσότεροι γέροντες...
-
04-07-07, 17:57 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #11
Δεν θα έλεγα ότι μια χώρα με πληθυσμό 45,000,000 έχει λίγους κατοίκους. Μπορούν να τους μειώσουν και άλλο.
-
04-07-07, 17:57 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #12στις ελληνιδες νομίζετε οτι αν έδιναν 3000 ευρώ το παιδι θα έκαναν παιδια?αφου τις νοιαζει πρωτίστως η καριέρα ως πωλήτρια,γυμνάστρια,μανικιουρίστρια κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος telumentil : 04-07-07 στις 17:59.
-
04-07-07, 20:29 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #13
Σιγά το επίδομα που δίνει..
Πλούσιους τους έκανε.
Είναι έγκλημα πάντως να φέρνεις παιδιά στον κόσμο χωρίς να έχεις την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθείς ως γονέας 100% στις υποχρεώσεις σου απέναντι σ αυτά.
Όταν πχ βλέπω πολύτεκνους στα κανάλια.. Απ την μια λυπάμαι για την κατάσταση αλλά απο την άλλη θέλω να τους φωνάξω "ε κύριοι και κυρίες υπάρχουν και τα προφυλακτικά".
-
04-07-07, 23:27 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #14
Στην ηλίκια σου και εγώ αυτό θα έλεγα, και ακόμα το λέω, ο πατέρας μου όμως και ο παππούς μου λέγαν θα κάνουμε παίδια και θα δουλέψουμε το χωράφι (η γιαγιά μου είχε μόνο 12 παιδια απο τα όποια τα 2 ζούνε)
Μικρός θυμάμαι, δούλευε μόνο ο πατέρας και όλα ήταν μια χαρά (3 παιδια, μητέρα, 2 σετ Γιαγιά - παππούς) κάποια στιγμή χρειάστηκε να δουλέψει και η Μαμά
Προσωπικά είμαι στο δικό σου σκεπτίκο θα κάνω παιδια εφόσον θα μπορω να τα ζήσω, αλλά παλιότερα είχαν αλλά στο μυαλό τους
-
05-07-07, 00:34 Απάντηση: 2.500€ για κάθε νεογέννητο παιδί #15
απο το τπτ κάτι ειναι τα 3χιλ.
δεν ειπα εγω οτι φτάνουν ουτε το 1/100 των εξόδων των παιδιων,αλλα αν στα δώσουν θα πεις ΟΧΙ?κατι ειναι και τα 3000...
οσο για τις πωλητριομανικιουριστιοκομμώτριες εχω να πω οτι οχι μόνο δεν τις νοιαζουν το να κάνουν οικογενεια αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΝ να συνεχίσουν να παιρνουν σύνταξη στα 55 και ο αντρας στα 65 και να την βοηθαει και ο ανδρας στο σπίτι μετα τις 2 δουλειες του...
Μάλλον για θύματα ψάχνουν οι βλαχομπαρόκ Ελληνίδες...
Παρόμοια Θέματα
-
αναβαθμιση μεχρι 500€
Από NIKOLAKAN στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 19:30 -
Αγορά desktop 500€
Από Gus στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-08, 21:24 -
Λεοπάρδαλη φροντίζει νεογέννητο μπαμπουίνο
Από vshadow στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-07, 13:13 -
Αναβάθμιση PC (~500€)
Από nikolas17 στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 87Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-07, 12:43 -
Για να μάθει το παιδί σας σωστά ... Αγγλικά!
Από terper στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-05, 14:07
Bookmarks